28:onde augusti

Har varit på jakt efter en vit gungstol hur länge som helst nu, hittade äntligen en på blocket som jag och pappa var och köpte idag, så nu är jag 500kr fattigare men en gungstol rikare...
Men det var inte lätt att hitta dit, dom bodde ute på vishan och deras hus var rött med vita knutar och rött staket, bra beskrivning, alla hus såg ut så.
Men efter nån timme (dom bodde utanför vadstena eller nått) så lyckades vi hitta, efter ännu en vägbeskrivning.
Så var det med det men den passar kanon bra in i hörnet i vardagsrummet..nu behövs bara en söt kudde och en mysig filt till den.

Ikväll vankas det fest hos Jenny som fyller hela 25 år och Linda som även hon fyller 25 ska också firas! kommer bli mycket trevligt kan jag tänka mig så dags att rulla upp pappiljotterna och vila en stund så man orkar med kvällen.


 


24:e augusti

Tillbaka till verkligheten, nu börjas det jobba igen. Visst har jag jobbat hela sommaren men de två senaste veckorna har det varit halvknapert med jobb. Ganska skönt att komma igång igen, man blir ju lätt förslappad när man är hemma.
I helgen var vi i Norrköping och festade med Johan och Jesse, augustifesten/festivalen var och nått vm för fyrverkerier som jag inte alls blev så impad av...men det var säkert jätte bra om man tycker sånt är kul.

Nu sitter jag och slöglor på fångarna på fortet och undrar varför dom sänder det programmet igen? det faller mig inte alls i smaken..kanske när blondinbella och ligan är med, då kommer jag sitta bänkad framför tv:n.
Men när dom ändå är igång med att ta tillbaka gamla program (som är nya men samma grej som förr) kan väll rederiet, tre kronor och skilda världar komma tillbaka med.

Nej tar nog och pläddrar igenom nya IKEA katalogen istället.


19:onde augusti...

Blev en heldag i Linköping, nästan iallafall. Jag och Jeff strosade runt inne på IKEA och köpte både det ena och det andra, kom hem med soffbord, tv-bänk, galgar, sugrör, gardiner, gardinstång, matta och en liten kastrull.
Hittade en soffa med men den får ju givetvis inte plats i bilen så får åka in med pappa nån dag och köpa den, en vanlig vit ektorp soffa, 2-sits.
Kommer nog bli bra, men trångt...fast det är ju bara ett tv-spelsrum men man vill ju ändå att det ska vara fint.
Men det kommer minsann bli ett riktigt IKEA-rum, det kanske inte är så kul men får hitta några finfina kuddar och lite annat smått och gott som tar bort "allt-är-köpt-på-ikea-stämpeln".

Sen när vi kom hem var jag så attsingen trött så Jeff erbjöd mig en kopp kaffe vilken jag vanligvis inte dricker..inte så konstigt att jag inte gör det för det smakade pyton, så fick jag ont i magen med...nej det är nog inget för mig.

Nu blir det filmmys med Jeff och Björnson!

18:e augusti...

Sitter här och funderar på om man ska pysa iväg på vattengympan ikväll, det är faktist inte bara för tanter.
Men lite halvtrisst att gå dit själv, vet inte vad man ska ha för grejer osv...sist lurade ju lurken dit mig och hon visste minsann vad man skulle ha för grejer men det var ju ett tag sen...
Ja vi får se om jag kommer iväg, det börjar ju om en timme men det fanns gott om platser kvar.

Började annars dagen med lite jobb, ett kortpass. Cyklade idag så efter jobbet svängde jag förbi hos farmor och sa hej, då blev hon glad minsann!

Sen åkte jag hem och sov i ett par timmar, men ikväll kommer Jeffs vänner hit och ska spela tv-spel vilket innebär att dom blockar tv:n för mig, då blir jag inte glad.
Får stänga in mig i sovrummet som vanligt och kolla på nån film eller kanske se klart alla avsnitt från Paradise hotel?har ju bara 10 avsnitt kvar tror jag.
Det ryktades om pizza idag med, så kanske borde ta mig till Feelgood trots allt...


15:e augusti...

Innan varje sommar tänker jag alltid att det ska bli den bästa sommaren någonsin (som alla andra också tänker), att jag ska göra massor av saker och åka både hit och dit...
Sen helt plötsligt är sommaren över och den enda man gjort är jobbat, jag har inte gjort ett dugg.
Oj vilken toppen sommar det blev.
Tror det får bli ett par veckors semester nästa år så jag kan göra nått när det väl är sommar.

Men hur som helst ska vi göra roliga saker efter sommaren, nästa helg vankas det Norrköping, fest, golf(?) och en sväng till Söderköping med Johan och Jesse.
Turkiet i början av september med Martin, Björnson, Matilda och Jeff såklart.
Kryssning i början av oktober med Jeff och hans mamma och lillebror.

Så ska vi åka till linköping på torsdag och köpa grejer till det 3:e rummet, vi har bestämt oss för att ha en tv-spelsrum där så en soffa,matta,soffbord och tv-bänk behövs...men soffan får vi nog vänta med.

Det blir nog bra...


5:e augusti...

Ska snart pysa iväg för att möta upp Marie för en sen lunch, blir nog på Sjöglimten som har blivit lite av en favorit.

Nala fyller år idag med, hela 2 år! men tycker inte hon är nått vidare snäll så tror inte hon får nån present, eller jag kanske kommer hem med en liten present..vi får se!
Det är inte bara Nala som fyller år idag utan bror min med.



4:e augusti...

4:e augusti innebär skänningemarken för vissa, men jag tror jag lägger ner det där..det enda som lockar mig är den frysta bananen med choklad och strössel på som jag alltid köper, så gott så gott!

Istället idag har jag varit och vägt mig, har inte direkt tänkt på vad jag har stoppat i mig så det har blivit både pizza, chips och allt annat dåligt man kan tänka sig..men hur som helst så stod vågen på -1,1 kg..det är ju bra kan man ju tycka men sist jag var och vägde mig hade jag gått upp 2,7 kg (på en månad), så allt som allt har jag gått ner  4 kg.
Och några kilon till ska försvinna tills den 6:e september!
För då åker vi ju till Turkiet!

Härligt för oss.


Söndagsmys...

Ojoj vilket härligt väder, så skönt när det regnar för då behöver man inte gå utanför dörren om man inte känner fört.
Ska iallafall försöka pallra mig till östenssons för att köpa nått gott till kvällen.

Ja annars händer inte mycket, gjorde mitt sista pass som croupier igår, vi har bokat en resa till Turkiet (jag,jeff,henke,matilda och martin) och så sitter jag och väntar på samtal från en skärblackabo som har en gungstol som jag så gärna vill ha..men typiskt nog var det nån som hann före mig att ringa så han skulle kolla på den idag så antar att det inte blir nån gungstol för mig..åtminstonde inte idag.
Men jag fortsätter mig jakt efter den perfekta gungstolen..eller vilken som helst bara den är vit.

Nej nu ska jag fundera ut hur jag ska göra för att få fler kanaler, boxern är helknas så bara ettan och tvåan funkar..vart tog resten av kanalerna vägen?



RSS 2.0