fiasko idol...

fan vad pinsamt, kollade som vanligt på idol såhär en fredagkväll, inte nog med att det är världens dåligaste tema (las vegas-tema) så är det nån stolle som friar i tv, jag vill bara sjunka genom marken..detta är så pinsamt så det finns inte, det finns bara två anledningar till att göra något så dumt: uppmärksamhet och att inte kunna ta ett nej, för vem säger nej i tv?man vill ju inte att sin pojkvän/flickvän ska bli till åtlöje inför flera miljoner.
Så med andra ord har man inget val än att gifta sig, stackars tjej..eller hon kanske är en sån där tönt som gillar sånna "romantiska" handlingar.

Men idol överhuvudtaget har gått utför, om man jämnför idol för 3-4 år sen så är idol idag absolut inget att hänga i julgranen, men man kan ju samtidigt inte låta bli att titta..jag är fast i idolträsket.

nog om idol,  i morgon blir det ullared med johanna,jossan och robin, alltid trevligt med äventyr..eller äventyr och äventyr, fattiga gekås.

dags att lägga sig så man orkar gå upp i morgon bitti.


tacka vet jag tv:n..

mammas pojkar, inlåst och debatt med linda rosing och kissie..allt på samma kväll, kan det bli bättre?
tv:n kan verkligen roa mig.

Har jobbat en stund idag sen var jag och boyie och tränade, gick faktist jätte bra idag. Som jag nämnde för ett tag sen ska jag försöka komma iväg 2 ggr i veckan iallafall, men det blev ju inte av riktigt, har jobbat rätt mycket på senaste tiden så har inte haft nån ork till att ta mig iväg.
jaa det finns ju alltid masser ursäkter till att inte träna.

Nu: kolla vidare på mammas pojkar och äta upp mitt godis som jag råkade köpa.



vilket väder..

solen skiner som aldrig förr, jag som annars gillar regn och rusk blir lite glad att solen dykt upp.

jaja nog pratat om vädret, för första gången sen kreta, som var för typ 2 månader sen så har jag lagat mat, korvstroganoff och ris blev det, lätt och smidigt.

Vet inte vad som har hänt men jag har ingen ork till att stå och laga mat, äter mycket på jobbet och så får vi ju mat av jeffs mamma så mat har jag ju såklart fått i mig, men nu ska jag ta tag i det här med matlagning.

känns som jag inte har tid eller lust att stå vid spisen och inte nog med det så ska man ju diska allt efter vilket inte är allt för roligt.

kortfattat: det är jobbigt att laga mat och solen skiner.

hey loserman

Söndagkväll och jag har inte varit utanför dörren idag, så allt är precis som det ska vara och pizzan är avklarad också.

Matilda och Björnsson är här, det är som det brukar vara, jag ligger i sängen och kollar på tv/datorn medans de andra sitter ute i vardagsrummet och spelar tv-spel, vilka losers.

Tänkte kolla på wallander, synd bara att den går på 4:an för jag somnar oftast i pausen vid 22 tiden.


matilda och jag


myssöndag...

Söndag, jag ligger här och väntar på att Jeff och Tommy ska vakna,jag få nog vänta ett bra tag.
Hungrig är jag med.

Blev ju som sagt lite tjejfest igår hos Matilda, åt tacopaj och bubblade strunt, mycket trevligt. Sen blev det harrys, det var som vanligt, lite halvkul sådär...eller inte ens det igår, det var kanonvarmt och alldeles för mycket folk, så jag ska nog inte gå ut en lönehelg mer.

Sen hände det nått utöver det vanliga, jag hamnade på efterfest, jag som aldrig är på efterfest..men jag förstår varför, jag var ju kanon trött så ville bara hem och sova upptäckte jag när jag väl kom dit, så det där med efterfest är inte riktigt min grej.

Men över lag var det en bra kväll.

Som vanligt är jag dålig på att komma ihåg att tag bilder, men man får vara glad för det lilla som blir.

jag och johanna

 


marie och johanna


matilda och madde


Parteeylördag

Lördag, härliga lördag.

Ikväll blir det parteey, tjejkväll först sen utgång till harrys...det här med tjejkväll är min nya grej, hur rolig som helst.

Och nått annat som är min grej är mc donalds, men det har det ju alltid varit så nu straxt ska jag åka dit med johanna,robin och jeff, alla tre gör högskoleprovet i dag, det går säkert bra för dom.

Hörs senare...


"Blondaa"

Den här killen är så jävla rolig



friday i´m in love..

Äntligen fredag...det innebär att det snart är lördag, min favorit dag.

Verkar inte bli något jobb idag, hade hoppats på att jobba kvällen eftersom jag varken många timmar denna månad eller något att göra ikväll.
Eller göra och göra, det har jag ju visst, ska till mammsen och pappsen i eftermiddag/kväll.

Men först ska jag äta frukost och sen åka och sola med min kära svärmor.



(gammal bild)


en sväng till..

Linköping, med Johanna,Marie och Sarabrown. Allihopa hittade något, jag kom hemsläpandes med en jacka till jeff, pyjamasbyxor och en tröja.
Brukar ju vara så att man åker in till lkpg med väldigt stora förhoppningar om att hitta både det en och det andra men så kommer man hem tomhänt, idag skulle jag igentligen inte köpa nått men kom hem med lite iallafall.

På senaste tiden har jag köpt hur mycket grejer som helst känns det som så nu får det räcka för ett tag, iallafall tills lönen kommer...som är om ungefär en halv vecka, men det är så mycket man "behöver" hela tiden.

längst upp på listan nu står iallafall en halsduk, mystofflor och en finfin pälsmössa.

Men på tal om linköping, träffade en tjej som heter angelica som jobbade i en affär, hennes blogg är en av mina favoriter, så det var lite roligt, trevlig var hon också.


(gammal bild)


scones...

Jag ska baka, det är nått som nästan aldrig händer här i vårat hem eftersom det är väldigt smidigt att köpa färdiga kladdkakor,bullar,bröd och allt vad det är.
Men ikväll står det scones på menyn och vad jag vet så finns det inte att köpa färdigt, men det är ju väldigt smidigt så jag kan nog knopa ihop ett par.


Har hunnit med att sola och varit på informationsmöte, som inte är allt för roligt men sånt man måste gå på.


Men nu ska vi åka och hämta jeffs lillebror på hans träning..


borta bra...

men hemma bäst som dom säger...

Har haft en kanon helg med Lisa, Elin och Jenny i Eskilstuna! i fredags blev det hemma kväll med alkohol, gammal musik (bubbles,aqua osv) och lite dans till och med.
Lördagen blev lugnt, filmtittande, pizza och en massa prat, vin för de andra men jag passade, häligt härligt.
och på söndagen var det dags att pallra sig hemmåt, tiden bara sprang iväg så nästa gång stannar jag nog lite längre.

Kortfattat: toppen helg.


lisa och jenny (fredag)


lisa och elin (lördag)


elin


jag


lisa och hugo


nu åker jag...

till eskilstuna...hörs på söndag!

e-tuna imorgon..

Sådär ja, nu har jag varit och tränat för första gången på ett par månader. Ska ta tag i det så jag ska försöka träna 2 ggr i veckan iallafall, men vi får se hur det går med det.

Ja annars händer inte allt förmycket, ska till Eskilstuna imorgon och hälsa på Lisalurken över helgen, blir nog attans trevligt.



sömntutor...

Marie och Lisa vägrar gå upp, dom ska bara ligga och sova medans en annan är uppe med tuppen, kanske int riktigt men uppe är jag minsann.

Gårdagen blev lyckad och harrys var väll så roligt det kan bli där.

Men nu är det dags att städa sen göra sig iordning för jobbet.


såhär ser det ut idag


och såhär såg det ut igår


jag är en riktig slösa..

Blev lunch med Marie, Johanna och Sara idag på texas, mycket trevligt. Tog en sväng i gallerian och kollade, och en riktig slösa som jag är så köpte jag en väska, foundation och två baslinnen, så nu är det slutshoppat för den här månaden, känns som jag har köpt hur mycket som helst, men det är ju så myckt jag "behöver".

Fredag vad händer? är riktigt trött idag(gick upp 05.30) så ska nog bara vara hemma och kolla på tv, har ju gjort mitt idag, jobbat och träffat folk, så nu vill jag vara för mig själv, kanske åker upp till mamma och pappa om jag orkar men blir troligtvis inte så.

Men en sak är säker, idol är spikat iallafall.


varför ska katter alltid krypa ner i påsar?


harrys..

Jeff och jag skulle gå ut och äta på gräddhyllan som det så löjligt heter, men typiskt nog var det stängt, just idag (har vanligtvis öppet på torsdagar men inte idag), så vi fick pallra oss till harrys istället, kanon gott, älskar deras pommes och bea-sås.

Nu sitter jag här och kollar på mammas pojkar, vad är det för tjejer dom har dragit dit? världens pack ju.
Henke och matilda är här med, dom sitter med jeff där ute och spelar tv-spel, jag har lagt mig inne i sovrummet för det där med tv-spel är inte riktigt min grej.



lever vi på stenåldern eller?

Var inne och kikade lite hos allas favorit dessie, då frågade hon hur mycket man gör av med på en utekväll, då blev jag lite nyfiken och gick in och kollade vad folk hade kommenterat...
Till min förvåning var det många som hade kommenterat "det kostar inte så mycket, jag är ju tjej och då bjuder killarna", fast hallå? lever ni på stenåldern eller, det är fan det dummaste jag har hört, nu för tiden tjänar män och kvinnor ungefär lika mycket så varför ska killarna betala?

Jag håller inte alls med, har aldrig tyckt att det är killens grej att bjuda på mat och drinkar och allt vad det nu är, betala för er själva istället. Har du inga pengar? då får du vara utan.


Nej tack till drinkluder.




3 år...

Idag har jag och boyie varit tillsammans i 3 år, fan vad tiden har gått fort.


(gammal bild)


helgbravader...

Efter en mycket trevligt helg så är jag åter igen förskyld men nu med hosta på det.

Har varit och jeffs syster i fredags, jätte trevligt, vi åt mat, pimplade vin,öl,sprit och testade deras utomhus jacuzzi, jag har inte riktigt tålamod till att sitta i vattnet sådär men tydligen ska det vara en grabbgrej, dricka öl och prata om sånt ingen annan bryr sig om..jaa,typiskt grabbar.

Sen på lördagen åkte vi vidare till norrköping, till johan och jesse. Var hur seg som helst, jeff och johan var på hugget som vanligt och satt och pimplade öl men jag och jesse var torra, men kom igång sen efter ett tag men det blev lugnt för våran del.
Blev utgång till harrys, mycket bättre än motalas harrys, fast det är väll för att man är så van vid harrys här.

Har äntligen hittat en höstjacka, det var verkligen på tiden, sen köpte jag boots,en stickad tröja, rosabandet armband (2 st,ett till mig och ett till mamma) och pannband.

så det är vad som har hänt i helgen...


nu åker vi...

till linköping,sen norrköping så återkommer på söndag kväll...

tyvärr är jag fortfarande förskyld men jeff verkar ha tillfrisknat, härligt för honom.

joggingrunda?

Köpte nån billig ansiktsmask på ÖB härromdagen som jag testade nu, den var rosa och väldigt varm, men det syns inte att jag har nån på mig, det ser mer ut som jag har varit ute och sprungit,helknas.

Men det är lite halvroligt att balta med sånna här grejer, ansiktsmask,nagellack och färga ögonbryna och sånna där tjejgrejer.


sjukstuga...

Både jag och boyie är tokförskylda, så typiskt att det blev just nu, jag skulle igentligen ha jobbat idag men så blev det icke, vill ju inte komma och smitta barnen inte.

Får hoppas på att vi blir krya tills i morgon då vi ska till jeffs syster på kvällen och på lördag till norrköping och träffa johan och jesse, men alkoholen blir nog att skippa om jag/vi inte blir bättre.

Var ju ett tag sen jag bloggade men det har inte hänt allt för mycket, var hos jeffs mamma igår och hjälpte henne med lite grejer och åt mat, skulle rätta kevins (jeffs lillebror) matteläxa, det gick inte så bra så jag fick plocka fram miniräknaren, lite bängt eftersom han går i 4an och då borde man ju klara av det utan hjälp från elektroniska ting.

Men man är ju alldeles för lat för att tänka, och varför göra nått jobbigt när det går hur lätt sm helst med miniräknare?

Nu: är det dags för mat och lite vila.


RSS 2.0