klädproblem? ett väldigt vanligt problem.

Jag och Jeff har varit i linköping näst intill hela dagen, köpte doftljus, en vanlig svart munktröja och solglasögon, inte riktigt säsong för det men bäst att passa på innan dom tog slut, fast jag borde börja använda solbrillor nu men känns lite halvmuppigt att komma traskandes med solbrillor mitt i vintern, trots att man borde ha det annars kan man råka ut för gråstarr när man är lite upp till åren och det vill man ju inte...men jag lever i nuet.

Hittade tyvärr inga kläder tills morgondagen då vi ska bowla,äta mat och sen en utgång på det..kläder är alltid ett problem, så fort jag hör ordet fest börjar jag tänka på vad jag ska ha på mig, och jag kan tänka mig att de flesta tjejer är som jag.
Men jag får väll helt enkelt rota fram nått gammalt ur garderoben.

jaja, ikväll kommer Johan och Jesse hit, film och tacos står på schemat.

Torsdagsmys

Sådär ja,då var veckans jobb avklarat, är ledig i morgon så ska passa på att åka till Linköping med Jeff och köpa upp min lön,eller kanske inte riktigt men en liten del av den iallafall.

Men idag står det solning på schemat, och även heminredningsrarty hos mamma och sist men inte minst kvällsmys med LisaLurken.

Ska även försöka hinna med att åka och kolla lite loppis/återvinningen här i stan och se vad jag kan hitta, bäst att passa på när jag har bilen.

ojoj vilken härlig torsdag!

So I try so hard to keep the rhythm of a train

Sitter och lyssnar på Snoop Dogg, det trodde ni inte va? från dansbands och reggae till hiphop? nej det är inte mycket hiphop jag gillar, inte ens Snoop Dogg (jo visst låtar) men om sanningen ska fram är jag lite småkär i honom.
Ja det är helt sant.

Ska snart åka och sola med Annbrittio men innan dess måste jag sova lite, är trött som tusan.


Who's to blame for my mistakes

Blev visst fest igår istället för en lugn hemmakväll bänkad framför melodifestivalen..och det får jag minsann sota för idag.

Jeffa kommer snart hem med mat, mc donalds mat är precis vad jag behöver nu..


tant-träning

Sicken dålig uppdatering men har inte riktigt haft tid..eller lust.

Har väll inte hänt alldeles för mycket, har jobbat och hängt med LisaLurken, i torsdags lurade hon med mig på vattengympa, men hon undanhöll att det var ett intensiv pass, typiskt. Men det där med vattengympa är verkligen kul och det känns inte så jobbigt heller, perfekt träning för mig.

Var hos Lisa igår med, tacos, kortspel i timmar och film..det kan inte bli bättre.

Och ikväll blir det melodifestivalen såklart med Jeff som sällskap!


(gammal bild)


Amsterdam

Jag har inte haft så roligt som jag hade i helgen på jätte länge, väldigt roligt sällskap, god mat, en hel del drinkar och alldeles för lite sömn...precis så det ska vara på en kryssning.
Ganska mycket folk var det med, träffade på några roliga prickar men även ett par riktiga bänghuvuden.
Personalen var allergisk mot ungdomar och var riktigt otrevliga så ungefär all personal borde bytas ut..förrutom en tjej i baren, hon kan stanna kvar.
Ja men hur som helst ska detta göras om, helst med samma folk med!

Men är fortfarande sliten, men tog mig in till stan och bokade en resa, Amsterdam i maj blir det.



fler bilder?kolla facebook


galenskap på galaxy

idag blir det kryssning med 9 andra tjejer, så kul lär det bli! men har faktist aldrig åkt med silja line förr så får se hur den båten ser ut.

återkommer i morrn kväll eller på måndag!

PARTYPARTY!


svartrockare, JAG?

Spegel spegel på väggen där, säg mig vem som vackrast i landet är? inte är det jag iallafall, vaknade upp och såg mig själv i spegeln och upptäckte att jag var attans röd i ansiktet, dock inte hela ansiktet utan bara halva näsan och ena kinden..jag måste ha legat lite halvknas i solariet igår...och bränna sig i ett solarium? kan man göra det?eller jooo..tydligen men det brukar minsann inte jag göra.

Jobbade igår, solade som sagt, med Jennifer..efter det blev det en sväng till henne, hon lagade en finfin middag (makaroner och falukorv) och satte dit mitt löshår, blev kanon bra.
Så nu har jag långt svart hår, nästan så jag ser ut som en svartrockare..men bara nästan.

Men åter till idag, vaknade upp attans tidigt, närmare bestämt kl 08.00och kunde inte somna om..ligger fortfarande kvar i sängen med datorn i högsta hugg.
Tänkte faktist ligga kvar här till ungefär 15.00-1600 tiden, ska förbereda maten till kvällen, jag ska nämligen ställa mig vid spisen ikväll, det händer inte allt för ofta.

Och Jeff slutar vid 17-tiden så när han kommer hem ska vi traska till gymmet, trevligt fredagsnöje.

jaja så ser min dag ut iallafall..MEN I MORGON SKA JAG PÅ KRYSSNING!



she's a black magic woman...

En runda på stan med Marie har det blivit idag, inhandlade smink,t-shirt,tändare (en sån där stor för brasor och sånt) och små krukor som får plats på min list-hylla, blev kanon bra..men 208 kr för 2 små krukor och 2 gröna plastgrejer som ska föreställa blommor, fan vad dyrt fast det är det värt.

Blev även en fika inne på Ubbes, stans mysigaste fik..och billigaste?
Sen en sväng till gymmet efter det så nu har jag gjort mitt på gymmet för denna vecka, ska ju träna 2ggr i veckan...fast det kanske blir en sväng dit på fredag kväll med men det är ju bara ett plus.

Färgade även håret i går, skulle bli brunt men blev näst intill svart, men det gör ingenting eftersom jag trivs attans bra med väldigt mörkt hår.


Mulle

nått jag inte gillar är när folk (barn antar jag) äter ur lösviktsgodiset och sen lägger tillbaka en halväten godis, en sån hittade jag i min godispåse, en sån där gul sur mun ni vet, men en tugga var borta...inte så fräscht.

jaja barn vet väll inte bättre.

Tisdag, ska nog antagligen gå bort till Lisalurken en sväng, lite kortspel blir det nog, mulle är min nya favorit.

Ska hinna med att färga håret/löshåret i dag med.

det var allt för idag mina vänner.


Rapport

Solen skiner som aldrig förr och jag har dragit ner persienerna och dragit för gardinerna...så mycket uppskattar jag det fina vädret.

Väntar på att Jeff ska vakna så vi kan gå till gymmet, tränade inte på hela förra veckan, skyller på att jeff hade sin vilovecka då så jag passade med på att ta en jag med men nu är den över så nu är det nya tag som gäller!

Ska även passa på att gå upp till arbetsförmedlingen och lämna in mina papper, hoppas dom blir nöjda över mina åtta jobbansökningar.

Då var den här dagen rapporterad.


The Clap

Vad tycker vi om melodifestivalen i går då? hmm jag vettifan vad som har hänt, det är ju ingen schlager längre, har inte varit på många år nu men kan inte bara Kicki,Bettan och Lotta, Carola och Lena PH komma tillbaka?

Men eftersom tiderna förändrats så får väll jag anpassa mig, jag tycker Anders ekborg och Salem Al Fakir var bäst igår.
Var ju som sagt hos Elin igår så sällskapet uppvägde (finns det nått som heter uppvägde?) de dåliga låtarna/artisterna så det är okej ändå..

Ikväll vankas det bingolotto, hoppas på storvinst, jaa förrutom en bil då för nån sån har jag inte råd med.

Sitter och kollar runt lite på YouTube och hittade en låt med Perez Hilton, inte visste jag att ha gjorde "musik"..

spola fram till 1.30


Melodifestivalen...

Vaknade upp hos mamma och pappa idag, skönt att sova hemma i sin "egen" säng. Blev frukost vid 9-tiden, obligatoriskt kortspel och en promenad hem, tog en paus vid meddo och hoppade in på meddo för en väl behövlig solning.

Kvällen erbjuder melodifestivalen, jag, Elin, Soda och Wilma ska kika och jag ska köpa mig en stor påse godis.
Det förtjänar jag.

Men innan det ska jag nog vila en liten stund, det hinns nog med.

jeff-jättebebisen

Jeff är sjuk, det är som att ha en jättebebis här hemma..."buhhuu jag är såååå sjuk"..det är han säkert med men ändå.
Själv har jag bara hosta på nätterna men annars pigg som en nötkärna.

Gick upp tidigt idag, redan vid 9-tiden satt jag vid datorn och tanken var att jag skulle söka masser med jobb idag, men det är skittråkigt tycker jag så jag gjorde näst intill allt förrutom det. Men ett jobb sökte jag iallafall och det är väll bättre än inget antar jag, vet inte riktigt om arbetsförmeldingen håller med mig men ändå.

Och den här fredagskvällen blir att spendera hos mamma och pappa, skönt att komma "hem" ibland.


bild från kreta höst -09


You kick up the leaves and the magic is lost

Dagen kunde inte starta sämre...det blir nog en låååång torsdag.

Ska snart bege mig till jobbet, ett 4-timmars pass sitter alldeles utmärkt.

Men nått som är bra idag är iallafall att mitt armband som jag beställde från Erika Nordin har kommit, blev väldigt nöjd, billigt var det med.


dammfri lägenhet sökes?

Jobbig dag på jobbet, men jag överlevde..tur är väll det.
Efter jobbet åkte jag till meddo för att sola, det förtjänade jag verkligen.

Nog om denna dag, åter till gårdagen..började med att jobba, efter det traskade jag och Jeff till hans syster, hennes dotter Wilma fyllde år så blev lite kalas med väldans goda tårtor.
Lite senare sen åkte jag vidare till Jennifer där det lagades matlådor precis som en "fattig" stundet ska göra..sen tog hon bort mitt löshår med, skönt att vara utan ett tag.

nu blir det film, american beauty.

lite bilder från gårdagen:



RSS 2.0