racercykel...

Kom precis hem från jobbet, nu ska jag tvinga med Jeffa in till stan för att kolla ut en klocka till honom som han ska få när han fyller år, jaa jag och överaskningar går inte hand i hand så jag kan inte vara tyst om vad han ska få, sen är det ju bättre att han får den klockan han själv vill ha istället för att jag går och köper nån han inte vill så han måste låtsas att bli glad, nej jag sätter honom inte i den jobbiga sitsen.

Sen ikväll ska jag och pappsen till linköping, jag ska få en ny racercykel.


"synd, du vann ingenting"



Glasspremiär...

Mjukglasspremiär för mig och Jeff i borenshult idag, motalas godaste mjukglass.
Svängde förbi M-blommor och köpte finfina blommor till sovrummet, eller finfina och finfina, dom ser ju ut som vanliga gröna blommor så där tog jag nog i för mycket.
Avslutade vår lilla tur på Willys.

NU: Film



Norrköping...

Då var helgen över, var ju som sagt i norrköping hos Johan och Jesse.
Blev utgång och lite biljardspelande, jag är hur kass som helst men jaa det var ju roligt ändå.
Ja annars gjorde vi inte allt för mycket, var en sväng på stan, hittade inte alls mycket, bara en mobilväska (inte en sån man har i skärpet alltså).

Ja så är man tillbaka till vardagen, verkar vara ledig idag så ska ta tag i sånna där tråkiga saker som att färga håret.

Men först frukost.

Förresten är det en vecka kvar tills vi åker till Amsterdam, fan vad tiden går fort.

Mats Ronander?

Ska nu bege mig in till stan (låter som jag bor på landet men icke) och träffa Lisa för en fika.

Sen blir det hem och packa lite grejer till morgon dagen, vi ska åka till norrköping i morgon och hälsa på Johan och Jesse, det var ju inte igår direkt.
Och i kväll mina vänner, ska jag på mitt första provpass som är på harrys, nån Mats Ronander ska komma dit som ingen verkar veta vem det är? iallafall inte i min ålder.
Ja det blir nog bra.


Maskerad?

Nu ska jag pallra mig till Linköping, sista utbildningsdagen idag.
Men innan utbildningen ska jag svänga förbi ikano i hopp om att hitta kläder, svarta finbyxor, skjorta och svarta finskor, låter som att jag ska på begravning men icke, jobbkläder så det står härliga till.
Kommer kännas som jag ska på maskerad när jag har på mig det, plus väst och slips med, så långt bort från karin i ett nötskal som det kan bli.

Hörs ikväll!

Hyreskontrakt.

Nu har vi varit iväg och skrivit på det nya hyreskontraktet, var även uppe en sväng i lägenheten och tog lite mått, när man bara sett lägenheten ett par gånger så får man lite sne bild av den, som hallen t ex var inte så stor som jag minns den och vardagsrummet var inte heller som jag kom ihåg men det kommer bli kanon bra när dom har tapetserat och allt.
Och det nya badrumsskåpet satt på plats med, värt varenda krona.

Sen var ju tanken att jag skulle ta mig en runda runt kanalen, så blev det förstås inte. Kunde inte låta bli att gå till Allrummet och Josefinas rum som jag upptäckte var stängt.
Men där lär det inhandlas endel kan jag lova.
Men det blev en sväng i hamnen iallafall så en liten promenad blev det allt, bärandes på tunga kassar från östenssons.

Nu får det nog bli lite mat och sen ska jag ge mig på att läsa Liam Norbergs bok som jag fortfarande inte läst klart.

Long time no see...

Brygget måste vara motalas sunkigaste ställe, okej vi har ju inte så många ställen att välja på så det är ju rätt givet att brygget vinner den titeln.
Konstigt folk som inte faller mig alls i smaken och så kan man tydligen inte ens gå på toaletten då det är nerkissat överallt och inte nog med det så har dom ingen tvål, fattigt.

Ja brygget är helt enkelt ingen höjdare men jag kommer säkert hamna där ett par gånger till tyvärr.
Hur som helst var jag hos fröken Åberg igår, med Lisa, Emelie och Jossan. Blev lite charader och snicksnack, mycket trevligt!

Och idag hade jag och Jeff tänkt gå bingopromenaden i råssnäs men tycker vädret är lite för tråkigt för det så det blir nog att hitta på något annat istället, men ikväll blir det film med Lisa och Martin, eventuellt Björnson och Matilda också.



sommaren -09


söndagsmys i bakis-anda

Det blev ingen "instängd-i-sovrummet-kväll" igår, hamnade hos svärmor där det vankades öl, tantsnack och även utgång på det.
Vi hamnade på Wetternmagasinet, inte så konstigt med tanke på att det är det enda stället äldre kan gå till. Men det var lite sisådär måste jag säga, kände inte en kotte, förrutom dom jag var med..och bartendern såklart.
Men omväxling förnöjer sägs det ju!

Och idag mår jag toppen, men söndagar ska vara "bakis"-dagar så jag låtsas vara det, jag ska inte gå utanför dörren trots det fina vädret och så ska jag äta chips och dricka cola...så det så!

Nu ska jag äta pannkakor, jag älskar pannkakor.


Solero Pineapple...

När jag och Marie var och hyrde film tidigare ikväll så råkade vi gå förbi frysboxen och konstigt nog fastnade bådas ögon på en ny glass, solero pinapple, så det var bara vända och gå tillbaka till kassan.

Den får 3 av 5 glasspinnar, jag gillar isglass, men solero kan ju ta och lägga ner det där med sorbet-grejen.


Croupier utbildning...

Kom precis hem från croupier utbildningen som var i linköping, är helt slut, det där med att köra bil är inte riktigt min grej, speciellt inte i mörkret.
Men mer bekvämt än att stå och vänta på bussen.

Hur som helst gick det jätte bra, var lite osäker förrut på om min huvudräkning skulle duga men det verkade inte vara nått problem, bara öva öva.
Så får hoppas på att jag klara av resten så ska det nog bli bra.

Nej nu ska jag gosa ner mig hos Jeff som redan sovver...GOD NATT!

Croupier utbildning...

Kom precis hem från croupier utbildningen som var i linköping, är helt slut, det där med att köra bil är inte riktigt min grej, speciellt inte i mörkret.
Men mer bekvämt än att stå och vänta på bussen.

Hur som helst gick det jätte bra, var lite osäker förrut på om min huvudräkning skulle duga men det verkade inte vara nått problem, bara öva öva.
Så får hoppas på att jag klara av resten så ska det nog bli bra.

Nej nu ska jag gosa ner mig hos Jeff som redan sover...GOD NATT!

Ny klocka på ingång...


socialt handikappad?

Jag har blivit förslappad! det är inget bra att vara ledig för länge för det slutar alltid såhär, jag stänger in mig och vill inte göra nånting.
Har varken lust eller ork att träffa människor, jag är som sagt inte så jätte social av mig och har inget behov av att träffa människor varje dag.

Men idag kände jag att jag behövde komma ut, och vad passar inte bättre än en promenad med Marie? okej det blev ingen promenad utan en lunch och fika på Sjöglimten, har faktist aldrig varit där förrut, det är ganska nyöppnat men det stället kan jag rekomendera, fanns mycket och välja på (mat, inte fika) och var inte sådär fullproppat som på ströget och lilla hem, snarare ganska tomt, till en början då det bara var jag och Marie där men sen började det rulla in folk.

Ikväll skulle jag igentligen på croupier utbildning, var ju på jobbintervju härrom veckan och trodde inte det gick så bra men tydligen så gick det bra eftersom jag blev erbjuden en utbildning, men bara man får utbildning så innebär ju inte det att jag får jobb, tror jag inte? hur som helst är min matte ganska dålig och det lär ju upptäckas ganska fort, men det kan man lära upp!
Men det jag ville komma fram till är att den inte blev idag utan på torsdag, så vi får se hur det går då.

Nej nu kommer mamma snart med en bit tårta!


Glad Påsk...

Jaha då var det påskafton det innebär för min del påskmiddag hos svärmor och lite fest ikväll hos mig!

Får se om det blir utgång, men om jag känner mig själv rätt så vill jag alltid gå ut när jag börjar bli lite rund om fötterna. Kommer nog vara mycket folk ute, precis som jag INTE vill ha det.

Nej nu ska vi nog pysa iväg till Annbrittio.

 


Liam Norberg

Fredag kväll och det är inget bra på tv, ja förutom solsidan som såklart ska ses. Tur för mig att jag köpte en bok härrom dagen, Liam Norberg "insidan"...får hoppas den är bra, fast hade aldrig köpt boken om han inte varit med i Sökarna och varit så attans snygg, konstigt nog är han inte lika snygg längre...det är nog för att han är religös.



Långfredagen...

Har äntligen tagit tjuren vid hornet och tagit bort mitt löshår, ohh det är attans skönt...men jag kommer säkert sätta dit det snart igen, ska bara pyssla om det lite först så det inte ser risigt ut.
Det är tur att jag har Jennifer! och på tal om henne så följde jag med till hennes nya lägenhet igår för att lasta av lite grejer, den kommer bli kanon bra.

JAG VILL MED FLYTTA SNART!men får vänta några månader först, vem har kommit på den dumma idén 3 månaders uppsägningstid? bra för hyresvärden dåligt för oss som vill flytta nu nu nu.

Men på tal om min och Jeffas flytt så var vi på jysk i går och köpte en byrå, spegel och en sängkappa (bild finns lite längre ner).

Ska snart åka och träna, och efter det ska vi åka och kolla på soffa, kikade på den i går men den är vit och hade några fläckar på armstödet men vi får se vad jeffa säger om saken, det är ju bara slänga över en filt.
Men förr eller senare blir det ju fläckar på en vit soffa så man kanske borde slå till.

Nu ska jag äta fattiga riddare som boyie har varit så snäll och gjort.

RSS 2.0