fattigt

Godkväll, seg som tusan..känner bara för att gosa ner mig i sängen och sova bort hela kvällen, men så blir det inte.
Lite folk kommer hit, blir att dricka lit öl och spela nått av våra nyinköpte spel kanske och eventuellt gå ut.

Men både jag och jeff är lite halvfattiga så vi får se:)

Ska väll ta och få i mig lite pannkakor och sen kolla klart på The hills.


jag körde av vägen

nej det gjorde jag inte, men det var inte långt ifrån kan jag lova.. mörkt, masser snö och jag såg inte ett dugg.
har aldrig vart så spänd och nervös när jag kört bil, tog nästan dubbelt så lång tid att köra från linköping till motala än vanligt.
Idag har jag gjort två goda gärningar, hittade en plånbok och lämnade in den, hoppas ägaren gick till HM och frågade bara.
Och på vägen hem såg jag och johanna att det stod en bil vid vägkanten med varningsblinkers på, så stannade och frågade om han ville ha hjälp med något, men han hade redan ringt någon som skulle komma och hjälpa honom, men han verkade uppskatta att vi stannade iallafall.

Köpte ett par skor, uggs kopior...sen köpte jag och johanna lika dana t-shirtar, vi hittade inte ett dugg så HM var våran sista chans, och där hittade vi vårt plagg:)tur för oss.
Köpte även flux och tandtråd, inte så roligt att lägga pengar på men sånt som är nödvändigt.

Nu är jag trött så ska ta och sova lite.

shopping shopping

ska alldeles straxt åka och hämta johanna för att sedan åka till linköping, tar nog bara ikano huset, stan är så jobbigt då allt är utspritt, bättre att gå inomhus hela tiden.. den enda som saknas i ikanohuset är indiska, som har så mycket annorlunda grejer där men men, det får vi ta nån annan dag.

Men ska iallafall försöka hitta ett par vinterskor, en tröja tills imorgon kväll,har ju inget att ha på mig annars känns det som..kanske nån halsduk kan jag nog behöva med ja..vi får se, antingen hittar man masser med saker eller ingenting alls..

men kommer hem i kväll så får ni veta vad det blev för inköp....

nu måste jag åka,hej så länge.

ta inte mitt barn!

har nu städat badrummet och kollat på oskyldigt dömd.
Skulle igentligen gå och lägga mig men då dök insider upp, kan inte låta bli att kolla..

Mammor som "kidnappar" sina barn och går under jorden, anklagar papporna för både det ena och det andra bara för att hålla dom borta från barnen..nu vet ju inte jag om dessa pappor har gjort nånting men troligtvis inte, men man vet ju aldrig.
Men om dom nu inte har gjort nånting så är det ju helt sjukt, skaffar man barn med någon så får man ju tänka igenom allt, bara för att man inte vill vara tillsammans med pappan så betyder det ju inte att man kan ta barnen med sig, hur ska man förklara det sen när barnen blir äldre och dom frågar om sin pappa, "din pappa är död", så kan jag tippa på att det svaras på den frågan.

Det är förjävligt

inte varit på latsidan

idag har jag inte varit lat, vaknade/blev väckt vid 10 tiden, på min lediga dag..jag hade bara tänkt ligga hemma idag och bara vila, men så blev det inte, jag följde med jeff och tränade, kanske inte världens bästa idé när man är lite halvkrasslig, men idag kände jag verkligen för att träna och det är inte ofta det är så..
Så det blev frukost och sen cyklade vi iväg, efteråt solade jag och sedan åkte hem.

När jag kom hem så fick jag för mig att göra fisk, panerad torsk, potatis och remuladsås, fasiken vad det är gott..men jobbigt, stökigt och inte så vidare roligt...men allt är inte roligt här i livet.

Så ska jag städa badrummet också, men nu är klockan 20.00 och då är det alltid något bra på tv..så får städa i pausen.



periodare

Dags att sova, har haft fullt upp hela dagen känns det som, varit på stan, handlat, lagat mat osv..köpte chips,choklad och smarties på maxi, men eftersom jag lagade mat och åt så var jag inte speciellt sugen på sånt, fast mina smarties tog slut innan jag ens hunnit ut ur affärn ungefär:).

Men blev lite fruktsallad,glass och chokladsås.
Det har blivit mycket glass och chokladsås på sista tiden, men sånt där går i perioder, har haft masser sånna, som..
bara äta äggmackor till frukost
Äta pommes,korv och bearnesås när jag kom hem från skolan (pågick ungefär i 3 veckor)
bara äta makaroner och stekt falukorv
köpte jämt geisha

ja masser sånt där i perioder...

Jeff och Kevin kollar på film, jag liggr i sängen och ska sova nu, god natt, hörs imorgon efter jobbet.

Förresten, köpte en mascara i dag, tycker verkligen inte om att testa på nya grejer men vi får se om den är bra, jag är inte så noga med mascaror sådär, men det mamma köper, köper jag med, förrutom denna gång. Men köpte iallafall samma märke så det borde ju inte vara så stor skillnad...


ändrade planer..

Blev visst ändrade planer, ringde som sagt till johanna, så åkt till stan med henne och sara, kikade lite, köpte mössa och vantar, ögonskuggor och fikade... vi bestämde oss för att träffas om ett tag igen, dricka lite öl och gå ut, för sist hade vi jätte roligt:)
Och nån träning blir det minsann inte för jag börjar bli sjuk, hosta och förskyld och hängig, nu igen... så det får vänta.

snart kommer jeff hem så ska färga hans hår, sen ska vi åka och hämta kevin som ska sova här...



nästa,träning.

gick och la mig redan vid 8-halv 9 tiden igår, och har sovit tills halv 11 ungefär, jag tror jag har sovit för länge, och legat i sängen alldeles för länge för nu har jag ont i ryggen.

På schemat i dag står det
Träning
färga håret på jeff
stan

Men ska ringa johanna och se om hon har något för sig, annars tar jag stan någon annan dag...

Men nu ska jag sätta på mig träningskläderna och cykla iväg.

hej så länge.

jag överlevde denna helg med.

vardagar går oftast rktigt långsamt, det blir aldrig helg känns det som , men när helen väl kommer, jo då rusar det på som aldrig förr... och nu sitter jag här, söndagmorgon/förmiddag

Har varit nere med tvätten så nu sitter jag och kollar på idol reprisen och vntar på att tiden ska gå.
Vi hade ju tänkt att gå bingopromenaden idag och sen gå och äta hos jeffs mamma, men vet inte hur det lbir med nått av det, vädret är ju inte det bästa direkt, och jeff är trött, stackars har knappt sovit nånting denna helg så idag ska jag låta honom sova hur länge han vill:)

dags för frukost.


mikael persbrant

Legat i soffan är vad jag gjort hela dagen, gick ner till affärn och köpte ett par frallor och cola.
såklart gick det ingenting bra på tv,så letade upp en film, sandor/ida blev det., längesen jag såg den så kom inte ihåg ett dugg men den är ju faktist bra.

Sen kom Jeff äntligen hem, men han var inte långvarig, han åke och jobbade fter 2 timmar ungefär, men vi han iallafall äta en pizza ihop, det är ju alltid nått.
Sen var det en svensk komedi på två med mikael persbrant, som man bäddar, om jag inte sett att just han var med så hade jag nog aldrig kollat på den, han kan ju göra en hel film, okej sanna bråding är bra med.

slumrade även till med Nala, så vi sov en stund och vaknade upp lämpligt till sing a long, det måste varit ett tecken:)


Nyvaken och sliten.

nerslagen man,får skylla sig själv?

kvällen blev inte riktigt som planerat igår, jag och marie åkte till Ida som hade en liten fest, längesen man träffade de som var där, flera månader sen faktist.
Men stannade inte så jätte länge utan åkte in till stan och mötte upp min "svärmor", och gick till hallen med henne en stund.
Sen vidare till shippers, riktigt kusligt folk där nere och bara 40+, men vd gör det, sjöng faktist lite kareoke med en främmande tjej.
Men sen rätt som det är så flyger en glasflaska upp på dansgolvet om man nu kan kalla det det för dansgolv, .nån fick flaskan i huvudet, en annan masser glassplitter på sig så hon började blöda både här och där, stackarn hade på sig en vit t-shirt men ärmen på den var mer röd än vit sen.
Killen som kastade flaskan åker ut fortare an kvickt, sen gick jag och annbritt ut en stund och då ser vi nån stå och prata med den där killen och rätt som det är hoppar på honom, sen ligger killen på marken och reser sig inte, och för första gången i mitt liv har jag fått användning av att kunna lägga nån i framstupa sidoläge (heter det så?), så satt jag där tills ambulansen kom...sen var det inte mer med det.

Sen mötte jag upp Marie och resten, gick till harrys och tog en öl, sen vidare till hugos, men det var en trevlig kväll, men på hugos ägnade jag nog mer tid att leta efter mina vänner än att roa mig, hmm, typiskt att alla försvinner.

Nu ligger jag här i sängen och är slö som aldig förr, hungrig med, ska gå ner till affärn om jag orkar.


 


Fredagsmys

fredag, innebär idol, chips,cola och god mat förhoppningsvis, får se vad det blir.
Marie kommer hit ikväll så det blir lugn, tv och masser prat förmodar jag...kanske går nånstans och äter eller köper hem något, sånt som märks.

Men just nu funderar jag på om jag ska gå ut och gå, men det blåser..eller om jag ska åka och träna, men då måste jag cykla i blåsten med, det är ju iof inte så långt men ändå.

Det blir nog en promenad eller kanske ingenting alls:P

Ska iallafall vila en stund nu.


skuldsatt över örona

jag lever ett TV liv, kollar på tv flera timmar om dagen, jeff måste tycka det är jätte roligt, fast å andra sidan kan ju han spela sina halvtöntiga spel på datorn:)

Men kollade nyss på "du är vad du äter", alla tre hade gått ner en hel del i vikt, men jag såg inte nån skillnad på nån av dom...alltså kanske ingen märker på mig heller att jag gått upp några kilon, eller om jag går upp några till? för om det ändå inte syns att man går ner 6-10 kilon så är det ju ingen som märker att man gått upp heller?
Fast det skulle ju kännas skönt att veta själv att man gått ner...men ändå.

Men nu är det "lyxfällan", köpa barnkläder för 10.000:- på 2 veckor, det är lätt hänt faktist kan jag tänka mig...men har man inte dom pengarna så kanske det inte är så smart, det det där med kredit, vad ska det vara bra för?
Det gör ju bara så att folk blir skuldsatta.


katt tjuv?

nevars, inte direkt, men Jeff kanske är allergisk mot katter och det är ju inte så smart att ha en katt då...så han kanske tar min lilla vän ifrån mig, han är kattjuv. hehe nevars men vore trist om hon måste få ett nytt hem för jag är helt fast vid henne nu, även fast hon är skitjobbig ibland.

Har jobbat lite idag, känns bra att få ihop lite timmar, behöver varenda en nu, har en del viktiga grejer jag måste köpa framöver, skor,kläder,smink osv...ett par ordentliga vinterkängor..
Och sånt kostar ju som alla vet. men först på min lista är en lite längre rutig skjorta, förr hade jag alltid skjortor men har inte en enda kvar nu faktist, eller inte som jag använder iallafall.

Det är så mycket grejer man vill ha hela tiden, mest kläder förstås.


the hottie and the nottie

ska passa på att kolla på the hottie end the nottie nu medans jeff är och tränar...paris hilton har ju bara gjort värdelösa filmer men har läst i en del bloggar att den ska vara rätt rolig, men vi får se.


Nu vet jag vad det är..

Var och hämtade mitt paket förrut, kunde inte vänta så öppnade det i bilen, personligt var det iallafall..
Så rolig present att få, istället för blommor och smycke eller dylikt fick jag en rolig tygväska, dock är det ju attans svårt att hitta ett tillfälle jag kan ha den på men kanske till gymmet eller nått..men glad blev jag minsann:)




Om det är nån som inte förstår  "förheffad" så är det för jag kallar honom heff så jag har blivit förheffad av honom:P

nyfiken som aldrig förr

jag är så attsingen nyfiken så det är sjuk, precis som min mamma. Ungefär för en vecka sen så jeff att han hade beställt nånting åt mig, och sen dess har jag tjatat och tjatat "vad är det då", "ge mig en ledtråd", "vd är det för färg", "kan jag ha på mig det eller äta det", men idag äntligen är mitt hemliga paket här i motala så det är bara åka och hämta, oh så roligt och få hemliga presenter:)

Mår lite bättre idag,fortfarande lite hängig, hostig men ingen huvudvärk...men ska vara hemma idag iallafall, kanske åker en sväng till mamma och pappa och skriver på ett papper som måste skickas in, bäst tat passa på nu när v har bilen här.

Men först blir det äggmackor och ett glas oboy.


du är för bra...

typiskt, jag tror jag blivit sjuk, ialla fall för studen..idag.
Men pallrade mig ändå upp till jobbet, gjorde mina 8 timmar och gick hem, det känns skönt.
Men nu ligger jag här med huvudvärk, hosta och är hängig...ingen höjdare.

Imorgon ska jag vara ledig och kurera mig, tur att jag har en så snäll pojkvän, som förövrigt hade gjort fruktsallad till mig/oss när jag kom fhem från jobbet...han är för bra.


big brother robin?

Sen sist har jag hunnit med att äta, pratat en hel del i telefon med både johanna och marie och kollat på färjan, dom det handlade om idag, dom där killarna, var inte den ena han som var med i Big brother?han som var hade en lien fling med jessica? jag kanske är helt ute och cyklar men lika som bär var dom iallafall.

Eftersom jag börjar tidigt imorgon så tänkte jag lägga mig jätte tidigt, för varje morgon när klockan ringer tänker jag "jag skulle gått och lagt mig tidigare", och nu gör jag det, inte för att jag tror att jag kommer vara piggare men bara s jag vet att jag inte satt uppe onödigt länge och at jag får skylle mig själv, för nu har jag ju gjort allt jag kunnat för att vara utvilad, om inte Nala ska vara jobbig förståss.

godnatt.

lång dag...

Blev att jobba idag, skönt det för jag behöver nog lite mer timmar.
Efter jobbet gick jag hem och lämnade mina saker och gick vidare på en promenad, men blev en kort promenad på 30 min för det blåste så dant.
Så jag gick hemmåt, ringde mamma och pratade lite sen gjorde jag för första gången köttfärsås, får se hur den smakar sen.

Och nu sitter jag här, kollar på top model, somnar vilken sekund som helst känns det som...borde gå och lägga mig en stund men vill ju inte somna ifrån the hills.

Men nått gott att stoppa i munnen kan ju hålla vem som helst vaken, så dags för kylen.


pizza 3 dagar i rad

Gick som sagt bingopromenaden med jef fidag, skönt att komma ut lite, cyklade till och med fram och tillbaka, inte så illa.
Som tur var vaknade jag frisk idag, det trodde jag aldrig...inte ens lite seg i kroppen.

Vann bara 20:- idag, eller lättare sagt förlorade 30 eftersom bingobrickorna kostar...

ska kolla på oskyldigt dömd ikväll, äta pizza och bara mysa, på tal om pizza, det blir 3:e dagen i rad, inte så pjåkigt.


Nu är det dags att duscha,ta bort sminket och sätta på mig min fina "nattsärk" :)
Hörs imorgon igen, får se om jag ska jobba eller inte...vet inte vad annars jag skulle kunna hitta på, träna kanske?


det blir aldrig som man tänkt sig.

Meningen var att jag och Lisa skulle träffas och ta en öl, för en gångs skull gick vi till brygget, där ingen av oss varig på 2 år säkert, men nu förstår jag varför, vi passade inte in där för fem öre, folk kollade på oss som vi var något katten släpat in, så vi drack upp ölen och gick snabbt därifrån, och vidare till hugos.
Där vi också bara skulle ta en öl, men en öl ledde till en drink och en drick ledde till fler.
Men vid 11 tiden skulle Lisa åka hem,för hon hade sin hund med sig från eskilstuna och hade ingen hundvakt.

skönt tänkte jag, det blir en lugn kväll igen, så vi tog på oss jackorna och skulle bege oss hem vad händer? jo Matilda och Madde träffar vi vid trappen och då var det baa att tänka om, så jag stannade kvar såklart, men det var hur trevligt som helst, även fast det var tok lite folk, nästan bäst så.

Men idag ska jag och Jeff gå bingopromenaden igen, får se om vi vinner något denna gång.


Lisa



 


Jag


 


Madde


 


Matilda


 


Robert med vän


 


Jag och matilda


 


Madde och jag


 


high school musical

high school musical är et stort skämt, kollade lite till och från men kunde ju inte annat än skratta åt att dom såg så löjliga ut, fast å andra sidan är ju inte musikaler min grej.


Nu sitter jag och väntar på att Lisa ska komma, vet inte riktigt vad vi ska göra men kanske blir att gå ut och ta en öl eller bara vara här och prata lite.


kollar just nu på den där dansbandstävlingen på ettan, det verkar rätt roligt faktist, dansband är verkligen min grej.
Alla i juryn sitter med ett rosa band på sig, och det är ju bra att dom stödjer det iallafall, precis som jag själv som förövrigt köpte två lypsyl som också stöder rosa bandet...



bloggdesign

jag fattar ingenting,det ända jag kan är att lägga in lite bilder där uppe och ändra färg, varför ska det vara så svårt?
och sen blir bara allt skit och då orkar jag inte mer, så nu lägger jag ner..

hungrig är jag med, jag höll mig inte mätt på min "stadiga" frukost som bestod av glass,chokladsås,maränger och cola..men det hade jag inte förväntat mig heller direkt kanske.

tur att jag har en så snäll pojkän som gör mat åt mig när jag är såhär sjuk och orkar inte göra ett dugg, och inte nog med att jag är sjuk, eller sjuk och sjuk,bakis..Nala är jobbig idag, först välte hon ett glas med cola så det hamnade på dosorna, och efter ett tag välte hon en blomkruka, men det hör väll till antar jag, men hon har inte vält nått på hela veckan och just idag gör hon det, knepigt.

High school musical är på tv, har aldrig sett nån film men kanske borde ge den/dom en chans..om jag inte somnar.

vit oleander och bakfylla

gårdagen var trevlig, började med att ta en öl på hugos, som förövrigt var näst intill tomt, sen bestämde vi oss för att gå till harrys, och där var det lite för mycket folk.

Men det blev en väligt lugn kväll, drack kanske 4 öl och en shot, och nu sitter jag här, dålig som aldrig förr, huvudvärk och känner mig allmänt dålig och seg, det spelar visst ingen roll hur mycke eller lite man dricker, man lir bakis vilket fall som helst.

Ska dra mig neråt affärn och köpa lite cola och alt gott som jag ser, komma hem igen, gosa ner mig i soffan och kolla på Vit oleander.

men först, en piggelin.

hörs.

vad har dom på sig?

Har hunnit med rätt mycket idag faktist, jobbat, tränat, solat,varit på apoteket och systemet.

Men nu sitter jag här och kollar på idol, dom flesta är som vanligt dåliga men det finns ju alltid ett par som sticker ut ur mängden..men idag tänkte jag på nånting annat, vad han dom på sig igentligen? sephide (stavning?) hade på sig nån röd trasa som inte alls var smickrande för hennes kropp, och Loulou hade på sig nån slags nattsärk, förstår inte riktigt hur som tänker...kläder gör faktist mycket, det är inte bara rösten som måste vara bra.

efter idol ska jag fixa till mig lite och träffa carro och carin så blir det utgång, vet inte om det blir nyktert men lugnt blir det defenitivt.

Förresten, robertos måste vara den bästa pizzerian i motala, eftersom jag är stammis där så fick jag en pizza hemkört när man igentligen måste köpa två stycken, och inte nog med det, jag hade inga kontanter på mig heller, så jag kan komma och betala när jag vill..schyst.

karriär eller barn?

Barn är alltid så ärliga, eller, oftast iallafall...
 "fröken jag ser att du har en tatuering i nacken, den är så himla ful..jag ska aldrig ha en tauering"
Ja vad ska man säga, smaken är som baken.

Det är faktist rätt skönt att bara jobba småtimmar ibland, då har man ändå mycket tid till att göra annat, vanligtvis så börjar jag 9.30-12.00, 2,5 timmar bara men som sagt, då har jag ju hela dagen på mig att göra annat.
Heldagar känns så jobbigt, då är en hel dag förstörd, dock är det ju bättre för plånboken men ändå, varför ska man ha så mycket pengar som möjligt för?jag har så jag klarar mig iallafall just för tillfället.

Karriär eller barn?
Jo, det får man nästan välja, att ha familj eller att ha en bra karriär, för att få en bra karriär måste man jobba en hel del, och har man barn samtidigt kommer de i klämm, en del barn är på förskolan från 06.30-18.30, det kan väll inte vara så bra?
förskollärarna känner barnen bättre än föräldrarna gör, de spenderar mer tid på förskolan är hemma.

Även fast föräldrarna vill tjäna pengar så förlorar dom i långa loppet, missar barnens uppväxt, inga pengar i världen kan ersätta det.
Men tycker man att det är viktigare med materiella saker så visst, jobba på och strunta i barnen.

Man kan faktist gå ner i tid och spendera den tiden med barnen istället, ja det tycker jag allt.


som ett vildsvin..

Som lovat, bilder på Nala, söt som socker må jag säga och vild som ett vildsvin.





gekås

var som sagt i ullared igår, köpte inte allt för mycket, en jacka, ett par skor och lite annat,men tycker det var dåligt på gekås..men å andra sidan blev det ju mer pengar över.
Men roligt att bara komma iväg att göra nånting.

Men idag har jag jobbat och varit och köpt kattgrejer, skulle igentligen hämtat katten i morgon men vi kunde inte vänta så vi hämtade den idag, ska ta lite bilder och lägga upp i morgon eller nått, men vill inte springa efter henne med kameran, hon ska känna sig som hemma först och främst.

dags för tv:n och gos med Nala.


jag vann!!!

Jag och jeff gick tips/bingo-promenad i råsnäss idag, var jätte mysigt och gå omkring där nere vid vattnet såhär på hösten.
Sen när vi var framme köpte vi lotter och jag vann högsta vinst, fast den var bara på 100kr men det är ju alltid nått, sen vann både jag och jeff samanlagt 30 kr på bingon, men det är bara trevligt att göra nånting istället för att bara sitta hemma, och att vinna är ju som en bonus.
Efteråt åkte vi till östenssons och köpte upp våra presentkort som vi vunnit, blev godis,bröd och lite annat...
Ska göra smörgåsar tills imorgon då vi ska åka till ullared och slösa pengar.


jeff

jag

jag igen

mysigt

våra vinster:)


dåliga skvaller tidningar

Johanna kom hit igår kväll som sagt, hon vet mycket väl att vi bor vid brandstation, precis vid ica..men iallafall så ringde hon och sa "jag åker nu vi syns vid ica om 5 min", efter en stund går jag ner, vänta och väntar, kände på mig at nått skulle bli fel konstigt nog, men efter ett tag så ringer hon och frågar vart jag är för hon stod utanför ica, men det gjorde ju jag med, så hon hade åka till fel ica, typiskt henne...hon är för rolig.

Men vi gick in på ica och köpte lite godis, skvallertidningar och cola, sen hem till mig (jeff), kolla lite idol och skvallrade lite.

Men det är trevligt att bara ha en myskväll istället för att gå ut varje helg, billigare om inte annat.

Men åter till skvallertidningar, vad mycket skit det står, sånt som är helt ointressant, om kändisars barn, kändisars förlovningsringar och sånt,vem bryr sig?inte jag och johanna iallafall, vi vill läsa om hur rika dom är, vad dom har gjort för operationer, vilka dom träffar och vikt/träning.

Men men,


rosa bandet och myslördag

sitter här och äter chips,choklad,glass med maränger och choklad sås och kollar sing a long, inte värdens bästa program men det duger absolut.



för ett par dagar sen när jag var och handlade satt det två äldre "damer" och sålde rosa bandet grejer, och självklart var jag tvungen att köpa en reflex, det är alltid bra att ha...och ett rosa bandet-brosch i metall.






beslutsångest, ungefär.

Vet inte vad jag ska göra ikväll riktigt, antingen vara hemma och bara ta det lugn, kolla på tv/film och äta choklad, eller gå ut med carro och carin.
Men vet inte om det är något roligt folk ute ikväll, så kanske onödigt att slösa pengar på det när jag inte har något överskott på det.

Men i vilket fall som helst måste jag sova lite nu, är hur trött som helst.
Har varit och hälsat på våran blivande katt idag med, så rackarns söt är hon våran lilla Nala.

hörs senare.

gör slut heidi!

Borde igentligen sova en stund men the hills stoppar mig...kan ju inte låta bli att kolla.

Men i allafall så kom jag hem från linköping för en stund sen, mamma fick med sig både mig och pappa, vilkn tur hon har.. hittade en jätte fin soffa med fint tyg och sådär så den fick det bli, men vad länge men får vänta på en soffa, 8-9 veckor?det är förskräckligt, vad är det som tar sån tid?

Ikväll kommer johanna hit och myser, kolla lite idol och hyra ett par filmer, riktiga tjej filmer förhoppningsvi, sånt gillar jag i mellanåt men inte allt för ofta.

dags för the hills igen, kan inte spencer och heidi bara göra slut?han behöver inte ens vara med i programmet för det är ingen som tycker om honom ändå.




elvis och jag

det är elvis och jag såhär innan läggdags, kom hem från jobbet för ett tag sen, men råkade ta svängen förbi mc donalds först, jag var så hungrig.

Men nu äntligen ligger jag här i sängen och ska straxt sova, grabbarna grus sitter där ute och kollar film, så det var nog lika bra att jag ska sova, blir lite trångt i soffan annars.

Imorgon har jag fullt upp, ska jobba ett par timmar på förmiddagen, sen linköping med mamma och kolla soffa för hon har tydligen hittat nån ny men kan inte bestämma vilken färg och då kom jag in i bilden.

på kvällen ska jag hitta på nått med johanna, lutar mot myskväll men får se vad vi känner för imorgon, sara kanske skulle vara med också så får se, men återkmmer imorrn.

God natt.


jobb

Fick ett sms i morse att jag ksulle jobba kl 14-21.30, sen efter 10 min ringer det en annan som frågat om jag kan komma och jobba, typiskt att det är på samma dag.

Men men, jag fick nått jobb iallafall, hr lite tider nu framöver så det känns skönt..

Men nu ska jag göra mig iordning så jag hinner hjälpa jeff med tvätten.

Såg förresten på oskyldigt dömd igår, det är faktist rätt bra, men bara för att persbrant är med.
Kollde även på generation fett  eller vad det heter, försörja sig på sin feta kropp, jo det är ju alltid ett altenativ, men det finns ju mer hälsosamma jobb.

träning träning träning

jo, som sagt, träning...det är det ända dom står på mitt schema idag.
Eftersom det gick så bra sist, så ska jag fortsätta träna lite tills vidare iallafall, iallafall kondition, och för att det gick så bra sist beror det på att desperete houswifes och gossip girls gick på tv, det var var bara at gå på och kolla på tv, hur bra som helst.

Men ikväll ska jag och jeff mysa som bara den,  äta varm smörgåstårta, marängswiss och kolla på film, mysigt.

Ska kolla upp vad det är på tv sen är det dags att göra sig iordning.


det roligaste jag läst..

var inne och kollade runt lite på bilddagboken, då var jag inne på en tjej som lagt ut en bild där hon såg lite halvledsen ut sådär, fast å  andra sidan gjorde hon det på nästan alla bilder, men det jag vill komma fram till är att under den där halvledsn bilden stod det "saknar dig farfar, synd bara att jag aldrig fick träffa dig", då kan man ju tänka hur kan man sakna nån när man inte ens har träffat personen? och inte nog med det, varför lägger man ut sånt i en bilddagbok, oj vad synd det är om mig, jag är så ledsen och saknar min farfar som jag inte ens har träffat..
ja oj vad synd det är om dig, eller inte.

men iallafall tyckte jag detta var hur roligt som helst, men min humor är ju rätt torr..

ne nu ska jag leva vidare.

slösat pengar igen..

Var en sväng på stan med carro, köpte lite smink och ett par örhängen och lite annat.

Sen hann jag bara komma hem och sen iväg till maxi för att storhandla, hade tänkt göra det i morgon så både ja och jeff kunde åka med blir så stressigt, ska hinna med att träna och lite annat.
Det tar faktist tid at handla och packa upp allt, säkert två timmar och sen är man ju helt slut.

Ska ta mig nått att äta sen ska jag mysa vidare...



"färjan"

Kollar på färjan, förstår inte att alla kan vara så fulla på kryssningar, när jag har varit på kryssningar, eller jag har ju ine varit på så många men då har jag blivit så mätt på buffén att jag inte orkar dricka nått, kanske ett par drinkar eller några öl men inte så jag blir full.
Jag föredrar mat framför alkohol, men om man nu satsar på att bli så full så man knappt kan stå kan man ju alltid hoppa över maten..men som sagt, jag vill hellre äta god mat.

Ska även kolla på matakuten eller vad det hette, hörde om programmet på radion idag, Bert karlsson var tydligen med.
De ska kolla upp skolmaten och som det står i tidningen "kattmat är bättre än skolmat", kanske det, men vem har sagt att kattmat är dåligt?
Katter behöver väll också näring och vitaminer och allt vad det nu är. Men i de skolor jag har gått på så klagar jag minsann inte på maten, vissa rätter är godare i skolan än hemma till och med, t ex spenat, risgrynsgröt och pyttipanna.
Men som sagt, jag var alltid, eller oftast nöjd med maten, potatisen var väll ingen höjdare men det handlar om hur kräsen man är och ingenting annat, det är vad jag tror iallafall.

vilken bra hårinpackning

när jag var och gjorde slingor i veckan så passade jag på att köpa en hårinpackning, REF colour treatment, kostade bara 160:- och jag har nu provat den, den är så bra att håret blev mycket bättre på en gång, men å andra sidan kanske det bara är inbillning men jag tror ju allt är inbillning nu för tiden..
Men som sagt, kanon bra hårinpackning.


2 år tillsammans

Idag har jag och jeff varit tillsammans i två år, han jobbar idag så vi ska "fira" på onsdag istället, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nått blir det iallafall, kanske en riktig myskväll.

Idag har jag tränar och varit flitig, när man väl är där så går det ju hur lätt som helst. Sen efter var jag och solade, så tråkigt att sola men det behövdes verkligen.

och i kväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, blir väll att kolla på tv och bara ta det lungt som vanligt. Men jag ska börja med att läsa tidningen.


hur fan visste du det?

Idag är jag riktigt dålig, huvudvärk till tusen och kroppen är som en stor spagetti, orkar inte göra nånting.
Men det går över, bara jag får mig en pizza/mc donalds, det är ju trots allt söndag.

Gårdagen var lyckad, tog en öl hos jeffs pappa och Ingela, sen vidare till Björnson och Matilda där det vankades singstar och mer öl...spelade även "hur fan visste du det", rätt roligt men attans svåra frågor, men jag vann konstigt nog.
Efter ett tag kom kim, och även matildas kusin,bror och vän...men det blev så trångt s vi gick ner till jeffs pappa igen, han bor våningen under så det är smidigt att bara traska ner.

Men efter ett tag bestämde vi oss för att gå ut med Kjell och Ingela, gick till hallen, som jag förövrigt aldrig har varit på innan, men det var riktigt trevligt där, bara äldre ochdet gillar jag, då blir det oftast inte nått bråk, de knuffas inte osv..


Björnson


älsklingen min


Matilda


kim

spökhotell

Sov hemma inatt men jeff väckte mig hela tiden, bara för att han inte kunde sova kanske jag ville det..men eftersom jag är så snäll så gick jag upp vid halv 11 för mamma skulle åka och handla då, så det var ju lika bra att åka med henne, så slapp vi ju ta bussen hem.

Sen när vi kom hem till jeff så kände jag mig hängig så jag gosade ner mig i soffan, the hills går ju ända till 16.00 i dag så jag har ju nått att göra, och sen var jeff snäll och gick ner till ica och köpte ett paket piggelin åt mig, det kan behövas eftersom jag inte äter nått annat godis eller dylikt, men glass får jag äta, men bara isglass.

Ikväll ska vi till björnson och matilda, dricka lite öl, sjunga lite singstar och bara bubbla...men får se om jag mår bättre sen, om jag känner mig såhär hängig så vet jag inte. Men vi får se.

Borde ta och ringa johanna, se hur hon har haft det på "spökhotellet", eller vad det nu var.


äntligen fredag

Äntligen fredag, inte för att jag har jobbat hela veckan men fredag är alltid fredag...

Idag har jag varit hos jennifer en sväng och pratat lite grann, även hennes mamma kom förbi en sväng, trevligt trevligt.
Men vi skulle träffas nästa vecka om jag förstod det rätt och luncha lite.

Sen åkte jag till systemet, köpte öl till mig och jeff för morgondagen,..skönt att ha det gjort slipper man gå upp tidigt imorgon, så i morrn har jag bara solningen kvar.

var även på ulfåsa och kollade en soffa åt mamma, hittade en jätte fin med fint tyg och allt så den blir det nog.
Ska sova hemma ikväll, blir tacos och idol, skönt att komma hem lite ibland sådär.

Nu ska jag bara sitta i soffan och kolla på tv tills jeff kommer hem, sen ska vi åka och handla.


släng er i väggen

Idol var värdelöst även denna gång, ingen av killarna har nån speciell utstrålning eller det lilla "extra", jo..som sagt, johan är ju en favorit men dom andra kan ju slänga sig i väggen.
Och hur kan alla säga att den där Lars är så bra? han verkar ju hög och helt bäng i pallet, han fattar ju ingenting, inte ens ett skämt som herr bagge skulle vara så rolig att dra.
Men får se vem som åker ut, den där jesper eller han som sjöng först, minns inte ens vad han heter, så dålig är han.

Annars har jag inte gjort så mycket, suttit här och slappat, ska snart gå och lägga mig.

Om det inte blir jobb imorgon ska jag åka till ulfåsa och kolla på en soffa, mamma vill ha med sig ett smakråd kan jag tänkte mig, och om jag känner pappa rätt så vill han helst inte följa med.
Sen blir det fika med Jennifer, alltid blir det prat om att man ska träffas och ta en fika eller dyligt, men det blir aldrig av, vi jobbar ju och har masser andra saker för sig..men om jag inte ska jobba som sagt så ska jag dit på en fika.

ska även sova hemma imorgon för första gången på 5 veckor, har aldrig hänr förr att jag har varit borta så mycket som nu, men det är ju nära till jobbet, 1-2 minuter att gå, det är härligt.

Nej nu lockar sängen mer än datorn.

mat,mat,mat..

hela denna dagen har spenderats i sängen ungefär, vaknade vid 12 tiden..gick upp och åt frukost sen tillbaka till sängen för att läsa, sen blev jag trött och sov till 16.20.
Men nu har jag iallafall lagat mat och satt mig i soffan, väntar på idol som vanligt, råkigt nog är det aldrig nått bra mellan 18-20.00..

Funderar på att gå ner till affärn och köpa nått men kan inte komma på nått jag skulle vilja ha, man behöver ju faktist inte ha nått att äta varje kväll, blir ju dyrt i längden.

Ska ta och städa badrummet, lägga i en hårinpackning och vänta på att mamma ska ringa...

återkommer efter idol.

idoltrams...

Är det bara jag eller väljer idoldeltagarna helt urkassa låtar? jag känner inte ens igen hälften av dom..
Tycker inte idol har varit bra överhuvud taget, bara johan.
Anna
är ju säkert jätte rolig men att ha nästan samma frisyr och svart klänning två uppträdanden i rad är inte roligt alls..kom med nått nytt.
Och det är med Jenny, måste allt kretsa runt hennes Reumatism?jag tänker inte rösta på henne för att hon har en ledsjukdom..om jag vore henne skulle jag inte ens nämna det överhuvudtaget...oj vad synd det är om jenny.

Nej ni, det finns inte många som jag vill hänga i julgranen.

Men jag ska iallafall kolla vidare, det kanske blir bättre mot slutet.


jag blev nöjd, på riktigt

kom hem från "stilakuten", för en stund sen, blev jätte nöjd...var så trött på det där jätte blonda, passar inte riktigt mig, men nu är det lite neddämpat eller vad man säger.
Det är både billigt och bra på stilakuten, så det kan jag rekomendera till alla motalabor.

Men nu ska jag göra köttbullar,sås och potatis, hörs senare.

Inte så jätte bra bild direkt men man ser ju iallfall att det inte är superblond, men inget slår ju dagsljus.


"ja det blev bra"

Om en timme ska jag till frisörn och fixa håret, har aldrig varit hos henne förrut så kanske blir helgalet och inte nöjd för fem öre, och dum som jag är kommer jag i vilket fall som helst säga "ja det blev bra", eftersom jag inte vill sitta där och säga att jag blev missnöjd.

Men vi får se, ska fixa till mig nu så jag inte kommer försent...för sånt är inte uppskattat.

hörs senare så får ni se hur det blev.

RSS 2.0