Årets första dopp...

Blev idag med Marie, i varamon..tänkt att jag var i varamon där det bara är sand och massor till sand, jag hatar sand, speciellt när man ska ta på solskyddsfaktorn och man har fullt av sand över hela kroppen och det river mot huden, ingen höjdare..och heller inte när man kommer hem och man upptäcker att man inte lyckats skaka av handduken ordentligt och det blir sand i hela lägenheten.
Och sist men inte minst så är det förjäkla obehagligt att ligga på sanden, det lutar och det blir småbulligt under handduken så man ligger allt annat än bekvämt.
Slutklagat på varamon och sandstrand, det är inget för mig helt enkelt.

Annars blev det lite mat på sjövik och en glass på wättershall som inte direkt föll mig i smaken, hallonglass är inget jag kan rekomendera.

Nej nu ska jag ställa mig vid spisen så jag får nått i magen!


Midsommar...

Sitter ute på vishan, närmare bestämt Mantorp och i vanlig ordning är det jag som är uppe först, Jeff, Johan och Jesse sover...alldeles för länge kan jag tycka.

Då var ännu en trevlig midsommar förbi, grill, alkohol och spel stod på schemat, slutade med att Jeff och Johan satt och pratade "vad händer efter döden-fyllesnack", jag somnade på en stol och Jesse, var försvann hon?

Hur som helst så sitter jag här bakfuller och dan med myggbett lite överallt...hungrig är jag med.
Ska försöka väcka dom andra nu!


Det gick inte...

okej jag lyckades inte övertala Jeff om pizza så får bli varma mackor istället!

Nu förtjänar jag en pizza...

Måndags är vägningsdag, vågen visade idag -1.3 kg, fan vad skönt, jag som trodde jag gått upp efter allt ätande, så nu har jag gått ner sammanlagt -5.6 kg...Det firar vi med en pizza va?

Annars har jag jobbat idag, sen en sväng på stan och köpt en klänning till midsommar..då var det klart!

Nu ska jag försöka övertala Jeff om pizzan..


Kunga bröllopet...

Eftersom vi just för tillfället bara har ettan,tvåan,fyran och sexan så har jag inte haft nått annat väl än att slöglott på kungabröllopet, visst var det fint men jag själv skulle aldrig stå ut med ett sånt bröllop, orkestrar och operasångerskor, njaee inte riktigt i min smak.
Men folk verkar vara helt galna i det här bröllopet, en del bänkade sig tidigt i morse för att få bra platser och några skulle sitta hemma och skåla i champange, helt galet.

Ikväll är jag ledig så det vaknas fest hos Jenny, var allt för längesen jag träffade dom galna töserna.
Men jag skippar alkoholen ikväll, så får det bli när man går på diet, men på midsommar blir det andra bullar!
Får se om det blir utgång eller hemgång sen.

Men först ner till wetternmagasinet och styra upp lite...


dricker lite kvällsmat innan jag pyser


cykelgalningar...

Var uppe med tuppen i morse, åkte och köpte lite krukor och blommor som jag hade tänkt plantera idag, det kunde jag ju ta och glömma för efter jag hade varit och hämtat jord hos mamma och pappa så var alla parkeringsplatser upptagna, inte en enda i hela stan.
Så då fick jag ringa pappa som fick ta bilen.

Det här med vätternrundan måste ju vara Motalas sämsta helg på hela året, iallafall för oss som vill ha lugn och ro och inte masser stoj.
Nästa år flyr jag fältet.

Tyvärr kan jag ju inte stänga in mig heller för ikväll vaknas det jobb på wetternmagasinet, jag får nog en del att göra.

Så jag måste nog gå och sova några timmar för att orka med kvällen!


You look so dumb right now...

Har börjat packa idag, trodde inte vi hade så mycket grejer men där hade jag visst fel. Men har kommit en bit på vägen och i morgon när vi får fler kartonger så blir det att ta resten och sen förhoppningsvis börja flytta över alla grejer till nya lägenheten.
Så nu säger vi HEJDÅ lägenheten!tygväska på ingång...

Måndag, det innebär att det var vägningsdag idag! (går på cambridge-dieten), vågen visade -0.7 kg, så jag har på två veckor gått ner sammanlagt -4.3 kg och 4cm i midjan. Känns helt okej eftersom jag har ätit lunch/middag varje dag den senaste veckan.
Det är bara kämpa på nu!

Efteråt gick jag och Carro in till stan, jag var på drop-in-klippning-jakt och till slut hittade jag ett ställe som hade tid direkt nästan, så nu är jag nyklippt med, något som jag inte gillar eftersom håret känns betydligt mycket kortare direkt även om man bara klippt av nån centimeter eller två.

Så har jag hittat en finfin tygväska med, har varit på jakt efter en men inte hittat nån som faller mig i smaken men den här är på väg till mig nu...


dagens fundering...

Nu när det vaknas bröllop för Viktoria och Daniel så kom jag och tänka på en sak, får kungen och drottningen skilja sig? Tog upp det på jobbet idag med Linda och hon sa att dom får det, men jag var lite tveksam...hur skulle det se ut om dom skiljde sig? allt skulle ju bli hur knas som helst.
Men nu när jag har forskat lite i det här så vet jag att dom får skilja sig, och då blir drottningen grevinna.
Så var det med den saken!

Dagens jobb är avklarat, nu är det bara två dagars jobb kvar sen är jag ledig...åtminstonde på söndag.
Man får uppskatta det lilla!And last but not least grant somebody their last wish...

Snart ska vi flytta! pratade med "vaktmästaren" idag och han sa att vi kan flytta in i slutet av nästa vecka, skönt det så vi slipper flytta mitt i midsommar-stöket.

Annars har jag jobbat idag och efter det tog jag mig en promenad i regnet."Nu får motala nått att snacka om!"

Herregud vilket folk det finns, jobbade på wetternmagasinet igår och när jag skulle räkna kassan så började ett ett gäng 45-50 års "damer" härja som aldrig förr, "om vi ska skämma ut oss ska vi göra det ordentligt!!!" och dansade omkring och gapade om allt möjligt, alla vi andra kunde inte riktigt hålla oss för skratt. Sen helt plötsligt stod hon mot Linus (bartendern) och dansade mot honom och började pussas och ha sig, tur att inte min mamma är sån.
Annars var det ganska mycket folk, lite bråk men annars var det lugnt.

Nu ska jag snart bege mig ut i solskenet för en promenad med Carro.


För vi har tagit studenten..

Fy fan vad vi är bra...okej jag har inte tagit studenten,det var 3 år sedan men många andra gjorde det idag.
Alla såg ut att ha jätte roligt på vagnarna, lite för roligt till och med för en stackare spydde.

Min student var inget att hurra för, våran klass var så långt ifrån tajta man kan komma. Inte ens på självaste studentdagen stod vi ut med varandra så det var jag och fyra andra tjejer som festade på vårat håll och dom andra vet jag inte riktigt var dom höll hus.
Så studenten var inget minnesvärt.

Men grattis till alla studenter iallafall!


-07


En dag i Linköping...

Nyss hemkommen från Linköping, har handlat en hel del..kläder, balkongmöbler, lampor, kandelaber, ljus, blommor, sen en sväng till EM möbler och där blev det en rya matta, två vita porslinhästar och en dörrmatta.
Ibland är det kul att slösa pengar.
Nu är det bara en golvlampa till vardagsrummet och lampor till köket som behövs..och lite krukor.
Sen får det nog räcka...för ett tag iallafall.

Men nu är jag helt slut så måste nog sova en stund.

Slösa, slösa...

Jag och Jeff ska snart bege oss in till Linköping för att köpa lite grejer til nya lägenheten..kommer bli en dyr dag.
Matta, krukor, lampor osv...och kanske lite kläder om det finns nått som faller mig i smaken.

Förresten gick min första dag till ett hälsosammare liv bra igår, vi får se hur länge det håller..alltid när jag åker till Lkpg blir det ju antingen Mc donalds eller Lindhs (Heter det så, det i ikano?)..men idag får jag vara utan!

Wish me luck!

RSS 2.0