jag vet vad den heter nu..

äntligen vet jag vad serien som var så bra heter, 2900 happiness, fast tydligen var den kanske inte så bra enligt andra eftersom den lades ner väldigt fort eftersom det inte var så många som tittade. Men jag tyckte den var kanon bra..

men jag måste säga att jag var lite bäng, jag har letat överallt efter den serien och vad den hette, men dum som jag var/är så kollade jag inte min egna blogg, men nu när jag vet vad den heter så kom jag ju på att jag skrev om den när jag började blogga precis...

Carro och Carin var här en sväng, de åkte precis hem..trevligt med lite sällskap sådär.

Sanningens ögonblick är det dags för nu, sen läggdags.

premiär

det var precis var det var igår på fabriken, det var lite för mycket folk för min smak, och för stort...allt blev så rörigt man tappade bort alla, fast jag tycker ju det är roligt att traska omkring själv sådär och prata med folk... men det var ju fint och sådär men inte så mycket skillnad sen bolaget som var där innan faktist.

Men förfesten var trevlig,träffade lite gamla godingar:)

Men idag gott folk ska jag bara vara hemma och strosa omkring, kanske städa lite, nala har vänt till en del, eller..man kan ju alltid skylla på henne:)


jag och lisa innan utgång


klädval, inget lätt val.

vilken mysig dag detta har varit,och ännu bättre kommer den bli, Lisa kommer hit förmodligen eller om vi ska till Emma och förfesta där.
Jag hade tänkt att gå ut nykter ikväll men när både carro och lisa försöker övertala mig så jaa,dom lyckades.

men idag iallafall så var jag på stan en sväng, köpte lite öl och skulle försöka hitta nått att ha på mig ikväll, hann bara kolla i 2 affärer för den på MQ blev jag fast, testade hur mycket som helst men det ända jag kom hem med var en scarfs, bättre det än inget men ändå.

Sen blev jag så hungrig så för första gången i mitt liv gick jag och åt på ett café alldeles ensam, blev köttpaj och masser grönsaker..det var riktigt skönt med lite lugn och ro, men å andra sidan så pratade jag en hel del med de som satt jämter mig, en hel del idol snack, riktigt trevligt att folk börjar prata sådär..men det var för jag precis pratat med jeff och berättade om idol...
så gå och äta själv sådär är att rekomendera.

men nu ska jag vila så jag orkar med kvällen sen...

linköping

var i linköping med mammsen idag, skulle köpa lite julgrejer och försöka hitta en jacka men lyckades inte så bra, det ända jag kom hem med var en t-shirt och en mätt mage, slapp jag laga mat iallafall.

sitter och kollar på idol och höll på att skratta ihjäl mig när johan sjöng, och ett par tjejer vart helt galna och gjorde bort sig totalt, eller så var det redan uppgjort, vad vet jg men roligt var det.

är riktigt trött, har ju varit uppe sen 6 i morse så inte så konstigt, så ska ta och går och lägga mig snart för i morgon kommer en ny dag.

carola är lite tänd på robin kan jag lova.

räkor och skvaller

ja det är precis vad det blir ikväll,räkor och en skvallertidning..och du så är vad du äter förstås.

måste bara tillägga att det är skitdyrt med räkor, 60:- för det halv kilo, jag som bara tänkte äta räkor som godis...det är ju lika gott iallafall, om inte godare.





dåligt humör..

här kommer jag hem och måste ringa 3 viktiga samtal, vad händer?telefonen funkar inte..så två av samtalen får jag GÅ till istället..tur att den ena bor i stan och den andra jobbar där...men vad ska jag göra med det tredje samtalet?

jag har ungefär 100 ärenden idag..


jag kan så mycket..

Det är tur att jag kan göra pannkakor, och klä mig fint och kan gosa med katten..hon gillar mig.
och inte nog med det så måste jag ju ha den bästa pojkvännen, ja som är bäst för mig iallafall.




julklappsideer och linda rosing

jag som hade allt klappat och klart, mammas och pappas juklapp+deras födelsedagspresenter..men nu.inget blev som planerat.
Jag och bror min skulle slå oss ihop och köpa nått som jag inte vil nämna ännu eftersom det inte är helt 100 på att det inte blir så som tänkt...
Men troligtvis inte, john har slutat på sitt jobb och börjar inte jobba förrän i januari så han har inte riktigt råd, och det är ju förståligt.

Men nu är mitt problem,vad ska jag/ vi köpa istället? jag vill inte köpa nån sak,utan en upplevelse..sånt är mycket roligare, så jag får ta och kolla runt lite och se vad det finns.

hoppas inte mamma och pappa läser min blogg bara, det vore ju inte så roligt när jag sitter här och öppnar mig om mina julklappstankar..inte riktigt fullt ut för att vara på den säkra sidan:)

och eftersom både fyller i december med så måste man ju tänka lite extra, mammas födelsedagspresent är iallafall klar, eller, inte köpt men tanken där är klar iallafall..

då är det bara pappa kvar, nått som är skitroligt är ju strumpor,kalsong eller långkalsonger.
eller inte.

jaja sluttjatat om sånt här som är skittråkigt..ungefär lika tråkig som att läsa carolina gynnings värdelösa blogg..hellre läser jag om mitt händelserika liv...och då vet ju jag ändå allt som händer..hennes blogg måste vara riktigt kass.

förresten, på tal om gynning, jag gillade verkligen den människan förrut, men nu,vad har hänt?hon spelar över..det blir för mycket.
carolina gynning, släng dig i väggen, nu är det linda rosing som gäller.


hårförlängning

jo det var vad dagen hade att bjuda på, åkte till jennifer så hon har satt i håret idag, så nu ska jag bara till frisörn och klippa in det...
blev hur bra som helst men ska nog klippa av en pytteliten bit:)





vinkväll

vinkväll som sagt, hos johanna och linus, dom hade bullat upp med både det ena och det andra, olika ostar,kex och massor olika frukter..
jo frukter, det satt fint, och ännu bättre när man slipper skära och dela dom själv.

Men för mig blev det såklart inget vin, inte bara för att det smakar skit utan också för jag inte vet om jag ska jobba i morgon.

och innan jag kom till johanna så åkte jag till godishuset en sväng, men konstigt nog så åt jag inte alls mycket...det måste betyda att jag är trött på småplock, fast det har jag vetat ett tag så jag är ju bara bäng som går och köper ändå..men det låter ju så gott.."en påse godis"..eller..nu vet jag inte riktigt vad jag pratar för strunt..men det ligger säkert nått i det.

dags att sova är det iallafall, så får vi se vad morgondagen har att erbjuda..


lösgodis, ser mycket godare ut än vad det smakar..


 


nyttigheter

eftersom jag är så nyttig så lyckades jag trycka i mig både mc donalds mat och pizza igår, och för att inte bli hungrig därimellan så åt jag en chokladkaka..
bra kämpat!

såg på hela 5 filmer igår, och dansbandkampen, så jaa..det blev inte direkt nån motion igår om man säger så.
dansbandskampen är riktigt bra måste jag säga, och Scotts är såklart mina favoriter.
Och helt plötsligt laddar jeff ner nått album med scotts utan at tala om det för mig, och det är det klart att man tror att han med gillade dom?men han sa att det var till mig men det är säkert bara en täckmantel...men man vet ju aldrig.

söndag och vad ska jag göra, jo,änkte ringa till johanna och se om hon har något för sig ikväll, annars åker jag hem och sover hos mig inatt, jeffs vänner kommer hit och kollar på film, och det är nog inga filmer jag vill se direkt..så det är bäst att jag håller mig borta härifrån.

men nu iallafall är my super sweet 16, och det funkar ju alltid...


gårdagens bravader..

nej det blev visst inga, det blev lugnt igår, eller för alla utan jeff då:)
Martin kom en sväng efter jobbet och höll jeff sällskap in på små timmarna..

Idag har vi bara legat i soffan och kollat film, hämtat mat från mc donalds har vi också hunnit med.
så ingenting märkvärdigt har hänt idag faktist..

fast igår hände nånting lite halvlustigt, jag köpte blommor till jeff, det har ungefär hänt en gång innan..på 2 år.


förresten..

i omklädningsrummet på feel good var det 6 pers plus mig då, 3 av dom kände varandra och pratade om löner och jobb, sen helt plötsligt hängde en till "kvinna" med i snacket, och efter en liten stund började de 2 andra också hänga på, sen helt plötsligt stod alla,utom jag och pratade med varandra om löner och jobb..

så det jag vill komma fram till är att vi kanske inte är så stela i sverige trots allt...eller om man jämför med andra länder är vi nog det men det går framåt tror jag.

och det hetaste samtalsämnet är såklart jobb och löner, alla pratar om det..vart man än går så pratas det...det måste finnas nått roligare att prata om?
eller vill folk bara ha nån att klaga ihop med?


öl,öl och åter öl..

Fredag, ikväll kommer johan och jesse hit, ska dricka lite öl och sådär, förhoppningsvis se idol men jag hoppas inte på för mycket:)

ska hoppa in i duschen sen åka iväg och greja lite...har även varit och tränat idag för det som undrar...och jobbat.

hörs i morgon så får ni veta om kvällens bravader...om det nu blir några.


min kompis är lesbisk,vad ska jag göra?

jo det är sant, hon verkar vara lebba, men det är inte det som är problemet..problemet är att hon börjar bli kär i mig, hon sa det idag!
vad ska jag göra? undvika henne? låtsas som ingenting och bara fortsätta som vanligt?..ne det bästa är att säga upp kontakten med henne, eller?..vad ska min pojkvän säga om jag åker till henne, han kanske tror vi har nått fuffens pågång?
Jag låter helt enkelt detta rinna ut ur sanden...

Tänker inte nämna några namn om vem av mina vänner detta gäller men för er nyfikna själar där ute så finns svaret i mina kommentarer i förra inlägget...men jag är tyst som en mus.

Nevars, nu ska vi inte vara sånna:)jag har faktist ingen vän som är lebba, jo en, fast hon är mer en bekant och störtskön, vilken härlig människa.

jag är iallafall som ni märker hemma från jobbet, och eftersom jag är trött så hoppas jag att ni förstår min ironi i detta halvtorra inlägg.

Kanske lika bra att jag går och lägger mig, och när jag vaknar upp är det fredag, härligt.
God natt.

prioritera rätt

nu har jag bråttom, men konstigt nog har jag tid att skriva här? man måste ju prioretera vissa saker ju...

ska ner till affärn, köpa lite frukt
åka till trollsländan och hämta kakor som jag köpt..
sen åka och jobba,men innan det måste jag hämta en nykel på ett annat gruppboende för att komma in dit jag ska eftersom jag är först idag, tur att jag har mammas bil idag...

nu måste jag vekligen åka,hörs ikväll!


men jag är glad ändå

varför har jag väntat så länge?

Var på banken idag och växlade in alla mina mynt, 1207:-..
Sen gick jag ner till frisören och färgade håret mörkt, förstår inte varför jag väntat så länge för?passar mycket bättre i mörkt hår..ja enligt mig själv iallafall...man kan ju göra så mycket mera med mörkt hår, lägga i slingor och sånt där, lite svårare om man har ljust hår.

Sen har jag lagat mat, lax,potatis och en kall sås, jätte gott.

Men nu måste jag verkligen ringa johanna och prata hår:)





allt är förstört

Det blir visst aldrig som man tänkt sig... eftersom ingen hörde av sig i morse så antog jag att jag skulle vara ledig..
så jag satte mig ner i lugn och ro och började fila på ett CV, så jag skrev och skrev och det flöt på riktigt bra..och vad händer?
jag får ett sms av bemaningen som skriver att jag ska jobba 14.00 och då var kl 12.50..så jag tappade såklart tråden och nu när jag
är hemma igen känner jag inte för att ta upp den igen...

allt är förstört..

men nått som är roligt är ju att mitt hår har kommit, och färgen?kan inte bli bättre, precis den färg jag vill ha..sicken tur.

men nu är det läggdags..god natt kära vänner.


fan va allt känns bra nu..

just nu känns allt skitbra, till skillnad från igår när allt bara var skit istället.
jag och jeff pratade om flytt och sådär, jag ville flytta vilket fall som helst men han vill stanna här..sen kom vi överens om att jag skulle vänta lite för han med kunde tänka sig att flytta framöver men int riktigt nu..och jag har ju pengar så jag klarar mig så igentligen behöver jag ju inte flytta bara för jobb/pengarnas skull..men å andra sidan vill jag ju härifrån, men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge..
som sagt, jag har pengar så jag klarar mig, och det kanske räcker med att jag kommer härifrån lite då och då, så kan ju åka till Lisa ibland istället, bara för att få lite omväxling..

ska ta och skriva ett ordentligt CV idag, inte för att jag tror att jag kommer söka några jobb men det är lika bra att ha ett.

halvdöd

"skönt med en nykter helg för en gångs skull", säkert att det blev..åkte upp till björnson och matilda igår och drack öl, en efter en..
sjöng lite singstar, pratade strunt och mer därtill.
Så nu ligger jag här i sängen, halvdöd och hungig...men jeff vill inte beställa mat riktigt än, hoppas jag överlever bara.


jeff och björnson


jeff och jag

matilda

björnson

vi igen

vinnare och förlorare

vad skönt det är att vakna upp och må bra:) till skillnad mot vad jeff kommer göra.
Hade riktigt trevligt igår med töserna, spelade faktist Alias och helt överens, för mig och johanna gick det jätte bra men för elin och marie vet jag inte riktigt:P

och idol, så tråkigt med soul måste jag säga..förstår faktist inte varför dom ska sjunga olika musikstilar för den som vinner kommer ju ändå bara sjunga pop sen ändå

Jag vill till mc donalds idag, men vi har ingen bil....typiskt.

lurad

äntligen fredag.
Ikväll blir det tjejkväll, johanna,marie och elin kommer hit, ska kolla på idol och lite sådär..så det blir en nykter helg..det var på tiden kanske.

Men det blir nog trevligt ikväll, men ska dock köpa lite godis och cola och sånt där annat onyttigt..jag som inte ätit nått sånt sen i lördags..förrutom när johanna lurade i mig en cola och en brownie då förstås.

ska ta och vila lite, förstår inte varför jag är så trött efter bara 2,5 timma...kanske inte får i min all den näring och sånt där jag behöver..men men så är det.

hörs senare kanske..

fan va jobbigt..

uschan, verkligen hur jobbigt som helst att städa, speciellt damsuga och moppa golven..trodde aldrig jag ksulle ta tag i det men allt för att jeff ska bli glad:)

haha så typsikt, nu när jag precis städat klart, moppat golven och sådär, så kommer nån från radiomasten och ska fixa avloppet, och går in med skor.."oj då du hade visst städat här"..men vad gör det, skönt att avloppet blir fixat iallafall.

avloppsröret var tydligen för kort..jag som behöver duscha nu för att hinna till jobbet...men jag får skynda mig sen när han har åkt i stället:)

haha nala är jätte rolig här hemma..hon kan inte riktigt pringa ordentligt när det ä blött på golvet...kul att hon roar ibland med,,det är inte speciellt ofta nu på senaste tiden:P

men men, allt kan inte vara roligt här i livet, hejdå

dags att bli mörkhårig

igår hade jag riktig tur må jag säga, skulle köpa löshår men på tajmahal så fanns det inte den färgen jag ville ha i vågigt hår, bara lockigt och det vill jag inte ha..
Så jag kollade runt lite på olika sidor men det är så dyrt överallt..men på nått konstigt sätt klickade jag mig fram till tradera, och där sålde nån ett vågigt hår med exakt den färgen jag vill ha, och inte nog med den så var det bara 4 min kvar tills aktíonen skulle sluta, så då tänkte jag att det måste vara ett tecken, så jag la ett bud och fick det, sicken tur...och priset hamnade bara på 486:- inkl frakt..billigt och bra förhoppningsvis, var flera andra som hade köpt hår där med och det var att rekomendera så ja..vi får se..

och så pratade jag med jennifer och hon kunde stta i håret på mig,fasiken så snällt...slipper jag lägga ut ett par tusen hos frisören:)
allt blir visst billigt, känns skönt att äntligen ha bestämt sig, jag som bara velar fram och tillbaka när det gäller mörkt och ljust hår.

Var även på stan en sväng med johanna, kollade lite och sen tog en fika "idag ska jag BARA ha en smörgås....och en budapesttårta", tur att johanna kan sätta gränser för sig själv:P
Sen kom robin, han satt mest och skrattade faktist, men det är ju kul att mina och johannas samtal kan roa...och ett gott skratt förlänger ju livet har jag hört så där har vi gett robin ett längre liv..om det nu stämmer.

Jeff kommer hem i kväll så tänkte plocka iordning lite här och städa badrummet, d kanske han blir lite glad iallafall..för ja orkar nog inte städa hela lägenheten:)


en lång och mörkhårig jag, så ska jag ha,fast kanske inte lika mörkt då

ams

dag att åka till arbetsförmedlingen, gå igenom alla saker som jag gjort flera gånger innan..varför är jag ens med?jag har ju jobb så jag klarar mig just förtillfället iallafall..men man vet ju aldrig...


Men jag är glad ändå

riktigt tjejsnack

Johanna säger:

så jävla töntigt mellan audrina coh heidi, jag fattar inte va dom tjafsar om...det är ju spencer som är

karin | Kakkaforsse.blogg.se säger:

ja jag fattar inte heller..audrina är s snäll

Johanna säger:

ywah

karin | Kakkaforsse.blogg.se säger:

jag känner henne

Johanna säger:

gör du? kan du ordna så jag får träffa en kändis alltså?

Johanna säger:

jag tål inte spencer asså!

karin | Kakkaforsse.blogg.se säger:

nee vi är inte vänner officiellt om man säger så...hon vet lksom inte ens om det själv...ja spencer är ett rövhål

Johanna säger:

jaha okej...men när hon vet kanske vi kan ta det...love spencer

karin | Kakkaforsse.blogg.se säger:

haha aa men det kan nog ta ett tag

Johanna säger:

poor heidi förretsen fattar jag inte ens varför hon köper hans skitsnack

Johanna säger:

och hans jävla fjäsksmile

karin | Kakkaforsse.blogg.se säger:

hehe nee jag fattar ine heller,hon måste vara blåst

Johanna säger:

ja haha

karin | Kakkaforsse.blogg.se säger:

tur att vi är så smarta



Jag och johanna kollar på the hills och diskuterar lite, så patetiskt som det kan bli igentligen, men sånna är vi:P det är roligt att nån har samma intresse som mig, the hills, hår,vikt och sånna där viktiga saker.
Vad annars ska man prata om?


hittade en bild jag inte lagt ut än, på tal om johanna så tog jag den innan jag skulle träffa henne och sara på stan..


bra undanflykter...

Jag kommer alltid på bra ursäkter till allt som är jobbigt, som träningen, hade verkligen tänkt att träna men som sagt, det regnar ju, då är det mycket mysigare att lägga sig i soffan och kolla på tv..
Men idag har jag iallafall varit utanför dörren till skillnad från igår.

Idag har jag jobbat, satt upp tid i tvättstugan och varit i affären, och lyckats undvika allt som har med godis att göra..

ska ta och läsa lite nyheter och sen handlar allt om tv:n, precis som alla andra dagar..mitt liv är så underhållande..

välkommen åter!

fan vilken bra låt..

Zappade lite mellan alla kanaler, och stannade vid MTV, Darin-breathing your love är verkligen skitbra, sjunger med nån tjej med det gör ju mycket det med.
Fast han har gjort många bra låtar faktist, dock är han själv lite halvtöntig tycker jag men vem är inte det?




hiss/diss

idag känner jag för att ge en hiss och diss faktist...

Hiss: Regn, en bra anledning till att skippa att träna, för jag vill ju inte sätta mig på en blöt cykel och trampa iväg, bli dyngsur och förskyld, det går ju inte?

Diss: Live uppträdande, förstår inte grejen med artister som verkligen inte kan sjunga som ändå vill sjunga live, det låter ju förskräckligt, pussycat dolls är ett bra exempel, och fergie.


Nån som har gjort i byxorna?inte heller att rekomendera.

allt är bara skit..

allt känns bara skit just nu...

jag vill flytta till Eskilstuna, jeff verkar inte vara lika på den idén...igentligen vill jag ju bo själv först, har alltid velat testa på att bo själv, men flyttar vi till Eskilstuna så är det ju lite dumt att flytta till varsin lägenhet, inte så lockande nej.
Men om jag bor kvar här i motala så kommer jag ju aldrig ha råd med en egen lägenhet, som vikarie vet man ju aldrig vad man får i lön..
Men samtidigt vill jag ju inte lämna jeff här heller, och det kanske inte alls finns jobb i Eskilstuna? han har ju jobb här så förstår att han inte vill flytta med men jag kan ju inte dansa efter hans pipa hela livet.
Jag är förvirrad.

Jag får inte äta godis eller nått liknande, få
r och får, det är ju jag själv som bestämmer, och när man förbjuder sig själv så blir man bara mer sugen på allting, just nu är det både choklad,mc donalds och masser annat som dyker upp i huvudet..
Jag vet inte vad jag ska ta mig till?

Nala, hon är skitjobbig i mellanåt men hur gullig som helst när hon inte vill riva eller bita en..och just idag rev hon mig rätt i ögat och jag fick skitont.
Jag vet inte hur man ska sätta gränser?

Men just nu vet jag vad jag ska göra iallfall, duscha, skära upp en annanas och kolla på tv..som om det vore nått nytt?kul TV-liv jag lever..

I love donalds

Har en hel dag att göra vad jag vill med, och vad ska jag då hitta på? jo, hämta täcke, kudde och kolla på tv,..jag hade ju såklart gått ut på en långprmenad, tränat och gjort masser andra nödvändiga saker men typiskt nog regnar det, vilken otur.

Jeff åkte till Oskarshamn igen och kommer hem på torsdag, så har lägenheten för mig själv nu, Nala är ju här med men ändå, typ själv iallafall:)

Men det är ju det här med maten, skittråkigt att bara laga mat åt sig själv, tur nog så jobbar jag tisdag och onsdag så kan äta på jobbet, då slipper jag laga mat.

Ska ta och kolla klart på Braveheart snart, började kolla på den i går men somnade såklart.

Fick även en ny t-shirt på posten som jag fick gratis, eller,gratis och gratis,jag fick betala frakten och nått mer men det kostade bara en hundring så typ gratis...men iallafall skulle den vara gratis om man fyllde i nått slags frågeformulär på gratisbio, ska du med bli medlem?http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=67853 det är faktist rätt bra, skulle köpa ett par gummistövlar på ellos och om blev betydligt billigare när jag var medlem i gratisbio..men annars vet jag inte om det är nått att ha direkt...
Men som sagt, en del bra erbjudande får man ju, som den här t-shirten, fick bestämma tryck och text.


alias

Gårdagen blev inte alls som planerad,  skulle igentligen bara kollat på film och ätit pizza, pizza blev det förstås, men även öl och så testade vi på och spela alias, gick kanon bra, jag och jeff vann både gångerna:)
Och det var riktigt skönt att sova hemma, i sin egen säng...eller, sängen är inte speciellt skön eftersom jag tycker den är alldeles för mjuk, och det gillar jag inte för då får man ont i ryggen... och inte nog med det så vill både jag och jeff sova ytterst och jag fick givetvis ge mig.

Men idag har jag iallafall tränat, jag sprang till och med...orkade med 7 min, det där med att springa är inte min grej riktigt märkte jag... man blir så svettig och eftersom jag hade brillerna på mig idag så guppade dom upp och ner kändes det som, nee det är inget att ha.

Nu fram tills kl 20.00 ska jag kolla på tv så stör mig inte tack.


En trött jeff och en sovande Nala.

LoserTurné

Blir en lugn helg, har ju druckit hur många helger i rad nu så skönt att bara vara.
skönt att jeff är ledig med..ska hem till mig ikväll och sova där, var hur längesen som helst, har bara sovit hemma en natt på två månader. så skönt att komma hem lite.
Fars dag i morgon med, så det var ju extra passande att komma hem just idag.

Gårdagen spenderades hemma med jeff, tacos,idol och fredag hel veckan..
på tal om idol så var det skönt att Lars åkte ut, vilken nolla..fattar inte ens varför han var med i idol för,han brydde sig ju knappt om att han åkte ut...så nu får han åka på loserturné som han så fint kallar det, den ända losern som är med på den turnen är han själv..dom andra idolerna som åkt ut är minsann inga losers.
Nästa gång kan ju den där torrbollen Anna åka ut..
Förresten,vad var det Alice bubblade om igentligen, att det är orättvist att bara tjejer åker ut, kanske är det för att dom inte håller måttet riktigt? fast å andra sidan så är det ju typ bara tjejer som kollar på idol och röstar på "snygga killar", så det är nog kanske därför..men ändå, är man tillräkligt bra så åker man inte ut, thats it.

motsatt effekt.

När man kollar på Du är vad du äter så blir man konstigt nog alltid sugen på nått, speciellt cola..det borde ju igentligen vara tvärtom, att man ser all mat ligga där och ser äckligt ut men det funkar inte så riktigt...
När man ser alla dom där härliga cola glasen med kolsyran som bubblar..man kan inte bli nått annat än sugen.
Och alla pommes och pizzor och allt vad folk äter..mumma.

Man kanske måste uppleva det jsälv för att det ska få nån effekt..
annars gillar jag skipper, hon är en redig kvinna..men på nått sätt är det lite konstigt att hon dyker upp just då när de som medverkar i programmet äter nått de inte ska..typiskt va?
Förresten börjar hon se gammal ut..

Men ska hoppa in i duschen och sen fixa till nått att äta lagom tills programmet börjar.


På tal om cola, har nån smakat denna cola?

snåla motalabor

Jo, idag har jag haft fullt upp hela dagen.jobb,tvätt,stan med mamma och köpte ett par ordentliga vinterskor och nu igen tvätta och ska börja städa nu så jeff blir glad, fast the hills börjar ju vid 5 och om jag kollar på det kommer jag bli förslappad efteråt så kanske inte blir nått av städningen ändå,vi får se.

Men när jag var på stan med mamma så skulle vi gå och äta nånstans, Fräcka fröken blev det..rekomenderar verkligen det stället, vi åt sallad, man fick välja 5 olika tillbehör till..verkligen jätte gott och inte alls dyrt, 69:-..Men såg priserna på chokladbollarna och mockarutorna och allt sånt där dom hade, det billigaste var på 22:-, det kan jag tycka är lite dyrt för oss motalabor som inte alls är särskilt sugna på att slänga pengar på sånt..alla verkar vara så ekonomiska...eller ska man säga snåla?

Men nu måste jag pysa så jag hinner ner till tvättstugan innan 5,annars kanske jag får skäll av nån..och det slipper jag helst.

vardagslyx

en god nyhet - jag ska jobba på julafton, det sitter riktigt fint.

en mindre god nyhet - jag ska jobba imorgon även om jag hade tänkt vart ledig, men har så svårt att säga nej när jag inte har nån bra ursäkt till att inte jobba, min anledning imorgon igentligen var att jag har tvättstugan imorgon..så njae, vet inte om det går hem, men tvätta är ju sånt som måste göras, det är så tråkigt när man samlar på sig masser tvätt och måste ta allt på en gång, och ännu tråkigar är det att det tar sån tid för det finns bara en tvättmaskin, fattigt.


Jo förresten, skrev ju inget om igårkväll, som jag skrev kom ju Marie hit igår, skvallrade,pratade hår och om sånna där andra viktiga saker, sen blev vi hungriga, så vi gick ner till affärn,men som vanligt har dom så dåligt utbud av allting så vi bestämde oss för att gå ut och äta, harrys blev det såklart, Johanna och Robin följde även med..riktigt roligt faktist, tur att alla vi har likadan humor..jag minns inte riktigt om vad vi pratade om men det var allt mellan himmel och jord..men iallfall, vardagslyx.

Nu ska jag kika in i frysen och bestämma mig för vad jag ska stoppa i munnen, majskolvar,vårrullar,mackor eller nått annat spännande.

skittråkig blogg

Klockan halv 8 i morse började telefonen ringa, det var hon som har hand om vikarier..hon ville att jag skulle komma så fort som möjligt, jag som skulle börja halv 10 igentligen, och inte nog med det så slutade jag halv 3 istället för 12.
Hade god lust att bara sova vidare men hur skulle det låta..nej jag vill inte börja jobba tidigare för jag vill hellre sova..hm, njae..då skulle jag nog inte få några mer samtal.

Så det var ju bara att pallra sig upp, men skönt nu såhär i efterhand för då vet man att man får lite mer timmar iallafall.
Och även i morgon blir passet förlängt till 16.00 istället för 12.00.

Vid fem tiden kommer marie hit, blir väll en masser bubbel och sånt där...men innan dess måste jag hinna vila,trött som en get är jag..

jag måste ha den tråkigaste bloggen som finns, bara jobb och vardagliga saker..typ inga bilder heller..skittråkig...tur att det inte är jag som läser..

jag har nog inte alla hästar hemma

Har inte kunnat blogga på hela dagen, därför att när jag väl skulle blogga förrut så skulle jag försöka göra ett frågetecken på jeffs konstiga tangentbord som saknar vanliga tangenter som å,ä,ä och lite annat..så istället för att lyckas få fram ett frågetecken råkade jag förminska hela bloggsidan så jag såg inte ett skvatt, men nu har jag lyckats zooma ut igen.

Men i vilket fall som helst har jag varit och tränat, trodde jag aldrig skulle komma iväg men så kom jag på att jag måste köpa sån där spray man har till skorna, och när jag ändå är istan kan jag ju lika gärna träna kan man ju tycka..
Och när man ändå är igång så solade jag med, aldrig har jag tyckt så illa om att sola,förr älskade jag att sola men nu känns det bara jobbigt..

När jag kom hem började jag laga mat, köttbullar,potatis och brunsås, hur gott som helst..och nu har jag hamnat här..

Men på tal om snigelbajs, kollade på ensam mamma söker igår, och då gick en mamma runt i en av karlarnas skjorta, vad är grejen igentligen?
Ofta ser man i film att tjejen tar på sig killens skjorta efter som har gjort både det ena och det andra, visst det kanske är är skönt att strosa omkring i men ändå..


onödiga köp

söndagar, en riktigt slappardag...men istället för att ligga i soffan hela dagen och kollat på film jag jag vanligtvis brukar göra så har jag varit och handlat med jeff...
Men alltid när man handlar slinker det ner saker i kundvagnen som igentligen inte borde vara där, som dagens onödiga extra köp...sockerdricka,fruktsoda och skagenröra.
Jag som skulle snåla och inte alls köpa sånt som jag inte behöver.

är precis hemkommen från annbritt, var där och fikade med henne,elin,david,wilma och kevin...fick nån god slags bakelse, riktigt god var den.
men nu är det dags för Gossip girls..

stäng munnen när du går..

Fylleslag, jo näst intill iallafall..hade riktigt roligt igår faktist, blev dock inte parken eftersom johan och jesse kom in till Motala så sent, och lite onödigt att betala 150:- för en och en halv timme..så gick istället till Hugo...där det inte var allt för mycket folk.
Men vårat nya spel,helt överens, var riktigt roligt faktist, enkelt att förstå med och det är ju ett stort plus.

Men idag har vi bara legat och slöat, johan och jesse sov här, och nackdelen med det är ju att när jag vaknar har jag ingenting att göra eftersom dom sover i soffan när dom väl sover här så jagkan inte kolla på tv, men iallafall.. när jag har druckit vaknar jag alltid tidigt..medans dom andra bara sover jätte länge,...men sen när alla har vaknat är det bra, då pratar man om gårdagen och alla bravader som denna gång var en hel del.
Men när jag låg och väntade på att alla skulle vakna och gett upp hoppet om att lyckas få jeff att vakna så kom jag på att jag kunde hämta datorn och kolla på idol..det var en bra idé.

Sen när alla hade studsat upp, förrutom jeff då som var så himla "sjuk" så beställde vi pizza..och inte nog med det så åkte jag och jeff till donalds senare sen...och inte nog med det så blev det glass och choklad med,

Kollade på en dansk film Vikarien, vet inte riktigt vad jag tyckte men lite annorlunda kanske, men den var rätt rolig..
vikarien pratade med en av sina elever som hade ett rejält överbett om  han hade svårt att dricka och bad honom även att stänga munnen när han gick så att han inte skulle repa golvet.
jovars, hon slängde ur sig en hel del roliga kommentarer.

The cell är på tv nu så ska kolla vidare..


RSS 2.0