27:e juli...

Nyss hemkommen från Linköping, tanken var från början att jag och Marie skulle äta lunch och ta en promenad här i motala, och det gjorde vi med kan man säga, en väldigt liten promenad eftersom Marie hade satt på sig högklackade skor..ja det är inte lätt att tänka på allt inte.
Men hur som helst så strosade vi omkring lite och så dök hennes syster och pojkvän upp som ksulle åka till Linköping så vi hakade på.
Det var ett bra val för jag hittade en sängkappa, skulle igentligen beställt en idag från HM men det var ju tur att jag inte gjorde det..där kom jag billigt undan.
Så passar den säkert inte bara för det, den jag köpte var visst bara  40 cm lång i kappan och alla andra verkar vara 45 cm..men förhoppningsvis så blir det finfint.

Nu ska jag mumsa vattenmelon och kika på tv!


Bullfest bullfest hela dan...

Long time no see, har hänt en del sen sist som jobb, riktiga fyllekalas och så har jag sagt upp mig från jobbet (croupier-jobbet) vilken känns jätte skönt eftersom det inte passade mig alls.

Nu är jag på slutspurten på sommarschemat, bara två veckor kvar..tanken var att jag skulle ha semester i ett par veckor efter den 7:e men ska försöka jobba så mycket som möjligt, inte så kul att ha semester när alla andra jobbar och står i.

Just nu leker jag husmor här hemma, har bakat kanelbullar som jag inte har gjort på nått år eller så. Ska faktist laga mat idag med, för en gångs skull, kyckling står på menyn!12:e juli...

Är inte van vid att jobba såhär mycket så är helt slut i kroppen, men det är nog bara nyttigt för mig.
Värmen gör väll sitt med, skulle sitta fint med spöregn en hel dag så luften blir "fräsch" istället för den här kvava klibbiga luften.

Förresten kom jag inte in på butikchefsprogrammet, känns ganska skönt om jag ska vara ärlig (då är det fritt fram att resa)..vet inte riktigt vad jag vill längre , den enda jag vet är att jag ska läsa upp matte B, eller göra ett tappert försök iallafall. Är ganska dålig, eller mycket dålig på matte och ingen i min närhet är nått snille direkt, iallafall inte på matte.
Så det är min plan för hösten!

bilder från i lördags


värmebölja?

Man ska inte klaga när det är fint väder men idag är det alldeles för varmt ute, kan ju knappt andas!

Har haft jouren inatt så är trött som tusan, även fast man har sovande jour så blir det ju inte samma sömn som hemma direkt, men fick sova lite när jag kom hem istället.
Ikväll vankas det lite fest, Björnson och Matilda kommer hit snart, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nått blir det minsann.

Ska ta och fixa till mig lite så jag ser skaplig ut.

6:e juli...

Efter jobbet igår blev det lite impulsfest hos Arvid och Ellen, slutade med att vi hamnade på harrys. Måndagsklubben går nog bättre än aldrig tror jag och för en gångs skull så hade jag ganska trevligt, kan bero på alkoholen och inte folket men ändå.

Idag är både jag och Jeff lediga, tror vi nästan bara har den här dagen i hela juli som vi är lediga samtidigt så vi ska snart pallra oss upp till mamma och pappa där det vaknas kalas för bror och Martina, får se om hon gillar sin "lära-sig-gå- vagn" som vi köpt till henne. Och John han får trisslotter istället, fantasin flödar ju inte direkt när det gäller att köpa present åt en 25-årig karl...hur som helst så är det lite klurigt med trisslotter, skulle ju vara lite halvträligt  om det visar sig vara storvinst på de lotter man köpt och gett bort när man själv skulle vilja vinna.
Hur som helst så vinner man ju bara 25 kr ändå.

Efter kalaset ska vi åka och ta oss ett litet dopp i det blå och sen en sväng till willys för att handla.

Ja det verkar som jag har att göra idag med, härligt!


4:e Juli..

Även fast jag inte är mycket för varamon så har jag tillbringat de senast dagarna där, vattnet är tillräckligt varmt så till och med jag badar, och jag kan faktist erkänna nu att varamon kanske inte är så dumt ändå.

Har jobbat på de två senaste kvällarna med så idag ska jag ta det toklugnt, ska mörklägga hela lägenheten och kolla på film, till det blir det lite chips,dipp och sockerdricka som förövrigt är min nya favorit.

Ska ta och leta fram lite filmer nu, hoppas på att jag hittar några riktiga tjejfilmer, bäst att passa på medans Jeff jobbar!RSS 2.0