semla

oj här sitter jag och mummsar semla..

Ikväll blir det fest, vet inte om det blir utgång eller ej men förhoppningsvis blir det en sväng till harrys.

nu ska jag återgå till min semla..

26:e dagen

3 pizzor, (utan ost)
2 33cl cola
lite glass
chokladpudding
pommes
(ätit 4 gånger)
Smörgåstårta (stor bit)
morotkaka (liten bit)
2 glas cola
2 chokladbitar
2 små skålar chips
Big mac & co + meny
(utan ost i hamburgaren)

Oj oj, allt detta har jag tryckt i mig på 26 dagar,(fast det ser nog mer ut än vad det är) om jag inte har glömt nånting, fast igentligen, det kanske inte är så mycket,inte om man jämnför med vad jag annars brukar trycka i mig.

Men träningen går bra, har faktist blivit 3 ggr i veckan ist för 2 ggr som jag hade som nyårslöfte...
Nu fattas bara promenaderna.

och oboyen? nepp, inte druckit en droppe oboy, även fast jag var så rackarns sugen på oboy när jag skulle äta kokkorv, korv och oboy hör ju loksom ihop.
Och brödet? skulle ju börja med tt skippa brödet i måndag, det har gått sådär, men det har inte blivit mer än 2 smörgåsar per dag, och det är ju bättre än 6-10 st per dag.

Det här börjar visst bli en matdagbok...


wildchild

Fredag kväll, här sitter jag i min ensamhet och glor, rätt skönt faktist.
Har gluffsat i mig mc donalds mat så det står härliga till och kollat på wildchild, den där nya filmen som går på reklamen, visst filmen har väll målgruppen 13 år men jag tyckte den var helt okej faktist även att jag är 21:)

Annars har jag inte gjort så mycket, jobbat en liten stund,tränat och det gick hur bra som helst tills jag började träna magen, vet inte varför men så fort jag tränar magen så blir jag illamående, jag är rätt känslig.
Har även hunnit med och handla.

har även vägt mig också, för ett par dagar sen, hade inte gått ner ett ena gram så det känns som det kvittar om jag äter onyttigt eller inte så jag kan lika gärna börja med det...det ha ju faktist gått en hel månad nu,typ.
Eller så kanske jag ska förska ännu mera och vara mer strikt?jag har ju faktist fuskat med motion och skräpmat nån gång ibland...







linköping

Var ju med mamma i linköping idag, brukar vanligtvis inte hitta nånting när jag åker dit men idag fick jag ett par skor av mamma, sen köpte jag en t-shirt och ett par träningsbyxor.

Åt på Linds som vanligt, pommes och grillspätt, oh det är så attans gott..
har förövrigt slarvat med det jag stoppar i munnen, härrom dagen blev det chips och pommes både igår och idag.
kanske inte hela världen men inte så bra heller för den delen.
Speciellt inte eftersom jag inte rör på mig nått längre, skulle ju ta en promenad varje dag, utan dom dagar jag tränar men det har jag vekrligen slarvat med.

men ska komma igång snart igen.

Men i morgon ska jag iallafall köpa en semla tror jag, är inte så förtjust i det men vill ju äta en iallafall, det hör till dessa tiden!

Snart kommer Jeff hem och då blir det förhoppningvis film, men först ska vi boka kryssning och en resa till spanien, men ska inte åka dit förrän augusti.

hörs kära vänner.

nytt inköp

Var som sagt med johanna och färgade våra ögonbryn samt plocka dom, både jag och johanna är tydligen rätt känsliga, johanna var värst, som tur var överlevde vi denna smärta.
Dock har jag inte allt för mycket att plocka bort efterson jag har plockat mina ögonbryn, ja så länge jag kan minnas så dom vill inte riktigt växa ut ordenligt, det är därför dom är så tunna om ni undrar..inte för att jag tror det men ja, ändå.

Tyvärr håller bara färgen i sig några dagar, knappt en vecka iallafall så borde igentligen köpa hem såndär färg så jag kan görat själv, både billigare och smidigare..fast jag är rätt lat så jag orkar inte böka själv så kanske bättre att gå till frisörn och görat, Lotta där är ju så jävla bra så det är värt att betala som där kronorna.
Jag kan ju måla ögonbryna med penna men jag tycker dom ser röd/bruna ut då och det passar sig inte alls..

Köpte även en hårinpackning, kostade endast 72:- och jag är lite fundersam över om nått så billigt fungerar, brukar ha en annan inpackning som är kanon bra men den hade hon inte hemma..kanske tur det för den lukat skit igentligen.

så får hoppas denna är bra.


plocka pasta från golvet

när man åker bil så lyssnar man ju nästan alltid på radio, och då fårman veta lite allt möjligt.

som idag, det var en chaufför som kör ut mat till skolor som hade filmat i ett kök där som gör all skolmat och då var det nån som hade tappat masser pasta på golvet och det plockade dom bara upp och skicka iväg det till skolorna..
Det här är ju inte direkt nån nyhet fr det händer ju titt som tätt..
Jag vet inte riktigt vad jag tycker, visst det är ju rätt äckligt men om jag vore elev och skulle äta pasta skulle inte jag märka nån skillnad om det hade legat på golvet eller inte...tror inte direkt att man blir sjuk av det för bakterier och smuts finns det ju överallt.

och just i det här fallet såg inte pastan kokad ut så då är det väll inte hela världen?den läggs ju ändå i blöt och kokas upp..


bilder må jag säga?


köpte ny t-shirt igår


och åt en av mina favoriträtter, inte speciellt nyttigt men jag hade inte så mycket att välja på.

ledig dag

ännu en ledig dag, visst är det skönt att vara ledig men kanske inte såhär mycket..men i morgon ska jag iallafall jobba 8.30-13.00, bara några timmar men det räcker.
pratade nyss med mamma, vi ska åka till linköping imorgon och köpa skor och försöka hitta lite träningskläder.

Men dagens planer är
Träffa hannabella, färga våra ögonbryn.
Handla åt Annbritt, hon är sjuk
Städa lägenheten så Jeff blir sådär jätte glad.

men först och främst ska jag rensa kattlådan och sen ska jag äta lite mat.

duktigt

Hej kära vänner, jag har haft fullt upp idag, har ränt fram och tillbaka över allt här i stan..
har hunnit med precis allt jag skulle idag, och lite till som inte alls var tänkt...

så nu håller jag på med det sista, tvätten som är det jobbigaste av allt...

jag är lite trött på affärer här i stan, så himla otrevlig personal på många ställen, som idag t ex när jag ksulle köpa en t-shirt på gina tricot, jätte otrevlig och sa knappt nånting..henne vill inte jag handla av igen.
och inte nog med det så var  jag på lidl igår och där finns det ingen service för fem öre, aldrig nån ute i butiken att fråga..
tacka vet jag synsam och vero moda, där är dom alltid trevliga och hjälpsamma.


efterlängtad lön

Oh äntligen kom lönen, januari blev rätt lång mn så är det ju varje år men ändå:)

Känns som jag har hur mycket som helst att göra idag så ska åka iväg nu och fixa lite som t ex, banken och öppna ett nytt sparkonto, köpa nya skor, träna och masser annat..

ska ringa johanna och se om hon har tid att klippa mig, vi får se när jag kommer hem igen:)

bäst att jag gör mig iordning så jag kan pysa sen...

jag tar tillbaka..

det där jag sa om att jag inte har ätit nån smörgås på hela dagen, först straxt efter jag skrivit klart inlägget kom jag på hur sugen jag var på makrill, och hur roligt är det att äta utan nån macka under?

så det fick bli knäckemackor med makrill, det kan väll inte vara så farligt?
annars äter jag ju bara vitt/rostat bröd..


full på bananer

Hörde på radio idag att det var en kvinna som lyckades växla in monopol pengar till danska pengar, öhh vem kan vara så dum att man går på det?dock vet jag inte vem hon växlade mot men efter ett lyckat försök så försökte hon återigen men då åkte hon dit minsann, fan vilka lustiga människor..
och på tal om lustigt så hörde jag en annan rolig sak på radio, en tjej som blev full på bananer, stackars tjej, men hon hade tydligen nån sjukdom så det var fler saker hon inte riktigt skulle stoppa i sig.,,

den här dagen har gått fort som tusan, har haft fullt upp hela dagen,men nu sitter jag bara och väntar på att jag kan gå och lägga mig...

En hel dag har gått och jag har inte ätit en enda smörgås, men det är svårt att låta bli..på tal om mat förresten, skulle köpa mig en burk tonfisk på östenssons idag, 22 :- för en tonfiskburk? är det bara jag som är snål eller är det dyrt? ja jag kanske överdriver lite men jag hoppade över tonfisken.


dålig webcam

Träningen gick bra idag faktist, armar är det roligaste att träna måste jag säga, allt annat är skittråkigt.

Ska ta och åka hem till mamma och spela lite yatzy, sen vidare till jeffs mamma och hjälpa henne md en grej..ohh jag är så attans hemlig idag.


hittade en gammal favoritscarfs idag och så utnyttjade jag min webcam som jag aldrig använder, värdelösa bilder men min scarfs är gråmönstrad iallafall.

uppe med tuppen

inatt kunde jag knappt sova, så brukar det aldrig vara för mig..så rätt skönt att jag blev ledig idag.

så nu ska jag stoppa i mig lite frukost, sen åka och fixa en grej, ja det är så hemligt att jag inte kan skriva det:P
sen ska jag åka och träna,det behövs verkligen efter denna helg.

återkommer om ett par timmar sådär..


jag vann!!

nej det gjorde jag ju inte, typiskt..bättre lycka nästa söndag.

Ska ta och göra lite köttfärsås så jeff har nått att äta när han är i oskarshamn, fast igentligen orkar jag inte men jag har inget val.

och jag måste ju med äta ja, är varken hungrig eller sugen på nått men jag har bara ätit en pizza idag och det var ju vid 13.00 tiden så nått måste jag äta..

vi får se vad jag kan leta fram..

bingolotto

Precis som förra söndagen sitter jag här och spelar bingolotto i min ensamhet, och precis som förra söndagen kommer jag säker inte vinna, fast man kan ju alltid hoppas:)

Som jag sa förrut så hade jag på känn att jeff skulle försöka övertala mig till att äta pizza, och så blev det förstås..
men det gör ingenting, sånna här helger får man ha ibland, inte varje helg såklart men dom helgen man är ute och ränner.
i morgon ska jag ta bort en till sak, förra måndagen tog jag bort oboyen och imorrn blir det nog at minska ner på bröd..jag äter hur mycket smörgåsar som helst, speciellt när jag jobbar på dagis, då sitter man ju och sällskapsäter både på frukosten och till mellanmålet så 10 macker på en dag är inga problem att trycka i sig..

och även om jag börjar kl 8 och ska äta frukost på jobbet då så äter jag frukost hemma först så fort jag vaknar, lite onödigt men jag är så hungrig på morgonen så vill äta så fort jag går upp..
eller så är det väll en gammal vana att äta frukost så fort man vaknar?

jaja nu ska jag vinna storvinsten, vilken det nu är?

bakfyllesöndag

Utgången igår var trevlig, förfesten var ännu trevligare...
här sitter jag och mår som en påse skit och ser ut som en med, kollar på mtv och det är "diary of Estelle", hon måste tydligen vara rätt känd eftersom hon har ett eget program, men jag har aldrig hört talas om människan.

Hemvägen var nog roligast av allt, marie hade så ont i fötterna så hon fick gå barfota, men så dyker en trevlig kille upp som bär henne till drottningkebab, vilken gentleman.
Och när vi skulle gå fick jeff bära henne hem till sin pojkvän, han är med en gentleman.

Jaja det blev en lyckad kväll iallafall, men det får jag sota för nu..men det är det värt.



misslyckad matdag

Var som sagt på dop igår, det var trevligt men det tog en timme att åka till askeby så hela dagen gick ju, så kom inte hem förrän 19.30.

Men efter dopen bjöd om på smörgåstårta, morotskaka och andra kakor..och jag vill ju ine vara oartig och tacka nej.
så jag åt:
En stor bit smörgåstårta
en liten bit morotskaka,
och då menar jag liten.
Två glas cola.

Okej detta var ju inte det bäst som kunde slinka ner men inte det värsta heller, men det känns lite misslyckande men nån gång får man väll unna sig, och inte nog med det så åt jag två chokladbitar i fredags, sånna chokladbitar som finns i paradise asken ungefär men det är cloettas choklad..
det smakade inte så bra, det var längesen jag åt choklad, det brände i halsen och blev varmt i magen, det var en stark choklad.

Sen blev det ju utgång igår, då blev det redbull vodka, 7 stycken, energidryck och sprit är ju heller inte världens bästa, men man måste ju få ha roligt också...

Sen på hemvägen blev jag såklart hungrig och vi stannade till vid drottning kebab för peckas var stäng av en konstig anledning?där köpte jag en pommesbricka med kebabsås, inte alls nån höjdare, vi var fyra stycken som köpte mat, alla våra pommes var ofärdiga, visst tat det var mycket folk och det var stressigt men man ivll ju ändå att maten ska vara klar när man får den.

Det är min 20:onde dag och gårdagen blev en riktigt misslyckad matdag..

får se om jeff ska övertala mig om att äta pizza till frukost, jag har redan sabbat hela helgen så jag är nog inte svårövertalad.


dop

ska snart till linköping för att gå på dop, och efteråt blir det tydligen smörgåstårta, jag älskar verkligen smörgåstårta så det kommernog slinka in en och annan bit.

Ikväll blir det fest påt, först till johanna och sen till harrys, det enda vettiga utestället här i motala.
var säkert 2 månader sen jag var ute faktist, så det är på tiden..
tyvärr har jag ungefär ingenting att ta på mig, var en sväng på stan i går men varken jag eller johanna httade nånting och då är det inte fel på oss utan på affärerna och dagens mode.

nu måste jag äta, ha en trevlig helg!

17:onde dagen

Jag är uppe i min 17:onde dag nu, jag börjar visst slarva lite med mina promenader, vem orkar gå ut och gå om  man har jobbat hela dagen?inte jag.
Men tränat som jag ska gör jag.

2 pizzor, utan ost
en 33cl cola
lite glass
chokladpudding
pommes


Det är allt onyttigt jag har ätit, eller jag äter ju vanlig mat och sådär och den är ju kanske inte i det nyttigaste laget men allt går ju inte ändra på.

Tog ju även bort oboyen i måndags, så har inte druckit det heller på 4 dagar.

rullbandet

hej gott folk, jag är seg som aldrig förr, jobbade till 4 sen var det bara hem och sova..brukar faktist inte sova på dagarna längre men det är skönt ibland sådär.

Igår slutade jag 3, sen åkte jag och jeff och handlade, sen blev jag jätte hungrig så jag hamnade visst på burger king.
Tur för mig att jag inte tycker om deras hamburgare så det blev en pommes och en loka, sen när jag kom hen vid 7 tiden fick jag så dåligt samvete att jag hade ätit pommes så jag åkte iväg till gymmet och hängde lite på rullbandet.
Sen kändes det bättre.

Fredag imorgon, det är rätt skönt att ha jobbat hela veckan för då uppskattar man helgen, det var längesen jag gjorde det.
På lördag är det dop och utgång på kvällen.
har jag nått att se fram emot iallafall..

Jeffs pappa är här, och martin kommr väll snart med så ska kolla på film ikväll, säkert nån skitfilm som vanligt men jaja, jag överlever..knappt.


barn,jag säger då det.

Lyssnar på Kurt Nilsen m fler när dom sjunger hallelujah, så jävla bra så man nästan börjar gråta.

har jobbat hele dagen idag, blir jobb hela veckan faktist, eller eventuellt på fredag jag vet inte riktigt hur det blirmen det är skönt att veta dagen innan att man ska jobba, så träligt på morgonen när dom ringer och väcker en.

Var på dagis och jobbade idag, eller förskola som man ska säga nu för tiden. Barnen är så roliga, jag och två tjejer skulle spela ett spel jag aldrig sett förr:
Jag: vet ni hur man spelar det här spelet då? för jag kan inte så ni får lära mig.
Barn:ja då vi vet hur man spelar det här.
vi tar fram spelplanen..
Jag: hur gör man nu då?
Barn: man spelar som man ska.
Jag: okej hur gör man då?
Barn: Men man spelar som man SKA bara.


okej, jag fattade noll, så antingen hänger man bara på eller så byter man spel..vi bytte till steka ägg istället, mycket lättare.


gör som jag säger bara..

när man är inne på bilddagboken så är det ofta folk som lägger ut bilder på naturen och andra konstiga saker som de fotar, tex bullar och värmeljus..
Jag förstår inte vad det är för roligt med det? om jag ska vara riktigt ärlig så är det faktist skittråkigt och det slutar med att man inte kikar i den bilddagboken mer...

Det är som bloggar, går man in och kollar en blogg som man aldrig besökt förr så kollar iallafall jag bara på vad det är för bilder innan jag börjar läsa, och om jag inte hittar några roliga bilder så klickar jag mig vidare till nästa blogg..

Så om ni vill ha en rolig blogg eller bilddagbok så skippa dom där natur och bullbilderna, ingen bryr sig om dom ändå.

Tur att min blogg är fullproppad med roliga bilder jämt och ständigt, jag ska skärpa mig men så tråkigt att stå och ta kort på sig själv, jag ser alltid så löjlig ut ändå...men jag strävar inte efter att få så många besökare som möjligt, det räcker med att mina vänner vet vad jag sysslar med:)


helt ärligt..

Läste att ett glas juice innehåller 9 sockerbitar och att en 33 cl coca cola innehåller 13,5 sockerbitar..då kan jag lika gärna dricka cola till frukost, det är mycket godare och roligare att dricka än tråkig juice som oftast är så stark så det svider på läpparna.

Imorgon ska jag iallafall sluta upp med oboy, jag dricker alltid ett glas på morgonen och oftast ett på kvällen, men jag slutar med saker sakta men säkert, eller speciellt säkert är det inte alls.
Vi får se hur det går, jag vet inte riktigt vad jag ska dricka till frukost och kvällsmat, isté dricker jag ju mycket nu men vad finns det för altenativ?
Jag kan inte dricka té, iallafall inte på morgonen, kan inte dricka varmt då.
Jag gillar inte kaffe
Juice är helt okej men tydligen inte så nyttigt, och oftast i dom lite nyttigare varianterna är det oftast fruktkött och det funkar inte alls för mig.

Blåbärssoppa kanske är ett bra altenativ? har hört att det är bra för magen också?

vi får se vad som blir ersättaren, isté,vatten,blåbärsoppa och nyponsoppa..så får det bli!

2 veckor har gått, jag har ätit:
två pizzor (utan ost)
33cl cola
lite glass
(så lite så det knappt räknas)
Lite chokladpudding

Jag rör på mig varje dag, promenad eller styrketräning/kontition..
Jag ska fortsätta såhär så får vi se hur länge jag känner fört..


Jag vann inget på bingolotta förresten!


Bingolotto

Var ute i sista sekund idag, ungefär..18.30 fick jag för mig att jag skulle spela bingolotto, men jag hade såklart ingen lott..
så ja åkte till östenssons, men där hade dom precis sålt den sista lotten, sen åkte jag till Q8 macken men där sålde dom inga bingolotter längre, sen åkte jag till ica paletten på storgatan och dom hade tack och lov en liten bingolott till mig..så jag kom hem bara ett par minuter innan bingolotto började, tur för mig..

Men det är lite långdraget tycker jag, jag vill ju bara spela ju.
Fast hela bingolotto har blivit så fattigt, inte nog med att dom byter kanal till tv4+ men allting har ju gått ner sig.

Får se om jag vinner på 3:ans bingo..


Utmanad

Jag blev utmanad av  Camilla (http://camilla2008.blogg.se/) att berätta sju sanningar om mig själv, jag skippad det för jag kom inte på så många.

Det är lördag men känns som söndag, ska hem till mamma och pappa ikväll och bara ta det lugnt.
Första helgen på länge som jag inte dricker en droppe, säkert på flera flera månader, men jag förstår varör jag dricker varje helg för det finns ju ingenting annat att göra.
Det här kommer bli en skittråkig helg.

Men ikväll kanske jag ska unna mig en pizza, men som pappa sa igår "det är bara dom som unnar sig som inte har några pengar", det är nog sant, jag som inte har några pengar tycker jag ska unna mig både det ena och det andra, handlar det inte om mat så är det kläder,trisslotter, tidningar osv..


jobbig kitty, ut med dig.

Nu har jag läst hur många bloggar som helst, en stor favorit är ju såklart Katrin Zytomierska, hon är den som verkligen roar mig. Idag skrev hon ett roligt och smålöjligt inlägg om blondinbella eftersom blondinbella skrev ett inlägg om att Katrin inte gör annat än bantar..så hon fick svar på tal där.
Och nån annan som reagerade på hennes inlägg var Carolina gynning (som också fick vara med i blondinbellas inlägg), Carolinas blogg roar dock inte mig, den är så rörig och konstig, men är inne ibland ändå.
Men ibland är hon allt lite rolig .

"Ibland vill jag äta lunch ibland inte , jag kanske är sugen på en chokladkaka istället för middag då kör jag det. Jag tror nämligen att kroppen säger ifrån om vad den behöver. Om du är sugen på lite godis istället för en köttbullemiddag då e det antagligen socker kroppen behöver, mycket bra filosofi, lycka till."/carolina gynning
haha jag höll på att skratta ihjäl mig, det är det roligaste hon har skrivit.

Sitter faktist och slöglor på Let´s dance, bondinbella var bland dom sista så har kollat på alltihopa, jag hoppas Kitty åker ut för hon är så jävla jobbig, tjatar och hon kan ju faktist inte dansa lika bra som de andra.
Carl jan kan med åka, men han är inte jobbig på samma sätt men han är tråkig.


hemmakväll

Det blir en hemmakväll, till och med mamma och pappa jobbar idag, typiskt.
Skulle faktist vilja ha nånting got att äta men det får nog bli i morgon istället eftersom det inte finns nått hemma och affärn stänger om 8 minuter, visst hinner jag dit men jag orkar inte byta om och så vet jag inte vad jag vill ha heller..
så jag blir utan helt enkelt.


jag har ju katten iallafall :)

blondinbella lockar

Har verkligen ingenting att göra ikväll, mina vänner jobbar och även min pojkvän. så nu sitter jag här helt ensam och övergiven, kanske inte direkt men vet inte heller vad jag känner för att göra.
Helt utan pengar är jag med så jag har ju inte så jätte mycket att välja på direkt heller...

Igår tänkte jag faktist ha träning på kvällsschemat så jag ksull ha nånting att göra men jag gick upp medtuppen i morse istället och tränade, skönt att ha det avklarat men det hade varit en bra sysselsättning också.

Inte nog med det så är det vekrligen ingenting bra på tv ikväll heller, let´s dance ska nog de flesta se men det ända som lockar är blondinbella dom andra kan kvitta.

Jag är förövrigt inne på min tolfte dag, utan godis,chips,mc donalds,pizza,läsk och dylikt. Har gått jätte bra, igår åt jag pyttelite glass men det var så lite så det gör ingenting.
Annars när jag har försökt sluta äta godis och sånt så har jag kanske ätit en liten godisbit eller något men då tänker jag att allt är förstört så då fortsätter jag bara äta ännu mera, och det är ju inget bra.
Men nu så kan jag unna mig lite utan att tänka så, än så länge iallafall.

så på tolv dagar har jag hittils ätit en pizza (utan ost), cola (33cl) och lite glass.

Har även varit på gymmet 3ggr denna vecka och varit på promenader.

Vi får se hur länge jag orkar med det här men det är ju inte speciellt jobbigt än, det ända jag vill äta är en semla, är dock inte så jätte förtjust i just semlor men nån sådär vill man ju äta.
Bara för att.


oh vilken service

Nyss hemkommen från gymmet, tränade armar och axlar idag så nu är mina armar som spagetti ungefär.
Gick faktist bra på gymmet idag för en gångs skull, annars brukar jag mest glida omkring men inte idag minsann..

Sitter här och väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag nog sova en stund.
Och idag gott folk har jag jobbat, och i morgon ska jag med jobba...det är skönt att komma igång och göra nånting igen.


tuffa tider...

Tisdag och jag ä tydligen ledig idag IGEN, börjar tröttna på det här så. Skulle börja med att gå upp skapligt så det inte blir så jobbigt sen när jag väl börjar jobba igen, men jag gick precis upp och klockan är snart 13.00.
Men var faktist uppe en sväng när Jeff kom hem ungefär straxt efter 6 i morse och åt frukost, men så gick jag och la mig igen så fort jag ätit upp..

Vad ska jag hitta på idag då?
Gå till banken
Ladda på mitt busskort
Promenad med Jeff


Så nog har jag någonting att göra, dock inte hela dagen men jag hittar nog på nått.

lycka till...

Sexturisterna - Venezuela, ska jag kolla på nu, undrar om det är nån prostituerad som får gifta sig med en västerlänning i kvällens program?



I´m a black magic woman

Har haft fullt upp idag, arbetsförmedlingen,träna,fika med carro och sist men inte minst lagat mat.
Kanske inte låter som så mycket men det har tagit hela dagen, skönt att ha nått att göra om dagarna iallafall.

Har en jätte bra handledare/läggare(?) på arbetsförmedlingen, inte så stroppig och trist som de flesta andra, så idag kom vi överens om att jag ska kolla upp lite utbildningar, jag är ju inte helt anti mot utbildningar men inte för heller direkt, men ska kolla vad som finns iallafall.

sitter även och läser lite på aftonbladet, en 24 åring som dömts för våldtäkt mot barn får inte fortsätta sin läkarutbildning, är det så konstigt?nej det tycker jag verkligen inte, jag skulle inte vilja ha en läkare som är dömd för våldtäkt.
Fast å andra sidan, ska man få sota för nånting man gör hela livet?..jag kanske är kluven men jag skulle nog satsa på ett annat jobb i framtiden om jag vore honom..

Ghost busters

Sitter och slöglor på ghost busters med Jeff, men sitter samtidigt och kollar vad det finns för jobb att söka, på motalakommuns hemsida finns det ett enstaka jobb som handledare..
Och på arbetsförmedlingens sida finns det ungefär bara jobb som telefonförsäljare att söka och det passar inte mig riktigt..
oftast är det ju provisionsbaserad lön och om man inte säljer nått får man ju inga pengar och kul att sitta på jobbet och ringa runt utan att tjäna en krona?njae, det är inget för mig.

Nu har det gått en vecka på mitt "nyttigare liv", blev en pizza och en 33cl cola idag, pizza kan väll inte vara så farligt?det är väll mest osten och storleken men osten tar jag ju bort, inte just för att det ska bli mindre onyttigt utan för att det är mycket godare utan..kebabsåsen kanske inte är så bra heller direkt..
Igår slank det ner en pizza slize med, dock inte så stor men det är ju ändå en bit..
Men jag tycker inte det är så farligt faktist, även fast jag är bakis och seg som tusan idag så tog jag mig i kragen och gick ut och gick en sväng idag.

så denna vecka har jag varit på gymmet 2 ggr, och på promenad varje dag, dock bara 30 min men bättre än inget.

Får se hur länge detta håller i sig bara..


pokerkväll

Oh tänkte jag när jag såg att det var/är The hills på tv, men det är ju hela tiden samma program som visas och det är ju inte så roligt och sitta och glo på samma program hela tiden.
Eller är det ett tecken på att jag inte ska kolla på tv?ja så måste det vara...

Ska ta det lugn hela dagen och ikväll ska vi till Matilda och Björnson och dricka lite öl och spela poker..

Men jeff vill att jag ska hjälpa till med tvätten idag,men det vill inte jag...


"jeff och hans lumpenpolare"




soffpotatis

Johanna och Marie åkte precis härifrån, vi har ätit tacos, kollat på let´s dance och pratat skit som vanligt..
Vi har även pratat om att åka och tågluffa, visst känns det lite 70-tal men det vore faktist roligt att komma iväg och göra nånting.

Har även hunnit med att träna, eller träna och träna, stod mest på löpbandet (sprang dock inte alls mycket utan gick mest), varit hos jeffs mamma och ätit god lasagne, varit och handlat och varit på systemet.

Så det har inte varit nån "sittaisoffanheladagen"-dag idag.

Men nu är klockan mycket så ska läsa lite och sen sova, är snart klar med Vingklippt ängel men måste erkänna att den är lite konstig..inte dålig och inte jätte bra men bara..konstig.
men ska iallafall läsa ut den.

5:e dagen idag utan godis,läsk,pizza,mc donalds och dylikt..

korkad pojkvän..

Jag måste ha världens trögaste pojkvän...
För ett tag sen köpte jag en handkräm, jätte bra och torkar snabbt in..

Men så sa Jeff härrom dagen "när man har smörjt in sig med den här handkrämen så kan man ju inte göra nånting på en halvtimme"
konstigt tänkte jag eftersom den torkade in så bra på mig..men så var det inget mer med det för tillfället..
men idag när jag gjorde mig iordning i badrummet kommer jeff in tar han ner mitt sminkbortagningsmedel och börjar smörja in sina händer i det...
jag började skratta som aldrig förr och han fattade ingenting..

Så han har alltså använd mitt sminkbortagningsmedel istället för handkrämen, inte konstigt att det tog sån tid att torka ini huden...


gifta sig i afrika

Läste på aftonbladet om två barn, 5 respektive 6 år. De skulle åka till afrika för att gifta sig..
så dom satte sig på tåget för att sedan åka till flygplatsen, men stoppades av en säkerhetsvakt som var misstänksam för att barnen var helt ensamma och de hade med sig så mycket badgrejer.

Ja jag äger då det, barn..vart får dom allt ifrån?


"- Vi ville ta tåget till flygplatsen, sen skulle vi ta ett plan och när vi kommit fram skulle vi packa upp sommargrejerna och sen skulle vi promenera lite i solen. "

det blev kanon bra..

var ju som sagt hos frisörn (stilakuten) i går, blev toknöjd, är näst intill svarthårig nu oh det är vad jag passar bäst i, enligt mig själv.
Dock sa hon att det skulle bli två nyanser ljusare om ett tag men ja, det är inte hela världen.

Var även på Ströget med Marie innan, både tog en bakad potatis, både blev missnöjda så det är verkligen ingenting att rekomendera, om man inte vill ha mer sås än potatis förstås..nej det blev helt enkelt för mycket...dock var det väldigt gott bröd man fick till, men det kan jag lika gärna köpa på östenssons för en femma.

Hittade även knappar till min tröja, och inte nog med det, det fanns exakt lika dana knappar, tur för mig.

Jaja, vad händer idag? Jeff och jag ska gå och handla och passa på och sola på vägen, men vädret är ju inte det bästa.
Först frukost.

inte så katigt.

skönt att slippa alla dessa röda dagar nu och alla olika öppetider.

Ännu en dag ledigt, skönt men samtidigt blir man mer stressad över att inte jobba och fp ihop lite timmar.
Men idag ska jag iallafall träffa Marie på stan, käka lite och så ska vi till frisörn och färga håret.

Inne på tredje dagen utan godis,snabbmat och allt sånt där, än så länge verkar det funka bra men dagen är inte slut ännu, och rört på mig varje dag har jag med gjort, 30 min varje dag sen i lördags, låter inte katigt men bra för att vara mig.

Och på tal om snigelbajs, köpte en kofta på gina tricot, när jag köpte den hade den 6 knappar, efter 2 användningar (väldigt kort stunder) så hade 4 stycken knappar lossat, tur för mig att jag hörde att dom åkte av så jag behöver bara köpa en ny knapp..
värdelös kvalité, och det var inte bara min det var dålig kvalité på utan Lisas också som sprack i armhålan och en knapp lossade efter bara en användning...
även om den bara kostade 150:- så ska den väll hålla lite längre, om jah köper nått har jag ju inte lust att sy dit knapparna själv...

Dr Phil

Sådär ja, nu har jag varit på gymmet, kände verkligen inte för nånting så jag höll mig till löpbandet och cykeln, men huvudsaken är att jag gör nånting.

Sitter här och kollat på Dr Phil, nu pratar dom om nollning, nån tjej har dött under nollningen, hon blev tvingad ut i havet med fastbundna armar om jag förstod rätt, och tjejen hatade tydligen havet..men det blev bara klassat som en olycka..det kan jag inte hålla med om.
Fan va hemskt att det kan gå så långt, nollning över huvudtaget är jag emot, här i motala har vi ingen nollning direkt ju, lite lekar och sånt där men det är bara kul, dock inte enligt mig men andra verkar roade av det.

Ska fortsätta med vingklippt ängel nu..

idag är det min dag

21 år idag och vad har jag gjort för vettigt här i livet?inte allt för mycket.




vingklippt ängel

var som sagt hos mamma och pappa, fick en bok, vingklippt ängel, pengar och en fin blomma i födelsdagspresent,
fyller inte förrän imorgon men vi "firade" mig idag istället.

Har ätit min sista pizza för ett tag framöver, det satt fint, även om jag inte är hungrig kan jag trycka i mig en hel pizza ändå, bra jobbat!

Har även hunnit med att kolla på en film, An american crime heter den, har sett den förr men den är så jävla bra, fast väldigt hemskt, kan verkligen rekomendera den, ja till alla dom inte är känsliga förstås.




Nu ska jag ta och gosa ner mig i sängen och läsa min nya bok.

man blir aldrig nöjd

Men just nu är jag helnöjd, jag har tagig bort mitt löshår som jag var så attans trött på, hade det ungefär bara en månad men det trasslade så dant så skönt att slippat.
Så nästa vecka ska jag till frisörn om hon har tid och färga håret mörkare och färga ögonbrynen.

Men jag lär väll tröttna på mitt mörka hår med inom dom närmsta veckorna.

men men nog pratat om hår, ska hem till mamma och pappa, äta mat och marängswiss och fixa bilen.
Och idag ska jag äta allt jag kommer över för i morgon börjar allvaret, och jag ska skaffa mig självdisciplin.

Jag ska inte bara dra ner på godiset, snabbmaten och läsken utan även alkoholen som är en stor bov.

önska mig lycka till!


en bonus här i livet

sitter fortfarande och glor på The hills...jag har tydligen inget liv eftersom jag vill gotta mig i andras, eller är det bara en bonus?ha ett liv själv och gotta sig i andras, så måste det vara.

En av jeffs vänner kommer hit ikväll, så det blir alkohol ikväll igen och kanske lite poker om jag får som jag vill.
Det är faktist roligt med poker, har väll aldrig gett det en chans förr men nu så..


helg eller vardag?

Det har varit alldeles för mycket helg på sista tiden, så det är brist på saker att göra, så den här lördagen kommer bli som en vardag ungefär.
började dagen med att ta en promenad med Jeff, riktigt skönt att bara strosa omkring ute i friska luften, kolla på hus och prata om både det ena och det andra..

Jeff har fått för sig att han vill ha en bar i sitt hem sen, det kan han glömma..har man verkligen det nu för tiden?känns lite ute faktist..

Tur för mig att the hills är hela dagen, ända till klockan 18.00, så nog har jag nått att göra.
Men nu måse jag ha nått i magen..


jag och johanna på nyår.


en egen musikvideo

Blev inte riktigt som tänkt igår, skulle bli lugnt och alkoholfritt hela helgen igentligen.
Men det slutade med att jag blev väldigt rund om fötterna och fick för mig att göra en musikvideo till Toybox-tarzan och jane, den blev verkligen jätte bra, med basker, militärjacka,pyjamasbyxor,solglasögon och ikeatoffler, vad kunde gå fel?
Men videon får ni faktist inte se men en bild kan jag bjuda på..


fredag

hemma frår jobbet nu,..ska stoppa i mig nått att äta sen åka till jenifer och ta bort det här förbaskade håret som bara trasslar.

ikväll då?inget planerat men lite fest skulle inte vara fel men..nej.

2009

2008 slutade bra, jätte god mat, trevligt sällskap, charader och raketer om inte var mycket att hurra för, nästa år ska jag inte lägga en krona på raketer, lite svårt att bestämma nu kanske.
Blev rätt lugn faktist, inget fylleslag.

Men nu är det 2009 och mina nyårslöften vet ni ju redan så vi får se hur det går, men känner jag mig själv rätt kommer jag inte hålla träningen men sparandet går nog bättre förhoppningsvis.

Lycka till med era nyårslöften, det lär ni behöva.


RSS 2.0