Hur går det med träningen?

nej, det går inte så bra tyvärr... har man inte varit och tänat på ett tag glöms det lätt bort,eller lättare sagt man orkar inte gå dit...
Visst Feelgood är hur bra som helst, men det är min säng och tv:n också...

Men nu känner jag att det är dags igen, jag ska komma igång!

för att bli peppad kanske jag ska hänga på skinnyforlife.bloggagratis.se och hennes livsstil och mål, öh eller inte.

nej så lågt sjunker vi inte.

hejdå oboy

Solen skiner, så det blev frukost ute med ostfraller och konstigt nog oboy, jag som inte dricker det längre,men idag passade det bra tyckte jag...när man inte druckit nått på länge smakar det verkligen inte samma sak, njae, oboy är nog inte riktigt min grej längre...

Funderar på att gå till frisörn i dag och beställa tid för klippning och slingor, behåller mitt ljusa hår efter mycket om och men.

Sen blir det att leta skor, luncha/Fika med Martina, alltid lika trevligt att sitta och bubbla med gamla folket.
efter det ska jag och jeff kolla på en lägenhet, och nej,jag ska inte flytta,det är jeff som ska:)

och eftersom det är tisdag så är det ju gossip girl och desperete housewifes ikväll..tv:n som gäller.
du är vad du äter är ju också minsann,det får man inte glömma,

hej


lata dagar...

var på nån slags information idag, det var väll okej men lite långdraget..tur att hanna var där så tiden gick lite fortare när man hade nån att prata med... och även nån som pushade till att skriva i bloggen:P....
fick lära mig HRL idag också,det var konstigt nog nått nytt för mig eftersom jag inte fick vara med på det i skolan, fast dom fixade ju en annan grupp för dom som inte fick vara med och sånt glömmer jag självklart bort.

det är så skönt när man själv kan bestämma när man vill jobba, jag kan ju ta ledigt hur mycket som helst ungefär...men lite pengar vill jag ju ha, men även ledighet...
måste vila upp mig nu inför sommaren, jag är för lat igentligen.

hungrig som aldrig förr är jag med, blir väll att fixa iordning några majskolvar och kanske en liten glass efteråt, men kanske borde vänta för jeff han bara ligger och sover, han är sjuk så det får han göra..för den här gången.

inget nytt händer här verkar det som..trist

sex and the city

måste bara skriva det att jag har alltid trott att sex and the city är ett skitprogram,typ som glamour..
kanske ska tillägga att jag var helt såld på glamour i högstadiet men jag har kommit över det nu..

men iallafall så gav jag sex and the city en chans...och vad händer, jag upptäcker att det är helt suveränt..hur kan det ha gått på tv i s'kert 10 år och jag har missat det totalt?

neee,,efterson det var så attans bra så har jagt bestämt mig för att jag ska gå till botten med detta och leta upp sånna där samlings dvd:er.

Alla som har varit lika dömmande som jag ska ge det en chans,ni missar nått.

vad tänker ni på?

jo så är det bal igen, bara ett år sen jag jsälv gick men det känns som det var längre sen.. Men vi går nr oc kikar på det,så roligt att se alla klänningar, och alltid ska det vara nån som har på sig nåtthel lustigt så man inte riktigt förstår vad de tänkt på.

och sen efter balen blir det hem till björnson och grilla och dricka lite öl, ska bli attans trevligt...men vi ska inte gå ut idag,blir så mycket folk och då blir det bara jobbigt.

men euro vision songcontest är ju ikväll, vill ju se det men vet inte om de andra är så sugna på det, men det är ju om ett år igen så jag ska väll inte gnälla..eller,,joo.

annars har det inte hänt så mycket,så hej hej




helt sjukt...

kom precis hem, blev att gå en sväng till pizzerian och äta lite tonfisksallad, finns ingen bättre pizzeria än Robertos, spelar ingen roll om man vill ha sallad, pizza eller vad man nu vill ha,allt är kanon gott där:) ett stort plus till dom.

Och som vanligt bubblades det på om allt möjligt, alltid lika trevligt att bara gå ut en sväng sådär, måste inte vara något märkvärdigt.

Så är jag attans glad nu med, jag kan kolla på min tv igen, det visade sig att det inte var tv:n som det var fel på utan boxern... så nu kan jag kolla på alla program jag måste se, igår missade jag desperete housewifes pga tv:n, i vardagsrummet kan jag ju inte heller kolla på tv för där renoverkar vi eller gör något med taket så det går ju inte då.

tänkte ju städa mitt rum och bäda rent sängen när jag kom hem idag men det gjorde min snälla mamma under tiden jag var borta,..det uppskattas vekrligen, jag har lagt ner städning för ett tag.

annars så har jag den bästa pojkvännen man kan ha, kan inte låta bli honom riktigt på nått konstigt sätt:)
Det är konstigt att man kan tycka om någon så mycket så att hela världen kretsar runt det.

upp och jobba imorgon så ska fixa lite nu,hej


nej tack till findus.

idag har det inte gjorts mycket, camilla och marie var här en sväng, camilla hade Vilgot med sig,,han gillar mig.
attans trevligt att dom kom förbi är ju inte allt för ofta man träffar camilla direkt.
sen blev det mys med jeff och lite mat såklart,testade på att köpa färdigmat, sån där från findus...aldrig mer,smakar inte alls bra.

och nu sitter jag och pratar med Marie, vi ska hitta på nått med vi vet inte vad, men det blir nog en promenad med mål,kanske en liten tonfisksallad skulle sitta fint,jajjemänsan:)

hej




nu åker jag till stockholm..

men bara över helgen:)
jag och lisa ska ut och äta på nån resturang som man tydligen fick grilla sin egen köttbit på,tydligen jätte mysigt enligt henne så får se hur det blir.
och i morgon blir det nog utgång,fast känns inte för det ett dugg nu, men får se hur det blir,vi kanske bara stannar hemma och kollar på tv och äter istället som vi brukar göra:P

men åtrekommer väll när jag kommer hem igen,hej

sista dagen i cypern...

har varit har en vecka nu,tiden har gatt fort, finns inte sa mycket att gora har precis sa det blir mest att sola,ata och dricka lite drinkar, har faktist inte druckit sa mycket, jeff har varit mycket battre pa det:)..
men det har blast varje dag och lite halvmolnigt med ibland , men varmt imellan at med forstass:). fast vi har knappt badat faktist,attans kallt tyvarr.

varan granne ar jatte trevlig, har solat och atit med henne, hon kommer fran goteborg, 47 ar men anda sa ungdomlig:P.

annars har vi inte gjort sa mycket mer, inga utflykter eller natt sant..kopt lite sprit med faktist...
har gatt upp tidigt varje morgon, typ 8 eller natt...men iof har vi ju lagt oss tidigt med, solen tar kal pa en sa man orkar inte lange inte.

men nu ska vi ga och ata pa en av hur manga resuaranger som helst.

lagger in bilder och sadar i morgon eller pa onsdag...

det blir en lang fard hem, vi aker 21.00 harifran hotellet och kommer till mjolby vid 12.00 sa det blir mycket vantan.

aterkommen...

hej

RSS 2.0