snart åker vi...

nu ska vi sova en liten stund sen bär det av till göteborg inatt och sedan vidare till cypern:)

återkommer när jag kommer hem igen nån gång.

hej

Hur många russin får du in?

i dag är Lisa hemma i Motala igen, ska ses och gå en sväng på stan i morgon, men denna gång ska jag inte låta mig luras att gå till mc donalds...jag ska stå på mig.
Men förra gången hon var här så tog vi reda på hur många russin vi kunde få in under överläppen, 20 st blev det...inte så pjåkigt.

men i morgon är det skor och klänningjakt.
Jag och Jeff ska till cypern om en vecka så måsta ha en slit och släng klänning som man kan ta på sig till stranden.
ska bli skönt att komma härifrån,även om det bara är en vecka, jag måste unna mig någonting efter allt arbete jag har utfört:P
Förskola är min grej...jag vill inte sluta.

Och idag var jag och jeff i borenshult och åt glass,det var mys..kul att bara göra nånting,,sånt uppskattas.

hej

image32image33

tycker du jag är tjock?

För ett tag sen var jag och tränade, sen när jag skulle byta om så kom det in två tjejer i 10-12 års ålder, både var ju inte riktigt smala men absolut inte tjocka, så sa den ena till den andra
"tycker du jag är tjock?"
-nee men jag är så himla tjock, och drog upp tröjan och visade magen.

sen stod dom där och kollade på varandra och sedan i spegeln och beklagade sig för varandra.

tyckte jag var attans tråkigt,dom var ju inte gamla,vet inte ens vad dom gjorde där riktigt,kanske simmade eller nått, vad vet jag.
men när man hör sånt så vet jag inte riktigt vart världen är på väg, dom borde inte ens bry sig.

nu när jag sitter och skriver så kom jag på Jennifer, när vi gick i högstadiet så läste vi kamratposten eller vad det nu hette, så i serien var det två tjejer som pratade
"tycker du jag är tjock"
-nee, svarade den andra.
"inte ens lite?"
-nej.
"meeen,du är lite tjock"

hehe det där tyckte vi var jätte roligt:)

därför blir det en hälsning till Jennifer "jenka, jukka dalle", dahlberg...
förresten, om jag hade träffat henne,vart skulle jag då få mitt "dödscoola" KakkaForsse ifrån då?
man kommer långt genom att skoja om saker och ting,,KakkaForsse är inte mer än fränt.
inga kommentarer om att kakka betyder bajs nu.


tar tag i livet.

Tog tag i mitt illamående idag och ringde vårdcentralen,för så här kan jag int ha det,,må dåligt hela tiden och kräks och sådär, så jag fick en tid redan idag som tur var.
Men som anligt visste dom inte vad det var så jag fick medicin för magkatarr, får se om det funkar, men tror faktist inte det.

är så attans trött fast jag har sovit "middag" , kanske just därför jag är så trött, men så mysigt att krya ner bredvid jeff och sova lite innan han åker till jobbet.

Ska börja jobba tidigt i morgon så bäst att jag lägger mig snart så jag orkar upp:)
men i morgon kommer nog dagen så fort jag jag har någonting att se fram emot, myskväll med jeff,varmsmörgåstårta och film och masser pussar:),förhoppningsvis:P

Ser faktist fram emot en lugn helg också, fredag blir att spenderas med Marie, lördagen blir nog en hemma kväll för mig själv, om jag nu inte ångrar mig och följer med Linus och Johanna ut men tror inte det...Och söndag blir det mys med Jeff...
skönt att ta det piano ibland med ju.

nu ska jag äta sen sova.
hej

Vårkänslor,för att vi älskar varandra

Har kollat igenom lite här på bloggen och upptäckt att jag knappt skriver om min kära pojkvän, det är ju lite dåligt efterssom han är en stooor del av mitt liv och jag umgås för det mesta med honom om han eller jag inte jobbar förstås.

Men efterssom det börjar bli vår så kommer det upp masser vårkänslor och det känns, idag har det varit toppen väder och då blir man glad, dessvärre började jag sakna Jeff redan efter några timmar och ville att han skulle komma hem hit igen, och lustigt nog så skriver jag bara sanningen här utan att överdriva, låter löjligt att börja sakna någon efter så kort tid men det kan man tydligen.

I vilket fall som helst älskar vi varandra och jag har tur att jag har honom, så därför fick han ett heeelt inlägg för sig själv:)

kanske till och med borde klämma in ett citat:
 "about love, the truth, what you mean to me
and the truth is, baby you're all that I need."

hundarna utan koppel igen.

okej,nu har det hänt igen, när jag var på väg till jobbet (förskolan) så gick jag som vanligt genom stan. och vad kommer där,mitt bland allt folk...jo en lös hund, och ägaren till hunden gick flera meter före, var tvungen att kolla förståss...
för ett par dagar sedan skrev jag ett inlägg om att koppla hundarna eftersson jag hade stött på en lös hund när jag var nere i varamon och promenerade men det är mer okej att ha en lös hund där än mitt i stan.
Tycker hundägare borde skärpa till sig och följa de lagar som faktist finns på att ha koppel på hundar!

på tal om snigelbajs har jag tagit en promenad med min kära vännina Marie, vi hade en del tat bubbla om.

tjäna pengar på att blogga?

visst det är väll bra för dom som inte kan skaffa sig ett "ordentligt" jobb, men ändå, men jag vet inte, måste man få pengar för allt man gör nu för tiden?
Läste om hon "blondinbella" eller vad hon nu heter, får hur mycket pengar som helst säkert för att skriva lite i sin blogg dagligen, men inte nog med det, nu släpps det tydligen en bok om henne och hennes blogg...har inte hört så mycket om det men är det inte lite överdrivet?


trodde faktist att man bloggade för att skriva av sig lite och att ha det som ett litet tidsfördvis.

RSS 2.0