En arbetande kvinna

har jobbat idag för första gången på en månad, blir knapert med pengar nästa månad kan jag lova, men men,det fixar sig alltid. var med på konferans idag efterssom bemanningen hade felbokat mig, men det är bara bra för mig för då får jag fler timmar men det var ju inte så roligt för inget rörde ju mig direkt.

men ikväll/eftermiddag ska jag fika med Jennifer, har pratat om att träffas i säkert ett halv år men det blir ju aldrig av, men men,syns snart "Jenka"
.image8


Maxi

idag har jag varit på Maxi, skulle kolla om det fanns några träningsbyxor där, och jo, jag har nog sagt några gånger "aldrig i livet att jag skulle kunna köpa kläder på maxi", men vadå, ett par bra träningsbyxer för 149:-, helt suveränt. Men varför lägga ut flera hundra på träningskläder när jag säkert kommer trättna efter ett tag, fast har dock inte tröttnat ännu konstigt nog, tycker faktist det är rättså roligt.

så har jag fixat till mig blogg idag med,gjorde det igår men så råkade jag byta "mall" så jag fick göra om allt,tur var väll det för den blev bättre nu.

men hey, premiär för gossip girl nu,måste pysa.image7


Mc donalds

igår blev det en sväng till mc donalds, Marie,Linus, sara och även ida som hade slutat jobbet. Det var attans trevligt och det diskuterades att föda barn, deras utekväll i söndas, jobb och såklart vikt som väldigt många samtal kretsar runt.
När jag och marie var på väg hem pratades det även om hår, som också är ett samtalsämne som alltid går hem, klippa lugg eller inte klippa lugg,det är frågan som både jag och marie ställer oss men kommer dock inte ram till något svar så kanske lika bra att lägga ner den tanken.Har dock ingen bild på sara.

Men tack för en trevlig kväll.

2900 happiness

Premiär för 2900 happiness i dag, var dock smygpremiär redan förra veckan där dom visade samma program som idag, lite onödigt kan jag då tycka.
Men tror minsann att jag kommer att följa denna serie även fast det är danska som förövrigt inte brukar tilltala mig.

Men får se vad jag tycker om serien efter ett par avsnitt sådär,jag återkommer.

image3

Det var på tiden

Det var verkligen på tiden att jag med skaffade mig en blogg, facebook och lunarstorm är det goodbye till, eller jag ska försöka iallafall, facebook fattar jag noll av och lunarstorm tappar sina medlemmar som träden tappar löven på hösten.Kan säkert inte låta bli att gå in och kolla om någon har skrivit men vadå,jag är 20 år och hänger på lunarstorm, pinsamt.

då hälsar jag mig själv välkommen.image2


RSS 2.0