humor


Högstadiefester

Högstadiefest, en sån var vi på igår, ni vet en sån där fest där skor är överallt i hallen och där man inte kan hänga sin jacka någonstans, alldeles för mycket folk så man får sitta på golvet och man känner knappt någon...ja sånna fester man var på när man gick i högstadiet. Numera är jag halft som halft folkskygg och trivs inte alls med mycket människor omkring mig.
Det är väll okej när man är på Harrys och ha masser folk omkring sig men det är en annan femma.

Men alla är vi olika, en del tycker om högstadiefester och andra inte.

hur som helst så ville jag gå vidare redan efter en halvtimme, men vi blev kvar en timme sen åkte vi till Björnson och Matilda istället, betydligt lugnare. Men var inte riktigt på topp så blev att tänka på refrängen redan vid halv ett.

Och idag har jag inte gått utanför dörren, kollat på fyra filmer och inte lyft ett handtag...precis som varje söndag typ.

Nu är det dags att sova, tänkte gå upp med tuppen i morgon.


She took the midnight train going anywhere

Jag får inte nog av Journey-Don't stop believin' , den går på högvarv här hemma.

Har jobbat idag en stund, skönt att inte bara gå och dra och göra nått vettigt istället, har även hunnit med en liten promenad bort tills jeffas mamma och hämtat bilen, sen en liten solning på det, somnade som en stock i solariet..
men nått som INTE uppskattas är när folk inte rengör solariet efter dom har solat, idag låt det svett intorkat i mitt och det är inte fräscht.

Men nu är det fredagkväll, eftersom jag fått min dos av människor idag så stannar jag hemma i min ensamhet, film och popcorn vankas det.



Working hard to get my fill

onsdag, städdag...trist. jag tar badrummet Jeffa resten.
blir nog en sväng till stan sen, sola,apoteket, köpa frimärken och sånt där vuxet.

Annars i veckan har det varit lugnt, jobbade i måndags sen gick jag och jeff till harrys och åt, mycket mysigt och väldigt trevlig personal må jag säga!

joaa, sen har det inte hänt så mycket mer än så.

NU: städhandskarna på

slänger in lite bilder från helgen, bättre sent än aldrig:


söndagsmys

ja vad ska man säga? lekledaren jennifer gjorde ett attans bra jobb igår, hade kanon kul! sen huxflux blev det utgångför mig, jenny och linda..ganska lite folk men det är då jag trivs som bäst.

jaa sammanfatting: kanon kväll!

Lisa kommer snart, vi ska ha en riktig mysdag, mat,spel och bingolotto..kan inte bli bättre!



ser aningen hängig ut


kärleksförklaring...

härlig låt dessie har valt till sitt lilla klipp till sin älskling...jag skulle nog valt någon finare låt må jag säga..



Smells like danger, even better

Mina ögonlock hänger ner till mina knän, så trött är jag idag.

Jobbade både idag och igår, är lite förslappad eftersom jag inte jobbat på ett tag så inte så konstigt att man blir helt slut, men bara jobb i morgon med sen är det helg, skönt det!
Det som är bra med att jobba är att man uppskattar helgen mer, det är bra.

Var en sväng hos lisalurken igår, mat och yatzy blev det som i vanlig ordning, det gillar jag när allt är i sin ordning.

nej nu måste jag vila.
och för er som inte har nånting att göra, gå in på www.felsms.com, för jävla roligt.

dumheternas dumhet

Det här med jobbsökandet går inget vidare, den senaste jobbet jag sökte fick 3 ansökningar av mig:

(rubrik)
1. Ansökan (skickar iväg och kommer på att jag glömde skicka med mitt CV)
2. Ansökan inkl CV (skickar iväg och upptäcker återigen att jag glömt bifoga mitt CV)
3.
Ansökan inkl CV (skickar iväg ett likadant och hoppas på att dom inte upptäcker mitt/mina misstag men lyckas iallafall komma ihåg att skicka med mitt CV)

Jaja så är det ibland, blir nog inget jobb där.

Har hunnit med att ringa "viktiga" samtal, ordna med papper och solat idag och i morgon vankas det jobb.

888

jaa ni, mitt 888:e inlägg idag.

Idag ska jag ta tag i saker och ting, ringa min handläggare på ams, söka jobb, skriva ett ordentligt personligt brev och sånt där som är riktigt skoj.

En liten solning och promenad blir det senare men först, frukost!

Just a small town girl

Nyss hemkommen från gymmet, träffade på Marie och Sara så bubblade bort mycket tid men vad gör det...

Ska ta tag i det här med att söka jobb som ams kräver av en, igentligen känns det rätt meningslöst eftersom jag jobbar som timvikarie, i sommar har jag jobb och efter det ska jag börja plugga, ja om jag kommer in alltså så nu ska jag sitta här och söka jobb för 4 månader...
jaja men så är ordern!
Finns ju nästan bara jobb som telefonförsäljare som oftast är provisionbaserat och då kommer jag ju inte få en enda krona eftersom min telefonröst inte är nån höjdare...men på tal om röst så har vi en som kan sjunga här:


and I'm lying like a child in your arms

Hade jätte trevligt hos Elin igår, spelade plump och sjöng singstar.
Men idag är jag inte riktigt på topp, men det är självförvållat.

Funderar på om man ska gå ner till affärn och köpa sig en bingolott, det där med bingolotto är min grej...eller nygamla grej iallafall.


hittade nån hatt hos elin, jag och soda på bilden


emelie och soda


elin

jeff


You say it isn't true, don't tell me romance is dead

Härligt med tvättstuga på en lördag, passar jeff på att sätta upp en tid då när han jobbat natt för att han ska slippa tvätta..nejvars, så ligger det inte riktigt till men hur som helst så är det jag som får springa upp och ner tills han vaknar.

Själv vaknade jag upp med värk i nacken, somnade med masser kuddar bakom ryggen/nacken med tv:n på och sn när jag vaknade till hade jag visst släng av mig glasögonen i sängen, tur att jag inte la mig på dom för då hade dom nog gått sönder och då hade inte jag blivit glader.
med det här ville jag bara säga vart min värk har uppstått ifrån, kuddarna alltså.

Ikväll ska vi en sväng till Jeffs syster Elin, lite alkohol,yatzy och bubbla lite, mycket trevligt..


Is heaven still open for me

Fredagsnöjet blev gymmet idag, på de senaste två veckorna har jag nog varit på gymmet mer än vad jag var på hela förra året..men jag har inte haft nått annat för mig så varför inte liksom..

Jag och Jeffa har även ätit årets första semlor...väldigt överskattat och smakade inte alls så bra, nästa gång blir det semlor med vaniljkräm istället för mandelmassa..om det blir nån nästa gång förstås!

Känner verkligen inte för att träffa folk idag eller ta mig ut så för mig blir det en slapparkväll framför tv:n...härligt.


We grew up as close as two could be

Vilken skitstad Motala är, jag och jeffa skulle gå ut och äta och hade då tänkt oss att testa Gräddhyllan där varken jag eller han har varit, när vi kom dit var det stängt.
Eftersom vi nästan trodde att det var stängt så hade vi en reservplan, Twins mittemot..stängt där med såklart!
Så vi gick vidare till Harrys som är ett säkert kort, visst...kollade på menyn utanför och såg att det bara var masser lustigheter..så nej tack.

jaha tänkte vi, nu då? Balkan ville jag inte gå till för sist jag var där så blev jag väldigt besviken, Bella notte ville varken jag eller jeffa gå till och Texas var stängt för de skulle bygga om...

Så roligt var det att gå ut och äta i motala, vi hamnade hur som helst på en pizzeria...jag blev väldigt besviken.

Så nu när jag kom hem kom jag att tänka på att Olearys finns med,typiskt att man ska vara klok såhär på efterhand.



Tips..

Om ni vill ha er ett gott skratt så gå in och läs Mattias Nilséns blogg.

Jag vet inte om han är seriös eller bara driver men hur som helst verkar han ganska bäng...


Jeannies coming back

färdig jobbat och färdig städat, Jeffa blir alltid glad när jag städar och det är ju bra att jag kan göra nån glad ibland.

Så nu när dagens sysslor är avklarade sitter jag och lyssnar på The Boppers, hur kan jag ha missat det bandet?Nu när jag sitter och går igenom spotifylistan upptäcker jag att nästan varenda låt är kanon bra...men dom gör/gjorde väll mycket covers antar jag eftersom jag känner igen så mycket?


hur som helst så ska kvällen spenderas med jeff och lite film...



den här lyssnade man jämt på när man var liten


But still your secrets I will keep

Idag har jag spenderat 2 timmar på arbetsförmedlingen,inte så roligt men det värsta är nog alla dessa papper man ska fylla i och skicka iväg och allt vad det nu är, förskräckligt jobbigt må jag säga.

Efter det tog jag mig till jennifer, och som vanligt är det förjävligt att gå till henne,bara uppför men jag kom fram idag igen. Blev en kopp te och sen satte hon om mitt hår, blev kanoners.

nudå?inget bra på tv, så får uggla framför datorn tills det är läggdags, dvs vid 22 (ska upp med tuppen i morgon).



papper papper,alla dessa papper..


Hey you, out there in the cold

okej jag vann inget på bingolotto, inte jeffs mamma heller..typiskt.


hon har en mun som bara vill ha mer...

vi är på gång, vi är laddade vi är tända....ja här sitter jag och lyssnar på Tomas Ledin mitt i vinter, passar sig inte alls faktiskt.

Söndag, jag har varit och handlat..köpte med mig ett par bingolotter för ikväll ska jag till Jeffs mamma och spela bingolotto, sånt gillar jag så det blir veckans höjdpunkt för mig.




Tell them I've just been shot down

Det här med strumpor är ganska viktigt för mig, jag vill bara ha vita strumpor på mig, i svarta strumpor känner jag mig väldigt obekväm och ännu värre är det alla dessa fula strumpor med masser konstiga grejer på, grodor,kossor och fula grisar...
Och nu när jag tänker på strumpor kommer jag och tänka på min gamle vän Camilla, hon envisas alltid med att köpa dessa fula ko-strumporna...

Hur som helst var jag inne på en blogg, tjejen hade vardagsfina kläder på sig men gjorde detta misstag att ta på sig strumpor med röda hjärtan på, sabbade hela hennes "outfit"...

jaja,det är väll en smaksak det här med stumpor men i min strumplåda ligger det iallafall bara vita strumpor, det är min grej.




UNICEF

Projektarbete, när jag gick på gymnasiet hade jag COPE som projektarbete, det är en föräldrarutbildning för de som har barn i 3-12 års åldern, mitt "jobb" gick ut på att roa/ta hand om barnen medans föräldrarna lärde sig bli bättre föräldrar...
Nu hamnade jag på en tjejs blogg som håller på med sitt projektarbete och ångrar att jag inte gjorde nått som hon gör, egna armband som kostar 100:- och hälften går till UNICEF, kanon bra ju.
Det finns ju hur många som helst som har "samla in pengar"-projekt så det är ju inte bara den här tjejen men jag tycker det är en kanon bra idé!

Så hälsa på henne och köp ett armband Maria



marias armband


katt bortskänkes...

Ibland blir jag så trött på Nala (katten), hon tycker om att ligga i garderoben och för att komma dit hoppar hon upp på skrivbordet, sen vidare på tv:n, sen dörren och sist lyckas hon få upp garderobsdörren och hoppar in där och lägger sig...det funkade ju bra när hon var liten men nu när hon har blivit större funkar det inte riktigt lika bra..iallafall inte på tv:n..


friday i´m in love

Sådär ja, då var det fredag och jag har laddat up med chips,dipp och cola..kan inte bli bättre! ska leta fram nån film bara sen är det bara gosa ner sig i soffan och ta det lugnt och vänta på morgondagen som iof inte verkar ha något att erbjuda.



Uncle Sam does the best he can

Tanken var att jag skulle sova tidigt idag, så blev inte fallet tack vare mina grannar, vet dock inte vilka grannar men dom gillar iallafall att lyssna på musik kl 02.00 en torsdag natt...

Ett litet plus är ju att vi verkar ha samma musiksmak iallafall...ett litet smakprov på vad jag får försöka somna till:



ett tips...

Om ni vill ha en bra handkräm så köp Mary Kay´s handkräm-set, peeling,nattkräm och handkräm. Kanon bra!



you never call baby, when you say will

Sov visst bort halva dagen, 14.00 gick jag upp men det var för att väckarklockan ringde men ibland får man sova så länge.

Tog mig iallafall till gymmet idag, kallt som bara den men jag gillar vintern och kylan så mig gör det ingenting, dock är det inte roligt att stå ute i flera timmar för då spelar det ingen roll hur mycket kläder man har på sig för efter ett tag blir det kallt ändå.
Men hur som helst kan jag inte förstå att väldigt många klagar över detta väder, det är ju bara ta på sig ordentliga kläder så klarar man sig ett tag iallafall.
Fast folk gillar ju att klaga så det spelar ingen roll om det är för varmt eller för kallt, om det hade varit lite varmare den här vinter hade många suttit och beklagat sig för att det inte är nån snö och ingen riktig vinter osv..

När jag gick till gymmet i dag så var det mössa,vantar,min varmaste jacka och termobyxor som gällde, inte frös jag inte..förrutom i ansiktet då förstås.
så jaa,det gamla ordspråket stämmer, "det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder".

Nu: koka till lite majskolvar

Happy Birthday...so make a wish

När man var liten tyckte man det var jätte roligt att fylla år, man fick så mycket presenter och hade kalas osv..
Jag har lagt ner det här med att fira min födelsedag, inte ens för släkten har jag "kalas", bara för mamma och pappa men inget speciellt bara lite mat.

Men den här dagen har iallafall sett ut nästan som en helt vanlig dag, förrutom att jag fick frukost på sängen av Jeff som inte händer allt för ofta, har även varit och lunchat med Marie på den nya stället Njuta, jätte fräscht ställe men dock väldigt lite att välja på, det var antingen kyckling eller kebab, jag är inte så förtjust i nått av det men föredrar kebab isåfall.
Men dit kommer jag gå fler gånger och fasiken sicken god kebabsås, många pluspoäng på den iallafall.

Nu: fika med Jeffa


It's a cruel cruel world, to face on your own

730 dagar har jag satt på mig samma seiko klocka varje morgon, och har inte tröttnat men man måste väll variera sig lite ibland. Så detta blir nog min nya...


If you'll be my bodyguard,I can be your long lost pal!

Träna mer och äta mer sunt, det är nog många som har det som nyårslöfte..ja med såklart, fast tar det med en nypa salt eftersom jag vet att att jag inte kommer hålla det och på så vis blir jag inte besviken på mig själv när jag misslyckas.
Det jag igentligen ville komma fram till var att jag var och tränade idag, kommer säker ligga i som bara den men sen återgå till mina gamla vanor, alltså träna i snitt 2ggr/månad...jo jag vet att det är att kasta pengar i sjön men även om jag inte tränar så vill jag ha möjligheten att kunna gå dit när jag känner för det.

Mamma och pappa var på besök igår, åt lite tacos och sådär, jag fick mig en mixer/blender som jag velat ha hur länge som helst men kanske inte så kul att lägga pengar på, men nu har jag en iallafall så jag gjorde smoothie åt mig och jeff, för att vara första gången så blev det lyckat, aningen surt bara.



Life aint always what it seem to be, words cant express what you mean to me

Lördag, i vanliga fall festdag, inte idag. Är fortfarande lite sliten sen efter nyår så den här lördagskvällen kommer att spenderas hos Elin med henne, lisa och någon vän till elin som jag inte vet vem det är riktigt, men det blir nog trevligt.

Annars har det inte hänt så mycket idag, jag och jeff tog oss en liten promenad eftersom vi inte varit ute sen nyårsafton så det var välbehövligt kan jag lova.

Så ska ta och fixa lite här sen är det väll dags att pysa..


"nyårslåten"


Nyårsafton

Nyårsafton09 var det bästa nyåret hitills, allt blev kanon lyckat, ja enligt mig iallafall.


RSS 2.0