dags för nyttigt..

Nu har jag gjort dagens sysslor, inte allt för mycket faktist, jobbat och handlat.
Så nu går all min tid till tv:n och datorn, och ikväll kan jag vara vaken hur länge jag vill för jag är ledig imorgon, men tror inte jag håller mig vaken så länge ändå idag faktist.

Har beställt tid hos frisörn i morgon, men ska inte klippa mig utan bara lägga i slingor, hon som ska klippa mig sa som tur var att jag inte behövde klippas, jag behöver varenda millimeter är mitt hår, nej nu överdriver jag lite men ändå.

sitter och kollar på idol, äter annanas, vindruvor och dricker mineralvatten., tack vare johanna..annars skulle jag väll sitta här med en pizza och en stor godispåse.
har pratat masser med henne ikväll, hon är en klok kvinna,  henne måste man alltid lyssna på när det gäller råd om alla olika saker.



vem ska åka ut idol?

Idag har det inte hänt mycket, varit hemma en sväng och hämtat en sladd, sen tog jag en promenad hem och stannade till vid godishuset och köpte en stor påse godis åt mig och jeff.

Har precis kollat klart på idol, vet inte rktigt vem jag vill ska åka ut, alla är ju bra på sitt sätt, fast om jag måste välja får det nog bli anna, bara för hon var kanon bra första gången man hörde henne behöver hon ju inte vara det jämt, hon är lite torr och tråkig.

Men jobbigt att man ska behöva vänta 1 h och 40 min på för att få veta vem som åkte, då har ju jag redan hunnit somna.

jaja,så är det, tur att det finns internet.

martin kom precis så vi ska väll kolla på film nu..

återkommer i morgon efter jobbet.


Mina första webcambilder..

har äntligen förstått mig på det där med webcam, kanske inte riktigt min grej att sitta och posa framför datorn, men jag har gjort det nu iallafall, men det är väll smidigt om man har lite bråttom och man vill visa upp nått eller dylikt..

första bilden tog jag när jag upptäckte hur man satte på webcamen, men sen fattade jag inte hur man la in dom på datorn, men det visade sig att det fanns en mapp till det..smidigt..
Andra bilden från igår innan jag skulle gå till johanna...

Nu har ni sett dom, och oja, jag har blivit bättre med att lägga upp bilder.





förstår du inte kösystem?

gårdagen spenderades med Johanna och Sara, hur trevligt som helst och blev bara masser ordentligt tjejsnack, så skönt när man bara är ett par stycken.
Det är allt för sällan vi träffas iallafall, men det ska det förhoppningsvis bli ändring på.

När vi skulle gå ner till harrys var det hur lång kö som helst, det blåste och vara kallt, och efter ett tag kom johanna på att hon hade glömt sitt personalkort, och då passade jag på att klaga på folk som inte förstod sig på kösystem, men när johanna väl kom så hade hon pratat med en tjej som jobbade just då på harrys och frågat om vi kunde komma in så vi slapp kön, och så blev det ju..jag som klagade på folk som inte förstod sig på kösystem, jag är visst en av dom själv, typiskt.

Väl inne på harrys var det inte så mycket folk jag kände igen, men roligt som tusan hade jag...och det tackar jag för.

försökte ta kort med min kamera men blev så konstigt ljus på lala bilder så lånade ett par av sara..


Jag och sara


Johanna

kinamat,nej tack..

jag och jeff var på kina (ming) igår, åt som vanligt pommes,bearnesås och nån köttbit, det var jätte gott som vanligt, men eftersom vi åt på kina så tänkte jag att man borde prova nånting, så jag bad om några friterade räkor och sötsur sås som smakprov, vet inte vad det var hon inte förstod riktigt, kom ut med en hel meny ungefär, utan ris då...och jag som bara åt 2 räkor, men sötsur sås var inget för mig..men 90:- för "ett litet smakprov", 45 kr räkan om man säger så, lite dyrt kan jag tycka.

Men annars var det jätte gott, hon som servera oss var väll lite osäker, kom fram ungefär 4 gånger och kollade så hon hade förstått det rätt...
Sen gick vi hem och myste, kolla lite tv,drack lite öl..men blev trött så gick och la oss skapligt.

Men nu ska jag åka iväg till stan, träffa johanna..ska se om vi hittar några kläder till kvällen..
hörs sen.

Jobbkläder?vardagskläder?

Jobbkläder är alltid svårt, man vill helst inte ta på sig de kläder man har till vardags, men inte heller "slappkläder", för man vill inte se ut som en påse skit när föräldrarna kommer...kom på det att nästan alla som gör praktik på en förskola har mjykiskläder, slängt upp håret i en toffs och inte gjort sig iordning för fem öre, visst sånna dagar har jag med men inte jämt...
men vanliga jeans är ju bra, men hur skönt är det att krypa omkring med ett par tajta jeans på golvet, plus att man oftast köper ett par dyra jeans oftast, och dom kanske man inte vill ha som slit och släng byxor.

Nej, jag måste verkligen köpa jobbbyxor, som jag bara ska ha till jobbet och ingenting annat, några billiga, lössittande byxor...det är precis vad jag behöver.

Och några bra tröjor, en slapp skjorta och lite sådär, det blir jätte bra,..ska bara hittat först...men billigt måste det vara, för det är inte kul att lägga pengar på jobbkläder.


Nu ska jag steka pannkakor sen ska vi åka och kolla på en katt.

hörs sen!

man bor inte ihop för att underhålla varandra

Har varit ute på en liten promenad, perfekt promenadväder.

Jag och jeff är så sociala idag, han sitter och spelar och jag kollar på tv och läser bloggar.. men som Johan säger "man bor inte ihop för att underhålla varandra", jag och jeff bor ju dock inte ihop men jag är ju här jämt och ständigt.

Blev inget kattkollande idag, ringde till tjejen som hade den men hos sa att den blivit såld under dagen, osis.
Men ringde till en tant idag och hon hade 3 kattungar så vi ska kolla imorgon om det är nått att ha, men jag och jeff vill ju ha så olika katter, han vill ha en svart och absolut inte grå/vit/svart randig..och jag vill tvärtom..men vi vill inte ha nån orange katt iallafall.
Men en perser skulle jag helst vilja ha, dom är rackarns söta.

Men snart börjar idol och jag ska ta och rulla några chokladbollar..


köpa katt?

Det finns ju både för och nackdelar med katt..

Nackdelar:
Det luktar oftast illa
Förstör möbler
kissar inomhus, inte alla men en del
Kattsand utanför kattlådan
Dom kostar pengar

Fördelar:
En del är söta
Mysigt att ha en liten katt att gosa med
Sällskap

Ja,alltså mer nackdelar än fördelar, men dom är ju rätt söta, speciellt när dom är sm, tyvärr växer dom ju så fort.
Men vi ska iallafall koll på en katt idag, men ska ringa nån veterinär och kolla vad det kostar med vaccin och sånt där.

Annars ska vi åka och besikta annbritts bil och åka hem till mig och äta min favoritmat..
Hörs senare.


sex and the city

Det värsta som finns är när man måste gå upp på morgonen och man vet att man har en lång dag framför sig så man bara vill ringa och sjukanmäla sig eller nått, skulle aldrig falla mig in att göra det men ändå...
Men det bästa som finns är när man väl kommer hem ifrån jobbet och upptäckt att det inte var så jobbigt trots allt.

Jag tänker alltid på morgonen när jag tvingar mig själv att gå upp, att så fort jag kommer hem ska jag lägga mig och sova igen.
Men så blir det ju såklart inte, konstigt nog så sover jag nästan aldrig på dagen längre, förr sov jag alltid "middag".

Men inget sovande idag heller,tog mig en cykeltur faktist, och kollat på idol...och nu ska jag se sex and the city, har inte sett den filmen ännu så det är på tiden.






att leva utan tv...

tänkt vad en tv kan roa en igentligen, tur att jag har datorn iallafall, och en bok, annars vet jag inte vad jag skulle gjort, jeff fick hoppa in och jobba ikväll/natt, så jag får klara mig på egen hand.

Vore toppen och lägga in en hårinpackning,ansiktsmask och sånna där tjejgrejer ikväll, men typiskt nog så har jag inte sånt här, inte hemma hos mig heller för den delen, inte ens en liten hårinpackning, det måste jag verkligen köpa, inte konstigt att mitt hår är som en stor buske.

Inget gott att äta heller, men kanske lika bra det föresten...annars sitter jag nog bara och vräker i mig.

Har lyssnat på "words don´t come easy" typ 25 gånger, har ju ingen musik på denna dator så får lyssna på youtube och när man väl ska komma på nån bra låt så hjälper inte hjärnan till riktigt.

Tur att jag kan se på idol iallafall..
och kom på att jag hade makrill i kylen, så det blir idol och makrillsmackor ikväll.


måndagsmys

hade faktist tänkt att träna idag, men vi hade tvätten mellan 12-17 så tog den istället.
Ska även åka hem till mamma och äta lasagne och hämta mamas gamla cykel åt jeff...

har legat och sovit hela morgonen, ven om jag la mig tidigt igår, men finns inte så mycket anat att göra,kan inte kolla på tv för tapetseraren har spacklat och grejat och han sätter inte upp tapeterna förrän imorgon, så får väll hitta på nått annat istället.
kan ju kolla film på datorn men det är ju säkert roligt,

Förövrigt händer det inte mycket i veckan, ska jobba imorgon,torsdag ska jag luncha med jennifer om det blir som tänkt, man vet ju aldrig med jobb och sådär..tänkte kolla Vila med, det öppnar ju på torsdag...rätt vettig affär faktist, eller..nu när jag tänker efter har jag aldrig köpt nått där..konstigt.

Men nu ska jag ner till tvättstugan igen, hörs ikväll

charader

Det var allt trevligt igår, och jag piggnade till efter mycket om och men.
Johan och jesse var här,sen kom jeffs pappa och flickvän eller vad man säger, även matilda och hennes vänner kom upp en liten sväng, trevligt.
Sen efter ett tag var det bara jag,jeff,matilda,johan och jesse kvar, blev lite charader och sådär, sånt är alltid kul..

Och idag var jag uppe med tuppen, vaknade med ett ryck vid 10 tiden, de andra låg och sov, så jag passade på att ta en promenad, konstigt nog.

Sen när jag kom hem så hade de andra vaknat, då kokade jag gröt..sen blev det film, choklad och cola såklart.



Matilda,jesse

Jeff

johan

Johan,jesse

"jag vet inte,vad tycker ni"

Gårkvällen var trevlig, marie och elin var ju här som sagt..
tanken var att vi skulle äta pizza,dricka öl och eventuellt gå ut... men det blev istället att vi åt varsin pizza, blev så mätta att vi knappt fick i oss några öl och satt och pratade om allt från vad våra vänners föräldrar heter till hur många kusiner vi har.

Så det blev ingen utgång, vi låg helt utslagna i soffan och diskuterade om vi skulle ut eller inte, men vi fick bara fram "jag vet inte,vad tycker ni".

Men det var treligt ändå.

Idag ska johan och jesse komma hit,kolla lite film, dricka lite öl osv...ska bli trevligt, är dock seg men kommer nog piggna till snart..
ska ta och vila lite nu, återkommer sen.

Jag har en timme kvar att leva...

klockan drar iväg, jag har inte ens gjort mig iordning ännu och Marie och Elin kommer om en timme ungefär., så jag har ju lite tid på mig.

Är lite halvseg sådär men efter en dusch går det nog över förhoppningsvis...

Men ska väll ta och ta tag i saker så jag är färdig när dom kommer.

Det ska faktist bli rikigt trevligt ikväll, annars brukar det ju vara så att man är på förfest, ca 10-20 pers, sen går man ut och då tappar man bort alla..
Men idag är vi bara 3, så kanske vore roligt med utgång trots allt, vi får se.

hörs imorgon!

konstig dag

Det är igentligen rätt skönt att bara jobba 7-10, för då har man hela dagen ledig ungefär, men å andra sidan känns det rätt onödigt att gå upp kvart i 6 och jobba enbart 3 timmar..
Men i dag var en konstig dag, jag tyckte det var jätte skönt att gå upp i morse, det var lite halvruggigt ute, lite mörkt och så luktade det som det inte brukar göra.

Jag annars brukar ju vara så trött på morgonen, men inte idag..men därimot så är jag super trött nu.

Har hunnit med att sola,
köpa en banan och nån morotsjuice som smakade skit
varit på synsam och fixat brillorna
handlat lite öl på systemet
och köpt en korv på vägen hem

Men sicken otur jag har, jag glömde lämna vikarienyklarna på jobbet såklart, så mamma kommer och hämtar mig så jag ska åka och lämn tillbaka dom, det är jobbigt.

Men i kväll minsann kommer Marie och elin hit, ska äta lite,troligtvis pizza..dricka lite öl,bubbla och eventuellt gå ut,men det är inte bestämt ännu, vi får se....




Marie


Elin


smycken

Ligger redan nerbäddad i sängen, lyssnar på sheryl crow och läser bloggar.

Nu vet jag hur tvättstugan här nere funkar så det blir väll för mig att tvätta i mellan åt med, nu har jag ju inget att skylla på.
Har även lagat mat med, "det goda" som jag kallar det...men det blir aldrig lika gott som mammas.

Har hittat ett fint armband och klock/halsband som jag ska köpa när lönen kommer, om et blir som jag har tänkt, beror lite på hur mycket lön jag får med osv..




Så attans söta klockor, vet ine om det blir en vit eller rosa, kanske guld, får se.

Nyfiken i en strut...

Klockan är två och jag har redan varit ett varv på stan och fikat med Camilla, Marie och lille Vilgot.
Trevligt att träffa camilla igen, är ju inte direkt varje dag, men ingen av oss har förändrats så mycet, eller, camilla har ju växt upp men det var ju längesen, men jag och marie är kvar på samma nivå.

Är trött som vanligt men ska ta och läsa lite idag, läste inte en enda sida igår och nyfiken som jag är så måste jag veta vad som händer i boken.

Idag står inget mer på schemat förrutom att jag ska lära mig tvätta, eller jag kan tvätta men inte på den tvättmaskinen som finns här.

Martin skulle komma ikväll med och kolla på film, och för mig blir det en tidig kväll eftersom jag ska börja jobba kl 07.00 i morgon, det är härligt!...eller inte.

jag är helt såld.

Jag är helt såld på The hills, finns ingen bättre serie just nu...kanske borde köpa the hills boxen, om den nu finns men jag antar det.

Läste även några sidor ur jenna jamesons bok, verkar lovande, lite halvjobbigt när man inte kan sluta läsa och man vet att man måste sova för att man ska upp tidigt, det är så man tror att boken ska försvinna eller nått..man kan ju lika gärna läsa efter jobbet.
Men idag har jag inte hunnit ännu, har varit och handlat så har inte hunnit så mycket mer.

Ikväll ska jag mysa med Jeff, tråkigt nog så hinner vi knappt ses eftersom vi jobbat om varandra, men men så är det ibland.


Jenna Jameson

fick hem hennes bok i dag,"att älska som en porrstjärna" från CDON, snacka om att det gick fort att få hem grejerna man beställde därifrån, skickade efter i går och det är redan här i dag... och inte nog med det så kostade den bara 1 kr.

annars har jag jobbat, varit hemma och hämtat grejer och ätit, har inte hunnit med något mera.

men ikväll är det idol som gäller, ska även plocka iording på mina saker och börja läsa i min nya bok...men 600 sidor?jag kommer aldrig läsa klart den, jag kommer tröttna.


jag,jag och åter jag...

Har varit hos "svärmor" och ätit marängswiss, attans gott må jag säga.

Sitter här och kollar på outsiders, inte så värst intressant men finns inte mycket att välja på...

Faktist har jag tagit kort på mig själv idag, inte riktigt min grej men nu är det gjort..stå och posa för mig själv är inte så underhållande, men har inga bilder att lägga upp annars.



jag vill ha någon att se fram emot

Jag vill alltid ha någonting att se fram emot, alltid ska det vara något, som t ex utomlandsresa, kryssing, ullared, nån fest eller dylikt.

för hur roligt är det att bara jobba,jobba och vara hemma hela tiden, man måste ha en liten morot.

Ullared 13/10
Åka till Lisa i Eskilstuna, inget bestämt datum
Prag, inte förrän i vår men ändå nått att se fram emot

Prag är väll det jag mest sr fram emot, men måste spara lite pengar så jag har råd att shoppa och det kostar ju en del.

Men en liten kryssning skulle sitta fint just nu, åka iväg några stycken..det vore toppen.

Men får se, allt kostar ju så mycket nu för tiden, när man gör nått speciellt så ströt man ju bara pengar omkring sig.

jag älskar sånt...

ännu en ledig dag, skönt att vara ledig men inte lika härligt när lönen kommer men vad ska jag göra?

Var uppe med tuppen i morse, eller..med jeff, han kom hem straxt efter 06.00 och skulle äta frukost, och jag var ju såklart hungrig med så det var bara at pallra sig upp och äta lite, sen gå och lägga sig igen, det är hur skönt som helst.

så nu sitter jag här med ett glas cola och några rån.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, vi kanske skulle gå till Jeffs mamma, eftersom hans bror fyller imorgon,men vi kan ju tyvärr inte komma då...så jag får vara utan glass och chokladsås och vad hon nu skulle ha, jag som älskar sånt.

Ska fika med Camilla och Marie i veckan var det tänkt men det verkar inte bli nått med det, har inte hört nått iallafall...men får hoppas på det bästa, var ju inte igår direkt jag träffade camilla och lille Vilgot.

allt rullar på...

som jag lovade..

lägger jag upp ett par bilder...tog bara masser kort på meja men de flesta blev lika dana så dessa 3 bilder får räcka.



Jeff & Isa



Jag,Jeff & Isa



Söta Meja som precis fyllt 2 år

Blondinbella lik rosing?

Kollade nyss på "Hål i väggen", vet inte riktigt vad jag tycker, det är ju inte direkt underhållande att kolla på kändisar som ska komma igenom en vägg.

Men om man bara slöar kan man ju kolla på vad som helst.

Men iallafall, Blondinbella, är hon inte riktigt lik Linda rosing nu när hon har tagit bort tandställningen.. jo jag tycker då det.
Och på tal om blondinbella så såg vi henne på extra extra igår, tycker hon verkar vara hur vettig som helst nu för tiden. Men de andra här tyckte om såg ut att vara 30 +, ´men det kan jag inte hålla med om.




Lite lika är dom väll allt...

 

fan vilken bra film!

Efter vi hade varit på mc donalds och köpt hur mycket mat som helst, och typiskt nog så glömde dom en extra pommes, alltid ska det vara någonting som de på donalds glömmer lägga i, lite träligt sådär.

Men sen när vi väl kom hem kollade vi på "Taken", vilken bra film, bästa jag sett på länge! så den tycker jag alla ska se...


man blir bortskämd

Ligger här i sängen och orkar inte göra någonting igentligen, seg i hela kroppen.. väntar på att jeff ska bli klar så vi kan åka till mc donalds.

Gårdagen var hur trevlig som helst, började dagen med att åka til ikea, köpt en byrå och lite smått och gott.
Var även på plantagen och skulle köpa blommor till jeffs syster johanna som fyllde 30 år, måste säga att plantagen var dåligt, inte en enda snittblomma, fann inte alls många färdiga buketter att välja på, och man fick slå in blommorna i papper själv,..man kanske blir allt för bortskämt på M-blommor här i motala.

Åt god smörgåstårta, alldeles för mycket som vanligt, sen en jordgubbstårta som ävenden var väldigt god.

Sen åkte vi hem, jag skjutsade mamma,papa och grannen och några till, dom skulle på 50 års fest.

åkte sedan vidare till jeff igen, där johan och jesse var, och efter ett tag kom matilda och björnson, blev en trevlig kväll...

Men förstår inte varför det alltidär jag som kastar in handduken först, när vi har folk här går jag alltid in och lägger mig eller somnar i soffan, jag är tydligen inte någon nattmänniska.

Lägger upp ett par bilder från igår senare, har dock inga från kvällen...måste bara se till och hitta sladden.


nya inköp

Efter jag slutt jobba, handlat, vait hemma och hämtat kläder och solat så var jag en liten sväng på stan..

Hittade inga kläder, som tur var för jag behöver inga igentligen, men hamnade på kicks iallafall och köpte lite smink, de flesta på kicks tycker jag verkar vara så nonchalanta men hon som hjälpte mig var hur trevlig som helst,som uppskattas alltid.
Fick även ett litet parfymtest från DKNY, har en av hennes parfymer som luktar oerhört gott, men jag testade hennes nya parfym och den passade verkligen inte mig så jag fortsätter med den gamla.


allt man behöver!

känns verkligen inte som fredag men eftersom jag är helt säker på att det är det så fick det bli en pizza idag, orkade inte laga någonting idag, tråkigt också och bara laga till sig själv..

Har fruktansvärt ont i axlarna, är trött som aldrig förr och det går inget bra på tv...

Men jag har/hade allt jag behöver ikväll...pizza,cola,sallad och datorn.



Kanske jag behöver en till cola? men orkar inte gå ner till affärn, oh j, lat var ordet.

en upptagen kvinna

Har varit en väldigt lång dag idag...

Jobb 7.30-14.00
Skulle åka hem och hämta grejer men hade visst ingen nykel med mig så jag fick klara mig utan saker
åkte till ica och hämtade mina gummistövlar
Vidare till maxi och skulle köpa blommor, men upptäckt ganska snart att det var bättre att åka till m-blommor..

Så vi åkte till M-blommor och köpte lite fina blommor och krukor, trodde det skulle vara dyrt därmen det var ju hur billigt som helst, kanske inte allt men en hel del...

Köpte även ett par toffler åt jeff på M-blommor för endast 15:-, crocs, smidigt när man bara ska ner till tvättstugan, förövrigt tycker jag verkligen inte om crocs.



stinkande balsam

sitter här och kollar på idol, vilka människor det finns...ska ta och fixa iordning mina skagenrörs mackor straxt med, och hämta lite kräftstjärtar..mumma.

När jag stod i duschen förrut så upptäckte jag någonting, för länge sen när jag var på maxi då fann det billiga Dove balsam samt shampoo...så det köpte jag förståss för att prova på något nytt.

Men skulle iallafall använda balsamet idag, vilken fruktansvärd doft, så start så det nästan svider i näsan...och det vill man ju inte.

Men men, det är väll bara köpa nytt eller stå ut, den tar säkert slut fort ändå.


Längst ut till höger, köp ej!



coolt solarium

Var och solade igår på Meddo, dom hade något nytt solaruim som jag var tvungen att testa.

För den som inte tycker om att ligga och svettas eller tycker det är lite för varmt i ett vanligt solarium borde verkligen testa detta.
Det var lagom varmt, jag tycker om att ha det lite varmt så jag valde att inte ha någon fläkt.
Och om man nu skulle tycka att det blev lite varmt så kunde man svalka av sig lite genom att trycka på en knapp, då kom det som en "vattendimma" som de så fint kallar det...det var rätt skönt faktist.

Och om man vill ha lite doft så fanns det en knapp till det med, men jag kände ingen större skillnad faktist, men nån gör säkert det med.

Men det fanns en del olika funktioner och det var äldigt lätt att förstå sig på det med.

60:- för 14.07 min, lite dyrt må jag säga men det är värt det lite då och då.


Nu är jag glad igen..

Efter jag kommit hem förrut, vid 10 tiden så gick jag och la mig igen....Men vid 12 tiden så ringer telefonen och frågar om jag kan komma och jobba för det fattades folk, så var på en ny avdelning idag och det gick väll bra antar jag.

Sen fick jag lite mer tider, imorgon och fredag, så det känns bra faktist...

Börjar redan vid halv 8 i morgon så ska bara ta det lugn ikväll, som alla andra kvällar.


Inte den förskolan jag jobbade på


fan va sur jag är...

okej,kanske inte så överdrivet sur men irriterad... i måndags ringde en "dam" och frågade om jag kunde  komma och jobba på onsdag, självklart tog jag för givet att det var idag, annars hade man ju sagt "nästa onsdag".

Så jag gick upp straxt innan 9 ftersom jag började halv 10, trodde jag.

Det visade sig att jag skulle vara där nästa onsdag och kl halv 9, så allt blev fel...så det var bara att traska hem igen...

tråkigt,tråkigt, men vad ska jag göra?

Har inte jobbat en ända dag den här månaden, än så länge, får se om jag får lite tider i slutet av månaden, annars blir jag pank.

hur äckligt är det inte?

Kräftor, hur äckligt är det inte igentligen? sätter vi äter dom på.

Man suger dom på magen
Bryter av svansen och suger dom i stjärten´
Äter upp svansen, en del tar inte bort "bajsrännan" men jag gör det.
Sedan bryter man av klorna och äter upp dom med.

Om jag inte hade vetat vad kräftor var och någon skulle beskriva hur man åt dom så skulle jag tycka det var hel knas..men så är inte fallet nu..

Jag älskar verkligen kräftor..


alldeles egna köttbullar..

För första gången har jag gjort alldeles egna köttbullar, dom blev inte runda, inte så goda alldeles för mycket svartpeppar men det är ändå köttbullar, man lär sig med tiden,
Jag har även gjort en brunsås även den för första gången, lite för mycket salt men som sagt, man lär sig med tiden.

Nån gång måste man ju börja.

så snart ska jag och jeff äta mina hemlagade köttbullar,brunsås,potatis och lingon..det var inte igår direkt.


jag hoppades på regn

ville verkligen att det skulle regna idag , mest för att jag tänkte testa mitt regnställ (hur töntigt det än låter)men även för att det är attans mysigt med regn.

Mamma ringde igår och frågade om vi ville komma hm och äta för dom skull äta min favorit mat, men både jag och jeff var sega så vi orkade inte ta oss någonstans s hon skulle laga den maten idag istället så jag ska bege mig hemmåt snart har jag tänkt.

Har inte riktigt bestämt mig för om jag sk sova hemma inatt eller inte, men kl 10 i morgon om jag inte minns fel så kommer det en karl som ska sätta dit nya köksluckor, men får se hur jag gör.

Ne jag sitter väll här och väntar på regnet då...

Enkel mat

Kollar på någon film på femman, rätt dålig men finns inte mycket att välja på faktist.
Har bullat upp lite med cola, vattenmelon och lite choklad, orkar nog inte mer än så efter pizzan...

Idag har jag för första gången skrivit i min lilla rosa recept bok, skrev ner både chokladbollar och mockarutor/kärleksmums, men måste nog skriva ner lite matrecept men det får jag nog göra när jag är hos mig så mamma kan hjälpa mig, jag kan nästan inte laga någon mat alls förruton pommes,korv,makaroner och dylikt,..men nu när jag nästan jämt kommer vara hos jeff så måste jag ta tag i det här med matlagningen, man kan ju inte bara leva på snabbmat.

 mat som jag vill kunna göra:
lasagne
Köttfärsås
Korvstroganoff
Hemmagjorda köttbullar
Broccoligratäng

Enkel mat som är lätt att frysa in så man kan ha till matlådor, hur bra som helst.





euroshopper?findus?

märken på matvaror, är det så viktigt? En del människor skulle inte ens tänka tanken att köpa köttfärs t ex från euroshopper, men jag har faktist testat den och känner ingen skillnad på scan eller vad det nu finns för märken.

Visst, en del saker euroshopper har smakar inte alls bra, men det gäller även findus,scan och liknande märken.

Ta eldorados potatissallad tex, hur god som helst, och inte tala om euroshoppers choklad..

och på tal om den chokladen, efter jag och jeff hade varit inne på ikea skulle vi köpa korv efter och så blev det ju en liten chokladkaka med, när jag tog bort pappret så upptäkte jag att det var exakt samma choklad som euroshopper, är inte det konstigt?att bara byta förpackning...

Jag är iallafall för lågpris märken...



dagen efter...

dagen efter man har varit ute ch blivit lite rund om fötterna så passar det bra med en pizza,masser gott och bara ligga och kolla på tv.
kollar på one three hill, längesen jag såg det men det är fortfarande lika bra.

Jeff jobbar ikväll så jag ska vara hemma hos honom och bara mysa...

har inte jobbat på över en vecka så hoppas att jag behövs nånstans snart så jag fårihop lite timmar, annars får jag känna på att leva fattigt...det är nog precis vad jag behöver nu, så jag tänker på vart jag gör av pengar.





är det jag som är dum?

hittade en jättefin klocka på urbanoutfitters, men jag förstår inte hur man beställer därifrån..visst att allt står på engelska men lite förstår jag ju så borde inte vara något problem.
Så jag får helt enkelt vara utan klocka...


The Voice 08, pinsamt

sitter och kollar på voice 08, det är rent ut sagt riktigt pinsamt..brick & lace, flo rida och några till, hur blev dom så stora?dom kan ju inte sjunga för fem öre..brick & lace var värst.

Adam tensta där emot låter som han alltid gör, han var ungefär den ända, hittills iallafall.

Annars då? väntar på att tilda ska ringa så jag vet när jag ska vara klar, blir fest ikväll, utgång med troligtvis.
Var hemma en säng med, hämtade lite grejer och spelade yatzy med mamma.


mycket att göra känns det som

Hämta bilen hos "svärmor"
Åka till engelmöbler,köpa skohylla
Hanlda lite tacos grejer tills ikväll
Hämta kevin, jeffs bror
Hämta en mobil hos mattias

Detta ska göras idag, borde igentligen gå in till stan och sola, köpa ett svartlinne till morgondagen och gå till systemet, men det tar jag nog imorgon..
Det tar ungefär 10 min att gå in till stan från jeff, men det känns så fruktansvärt långt, tråkig väg också.

Blir tacos som ni förstår ikväll och film, ska även till martin ch kolla hans nya lägenhet, fast den har jag redan sett, hur fin som helst.

ska in och väcka jeff nu, han skulle ju gå upp kl 12.00 och det var ju för 45 min sen.




glöm facebook

Var uppe med tuppen i morse, jeff kom hem straxt efter 06.00 och då skulle han äta frukost, och etersom jag alltid är hungrig på morgonen så gick jag upp och åt frukost jag med, och ett glas cola.
Jeff ligger och sover, och jag sitter här, läser lite bloggar...
Facebook, lunarstorm (för längesen) och nästan bilddagboken  har jag lagt bakom mig, läser nästan bara bloggar, eller okej, bilddagboken kollar jag såklart men inte alls lika mycket som bloggar.

Bloggar som jag alltid läser...

Blondinbella, vill igentligen inte erkänna men jag läser jämt hennes blogg, så nu är det sagt.
Johnvalencia, förr var jag inne jämt men nu är han dålig på att uppdatera och skriver inte alls lika roligt längre, men jag måste ändå kika in.
Kissie, hon är väll för rolig?
Stina-lee, jag gillade inte henne först,men sen hon la upp videor så blev hon plötsligt en favorit.

Och sen den här hertiginnan anne von p, vart har hon kommit ifrån?hon bara har dykt upp, vet inte om hon är ett skämt eller om bara vill göra folk fundersamma, hon kanske är sådär knepig..vad vet jag.



ett ekonomiskt liv

Just nu slänger jag bara pengar i sjön känn det som, gör inget vettigt för dom, köper onödiga småsaker bara för att jag kan.
låter som jag sitter här och skryter men så är in fallet.

Eftersom jag bor hemma har jag inte mycket att betala, A-kassa,facket,linser,pensionssparande,gym,busskort och lite sådär, och allt som allt blir det ungefär 1600:-, och det är ju inte så jätte mycket.

Men jag och johanna pratade pengar igår och då fick jag mig en tanke ställare, ca 2000:- vet jag inte vart jag gjort av, kanske inte så förfärligt mycket pengar men jag skulle lika gärna kunnat lägga undan dom, jag kan tänka mig att dom pengarna har gått åt till godis,snabbmat och sånna där onödiga ting.

När jag gick i högstadiet och gymnasiet klarade jag mig på 1050:-, förstår int hur jag lyckades, det gjorde jag kanske inte heller ibland då jag fick lite pengar av mamma och pappa lit titt som tätt, men ändå, jag gjorde aldrig av med så mycket pengar som jag gör nu, så därför tänkte jag göra en förändring.

Jag måste spara mer pengar, ifall det kommer en månad då jag inte jobbat och därmed får jag ingen lön, vad skulle jag ta mig till då?

Men ju mer pengar man har, desto mer saker behöver man.

Nu ska jag skärpa till mig gällande pengar.


första gången

jag köpte nåonting från internet, har aldrig beställt varken kläder eller skor förrut konstigt nog.
Men härrom dagen beställde jag ett par gummistövlar, men skulle ta 10-12 dagar och det tycker jag lät länge faktist, men vad vet jag.
Men som tur var så kollade jag in på ellos innan jag beställde från ett ställe som heter have2have eller dylikt, för där kostade ett par gummistövlar 499:- plus frakt, men de här från ellos kostade bara 179:- plus frakt så det sparade jag in några slantar på.




vad dyrt

Myskväll blir det för mig idag, jeff fick jobba inatt tyvärr så jag gick ner och köpte mig en chokladkaka, cola och skagenröra, så ska jag poppa popcorn med...
Jag älskar verkligen att bara vara, sitta och kolla på tv och bara äta...

nu sitter jag bara och väntar på att idol ska börja...

annars har vi varit hemma hos mig en sväng och lämnat kläderna så dom blir tvättade, ska börja tvätta kläderna här i tvättstugan men vet inte hur man gör.
Sen var vi på jysk och skulle köpa gardiner, men det var så attans dyrt så vi får kolla någon annan stans.


starta eget?

Man kan ju inte förlita sig på att man får ett jobb nu för tiden, iallafall inget fast jobb..så därör funderar jag på att starta eget, jag har bara ett hum om vad jag ska sälja i min lilla butik men inte helt 100 ännu, ska fundera lite, man måste ju veta vad folk vill ha, och inte bara något som är en trend just nu, utan som håller ett tag... men frågan är ju om man tjänar nått på att starta något här i motala, för vem vet, om några år kanske jag flyttar härifrån, sånt vet man ju aldrig.

Positivt med eget företag:
Man får jobb med det man vill
Styra och ställa själv utan att nån över en bestämmer
bestämma arbetstider själv, dock inte i början när det är hur mycket jobb som helst.


Negativt:
Jobbigt i början, mycket papper och sånt
man är säkert orolig, går idén hem hos folk?
Man måste tåla både positiv och en hel del negativ kritk.


Det finns ju självklart hur mycket bra och dåliga saker med eget förtag, men vore det inte roligt att göra nått eget? jag vill ine vra den där som säger till sna barnbarn at jag har vairt vikarie hela livet, jag måste ta tag i saker och ting nu!


vill man vara fin får man lida pin

Var som sagt hos hannabella igår, kollade idol, nya juryn är helt okej måste jag säga.

Vi bubblade om både det ena och det andra, så färgade vi mitt hår, eller, gjorde slingor, och fy vad ont det gör när man gör dom med hjälp av en hätta, nästan så jag började gråta ju, vi glömde förståss bort att borsta håret innan vi drog utslingorna... men vill man vara fin så får man lida pin som dom säger...men resultaten blev bra faktist, såg inte ut som det men jag är nöjd.

blev rätt sent, kom hem vid 00.45 tror jag närmare bestämt, tog fram datorn och kröp ner i sängen, vid 02.00 stängde jag av datorn, men kunde inte sova, jag brukar aldrig ha problem med att somna men jg kollade på klockan vid 04.00 tiden s straxt efter det måste jag ha somnat.
Men var ju första gången jag sov själv i lägenheten så kanske var det..

Idag känns det som det är många saker som ska göras,

åka till jysk, köpa gardenier samt gardinstång
åka hem till mig för att hämta kläder, behöver verkligen få lite kläder tvättade som ligger hemma släng på golvet, och hämta nya kläder förståss.
skruva ihop soffbordet + databord, inte jag men jeff,men kommer nog bli jag som sätter upp alla saker sen kan jag tänka mig.


Det är vad jag ska pyssla med idag, om det inte blir jobb men verkar inte som det, det är nog ett tecken på att jag ska vara hemma och vila upp mig så jag blir kry sen.

idol ikväll!

Idag har jag både solat och tränat lite, gick inte så bra eftrsom jag är lite förskyld och har hosta.

Sen gick jag till apoteket och köpte rengöringskräm och dag kräm, oliva ska tydligen ha bra produkter så vi får se.

lagat mat åt jeff har jag med gjort, jag som aldrig lagar mat, pasta och kycklingryta om man nu kan kalla det för gryta.

Ikväll börjar idol, ska till hannabella och kika på det, får se om nya juryn är något att ha, men man är ju så van att ha om andra så man kanske int ens ger dom nya en chans, brukar ju vara så.

ska ta och tömma upp ett bad, jag som inte var badmänniska har nu blivit det...


ändrade planer..

sitter här och väntar på att tiden ska gå så jag kan gå ut till bussen.
Blir ändrade planer idag, skippar att sola, blir en snabbtitt på stan istället..
Måste till apoteket och köpa flux och tandtråd...

ska kolla lite fort på en höstjacka med, troligtvis hittar jag ingen så får väll ha min jacka som jag haft sen 2005 eller nått, eller, den svarta är från 2005 tror jag men jag har inte haft den sen dess, köpte en vit då, som blev fylld med currysås.

Jaja den funkar väll för svart går ju alltid hem, men hur roligt är det med samma jacka?

Nu ska jag klä på mig lite och sen pysa till bussen, hörs


Tandläkaren sa att flux var det bästa munsköljet så det får det bli.



 


upptagen dam idag

Ledigt idag igen, så idag ska jag ta tag i saker och ting.

Sola, förr älskade jag verkligen att lägga mig i ett solarium men idag känns det bara jobbigt.
Synsam, verkar som dom inte dragit pengar så det måste fixas till.
Åka och handla, behövs både det ena och det andra i jeffs hem, så blir en sväng till maxi och även shape.

Kanske inte låter så mycket men att handla tar sin tid.

Skulle ju faktist kunna träna idag men känns inte riktigt som jag hinner det, konstigt nog? Men tar med mig träningsgrejer så kanske jag tränar imorgon om jag är ledig.



leta godheter

Jag tycker verkligen om att vara hemma hos mig, får sån hemlängtan om jag inte sovit hemma på ett tag.
Hur skönt är det inte att bara krypa ner i sin egen säng, kolla på tv/film..strosa omkring lite, rota i kyl/frys skafferi och leta efter godheter.

Men kommer nog bli så att jag är mycket hos jeff, men det blir ju så.

Nått jag mer tycker om är paradise hotell, och det börjar nu..


håll koll på ditt barn

läste på aftonbladet att det finns jackor med inbyggd GPS, kostar 300:-, så ska man tydligen följa sitt barn på internet.
Barnet kan själv larma om nånting händer, men det står dock int vart larmet går till om det nu händer nått, hem till föräldrarna?

Vet inte riktigt vad jag tycker om det här faktist, visst kan det vara bra ibland, det är ju aldrig roligt om ens barn försvinner, blir kidnappad eller liknande.
Men ska barn ständigt övervakas?, tror nog jag tycker detta är lite överdrivet.


träning

varför är det alltid så att man tränar flitdigt en period, sen helt plötsligt kan man hitta på hur många undanflykter som helst för att slippa.
Det är ju varken jobbigt eller tråkigt att träna igentligen, det är nog bara det att det är jobbigt att ta sig ner just till träningen.

Men man kan ju ta en promenad? men hur ofta kommer man ut igentligen och går, för min del blir det nästan bara när jag och marie går ut på en skvallerrunda...

Jag vet inte vad jag ska göra för att komma igång igen, tränade en gång för ungefär 2 veckor sen, och d kände jag att jag skulle börja träna igen, men sen kom det upp andra saker, jobb och så åkte jag till e-tuna...
Har man jobbat en hel dag så orkar man faktist inte träna..

jag måste verkligen komma igång, på riktigt...


Inte där jag tränar men den får duga.

varför blir det såhär?

Jag tror jag är sjuk, hostig, hängig och allmänt förskyld.
Ska nog börja jobba i morgon om det nu är nån som behöver mig.

Annars händer det inte mycket, vi pysslar lite här i jeffs lägenhet, kommer bli kano bra...


idag blir det tt ligga i sängen hela dagen och bara mysa, skulle åkt in till ikea men blev inte så.

det känns som höst, det känns bra.

RSS 2.0