den godaste glassen

ligger här i sängen och kollar runt lite, äter glass och bara är lat...

jeff och hans pappa sätter upp tavlor och fixar med lampor och köksstolar..jag orkar inte mer nu..
Ska åkaoch köpa blommor och åka och äta sen.

För första gången har jag köpt ben and jerry´s glass, riktigt god fakitst..visste är den dyr men man kan inte äta hur mycket av den som helst, räcker med några tuggor..





Den här köpte jag, men ska absolut testa fler

bilder från e-tuna

tänkte lägga in lite bilder från eskilstuna, tog inte så många som vanligt men men...


hugo


vi skulle gå och köpa pizza


på väg ner till stan


på väg ner till stan


fikade


fikade


lisa heela 2 chokladbollar


fikade


Som vanligt spelade vi yatzy


jobbigt att flytta

Nu är jag helt slut,  har packat upp masser saker...det är jobbigare än vad man tror att flytta.
Jeff är och städar ut den gamla lägenheten medans jag fixar här..låter som det är jag och jeff som flyttar ihop men så är det inte, det är bara han, kommer ju dock vara här en del men ändå.

Ikväll blir det nog att åka till henke och matilda, dom ska dricka lite öl men jag tror jag står  över för jag mår inget vidare, bättre att jag kör ikväll.

Jo annars har inget hänt, kom hem från eskilstuna igår, hemresan gick bra men på första tåget var det lite halv jobbigt för det var nån kille som satte sig jämter mig och skulle prata hela tiden, det är lite jobbigt.

Ska åka och hämta jeff om en timme ungefär, sen ska till mc donalds, precis innan jag åkte från lisa igår sa jag att jag inte skulle äta snabbmat på ett tag, efter en dag blir det mc donalds, bra jobbat karin!

Sen ska jag ta mig ett ordentligt bad, jag är badmänniska föredrar dusch men idag blir det så ändå.


bankrån

kom precis hem efter en säng på stan, köpte ett par svarta stövlar, smink och lite andra saker.

Sen tog vi en fika på det tråkigaste fiket jag varit med om, men vi hittade ingen mysigt sen orkade vi inte mer så vi tog första bästa.

Sen hade det skett ett bankrån bara typ 30-40 meter från där jag och lisa satt,och vi märkte ingenting, det var en dam som kom fram och sa det, ärligt talat, bankrånare, skaffa er ett jobb.

Men har inte känt mig riktigt bra de här dagarna, förskyld och hostig, börjar bli lite hängig med men får hoppas det går över för jag ska ju hjälpa jeff med flytten i helgen ju...



nu blev hon glad

ligger här i soffan och är slö som aldrig förr, somnade inte förrän 04.00 i natt och kl 10.00 blev jag väckt av lisa som sa att vi skulle äta frukost, hon är allid så morgonpigg, men nu har hon ju  å andra sian en hund så hon måste ju gå upp.

När hon skulle gå ut med hunden så orkade jag inte följa med så passade på att diska så det är gjort, det uppskattas alltid.

igår ikväll gick vi och hyrde 3 filmer, bringit on again, bring it on all or nothing och nån film med hillary duff. riktiga tjejfilmer, det är härligt med med lite girly girly

Men nu ligger vi i varsin soffa och funderar ut hur vi ska få tag i mat, vi orkar inte laga nått men inte gå nånstans heller...men det lir väll pizza eller nått likanande, tur att vi är å nyttiga, vi har bara ätit utemat sen jag kom hit,..

jaja, hörs sen,ska försöka ta lite bilder så jag kan lägga upp när jag kommer hem.

soffpotatis

Ikväll ska vi bänka oss framför tv:n och äta chips och bara mysa. Igår spelade vi monopol men det gick inget vidare så vi la ner det, sen intog jag och lisa varsin soffa och skulle kolla på en film men efter en liten stund så somnade både två som vanligt.

I morrn ska vi ner till stan, hittade ett par snygga stövlar som jag ska köpa om det finns kvar i min storlek. och en jacka,hur svårt ska det vara att hitta det igentligen?tydligen jätte svårt eftersom jag inte hittar nån.

Ne nu ska jag kolla vad det är på tv:n i kväll.



ny mobil

Nu är vi hemma igen, har varit i tuna park och  strosat runt lite, åt på ett ställe som hette "husmanskost" och det var hur god mat som hels, dock såg det lite fattigt ut när det komut på tallrikarna, men maten räckte gott och väl, grillad fläskfilé, klyftpotatis och såklart bearneisås som är min stora favorit,


köpte också lite grejer, både jag och lisa köpte en söt liten mössa som liknade en basker.
Sen köpte jag lite smink och en grå kofta.

Och eftersom lisas hund tuggade sönder min mobil i gårkväll så gich jag till thephonehouse och frågade vad det skulle kosta att beställa hem en ny front till mobilen och det skulle kosta 700:- och det är ju fruktansvärt dyrt, och det hll även han i affären med om, så jag köpte en helt ny mobil i stället.


ungefär en sån här köpte jag, fast men lite guldfärg.

skaffa aldrig hund

nu vet jag med all säkerthet att jag aldrig vill ha en hund, lisa har en liten hund här som heter hugo, han är jobbig som bara den, i morse vaknade jag av att hugo hoppa upp i sängen och skulle busa och det ville inte jag när jag precis hade vaknat.
Sen skulle lisa på arbetsintervju så jag gick ut med honom en sväng, jag kan verkligen inte förstå det här med hund, det är så mycket jobb med.
Och inte nog med det så tuggade han sönder min mobil i gårkväll så måste kolla upp vad jag ska göra med den, det är ju inte gammal direk.

Ska åka till nått köpcenter i dag och köpa lite skor,kläder och annat roligt om jag hittar nått vettigt.

Lisa kom nyss hem igen, hon hade fåt jobbet som skiftledare på mc donalds, så grattis.

nu ska jag gosa ner mig i soffan och bara ta det lugnt.

milkshake

sitter hos lisa nu, hennes och markus lägenhet är jätte stor och jätte mysig.
Har varit på stan en sväng och ätit, konstigt nog gick vi inte till mc donalds, eller vi stod utanför oh tänka gå in men sen ångrade vi oss och gick till ett annat ställe, världens största nachotallrik blev det för mig del.

sen gick vi och handlade glass,frysta bär och lite sådär så vi ska göra milkshake och spela monopol i kväll.

Var på åhlens en sväng, hittade en bok om smoothies som bara kostade 79:- så den ska både jag och lisaköpa imorgon, sen är det bara en mixer som fattas.



sitter på tåget

sitter på tåget, har bara 50 min kvar så är jag hos lisa.
Får se vad vi hittar på ikväll, om jag får betämma blir det film och mat.

jag är ingen tågmänniska men det har gått rätt bra fakitst måste jag säga, klarat mig helt själv ungefär.

ska ta och läsa lite bloggar nu så återkommer jag i kväll kanske om jag får tid, jag och lisa har nog en hel del att prata om kan jag tänka mig.

eskilstuna here I come

Lisa ringde i morse och frågade om jag ville komma till henne i morgon, så ska boka tågbiljetter straxt.
Jag och jeff hade igentligen tänkt åka dit i mitten av september men vi får åka ner igen senare när allt med hans flytt är klar och även lisas och marcus flytt.

Men ska bli attans roligt att se hur hon har det där uppe.

Har även varit i lkpg och köpt mig en dator, sen på ikea och köpt masser grejer till Jeffs nya lägenhet, kommer bli kanon bra där.

ska packa ner lite grejer nu så vi hörs sen eller nån annan dag.

Idol

Nu har jag suttit här i över en timme och bara kollat på gamla klipp från idol på youtube, lite danny,hiding och en hel del annat.
Christoffer hiding- all my life får mig nästan att börja gråta, likaså danny-öppna din dörr.

Den 3:e september börjar ju idol igen, jag älskart!

hade igentligen tänkt att gå och lägga mig tidigt idag men fastande såklart här.
Ska till arbetsförmedlingen i morgon bitti men det tar ju ingen lång stund sen kan jag åka hem och sova.

Sen äntligen ska jag åka in till lkpg och köpa mig en efterlängtad dator, det är verkligen på tiden!



förhållanden

Kom precis hem från promenaden, som vanligt blev det masser skvaller och prat om gamla minnen som alltid är lika roligt.

Men förhållanden kom på tal och vi kom fram till att man lätt glömmer bort hur man har haft det med andra innan, varken jag eller Marie kommer ihåg hur vi hade det med våra gamla pojkvänner, vad beror det på? Man förtränger? Det kanske inte var så speciellt som man trodde, eller helt enkelt tiden går man glömmer, man lever i nuet och ser framåt istället..

Men som sagt,leva i nuet, det är vad man ska göra, nu har jag den bästa pojkvännen jag någonsin haft och troligtvis kommer ha, men om det mot all förmodan skulle ta slut? kommer jag glömma bort allt med honom med? hoppas inte det för vi har haft allt för roligt för att bara glömma bort allting.
Men jag vet iallafall att jag älskar honom väldigt mycket!





roliga spel

En till ledig dag, hur skönt som helst att bara vara hemma och strosa omkring men det är ju inte lika härligt när lönen kommer sen, men jag har gjort vad jag har kunnat iallafall.

Så har legat i sängen ungefär hela dagen, var uppe och åt frukost och spelade lite yatzy med Jeff.
Yatzy är nog det roligaste spelet som finns, enkelt att ta med sig också.

andra roliga spel är:
Fia med knuff
Frågespel
Vem där

30 (tärningsspel)
monopol (om man har mycket tid)

Jo det finns ju en hel del roliga spel faktist, men det är inte ofta man spelar.

Håller på att kolla på en spansk skräckfilm, eller inte direkt skräck men lite otäck sådär, men jeff är och skjutsar bror sin så tog en paus och satte mig här så länge.

Solen skiner och då är det bäst att passa på att ta sig en promenad, och det är precis vad jag och Marie ska göra ikväll.



alkoholfritt!

Jag drack ändå bara ramlösa och alkoholfria drinkar ute igår, förrutom en cider så fort jag kom men det var ju runt 23.00, och ändå var jag rätt dan när jag kom hem, och hungrig som aldrig förr, köpte hamburgartallrik och räksallad till det, dumt av mig efterom jag inte gillar gatukökshamburgare, så jeff fick hamburgaren och jag åt upp hans pommes, men det räckte tydligen inte, jag hade behövt mer, men man kan ju inte alltid få som man vill.

Fast jag åt och slutade dricka tidigt, som jag alltid gör så mådde jag dåligt när jag vaknade, hur kommer det sig igentligen, kanske kan det bero på att jag glömde dricka vatten och sådär., fast jag drack ju ramlösa på harrys, men pizza fixar det mesta!

Och ikväll har jag lust att stänga in mig på rummet,kolla på tv och äta rätt mycket mc donalds mat, jo, så blir det!


Min favorit




jag hade rätt!

Gårdagen blev lyckad, trevligt folk osv., finns ju såklart alltid undantag men dom behöver man ju inte sitta och prata med.

Harrys var också helt okej, tråkigt bara när alla bara försvinner, fast å andra sidan gör ju jag med det, jag går gärna runt och "minglar" lite:)

Men jag hade rätt om Byz iallafall, bättre att bara sitta hemma och lyssna på hans musik än att se honom, det är inget fel på honom men hela den grejen keps,luva och förstora kläder på svensk kille går inte hem hos mig.

Men tack för en trevlig kväll allihop!lägger in lite bilder redan nu faktist, dock inte på alla som var där.


Byz

Byz, är inte han rätt bortglömd?  Hey där,karatefylla och några andra låtar man inte ens lägger på minnet, låtarna är ju hur bra som helst igentligen, men inget man lyssnar på längre..
men i kväll ska jag allt göra det, han ska ju tydligen till harrys.

Men jag tror jag föredrar att bara lyssna på honom och inte se honom, nått är det med honom som stör mig men vet inte vad.
Men det kanske bara är nått jag har fått för mig,återkommer om det i morgon!



kanon låt!

äntligen klar med allt, jag är så attans trött och inte nog med det så är det varmt med, men man ska inte klaga nu när det är fint väder men ändå.

Sitter här och lyssnar på Madonna/pharell-give it to me, vilken kanon låt, har fortfarande inte tröttnat.

Ett par timmar kvar tills jag måste börja göra mig iording så ska ta och vila lite straxt, men ska kika vad det är på tv först.

Men först, kolla hur mycket pengar jag har kvar på kortet, det lär bli en överaskning:/






party party

Har hur mycket som helst att göra idag känns det som,

Köpa present åt marie
Systemet
Sola
Hälsa på på dagis
Damsuga

Sen är det bara hem och sova en stund och efter det fixa till mig sen gå i väg till marie, blir nog en lyckad kväll:)

Men om jag ska hinna med allt så måste jag kila nu, hörs när jag kommer hem!


jag ger upp!Las vegas?

Nu orkar jag inte mer, kläderna hänger på tork och badrumsskåpet är finare än aldrig förr, trodde inte det var så dant i det bara.
På översta hyllan var det masser örhängen och halsband, och en del av dom hade blivit gröna/rostiga.

Men nu är det gjort iallafall, hittade två par örhängen som jag helt hade glömt bort men som jag kom på att jag kanske visst har saknat, bara att jag inte visste om det.

Nu har jag bara rummet kvar, men det är så mycket där så kanske borde ta det i morgon istället. Vi får se!

Ska väll ta och kolla på Las Vegas och vänta på att städkänslan ska dyka upp igen.

Eftersom jag varit så duktig med badrumsskåpet och sådär så har jag unnat mig en kaka!





städkänsla?

Ska ta och göra vettiga saker såhär på min lediga dag, som:

Hänga upp tvätten
Städa badrumsskåpet
Städa rummet

När jag har gjort detta så är det nog dags att gå och lägga sig kan jag tänka mig, mitt rum ser bedrövligt och och badrumsskåpet lika så.

Men det gäller att ta tag i saker och ting ibland, men man måste ju ha rätta städkänlsan, man kan ju inte bara tvinga sig själv att göra vissa saker.



vem orkar läsa?

Har tänkt lite, det här med bloggar.. är det verkligen nån som läser all text?
Jag kollar nästan bara på bilderna och om skumläser lite och ser om det står nått intressant, blondibellas blogg brukar jag nästan läsa all text men annars så struntar jag i det, så hädan efter ska jag försöka lägga in mer bilder.

Det jag tycker är mest intressant är hur folk klär sig, jag kanske också borde lägga in "dagens outfit", men hur roligar kläder har jag?njae, jag får fundera lite.

Men mer bilder kommer, det lovar jag!


Sedär, blev en bild redan nu, på mig och ida!

idag är det ingen vanlig dag...

För idag är det Maries födelsedag,grattis!


Var visst ingen som behövde mig idag heller, skönt det med lite ledigt... men vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, kanske borde köpa present åt marie och åka till systemet så har jag det gjort iallafall, annars kan jag ju göra det i morgon.

Det händer faktist inte ett dugg nu för tiden, allt bara rullar på som vanligt.

Ska ta mig lite frukost nu, hörs senare!

jag förstår inte?

Jag har ätit två rostade mackor, och en stor surdegsmacka och jag är inte det minsta mätt?
Ibland är det ju så att man verkar kunna vräka i sig hur mycket som helst men man blir ändå inte mätt, får väll koka mig lite gröt och ett ägg så kanske jag blir mätt, men jag orkar inte det.

Tänkte fixa iording lite med bloggen, är redan trött på den.

Har kikat lite på en ny dator, priserna skijer sig rätt mycket faktist från ställe till ställe, men den här får det bli iallafall.
Får hoppas inte tangenterna blir fula efter ett tag bara.


Olinda,natascha och Rosing

Efter många månader hamnade jag på Feel good igen, rätt skönt att träna lite, har ju haft "sommarlov" från det, fär vem vill vara inne på ett gym och träna när solen skiner eller när man precis varit och jobbat när man redan är trött, eller så är det bara masser undanflykter.
Men när man väl är där så går det ju bra.

Har varit helt sjukt väder idag med, ena stunden spöregnar det andra skiner solen.

Kollade lite på youtube förrut, Linda rosing, Olinda borggren och Natascha peyre, vad är det för musik dom har gjort igentligen? ett försök på att bli "mer" kända, helt värdelöst. härliga tjejer!




höstens nyheter

Det har varit en lång dag, jag och marie tog faktist bussen in till Linköping, måste nog säga att det är nog både billigare och smidigare, men nackdelen är ju att man måste passa tider och det är ju inte så roligt.

Men var först inne i stan sen åkte vi till ikanohuset och kollade vidare, köpte mig en väska och en kofta.

Och marie hittade sig en klänning och ett par skor/stövlar.

Men vi har inte riktigt kommit fram till om det är för tidigt att börja med stövlar?jag tycker då det men om man kikade på folk i stan så verkade inte dom hålla med.
Men ser fram emot höstens nya kläder,jackor och stövlar.
härliga stickade mössor också såklart.

Ska ta och gosa ner mig i sängen och kolla på dexter sen så hoppas jag att jag inte vaknar förrän jeff kommer och kryper ner hos mig:)

bowling,party & black jack

Igår blev det bowling med matilda,björnson,elin,david och jeff såklart. Det gick väll rätt hyfsat, jag vann ju inte direkt men kom inte sist heller, det gjorde syskonen dahlberg.

Sen åkte vi hem till jeff, det blev lite öl, yatzy, kortspel för vissa men jag och matlida föredrog att lyssna på lite gammal favoritmusik som S club 7, solid base, soap och lite annat smått och gott.
Var inte riktigt på fest humör igår, trött och inte alls ölsugen, kände inte ens för att gå ut konstigt nog, men det gjorde jag iallafall minsann.

Eftersom jag har sån skoskav så ville jag inte dansa ifall någon skulle trampa på mig för det händer väldigt ofta, så istället roade jag mig med att spela blackjack som jag har upptäckt är väldigt roligt, men man blir helt uppslukad av spelet så man kan ju inte riktigt komma därifrån, men efter ett tag så töttnar man som tur är.

Men jag och jeff gick i allafall hem tidigt, tog svängen förbi "after peckas" som det nu heter och sedan gick vi hem och åt och sov.

Och nu är det söndag och jag är pigg som bara den eftrsom jag bara drack två ramlösa ute, men jeff därimot ligger i sängen och tror minsann han är lite dålig idag.
Så ska gå in och gosa lite, då kanske han blir kry:)


djurplågeri

läste i aftonbladet att det var en katt som hade blivit utsatt för djurplågeri, klippt av tungan och satt ett verktyg genom huvudet om jag minns rätt.
Hur kan man göra något sådant? okej jag själv är inte så mycket för djur men jag skulle ju aldrig göra dom illa, vad tjänar det till?
Kan inte komma på något som en människa kan tjäna på att klippa av tungan på ett djur.

Jag mådde riktigt dåligt av att läsa detta och jag är inte speciellt känslig eller tar åt mig på något sätt men nu gjorde jag det minsann och ska försöka att inte läsa om sånt längre.

Nej tack till djurplågeri!

oväntat?

igår gjorde jag något helt oväntat, istället för att krypa ner i sängen och ha det bra med en påse godis och nån bra film eller tv, så städade jag min garderob, slängde lite kläder som jag inte använder..men man tänker ju alltid "men jag kanske kommer använda den här,den är ju rätt fin ändå"..men sen tänker man snäppen längre "hur länge sen var det igentligen du använde detta plagg?
ja då är det bara att slänga.
Det är ju bättre att köpa nya kläder än att ha gamla traser liggandes, fast å andra sidan är det kanske onödigt att köpa något nytt till varje gång man ska gå ut, man kan ju ta ett basplagg och ta en rolig scarfs eller nått fint armband eller vad som helst...
Blir utgång imorgon och jag har inte hunnit köpa nått nytt, eller, jag tänkte ta någonting som jag redan har, för jag köpte ju en scarfs nyligen och den har jag inte använt så mycket.

Men nu ska jag ner och äta sen åka och jobba.

kommer hem i morgon igen,hörs då!

nya skor är värdelöst

Tiden bara rullar iväg, helt plötsligt är klockan närmare halv åtta. Och jag har inte gjort annat än att kolla på tv, ligga i sängen och tyckt synd om mig själv eftersom jag inte var riktigt kry i morse,  och inte nog med det så hade jag fruktansvärt ont i fötterna, speciellt den ena som hälen var sårig och tån likaså och en blåsa på lilltån..så kunde inte gå nånstanns idag ungefär för jag kunde ju inte ta på mig skorna ordentligt.

Jag kan inte riktigt förstå de tjejer som alltid köper nya skor, det är ju hemsk att gå in skorna, och om man köper nya hela tiden, hur ofta har man inte skoskav då?nej det är inget för mig.

Ska väll ta och krypa ner i sängen, hämta godispåsen och kolla på nån bra film, det är precis vad jag behöver.

bilder från igår

Jo skrev ju i förra inlägget att jag skulle lägga in lite bilder från gårdagen så här har ni...
Blev inte så många men vem tänker på att ta kort en hel kväll?inte jag.





mår som jag förtjänar

Jag mår som jag förtjänar idag, blev onsdagsklubben i går, lite otippat faktist, linus bjöd på förfest och det var bra folk där, några gamla godingar faktist och det är ju alltid lika roligt.
Lägger upp lite bilder senare sen.

Sitter hos jeff nu, han sover för han jobbade natt... och här sitter jag hungrig som aldrig förr, så jag måste äta nu.

vad skönt det är när man inte har några planer för dagen utan bara tar allt som det kommer, det blir nog lugna puckar idag.

Hörs senare!





Ingen bio och svettiga kvinnor

Jeff och martin är på bio, jag vill inte följa med. Bio är ingenting för mig.. det prasslas,pratas, skrattar när det inte ens är roligt och stolarna är inte ett dugg sköna, är det inte bättre att ligga hemma i soffan med täcke och kudde, bulla upp med godis och andra onyttigheter och få bestämma volymen själv.. konstigt nog tycker jag att det alltid är för hög volym, och hemma kan man även hoppa över reklamen.

som jag skrev förrut hade jag tänkt att kolla på never been kissed, men så är det ett program på 4:an om människor som svettas ovanligt mycket, det måste ju vara hur jobbigt som helst...alla svettas ju mer eller mindre men om det till och med börjar droppa svett från näsan så är det ett problem.

Men men, ska kolla vidare nu.
Hös imorgon!

Ugly betty

sitter och kollar på Ugly betty, det var ju lite bättre förr, eller så har man väll bara tröttnat.
Har inte gjort allt för mycket idag, sovit och kollat på tv ungefär, var och handlade lite godis på östensson med, bäst att passa på när det är billigt.
Men alltid är det samma godis man köper och igentligen är ju inte det specielt roligt.

Snart börjar never been kissed så ska väll slö titta på det med.

Men först ska jag kika igenom lite bloggar, som alltid är lika intressant.






Sushi?aldrig mer

Folk pratar om att sushi är så himla gott, så därför tänkte jag testa det idag. Nu vet jag att jag kommer aldrig äta det igen, för det var det konstigaste jag har ätit, smakade faktist lite som diskmedel, och jag var inte den enda som tyckte det utan Jeff också.

Så kan inte riktigt förstå alla sushi älskare, det ända som är bra med sushi är att det är kalorisnålt och inget annat.


blivande köp?

kollade runt lite här och hittade en tröja som är hur fin som helst, precis en sån jag behöver, men tycker inte riktigt om att beställa från internet sådär, bättre att prova kläderna.

Och gummistövlar har jag med hittat, men 500:- är lite dyrt tycker jag, å andra sidan har man ju säkert mycket nytta av dom så får nog bli dom.

Blev visst ingen städning, ska duscha sen ska jag vänta på att paradise hotell ska börja, men det är ju ett tag kvar.


Röda eller rosa,beror på vad jag köper för regnkläder. Men lutar åt rosa.







Fy alla hundägare!

Skaffar man hund får man även ta sitt ansvar, har faktist tagit upp det här en gång förrut men då gällde det att jag inte tycker om att hundägare släpper sina hundar utan koppel både här och där, vem vill möta en främmande hund på stan utan koppel?
Men som alla hundägare säger "min hund är världens snällaste", säkert!, det tror jag inte ett dugg på, visst är en del hundar hur bra som helst, men faktist finns det folk som är lite hundrädda,  jag är inte överförtjust i stora hundar, små är bättre.
Men hur många gånger har man inte läst om alla dessa hundar som bitit barn och även vuxna, visserligen är det nästan bara kamphundar men deras ägare, tycker inte dom att deras hund är bäst i världen?

Men det var inte det här jag skulle ta upp denna gång, utan att hundägare inte verkar bry sig om vissa saker, som tex när jag var i Varamon och badade, det stor en klar och tydlig skylt, faktist flera stycken, att man inte får ha hundar vid badet under en viss period (över sommaren självklart), men ändå ska det vara folk som inte riktigt förstår, jag såg 4 st hundar som plaskade omkring i vattnet, och jag gillar det inte, står det att det är "hundförbud" så är det, ska det vara så svårt att förstå, det finns ju faktist andra ställen hundarna får bada vid, eller detta kanske bara handlar om ren lathet eller så bryr sig folk helt enkelt inte.

Och det här med hundbajs, hur mysigt är det igentligen när man är ute och går och rätt som det är känner man något kletigt under foten?Njae, inte direkt nått man uppskattar.


Visst, dom kan vara hur fina som helst!

Äntligen!

Satt ju här förrut och försökte greja med bloggen men lyckades inte riktigt, jag lyckades göra headern men inte att ladda upp den.
Men efter mycket om och men så blev det klart med hjälp av Linda. Det tackar jag för!

Men något städande har det inte blivit, Jeff kom upp en sväng så skulle kolla på en film men självklart somnade jag, typiskt.
Men vad gör det, förr sov jag hela tiden men nu har jag inte ens tid med det.

Pratade med Marie förrut lite kort på msn efterssom våran telefon inte vill fungera, vet inte riktigt vad som är felet, vi ska ner till stan i morgon och kika lite, sen ska vi väll fika eller luncha och skvallra lite, eftersom både jag och Marie är väldigt upptagna kvinnor har vi knappt tid att prata, men det kanske bara är bra, för då får man så mycket att prata om när man väl ses, eller glömmer man bort allt som händer?

Ska även till Elin imorgon, jeff skulle fixa hennes dator så jagt och elin lär nog spela yatzy ute på balkongen, och en fågel viskade i mitt öra att vi ska fp chokladpudding, det skulle sitta fint.

sista dagen..

Helt slut idag faktist, har inte sovit alls mycket i natt..men nu är det slut på sommar jobb för det här året.
Som timvikarie jobbar man ju året runt verkar det som, man får rätt mycket tider, eller det går ju upp och ner, många jobbar faktist som en heltid varje månad och så ska dom jobba hela sommaren med, det är ju inte klokt.

Men jag tänkte iallafall vila lite sen ge mig på det här med bloggen, sen om jag har ork så får jag ta tag i städningen.

Hörs sen!


Design

Jo, Linda från jobbet visade mig igår hur jag skulle designa min blogg, efterssom jag var ute igår så hade jag inte så mycket tid på mig när jag kom hem, ville ju helst bara gå och lägga mig direkt.

Men i morgon slutar jag tidigt så då ska jag försöka klura ut hur man gör, så det är därför bloggen sen väldigt konstig ut nu.

I morgon är sista dagen på jobbet, känns både skönt och jobbigt.
Jobbigt pga att jag kanske inte får ihop så många timmar framöver och att jag inte kommer kunna sova, minns hur det var innan sommaren när jag var timvikarie, på nätterna låg jag och vred och vände på mig, kollade på klockan och mobilen ifall nån hade skickat sms eller ringt, man kan inte vara uppe hur länge som helst på kvällarna ifall man börjar kl 7.00, på så sätt är det jobbigt.

Skönt för att jag nu kan ta ledigt när som helst utan problem, bara ta bort tillgängligheten när jag känner för det, så nu ska jag vara ledig en vecka och bara ta det lugnt, om dom inte ringer från dagis förståss för då vill jag gärna jobba.

Får se om jag tar tag i bloggen i morgon för förhoppningsvis orkar jag det.
Hörs!

Quiz

Tog taxi direkt efter jobbet till Harrys, det regnade så mycket så jag ville inte gå till busshållsplatsen, ligger ju tvärs över vägen men ändå.
Pappa och hans vänner var på Quiz som tydligen är varje fredag, det var helt okej, träffade Malin som var där med son mamma, alltid lika roligt att träffa gamla vänner och bekanta.
Frågorna på Quizen var alldeles för svåra för mig, kunde knappt svara på en fjärde del.

Sen skulle vi gå ner till hamnen men det regnade så mycket så vi stannade till vid shippers i stället, ingen av oss som föredrar det men nån gång ibland kan det ju vara trevligt, träffade en annan gammal vän Sara och en annan gammal väns(jennifer) mamma Marie.

Men kvällen var helt okej, även fast det var dåligt väder.




Nyklippt ungefär

Har inte riktigt tid att skriva så mycket  nu för tiden men nästa vecka blir det bättring.
Men i veckan var jag iallafall och klippte mig..och jag är väll skapligt nöjd iallafall, lugg är ju dock väldigt jobbigt att ha,men jag behövde göra nånting, man vill ju inte se ut som man alltid gör dag ut och dag in.




Före



Efter







ny väska

Jo, i morgon måste jag allt ta och köpa ny väska, var inne en sväng på wedins och hittade en väska, hittade även matilda som jobbade.
Så nu är det problemet löst, men nya grejer kommer till på listan.
Köpte även ett hello kitty nattlinne som var hur gulligt som helst faktist.

Men klockan drar iväg och jag ska ta och koka lite gröt och sen är det läggdag tror jag,

´


Den här väskan får det bli,en vanlig enkel vardagsväska.

topp 5 nothot

Var och tog en fika på stan i dag och som vanligt är det nått som stör mig lite eller ganska mycket...så därför kom jag och tänka på fler saker som jag inte uppskattar...

1. Folk som snyter sig mitt bland folk, jag kan inte riktigt ta det här med att folk kan gå och snyta sig både här och där, sitter man och fikar, väntar på bussen eller vart som helst i princip är det inte trevligt om nån sitter och snyter sig, och speciellt inte om dom lägger ner "näsduken" och vad dom nu kallar det i fickan, för vem vill gå runt med snor i fickan och snyta sig i samma näsduk eller papper igen?
2.
Lustiga ljud, en del människor gör så konstiga ljud, åter till bussen, sitter man bredvid någon som gör konstiga ljud eller andas ovanligt högt så blir man smått irriterad och vill gärna gå av bussen så fort som möjligt. Dock kan man ju inte råför om man andas för högt eller har konstiga läten, eller?
3.Offentliga toaletter, oftast är det faktist så att på offentliga toaletter luktar det som ett utedass och folk har kissat på kanten och lämnat bajsränder efter sig, och hur trevligt är det igentligen?och inte nog med det, hur ofta finns det tvål?Nej, detta är ingen jag föredrar.
4
.Dåligt utbud, här kommer jag och ska köpa gummistövlar och regnställ, och vad händer, jag hittar inget av det, konstigt nog var det en del på rea, 750:- för ett regnställ känns faktist inte så lockande.
5.Otrevliga busschaufförer, ibland blir det så att man måste stressa för att hinna med bussen, om man hinner med den blir man glad och lite lättad faktist, men glädjen blir inte långvarig när man möts av en sur busschaufför, ja så var den färden förstörd.


regnställ & gummistövlar

Kom hem från jobbet för ett tag sen, vilket väder, rena rama stormen ett tag där...inte riktigt men näst intill.
Har inte hänt så mycket idag faktist, var på ica maxi och kollade efter ett regnställ, först och främst är detj u bra att ha ett ordentligt regnställ när man jobbar på förskola lite då och då men även på fritiden kan jag tänka mig att ha regnjacka iallafall..
för 1-2 år sedan hade jag tyckt det hade varit hur pinsamt som helst men inte nu minsann.

Och gummistövlar, det behövs verkligen, för vem vill gå med blöta fötter?inte jag iallafall.
Dock är ju inte gummistövlar allt för skönt men nån gång ibland funkar det nog.


Står och väntar på bussen


Nått sånt här kanske?


nya skor

Det är inte riktigt min grej att springa och köpa skor, men härrom dagen var jag och Jeff i Linköping och dom hade rea på Wedins, skulle gå in och kolla på en väska eftersom jag är i stort behov av en men hittade ingen så jag kikade runt bland skorna...
och hittade ett par som är helt okej, till och med Jeff tyckte om dom, jag är inte så överförtjust i färgen men de får duga, alla kläder/skor och väskor kan bli hur snyggt som helst, bara man har rätt saker till.





 


värmeslag

för varmt för allting förrutom att åka och bada, men konstigt nog så jobbar varenda kotte så det blir att stanna hemma,
igår hade jag planerat att åka och träna, städa och rensa ur min garderob, men det är alldeles för varmt.

Och kolla på en film skulle man kunna göra, om det inte vore så jätte varmt...men som tur är har jag ju en fläkt som jag kan använda mig av..

så gör jag, nu blir det film!

RSS 2.0