uppdatering fr[n kreta...

fan vad det 'r varmt h'r, 30 grader i skuggan och 28 i vattnet...jaa s[ speciellt svalkad i vattnet blir man d] inte.
Men hotellet 'r kanon fint, ja allt 'r kanon bra helt enkelt.

Ni f[r lite bilder n'r jag kommer hem, nu ska vi 'ta lunch sen ska vi in till chania och sl;sa pengar...om vi nu hittar n[tt.

h;rs...

Herr vattenskalle...

när man söker på vattenskalle fattar man absolut ingenting av det som står, förrutom att djur med kan ha det...det hade jag ingen aning om, men jag undrar hur det ser ut.


hittade ingen bättre bild, lite halvskrämmande sådär.

fan vad typiskt..

jag har inte haft feber på ett bra tag men vem dök upp i natt då? jo febern kom och hälsade på, typiskt...jag som ska åka till kreta idag.
Men jag är varken förskyld eller har ont i halsen, men jag svettas så mycket så att brillerna immar igen, mysigt.
Får hoppas att det inte håller i sig.

Igår var jag,jessica,johanna,sara,marie och martina på texas och åt,  jag åt korv ...jag älskar korv.
Hur trevligt som helst!


sara  martina och jessica


marie jag och johanna

allt är klart...

Packat och klart inför i morgon, skönt att ha det gjort iallafall.

Ska snart in till stan och köpa lite grejer, flux, hårspännen och jaa,sånna där viktiga gejer.
Ikväll ska vi ut och äta, jag och några töser..inte allt för ofta det händer...men trevligt lär det bli!





Filmtips...

Linas kvällsbok gick på tv nyss, väldigt pinsam men rolig film, värd att se men absolut inte att köpa.



gräddnosar..


det är inte bara nala som gillar grädde.

veckans blogg...

Om ni inte har nått att göra så kika in hos fröken Frida och rösta fram mig som veckans blogg.
Fridas blogg


och en till..sen får det räcka!


ännu en gammal goding..


Fattigt...

Vilket spring det är när man har tvättstugan, upp och ner hela tiden...och typiskt nog så har vi bara EN tvättmaskin, är inte det lite fattigt?
jaja som tur är så tvättar jag inte allt för ofta, den delen brukar ju Jeff sköta som tur är men ibland är jag snäll och hjälper till minsann.

Annars händer inte allt för mycket, mamma kommer väll hit sen och lämnar en resväska och lite sådär så man kan börja packa lite redan ikväll kanske.


(gammal bild)

sista passet..

Idag blir det sista passet att jobba innan vi åker till Kreta, det är skönt då har jag 2 dagar (jag slutar jobba imorgon bitti) som jag kan tvätta alla kläder,packa och städa..eller städa, det gör nog jeff...om jag inte är extra snäll.

Ska äta en panpizza sen bege mig till jobbet, hörs i morgon!


kommer ni ihåg den här gamla godingen?


Filmtips...

I fredags var det Catch me if you can på tv, självklart somnade jag efter en stund så kollade klart på den idag...de flesta har nog sett den men de som inte har gjort det får ta och göra det!


fluga på läppen..

Jag trotsade regnet och gick ut på en liten promenad trots att jag är hur trött som helst och inte ens orkade borsta igenom håret, men det är inte hela världen.
Men vad är grejen med alla djur som surrar runt i luften så fort det kommer lite regn, dom hamnar både i munnen, näsa och mina ögon...
Det är inget att ha, det värsta är när man har läppglans på sig då fastnar dom stackarna på läpparna, brukar ju självklart ine ha läppglans när jag är ute och går men om man är på väg nånstans..ja ni fattar.

Hur som helst är det ingn höjdare med alla dessa flugor eller vad det är.






 


ändrade planer..

okej blev visst lite ändrade planer, blir som en helt vanlig söndag, soffliggandes men utan pizza.

Hade bestämt mig för att ta en promenad, men typiskt nog så började det regna...oj vad synd.
Fast om sanningen ska fram så är jag dödstrött, gick och la mig 5 i morse så jag borde vila upp mig inför morgondagen.

Så får det bli!

tråkiga människor...

eller har dom varit ut och sprungit hela natten så dom ligger och sover? hur som helst så är det ingen som har upptaderat i sina bloggar och här sitter jag och vill läsa vad som händer, nyfiken i en strut..bla bla.

söndag, vanligtvis börjar mina söndagar med en pizza till frukost, sen soffan hela dagen, men inte idag minsann! idag blir det en sväng till gymmet eller en promenad, har inte riktigt bestämt mig ännu.

Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag, kanske blir lite slappt ändå, huvudsaken är ju att jag kommer ut lite och rör på mig.


(gammal bild)

uppe och ugglar..

Vet inte vad jag gör uppe mitt i natten när jag inte har varit ute på äventyr, Johanna och robin var här och åt lite tacos och kollade på film, alltid trevligt med lite sällskap.

Johanna gick vid straxt innan 1 och sen dess har jag suttit och kollat runt lite, har hunnit med att kolla på alla katrins "frågestunder", tycka vad man vill om katrin men jag gillar henne, det finns nog ingen roligare människa.

Borde väll ta och pallra mig till sängen, men jag är ju trots allt ledig i morgon så då gör det ju inget att jag sitter uppe och ugglar.


Fredagsmys..

Ska hem till mamma och pappa snart, blir nog en promenad även fast det inte känns så lockande.
Blir väll lite film och mat, mamma har lovat mig lasagne men pappa vill ha pizza, jag får nog min vilja igenom om mamma orkar ställa sig och laga mat så fort hon kommer hem.

Så jag får väll ta tjuren vid hornen och pallra mig upp ända till brinken, ändra sidan stan...känns långt men stan är ju inte så stor som tur är.



om en vecka..

åker vi till Kreta, jag,jeff johanna och robin, härligt! Men innan det ska det jobbas!


då ligger jag såhär och plaskar i vattnet
..

nu är jag hemma..

skönt att ha gjort nått idag, istället för att bara gå ut och gå och sen hem till soffan igen och degat de senaste dagarna..
Blev en fika med Johanna och Robin kom senare, mycket trevligt.

blev även ett litet klädköp, en röd/svart rutig flanell skjorta , riktigt farfar i skogen inspirerat...

Men ett tips till alla fika människor där ute, sitt inte och prata illa om någon när det sitter folk vid borden bredvid, det kan hända att de bredvid känner personerna det talas om.

Som idag t ex pratade bordet bredvid oss om Johannas lillasyster och hennes vän, även fast man inte sitter och lyssnar på andras prat med flit så hör man ju en del vad som sägs ändå, så tänk på vad ni säger!

slitet hår och gula naglar..

är det bara mina naglar som ser förskräckliga ut när jag tar bort nagellacket?, gula är dom..konstigt.

Tog mig en promenad förrut bort till väster för att sola, det är jobbigt att ta tag i det där med att gå/åka till solariumet men när man väl är där så är det hur skönt som helst.

Och nu sitter jag här med inpackning i håret och har förhoppningar om att håret ska bli bättre...hur som helst blir det nog inte sämre...förrän jag färgar det igen.


ne nu måste jag fila ner mina äckliga naglar..såhär kan man inte ha det.

fan vad typiskt...

här har jag suttit och väntat hela kvällen på att paradise hotel ska börja, ohh 20 min kvar tänkte jag, men den lyckan blev inte långvarig...det är nått fel på sändningen eller nått så det är bara "brus" på tv:n..på alla kanaler, på både tv-apparaterna..

10 min kvar så får hoppas att det blir bra igen annars kommer jag hänga läpp ända tills i morgon då jag kan kolla på det på tv6 play..så njae, det kanske inte är hela världen.



arbetsförmedlingen...

Var på arbetsförmedlingen idag, när jag satt och väntade kollade jag mig runt lite, då ser jag en skylt där det står att företag som anställer nyanlända invandrare så betalar staten 75% av deras löner, på ett sätt tycker jag att det är bra så invandrarna kommer in i samhället på ett bra sätt men samtidigt så förstör det ju för oss andra, är det inte lite orättvist?

Om jag hade eget företag så skulle jag nog anställa en nyanländ invarndrare om jag bara behövde betala 25% av hennes/hans lön istället för att betala 100%..

stackars oss som bor här redan som har jobbat hela livet och precis blivit arbetslösa eller oss ungdomar som också vill komma in i arbetslivet, inte ens prakitk får man..kan inte bara staten skippa det där och skicka ut dom som vill på praktik och sen se vad folk går för istället?

Hörde även en kvinna prata med nån och hon och hennes man hade precis blivit av med deras jobb, hon har två barn, den ena tog studenten nu innan sommaren och var arbetslös, hennes andra barn var också arbetslös, det kan inte vara lätt, fyra stycken i ett hem och alla är arbetslösa.

hoppas det vänder snart.

måndagsmys..

ja det är det verkligen, vattenmelon, vindruvor och citronvatten,.och helt nerbäddad i soffan med täcke och kudde och dator i högsta hugg,som vanligt.
Ja man måste ju fira att semesterviket är slut...fast skulle lika gärna kunna jobba ett par veckor till.

Ja som ni märker uppdaterar jag juint speciellt mycket och bilder är det ännu sämre med, har varken tid ellerlust igentligen just nu..och bloggen ser alldeles förfärligt tråkig ut.

Ja men nått som jag glömt att berätta är ju om min och jeffs lilla deff som ska pågå i 2 veckor, en vecka är avklarad redan, jag äter 1800 kcal om dagen och det går hur bra som helst, jobbigt att räkna allt man stoppar i sig bara och så ska man äta var tredje timma, inte direkt vad jag är van vid.
men vi får se om jag klarar av en vecka till, troligen inte.

Nu är ni lite uppdaterade iallafall.

nya brillor...

Då var det fredag, jag lsutade vid 10 tiden idag så har hela dagen på mig att göra nånting, ska till optikern och fixa brillerna, ta en promenad och i kväll kommer marie,johanna och robin hit och kollar på film, mycket trevligt.

Men efter en journatt(sovande) så är jag helst slut, så igentligen borde jag sova lite men då vaknar jag nog inte förrän ikväll och missar heeeeela dagen.

säg hej fröken karin.

regn regn regn...

jag älskar regnet, då har man en anledning till att inte gå ut...men idag blir det ingen inne dag minsann, ska snart gå till gymmet, och innan det ska jag hämta ut mina nya brillor.
sen kanske en liten tur till solariumet?

ja så det är väll dags att bege sig...

begagnade trosor..

Jag ska börja sälja begagnade trosor, ja sånna som jag jsälv använt alltså, vissa studenter gör det, jag är då inte student men jag gör det för skoj skull...eller inte.

Vad är detta för påhitt, sälja begnagnade trosor, det är det dummaste jag hört, eller läst..i solo, hur kan man komma på idén? äckligt tycker jag men jag vet inte vad som är värst, att sälja eller köpa dom?

Och här för er som vill köpa...


tjejen och ett par av hennes trosor som säljs...vad gör man inte för pengar?

resa bokad...

Den 27:e augusti bär det av till Kreta, härligt!

Sen när jag kommer hem därifrån vill jag tat det ska bli höst och kallt, jag vill ha mössor,jackor och halsdukar..sommarens kläder är skittråkiga..


Nu:läggdags...


vilken kväll...

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen, förfesten blev seg, harrys var rätt okej men konstigt nog så är hemvägen det roligaste, då händer det grejer...
Igår vankades det inbrott i biokiosken, jag blev kallad horjävel och så blev det nattpicknick.

Nattpicknicken med Erik, Alex, Tobias och Marie var det roligaste på länge, satt nere vid vattnet och åt baguetter och drog halvkassa skämt som jag inte tror att nån av hos hajade riktigt,eller,inte jag och marie iallafall... men förjävla kul var det iallafall.

Alex egen påhittade skämt tog nog hem priset "vad får karin om hon får svininfluensan? ett stryne och knorr!" haha fan vad roligt.


lördag...

Känns inte alls som lördag men på kalendern står det lördag och det innebär jobb och fest för min del.
Har blivit alldeles för mycket festande på senaste tiden men man är bara ung en gång, bäst att passa på!

Varmt som bara den är det idag, men ska inte klaga på att sommaren är här men man blir ju aldrig nöjd.

ska fixa lit mat sen ska jag pysa till jobbet, förhoppningsvis åker vi och badar, de skulle sitta fint.

dags att...

åka till jobbet, kommer hem i morgon.


ny hårfärg.

en riktig karla karl...

På väg till skänninge idag fick inte jag öppna takluckan i bilen för det skulle förstöra jeffs hår.
Han rensar avloppet i handfatet och det tycker han är jätte äckligt, "ohh karin kolla här, fan vad äckligt", men som han själv säger, man måste lära sig.

Jag är då inte så rädd om mitt hår som han verkar vara, jag tycker det inte är äckligt att rensa avlopp (jag erbjöd mig att ta han om det men han ville väll visa att han kunde). Jag varken städar eller tvättar, det sköter jeff. (men jag lagar mat).

Undrar vem som är karln i detta hem?

skänninge marken...

Har inte riktigt hunnit eller haft lust med att blogga, jobbar mycket och sådär..eller jag skylle rpå det iallafall.

Den här veckan började med impulsutgång med marie, impuls är alltid bäst. Hade trevligt men folket som var ute?njae det vettifan vad jag tyckte om...en glasflaska var det iallafall nån som kasta efter oss bara för att jag råkade kläcka ur mig att den inte hade förändrats på 10 år..lite överdrivet kanske.

Idag ska jag och jeff till skänninge marken, längesen jag var där men det blir trevligt att trängas med folk. Jag ska iallafall köpa mig en fryst banan md choklad och strössel på, det är grejer.

Nu är det bara 1 ½ vecka kvar på mitt sommarjobb, skönt men ändå inte.


fan...

resan till spanien blev inställd...bara leta nytt.

söndagspizzan

Vilken lyckad kväll det blev igår, matilda fyllde 22 så det blev fest för heeela slanten, lekar hattar och jaa, sådär.
Trött som bara den, kom nyss hem från björnsson och matilda, så nu väntar jag på den vanliga söndagspizzan.


födelsedagsbarnet.

björnson

partyhattar på

drunky boyie

martin och jag

RSS 2.0