Mitt livs viktigaste val...

Dejting in the dark, hur löjligt som helst och såklart dom blir besvikna sen när dom får se varandra, dom har ju byggt upp världens drömman/kvinna.
Tur att jag har mitt på det torra iallafall.

Jeff var och hämtade tapetkataloger förrut så vi har suttit och kollat och det känns som att jag ska göra mitt livs viktigaste val, jaa lite överdriver man allt när man ska välja tapeter..men det ska nog bli bra!

Börjar friskna till nu så i morgon ska jag allt jobba, det är ett riktigt kort pass så det ska jag nog klara av.


FÖRE och EFTER...



Sjukling...

Jag var visst sjuk på riktigt igår, inte bara bakis! är hemma från jobbet idag, surt att förlora pengar och ännu mer surt att det är så krångligt att bli sjuk, man ska fylla i papper och försäkringskassan och bla bla..jag orkar inte.

Inget bra på tv är det heller, det är ingen film jag vill se och jag har ingen ork att göra nått mat, inte nog med det så flyr Jeff fältet så jag är helt ensam, ja förrutom katten då men hon är inte mycket till sällskap.

Kanske borde vila lite så jag blir frisk tills i morgon så jag kan jobba.


We like to watch you laughing

Jag är helt förstörd, trodde jag bara var bakis men tror det är nått mer som spökar, är så attans förskyld så jag knappt kan andas.
Har legat i soffan precis hela dagen, tur att jag har världens snällaste Jeffa som tar hand om sin sjuka flickvän, går ner till affärn och köper bakismedicin (cola och chips) och åker världens omväg bara för att jag ska få mc donalds mat, antingen så vill han göda mig så jag blir ännu tjockar så ingen annan vill ha mig eller så är han bara världens bästa...jag tror på det sistnämnda men man vet ju aldrig.

Hur som helst hade jag en kanon trevlig kväll igår med Jennifer, Jenny och Emmzy. Var hos Jenny och sjöng singstar, pimplade alkohol och kravlade omkring på golvet.
Runt 24.00 hugget var vi på väg hem men sen vet jag inte riktigt vad som händer för jag och Jennifer hamnade på wetternmagasinet, rättså trevligt faktist om man bortset från alla som var på tok för fulla för deras egna bästa.










Kids...


fredagsmys...

Sitter och väntar på att pappa ska ringa, vi ska åka till farmor och fika lite. Efteråt ska jag åka och handla så det blir avklarat.

Ikväll ska jag vara en riktig hemmafru och laga mat åt Jeff, varm smörgåstårta står det på menyn..enkelt och attans gott.

Nej bäst att fixa till sig så jag kan åka iväg...hörs sen!


Våffeldagen...

Har jobbat sista dagen för den här veckan så nu tar jag helg! härligt.

Jag och Jeff har varit hos mamma och pappa och ätit våfflor, sen fixade jag och pappa till det sista med sängborden och dom blir nog kanon bra.

Och nu är det dags för film, jag kommer säkert somna som vanligt för jag är attans trött...som vanligt det med.

GOD NATT!


Jobbintervju...

Nyss hemkommen från en jobbintervju, ett extra jobb som croupier men har inte så stora förväntningar eftersom det var många som sökte.
Men vi får se hur det går!

Inväntar svenska hollywoodfruar, ohh Maria Montazami är ju en stor favorit!

Men innan dess blir det en dusch och kvällmat såklart...


jag vill ha så mycket!

Jag tror jag har en tidsinställd klocka i mig, en klocka som ringer allt för tidigt...tänkte sova riktigt länge nu i helgen men har vaknat redan vid 08.30. På tok för tidigt på en helg!

Åkte hem till mamma och pappa igår kväll, jag och pappsen höll till i garaget och slipade och målade sängborden, blir förhoppningsvis kanon bra..ska bara spreja dom med så är det klart!

Sitter nu och kollar på lite olika saker till nya lägenheten, behöver så mycket..eller behöver och behöver, VILL HA!


prydnadskuddar, byrå, hatthylla och en sängkappa är bara några utan sakerna jag vill ha.


Det blir en flytt!

Vi ska flytta! Jeff var med idag och kollade lägenheten och han tyckte med om den så det är bra att vi var överens, så var bovärden/fastighetskötaren jätte bra med och verkar inte vara omöjlig på nånting.

Så den första juli tror jag att vi ska flytta, om ingen vill ta våran lägenhet vi har nu tidigare förstås men innan första maj blir det inte iallafall.

ohh vad roligt det ska bli, välja tapeter och sådär med så man får som man vill ha det!
JAG VILL FLYTTA NU!

Åter till nuet, var attans trevligt att träffa Marie förrut, det är inte varje dag..men blev en promenad och lite fika/lunch på det.

Och ikväll blir det mys framför tv:n, precis vad jag behöver.

Lite regn har ingen dött av...

Fredag, och jag är ledig! fast kunde lika gärna ha jobbat för jag ligger bara och slöar i sängen ändå.
Har inga planer den här helgen faktist, jag brukar alltid ha nånting jag ska göra eller någon jag ska träffa men den här helgen tar jag allt som det kommer.

Eller lite planer har jag ju allt, det ska jag inte sticka under stolen med...jag ska måla om sängborden som jag hämtade igår, det kommer bli kanon bra!

okej nu lämnar jag sängen för en promenad med Marie ute i regnet och lite lunch efter det!



jag och marie i sommras


ny lägenhet?

sådär ja, nu har jag varit och kollat på en lägenhet, den var helt okej. Om vi nu vill ha lägenheten blir det nytapetserat i alla rummen, skönt det iallafall så man får precis som man vill ha det.
Nackdelen var att lägenheten var längst upp, utan hiss och att det var dusch istället för badkar och att det var liten plats för köksbordet.
Men vi får se vad Jeff tycker!

Nu ska jag gå till jobbet!

Tredje gången gillt...

Eskilstuna fick ju som sagt besök av mig i helgen, riktigt trevligt må jag säga! Blev fest påt i lördags med mycket trevliga människor.
Men hela söndagen låg vi i soffan och mådde som vi förtjänade...men det var det väl värt.

Åkte hem i måndags och på eftermiddagen var vi och kollade lägenhet, men den var inget att ha den heller.
Men ska kolla på en annan i morgon och hoppas på tredje gången gillt.

Nu kom Jeff hem så vi ska kolla film, Bourne ultimatum blir det ikväll..synd bara att jag somnade till Bourne supremacey igår så jag kanske inte hänger med riktigt.



nya sängbord?

Dom här SKA bli mina!och givetvis ska dom målas vita.


Here I come Eskilstuna...

Sådär ja, tvätta och städat...hur tråkigt och jobbigt som helst men men.

Ska duscha och packa lite grejer sen blir det att bege sig hem till mamma och pappa och sova där för i morgon ska jag till eskilstuna på inflyttningsfest, och sicken tur jag hade för mamma och pappa ska till stockholm i morgon så åker med dom så släpper dom av mig i eskilstuna...det måste varit ett tecken på att jag skulle åka dit!

Men nu måste jag skynda mig på!


fullt upp..

Ska pysa till stan, se om jag hittar något att ha på mig i helgen...jaa alla dessa klädproblem!

Efter det blir det en sväng till jennifer, ska sätta om mitt hår..och sist men inte minst en liten solning med annbrittio.

ja så ser min dag ut.


Ingen lägenhet den här gången inte...

Ledig idag, har varit och gymmat och kollat på en lägenhet, den passade inte oss, då är den vi bor i nu mycket mycket bättre och fräschare!
Men jag ska hålla ögonen öppna så får vi se om det dyker upp nått.

Ohh jag vill ha så mycket, sängbord, sidobord, köksbord, tavlor och en hylla...typiskt nog så hittar jag inte nått som faller mig i smaken, kanske bättre att jag själv snickrar ihop nått...om jag ändå vore händig.

Nej nu ska jag leta vidare...


Svenska Hollywoodfruar...

Ett av mina favoritprogram börjar idag, svenska hollywoodfruar! väldigt efterlängtat må jag säga.
Så kl 21.00 sitter jag bänkad framför tv:n, kul med tre nya ansikten med!

Har jobbat klart för dagen så ska alldeles straxt åka och sola med svärmor, en väldigt välbehövlig solning.



gossip girl...

Hur kan jag ha missat att gossip girl har börjat?eller börjar och börjat, avsnitt 11 idag så jag har missat massor, fan.
Det är bingolottos fel, jag har varit helt uppe i det så jag har missat mitt favoritprogram (ja förrutom desperate houswifes såklart). Typiskt att det ska vara på samma tid.
Men nu vet jag iallafall så jag inte missar resterande 12 program.

Har varit på kalas hos Elin idag, blev tårta och marängswiss, mycket gott.
Nu ska jag kolla klart på gossip, sen blir det film med Jeff.



hej mitt vinterland..nu är jag här!

Lördag, ingen partylördag utan en helt vanlig lördag.

Har inte gjort mycket idag inte, jag och Jeff var ute på promenad förrut, bäst att passa på när det är fint väder.
Nu ska jag åka till mamma och pappa, blir bakad potatis, andra chansen och en stoooor godispåse från godishuset.
sover där med, i min alldeles för mjuka säng som man får ont i ryggen av, det där med mjuka sängar är inte min grej, kanske borde ta med mig en stor träskiva och lägga under madrassen,det vore väll nått.



Luftslottet som sprängdes...

Sådär ja, nu är handlingen avklarat, eller för ett par timmar sen men har varit lite upptagen (av att äta och kolla på tv).
Har bullat upp med lite chips,dipp och fruktsoda så kvällen är räddad...ska ge mig på att kolla på luftslottet som sprängdes, sist jag skulle kolla somnade jag...precis som vanligt när det vankas film men ikväll ska jag hålla mig vaken.

önska mig lycka till.


I'm a little bit rusty, and I think my head is caving in

Idag är jag på toppen humör, solen ksiner och det är fredag..kan det blir bättre?

Har jobbat klart för dagen och snart kommer pappsen och hämtar mig så ska jag åka och handla, skönt att ha det överstökat.
Kvällen bjuder på lite film i min ensamhet, ohh ibland är det så attans skönt att bara vara för sig själv och äta vad man vill, kolla på vilka tv-program/film man vill..

Bäst att göra sig iordning lite vill inte riktigt se ut som en skata på willys.


uptowngirls

Blev varken något jobbsökande eller handling idag,men träning blev det minsann.

Sitter och slöglor på uptowngirls, halvkass film men vad göra?

Imorgon minsann ska jag ta tag i vuxengöra, handla,söka jobb och om det finns tvättid ska jag nog ge mig på att tvätta min jacka, den är riktigt smutsig och det är ju inte speciellt snyggt.
Men om jag känner mig själv rätt så skippar jag nog det där med tvättandet och ligger och slöar i sängen istället, jaa om jag inte ska jobba förstås.

Åter till filmen...



gammal bild på mig och marie


en flytt vore på sin plats..

Tydligen ledig idag, har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska göra. Det jag vet är att jag inte har något behov alls av att träffa människor.

Men borde göra sånna tråkiga saker som att söka jobb, träna och handla...eller handla är ju inte så tråkigt men om jag ska göra det måste ja ta mig hem till mamma och pappa för att hämta bilen, och det känns alldeles för jobbigt.

Förresten, ringde mannerssons fastigheter förrut och det fanns tydligen en 2:a ledig i centrum så ska dit och kolla nästa vecka, säkert skitskabbig eftersom hyran inte var så hög, men jag kan ha fel.

Nej nu ska jag sova på saken om vad jag ska göra idag...


Jag hoppar på nattåget nu...

Lisa gick hem för en stund sen, blev tv-tittande för hela slanten, dating in the dark, desperate houswifes och cougar town...fast slumrade visst till mitt i det sistnämnda programmet men det var säkert bra.

Men nån som såg dating in the dark? den mörka killen, vad var grejen med att han var flint ibland och hade hår på pallet ibland? man måste ju faktist bestämma sig om man vill vara halvflint eller ej, folk kan bli lite smått förvirrade.

Men nu hänger mina ögonlock till knäna så jag ska nog hoppa på nattåget som Jeff brukar säga..

Well I'm not crazy, I'm just a little unwell

En ganska lyckad lördag är passerad, började med bowling, sen förfest hos mig och Jeff och sedan vidare till Harrys.
Varför ska jag alltid envisas med att gå dit? det är ju lika tråkigt varje gång..fast här i motala har man ju inte så mycket annat att välja på men jag kan lika gärna stanna hemma, speciellt en lönehelg.
Men bowlingen var rolig iallafall, ett litet minus på maten bara.

Ikväll blir det mys med LisaLurken, bäst att passa på innan hon pyser tillbaka till Eskilstuna.



jag och kim i lördags


RSS 2.0