Stockholm?

Är så attans sugen på att åka och träffa Lisa som numera bor i stockholm, pratade om att jag ska komma i april efter jag varit i Ullared för då vet jag ju hur mycket pengar jag har kvar att spendera i Stockholm, Och så pratade jag med min gamla get Johanna, och hon var också sugen på att följa med, hur roligt vore inte det? Jag, Johanna och Lisa, bara för en liten helg med utgång,mys,mat och sånt där. ser verkligen fram emot det, får hoppas johanna följer med bara men det ska nog inte vara några problem men annars åker jag själv.



Köpstopp

Denna månad är det dåligt med pengar eftersson jag bara jobbade en dag i Januari, så därför är det körstopp för min del, inga kläder ingenting, fast som tur är känns det som om jag inte behöver så mycket, för ju mer pengar man har, destmor behöver man verkar det som, då kommer man på alla smågrejer man inte vill lägga pengar på men har man gott om nått så varför inte?
Det ända jag behöver denna månad är hårspray och så måste jag förståss ladda på mobilen, och det behöver ju inte kosta så mycket.
Och efterssom jag inte kan köpa några nya kläder så är det inte lika roligt att gå ut heller, visst jag kan väll ha dom kläder jag har hemma när jag går ut med det är ju inte samma sak, men får se om det lbir nån utgång den här månaden annars kommer jag undan väldigt billigt.


image21

Melodifestivalen deltävling 3

tyckte det var helt värdelöst, BWO var ju självklart att dom skulle gå vidare men tyckte dock inte dom var så bra.
Escobar blev jag väldigt besviken på också, ne faktist var det ingen som jag tyckte skulle gå vidare, och en del som Patrik Isaksson, Thérese Andersson och Mickey Huskic förstår jag inte ens vad dom gjorde där, Patrik Isaksson är ju bra men hör inte direkt hemma i Melodifestivalen.
Men får se hur det blir nästa lördag, en del bra artister då så får se vad dom har att komma med men hittils har jag bara blivit besviken.


image20

Gamla flammor

Idag träffade jag min gamla vän Camilla, tog en fika med henne och Marie, attans trevligt att träffa henne (och marie med förståss), hon var rund om magen och vi pratade gamla minnen som man alltid gör när man inte har träffat nån på länge. Tänk att hon ska bli mamma,precis som vi sa för flera år sedan, "camilla kommer få barn först av oss", och sedär,hon har rätt. Marie kommer nog vara sist med att få barn, hon har ju så små fötter så om hon får en stor mage kommer hon inte stå stadigt på jorden:P
Men tack för en trevlig pratstund.

image19

Nu är jag trött på det här

Man träffar gamla vänner och bekanta och säger alltid "men ska vi ta en fika",eller "men vi måste träffas,jag hör av mig"....men tydligen är det väldigt svårt att höra av sig, och om man väl har bestämt en dag så skjuts det upp osv. har man bestämt nått så har man, dock om det kommer upp jobb är det helt okej att "lämna återbud" eller vad man nu säger. men jag är så trött på det här, varför ens säga att man ska träffas och hitta på nått från första början? lika bra att låta bli, nu är jag trött på sånt och struntar i de "vänner" som så gärna vill hitta på nått.


image18

Britney spears

satt och lyssnade på Britney Spears nya album, tycker att det är helt kanon. Förövrigt tycker jag hon är hur bra som helst, hon vet hur hon ska få uppmärksamhet och visst,hon är väldigt lustig men rolig, konstiga kläder,frisyrer och hon verkar inte bry sig ett dugg, hon kör sin stil och det gillar vi. Visst,man borde kanske tycka att hon är helt bäng efter allt som står i tidningarna, men ta det med en nypa salt, mer än hälften stämmer inte.

image16
image17

Se, hon är ju för rolig.

Killar med diadem?

Nej tack till det. Var och tränade på Feel good som vanligt förståss och vad kommer där, jo en ung kille med långt hår och ett svart blankt diadem, och då kan man ju tycka att han måste vara helt ute och cyklar. Okej han hade långt hår och jag kan gå med på att killar med långt hår kan ha toffs när dom tränar (dock inte annars!) men inte ett diadem det är väll ändå att ta i.
och en annan sak, ha keps/mössa när man tränar,ska det vara nödvändigt verkligen? man tränar,blir svettig och ännu varmare när man han huvudbonad blir det säkert, har man en dålig hårdag så vadå, vad gör det, är man och tränar får man se ut som man vill tycker jag, så finns det ju dom som sminkar sig och fixar håret osv men det är ju inte äckligt på samma sätt som att ha en huvudbonad på sig, för dom har ju säkert samma sen efter dom har tränat.


image15

Melodifestivalen Deltävling 2

Det går ju nästan bara skratta, Sanna Nilsen var den enda som var bra resten vet jag inte vad dom tänkte med, jo Lasse Lindh var ju bra med men han passar ju inte direkt in i melodifestivalen direkt kan man ju tycka.
Förövrigt var ju Björn och Morgan attans roliga och får se vad dom har att komma med nästa vecka och då hoppas jag på bättre bidrag med.

ne har nog inget mer att säga om melodifestivalen, men om det ska fortsätta såhär vill jag nog inte kolla på det längre,fast det kommer jag göra ändå tyvärr, men bara för Björn och Morgans skull!

det var ju ingen direkt som hade några roliga eller fina kläder,slätstruket.

tandläkarabonnemang?

eftersom jag har fyllt 20 fick jag erbjudande om tandläkarabonnemang, och det låter ju jätte bra, 885:- om året, om man nu skulle få ett hål eller nått så tjänar jag ju masser på det.
så ja,det låter bra för mig,nu återstår att se vad mamma och pappa tycker om det.

har fått lite jobb med,men inte mycket, några timmar här och där men det är ju bättre än inget såklart,men får hoppas det blir lite heldagar framöver också.

skulle igentligen varit och träna nu men jag orkar verkligen inte det idag så får ta det i morgon istället.

nu ska jag pysa ner till jeff,hej

en kopp te

sitter här med en kopp te och lyssnar på Dire Straits, lite halvtrevligt såhär på söndags kvällen när man inte har något vettigare för sig.

annars har jag tränat,sökt jobb,kollat på tv och sovit idag,det har varit en mycket givande dag..eller inte, men ändå,det är söndag.
jo förresten,har rensat lite på datorn, tagit bort en hel del låtar och till och med lite bilder, dock inte mina bilder men ändå.

ingen är inne på msn, vad gör alla igentligen, det är inte många som jobbar en söndags kväll, kollar dom på tv kanske?
ne nu ska jag kika på vad det finns för roliga jobb, antar att det är 200 telefonförsäljar jobb så det kanske inte är så kul,hej

åter till melodifestivalen

okej,först och främst måste jag säga wow till Christer Sjögren, vilken karl, han hade en riktigt härlig låt,dock vill jag inte se honom vinna alltihopa men gå vidare fick han gärna göra. Han var iallafall över förväntan.

Amy Diamond tyckte jag med hade en bra låt och hon gjorde den bättre än vad jag kan tänka mig någon annan skulle klara, men tycker förövrigt att hon inte är så bra.

Sen kommer vi till E-type och The poodles, tack och hej till dom och kom med nånting nytt som Face-84, där fick man en liten chock,såg ut som lite mer rockiga tjejer sen kör dom en löjlig dansbands låt, det var ju helt klockrent..jag som tycker om dansband så mycket, hallelulja.

oh sen har vi ju såklart Suzzie Tapper, min första tanke var att den där gamle damen kommer inte komma vidare,sen helt plötsligt börjar hon sjunga och jag tappar hakan, kanon bra låt och min favorit, själva Suzzie var kanske lite tråkig men kläderna och hon saknade utstrålning men ändå,min favorit.

Men Velvet hade iallafall dom bästa scenkläderna och The poodles hade samma gamla kläder och hur kul är det igentligen?

Nästa vecka är det en hel del bra artister som man bara måste se.

men nu ska jag se på film, Juno

Måste även tillägga att Morgon Pålson är ju för rolig, han kan få en att skratta han.

Melodifestivalen

jo ikväll sätter det igång,melodifestivalen, jag och pappa ska iallafall kolla för mamma och jeff jobbar. Så det blir att gå till kiosken och köpa chips,dipp och cola:),skönt att vara hemma sådär och bara ta det lungt.

och gårdagen spenderades hos jeff,drack lite öl med attans trevligt folk.

återkommer.

åland

jo då är man hemkommen från kryssningen,eller,i förrgår var jag hemkommen. Hade väldigt roligt:),åt en hel del gjorde jag med,men måste säga att birka är bättre än vikingline, men iof är vikingline billigare;) men som sagt,hade attans trevligt.

men iallafall så har jag jobbat i går,idag och ska jobba på morgon med,känns skönt att få jobba lite var ju ett tag sen sist, eller jobba kan jag vara utan men det är pengar jag vill ha:)

och idag är jag väldans trött för jag började jobba kl 7 slutade 12 sen upp till hannabella en sväng och spelade lite yatzy med henne och "ryggsäckshoran". sen blev det att träna och sedan åka hem så nu är jag allt bra sliten.

äta sova,hej

Åland i morgon

Jo i morgon ska jag,jeff,hans mamma och lillebror åka på kryssning till Åland, ska bli attans roligt, fast mest ser jag självklart fram emot Buffén det brukar ju vara kanon gott och jag ska gå direkt på den stora noshörningen och troligtvis börja med godsakerna,som tårtor och sånt där. Fast det kan ju bli så att jag är ordentlig och börjar med dom tråkigaste sakerna först så man har det avklarat:)

men idag har jag lite att stå i, fixar ordning grejerna har jag redan gjort, men eftersom jag ska äta en hel del både imorgon och på tosdag är det nog bäst att jag åker och tränar en liten stund idag.

men först ska jag sova, återkommer på tisdag kväll förhoppningsvis.

hej

Nu är jag här igen

Vilken lördag kväll, jag har plockat upp alla mina kläder som låg på golvet,gått ner med dom till källaren och tvättat 2 maskiner, det tycker jag är bra, men man måste ju göra sånt när mamma inte är hemma, fast hade lite prblem med vissa kläder som är randiga och har andra tokiga färger så man blev förvirrad, ska det vara med svart eller vitt? ne,jag ville inte ta det beslutet själv och pappa kan jag inte fråga för han vet lika mycket (lite) som jag, så jag tyckte det var bäst att läggat i tvättkorgen så mamma kan ta det sen. Tur att man har sin mamma.

Men jag har näst intill suttit här hela kvällen så nu ska jag bädda sängen,städa upp lite och eventuellt fixa garderoben.
Men ett måste är sängen, Jeff jobbar och kommer hem inatt så då ska det vara bäddat,för en gångs skull.

återkommer...

Pizzeria Svea

dagens planer var igentligen att träffa marie, gå och äta pizza på det nya stället i Brinken Pizzeria Svea, åka till godishuset och sen åka hem till mig och kolla på film, men det blev inget av det för Linus fick inte tag på någon annan som kunde jobba på Harrys, så hon fick jobba ist, även fast hon inte var så pigg på det men när lönen kommer ångrar hon sig nog inte:)

så istället blev mitt lördags nöje att ha en mysig hemma kväll med mig själv som inkluderar tvätt,städning,pizza,godis och körning. Visst låter det underbart?

men nu återgår jag till pizzerian, visst pizzan var god men inget sådär Wow så det var inget speciellt med den,fast salladen måste jag lägga in ett plus för, det var kanon god och innehöll inga sånna där röda sliskiga papriker.
Och där inne på pizzerian var det fräscht faktist, vita skin soffor och sådär.

men nu ska jag återgå till mina lördags sysslor.


Hugo´s

gårdagen blev väldigt lyckad, precis som jag hade förväntat mig:) Var ju som sagt hos "svärmor" och drack lite öl, det var attans trevligt, sen vid 21.00 tiden gick jag till Elin och drack lite mer öl, sjöng till och med singstar eller vad det nu var hon hade,nått sånt där iallafall. Trodde jag abslout inte att jag skulle göra med främmande människor sådär. Sen ksulle jag till bussen, men när jag stod och väntade så kom jag på att jag hade glömt min mobil hos elin, och den skulle jag ju behöva om jag skulle kunna komma in till Malin sen, så det var ju bara vända om och gå upp och hämta mobilen och ringa taxi istället, tacka vet jag Maggans Taxi.

Sen när jag väl kommit till Malin så tog hon fram daimtårta och grädde, Snjezana var även där...vi satt och pratade och hade allmänt trevligt:)
Vid 00.00 tiden bestämde vi oss för att gå till Hugo´s, och lustigt nog var Malin tydligen en dansmänniska, det trodde jag verkligen inte, men iallafall så pallrade vi oss upp mot dansgolvet, även jag som aldrig brukar dansa på Hugo, det stället har aldrig varit nånting för mig men hade väldigt trevligt, träffade en hel del roligt folk, så tack för en trevlig kväll.

Bilder kommer nog upp inom kort i min bilddagbok: KakkaForsse
kanske även lägger upp ett par här.

nu ska jag skjussa pappa och hans vän till stan. ha en trevlig kväll.

återkommer.


fest ikväll

jaha då är det fredag och dags för fest. Först blir det att åka till "svärmor" och dricka lite öl med henne och grannskapet sedan blir det att åka in till stan och träffa Malin och Snjezana, ska bli trevligt att prata lite gamla minnen med dom:) sen blir det en sväng till Hugos med, inte mitt favoritställe men det lbir nog trevligt:)

och i morgon ska jag och marie testa på nya pizzerian här uppe i brinken,har hört att dom ska göra väldans goda pizzer:)

har lite att stå i,hej

RSS 2.0