överskattad dag

nyår hit och nyår dit, alla pratar om det, "vad ska du göra på nyår", "jag måste köpa en klänning till nyår" och så vidare...
och ja,jag är en av dom men ändå, nyårsafton är en överskattad dag.
Det bästa enligt mig att göra på nyår är att vara med ett par vänner sådär, äta god mat och bara ha allmänt trevligt, nu låter jag som en gammal kärring men så är det..
Hellre att vara en kärring än att ränna omkring på stan vid 00.00 tiden och krama alla (även de man inte ens känner så väl) och säga gott nytt år...nej tack.

Nyårslöften då?
dom är till för att brytas, har nog inte ens försökt ge mig på det där med nyårslöfte för tycker det är lite löjligt, men i år ska jag faktist försöka med ett par:

Träna minst 2 ggr/veckan- hur jobbigt kan det igentligen vara att ta sig ner dit 2 gånger, tar 5 min på cykeln att åka dit..och igentigen är det inte ens jobbigt att träna, utan att komma dit..
mn detta är ju ett nyårslöfte som de flesta ger, men hur ofta håller det igentligen?
Öppna sparkonto-  ja det låter ju inte så jobbigt, men jag måste ju givetvis sätta in pengar på det med, jag är riktigt dålig på att spara pengar så det ska det bli ändring på, förhoppningsvis.

Förresten, hur länge ska ett nyårslöfte hålla?ett helt år?

dyra raketer

hemkommen från eskilstuna, eller ja, igår kom jag ju hem men hade fullt upp hela dagen så hade inte tid med datorn riktigt..
Det är riktigt skönt att bara komma iväg lite, det räcker med några dagar så är jag nöjd, eller igentligen inte men jaja.

snart är det nyårsafton, kläderna är klara, även alkohol och raketer..varför är raketer så dyrt?vi köpte raketer för straxt över 1000 lappen och ändå fick vi inte mycket, dock lite större raketer men ändå, alldeles för dyrt.

och idag har jag även lite att pyssla med, ska åka och kolla på tapeter med mamma, dom har tydligen börjar renovera deras sovrum, sen ska jag och jeff sola..
och sist men inte minst ska jag träffa camilla och marie och ta en fika, det var inte igår direkt:)

hejdå

nu åker jag till Eskilstuna, återkommer på måndag...

bättre sent än aldrig..

skulle ju skriva svaret på rimmet (förra inlägget), och svaret är : Plånbok.
inte så lätt kanske.

Jag har iallafall fått alla mina julklappar, blev mer än nöjd..bla fick jag en plattång, dataväska, smink, morgonrock och mer därtill:)
mamma vet precis vad jag behöver och vill ha.

Ska straxt åka till mina kusiner men först ut till maxi för att köpa frukost till i morgon..som ni vet ska jag jobba och så måste man ha med sig både kvällsmat och frukost.

så jag säger väll som alla andra, god jul.

gissa rimmet...

har man verkligen rim på julklapparna nu för tiden? i våran familj har vi aldrig ens försökt ge oss på det där..
känns lite som man bara hade sånt förr i tiden men vad vet jag..

dagen före julafton, jag har köpt en julklapp till mamma och pappa, jeffs julklapp får han när jag kmmer hem från eskilstuna istället, men har inte riktigt bestämt mig för vad han ska få men han tjatar om en parfym men det och kalsonger är nog det tråkigaste man kan köpa..men sånt som är tråkigt att lägga pengar på själv så det kanske passar till julklapp ändå..

Ska iallafall hem till mamma och pappa och sova inatt så när jag vaknar är det bara gå ner till granen och ett paket, det har vi som tradition iallafall, ett paket på morgonen, resten på eftermiddagen med släkten...

gissa rimmet, "Denna bok har inga mord, ingen kärlek och inga ord"

säkert ingen som orkar gissa men svaret kommer senare ikväll...


Det värsta med julen..

med julen är att det är så mycket skit på tv, alla dessa "nu är det jul igen" och "jul med Ernst" och allt vad det är, bara masser julfilmer och program..men mina program som jag vill se då?

Nej det här med julen är inget att ha, fast det ska bli roligt att ge mamma och pappa deras julklapp, dom kommer nog bli glada:)

Fast all den här julmusiken som spelas gillar jag faktist, och allt gott man äter, ischoklad, knäck, det har jag dock inte ätit men förhoppningsvis blir det nån iallafall och masser annat gott, så man får unna sig både det ena och det andra..
och i väldigt många hem finns det en aladin eller paradis ask..och det uppskattar jag verkligen..senast var jag nere och nallade i annbritts aladin ask:)

ja julen kanske är rätt okej trots allt...



en rolig nyhet..

fick jag idag, men jag tänker inte dela med mig av den..inte än på ett tag..bara till dom jag känner:)

Blev att åka upp till jennifer och sätta om mitt hår idag och efter det blev det att träna en liten stund, hann inte med allt för mycket på gymmet.

jag avslutar detta inlägg med att ge ett stort + till det härliga vädret som jag att min julkänsla är på topp.
-eller inte.

lilla julafton

Igår blev det som sagt öldrickande, var slappt som tusan, sen började vi spela alias och poker, poker är rätt roligt måste jag erkänna när man väl kommer in i den.
Idag var jag och jeff hos mamma och pappa, firade "lilla julafton" som jag gör varje år med mormor och min moster, dock kunde inte min moster vara med detta år så det blev bara mormor:)
Fick pyjamasbyxor och strumpor, ullestrumpor som jag ska ha när jag jobbar och står ute i kylan.
Jeff fick en drinkbok med 1001 olika drinkar, jag hittade fyra som jag vill göra.





 


gamla minnen

Blev en snabbvisit i linköping, köpte en par örhängen bara..det var så mycket folk så vi gick bara in i några affärer.

Sen åkte vi vidare till mobilia, där köpte jag en jacka,en röd, precis vad jag behövde. Jeff köpte sig två t-shirtar och ett par kängor till jobbet, fast på militaria.
Sen storhandlade vi på city gross, förstår inte varför alla åker dit och handlar, willys är ju billigare så varför åka ända till mantorp?

Men åter till ikanohuset, ni kan aldrig gissa vem jag träffade där! Camilla,Vilgot och camillas mamma..Fick en liten mindre chock när dom bara satt där,har inte träffas camilla på hur länge som helst..men vi sa iallafall att vi ska försöka klämma in en fika med marie också..
Dock har vi ju inte allt för mycket att prata om, camilla ligger några steg före oss i utvecklingen så hon har nog inte så mycket gemensamt med oss och tycker nog vi är rena rama barnungarna i vårat tankesätt:P
Men man kan ju alltid prata om gamla minnen:)

Ikväll kommer johan,jesse och martin hit..ska dricka lite öl och sällskapa.

men först, tvätta.

kläder på gymmet?

De få gånger som jag är och tränar så är det alltid nån som har utmärkande kläder eller har lustigheter för sig, som t ex konstiga ljud.

Idag var det en kille som hade gasp byxor,linne,tröja och även en gasp väska och till det hade han badtofflor..det där med att ha samma märken på alla kläder går inte hem hos mig, speciellt inte när det är ett stort tryck på varje klädesplagg/väska..men om det inte syns så tydigt är det okej.
Det ser aningen för överdrivet ut annars..

och badtofflor?njae funkar inte riktigt det heller, fast bättre än ingenting alls.

andra saker som inte riktigt går hem är keps,mössa,hårband på killar och blommiga badskjorts (om man inte har några andra så får det väll duga men helst inte)

Undrar vad folk tycker om mig? jag ser rätt dan ut jag med, ibland har jag på mig en gammal folkrace t-shirt..
men jag ska köpa nya t-shirtar,  om jag köper nya träningskläder så kanske det blir det roligare att träna?så måste det vara...


stackars barn

Hörde idag på jobbet att i Norrköping får inte barnen pepparkakor på förskolorna, tycker det är jätte dåligt, visst att barnen säkert får pepparkakor hemma men på tex luciafirande och julavslutning på förskolor brukar man oftast få saft,lussebullar och pepparkakor..
men antar att barnen blir utan allt eftersom allt med socker dras in..

Vissa förskolor här i motala här tagit bort glassen som barnen vanligtvis får på fredagar, och mjölk till lunchen är också det borttaget..
Fast det där med mjölken tycker inte jag är hela världen, det är så mycket mjölkprodukter i maten, sen får dom mjölk till frukost och mellanmål, det blev en hel del klagomål men dom får tillräkligt på förskolorna och så dricker barn en hel del mjölk hemma..och förresten är det bra att barnen lär sig dricka vatten, det behöver kroppen med ju.


idag kommer han hem

Idag får jag en guldstjärna för jag har varit och tränat.
Sen var jag och köpte mig lite morötter och dipp till kvällen..

Och ikväll kommer Jeff hem, men blir nog inte att umgås så mycket eftersom både han och jag säkert är trötta.
Men i morgon blir det en heldag, bara vi två, vi ska till Linköping och köpa julklappar, äta och strosa omkring lite, sen vidare till Mantorp och storhandla..
Ibland kan jag tycka det är jätte roligt att handla, men vad är det som är så roligt att lägga i matvaror i en vagn?..kanske är jag som är väldigt lättroad bara.

Vad ska jag göra idag då?..jag har gjort mitt idag så jag ska bara ta det lugnt, kanske städar resten av lägenheten men det är inte så lockande...


är det jag som är larvig?

Jag skulle verkligen behöva slänga lite torrsoppor, det är inte speciellt långt att gå men det är väldigt mörkt.
Vet inte varför men jag är en riktig vekling när det gäller mörker, även fast klockan bara är straxt innan 18.00 så tror jag att det kommer hända både det ena och det andra och så känns det som om nån följer efter mig..

Är detta normalt?

Men det ksulle vara skönt att komma ut i friska luften lite med faktist, så får se om jag vågar pallra mig ut..

Kanske borde ta på mig min rosabandet reflex så jag inte riskerar att bli påkörd, det är ju alltid nått att förebygga.



chokladtomtar

Var ju som sagt på lidl och där skulle jag köpa chokladtomtar, finns det nått godare?


hann visst äta upp de flesta chokladbollarna innanjag tog kort:)

tandläkaren

Har faktist inte städat ett dugg idag, efter mamma varit här så följde jag med henne till lidl och sen gick jag ner till Anne-britt och åt mat, så slapp jag laga nått hemma:)

Sen följde jag med kevin (jeffs lillebror) till tandläkaren, blir nervös bara av att gå in dit även fast det inte är jag som ska sitta i stolen.

Men efter laguna beach ska jag sätta igång med städningen..


gardinerna sitter lite ojämt just för tillfället men har inte rättat till dom ordentligt men bra blev det verkligen:)

Jag vann:)

oh vad roligt, jag vann en Mamma mia film, www.johnvalencia.blogg.se hade en tävling igår och jag gissade fel men vann ändå, jag var  nära iallafall:)

Vet inte om jag gillar den filmen eftersom det är en musikal men jag kan slå vad om att mamma eller mormor tycker om den så nån av dom kanske ska få den, vi får se vem som är snällast:)


jag har blivit galen

jag har blivit galen,jag ska städa, och jag känner verkligen för att göra det med..fast sitter jag här i soffan förlänge blir det nog ändring på det.

skulle igentligen ha jobbat idag men Inga ringde i morse och sa att det hade blivit nått fel, så får man väll inte göra?ta tillbaka timmarna sådär, men iof så gör det inget för då har jag hela dagen på mig att städa och eventuellt träna istället..

Hur som helt så kommer mammsen snart och ska stta upp gardinerna, får hoppas dom passar bara:)

men annars är det Scotts som gäller för mig idag, är det inte härligt med lite dansband såhär på morgonkvisten?

/ karin - "man känner sig trygg i din närvaro"

Adolf Hitler

Läste på aftonbladet att en unge har blivit döpt till Adolf Hitler, pappans förklaring var att dom döpte sonen till det eftersom ingen annan heter det och att det förflutna är det förflutna.

Men varför just adolf hitler?jag skulle aldrig döpa mitt barn till nått som förknippas med nått väldigt dåligt.

Men han var nynazist själv säkert bara att han inte vågade erkänna det, hur många andra är det som har hakkorset tatuerat på handleden och nazistiska symboler på väggarna?
Eller ja nån stolle finns det säkert men ändå, det är konstigt.

stackars barn...

chokladkalender

här sitter jag och vräker i mig hela min chokladkalender, är inte du lite för gammal för sånt kanske du tänker?
-nej,man blir aldrig för gammal.

Men borde inte 24:an vara större än alla andra dagar?


jag är så nyttig..

När jag gick i högstadiet åt jag pommes,korv och bearnesås(stavning?) varje dag när jag kom hem från skolan i ett bra tag, det var verkligen en favorit.
Men nu för tiden äter jag det inte alls ofta, som tur är...

Men det är fortfarande lika gott..


det är inte massvis med salt,det är masser pommeskrydda, fast å andra sidan är kanske
hälften av pommeskryddan salt?

billigt eller bra?

Sådär ja, då har jag handlat blommor, blev kanon bra men kommer se ännu bättre och mer hemtrevligt ut när gardinerna är uppsatta.
Har man inga gardiner så ser det ut som man är precis nyinflyttat, och jeff/vi har ju bott här sen första september.
nog om gardiner.

Idag har jag iallafall gjort nånting till skillnad från igår, så nu behöver jag inte å utanför dörren..men jag skulle verkligen behöva träna men jag har ingen ork eller lust...

På tal om träning, hade funderingar på att byta gym, från feelgood till korpen, på feelgood betalar jag 300:- i månaden, och på korpen skulle jag betala 199:-, men tanke på att jag tränar 2 gånger i månaden typ så är 300:- lite dyrt, men å andra sidan så är det ritkigt skabbigt och dåligt ljus på korpen, ungefär likadant ljus som på en industri, och ibland hänger det även spindelnät i taket, så ja..jag betalar hellre 100:- mer för ett fräscht gym än ett billigare och sunkigt.




köpa blommor

Nu ska jag straxt åka till M-blommor med jeff mamma, ska köpa lite blommor till vardagsrumsfönstret och det finns nått fint.
Får hoppas att jeff inte blir arg när jag köper upp hans presentkort, men förhoppningsvis inte:)

Och i morgon skulle mamma komma hit med gardiner, får hoppas dom passar bara men annars får det duga så länge.

Nej nu måste jag pysa, ni får se sen vad jag kommer hem med.

den osminkade sanningen..

Ja alla är inte vackra när man tar bort allt smink, det kan man ju se, men på sånna här bilder så tar dom ju såklart de fulaste bilderna de kan hitta och man ser ju inte alltid ut så heller direkt..eller, vad vet jag?







sist men inte minst, jag själv osminkad, men lika glad är jag för det.


en katt kommer lastad..

i vadå?

- i en väska...




kan du inte sätta upp gardiner själv?

god morgon, onsdag morgon och jag är ledig idag.

Gick in på bloggen och hade fått en kommentar  från Majsan 19 år "kan du inte sätta på gardiner själv???????????"
Kan kan jag väll, eller jag har aldrig gjort det så jag vet inte men jag är lagd åt det lata hållet så smidigare att fråga mamma och hjälp och om hon gör det blir det bäst gjort, jag är en slarver som inte skulle bry sig om att stryka gardinerna först.

Ska väll börja dagen som vanligt med lite frukost..

återkommer

han har lämnat mig.

Jeff har åkt till Oskarshamn igen så jag är lämnad ensam, ja med katten såklart.
Han kommer hem på fredagkväll igen..kanske ska jag överaska honom med nånting då, städning, sätta upp gardiner i vardagsrummet om mamma har tid att hjälpa mig.
han skulle bli jätte glad:)

Det är ju bra med honom för han uppskattar verkligen småsaker, räcker med att jag plockar upp mina kläder från golvet så blir han glad..
Det är ett smart drag av mig att göra så lite som möjligt här för då när jag väl gör nått så uppskattar han det verkligen, och det är ju alltid roligt att göra nån glad:)


klassföräldrar

var ju som sagt på luciafirande igår, mycket trevligt,.
men efter barnen hade sjungit och sådär så gick vi och fikade, när jag gick igenom råssnässkolan upptäckte jag att det var en riktigt skabbig skola, men dom hade gjort ett försök till att fixa till den genom att måla väggarna med lite alla möjliga färger, men det såg nog bara värre ut.

Men iallafall, en del föräldrar var så klyshiga, lyckliga familjen och alla känner alla, sen går dom hem och snackar skit om de andra föräldrarna, så typiskt, "vi är ju mycket bättre än dom", "vet du vad hon/han sa, det är förskräckligt".
det här är ju ingen fakta utan bara vad jag tror men jag brukar ha rätt, typ.''

Men är jag själv mycket bättre?hehe ne såklart inte, jag sitter ju här och beklagar mig..så nej,jag är inte mycket bättre.

björn gustafson

ibland måste man varva ner lite, så därför har jag legat i sängen hela dagen med datorn i knät och kollat på film.
inte för att jag har något stressigt liv så jag måste varva ner men det låter ju bra.

kollade på Björn gustafson, den där filmen..var masser klipp av det roligaste han gjort antar jag, trodde det skulle bli lite för mycket och att det ksulle bli överdrivet men så var det inte, det var roligt rakt igenom..


luciafirande,bättre sent än aldrig.

ohh vilken dag, har jobbat en stund sen bara sovit bort hela dagen men nu så är jag på fötterna igen:)

Pratade med Lisa idag med så nu är det bestämt helt att jag åker till henne efter jul, antingen juldagen eller annandagen, tur för mig att hon ska till motala på jlafton så jag kan åka med dom tillbaka till eskilstuna.

Men vad händer idag då?jo, jag ska på "luciafirande", jeffs lillebror ska vara med i ett lucia tåg på sin skola så klart man måste dit och kolla:)

Men först och främst måste jag fixa till mig lite,just nu ser jag ut som en påse skit.

sanningens ögonblick

kollade på sanningens ögonblick, blev så irriterad på den där Björn..vilken nolla, hur kan hon vara tillsammans med honom tänkte jag?
Men så gick jag in på kanal 5 och såg ett klipp med flickvännen om vad hon tyckte och kände, nu förstår jag varför dom är tillsammans, ingen av dom verkade ha alla hästar hemma..lika pantade både två..
Iallafall om man dömer utav det man såg, jag känner dom ju inte privat direkt, tack och lov.


framtida planer

För nån månad sen eller sådär så kändes det som det aldrig var helg och när det väl var det så var det över lika snabbt igen.
Men vad har hänt nu på sista tiden igentligen?det är helg hela tiden, visst är det skönt men ändå, man uppskattar inte helgen på samma sätt. Det kan ju bero på att jag jobbar så korta dagar så vardagarna rusar förbi..det måste vara så.

Och inte nog med det så är det julafton om bara lite mer än en vecka, sen nyår, sen helt plötsligt är det sommar igen..
Sen går det runt sådär i en tråkig cirkel, jag måste ha nånting att se fram emot, en resa..men smakar det så kostar det tyvärr..men några korvören ska jag nog lyckas skrammla ihop.
En liten tröst är ju att vi ska åka på kryssning i januari, och det händer ju inte allt för ofta så jag har ju nått att se fram emot.

Så ska jag åka till Eskilstuna i mellandagarna med förhoppningsvis:)

Men just nu får jag leva i nuet, och nuet innebär tv-tittande och sova så jag orkar ta mig upp i morgon.

gammalt smink

När man vaknar upp såhär "dagen efter" så  tycker jag sminket ser bättre ut än när det är nysminkat, ja om man bortser från det smink som ligger under ögat förstås.
Detta gäller även håret, det kanske inte ser bättre ut med det är så lättare att fixa iordning det, kanske är det för allt spray och sånt där man haft i..

Sitter och kollar på The hills, men det ä ingen svensk text så hänger inte med riktigt, men bättre det än inget the hills alls.
Mitt ögongodis är verkligen spencer, alla älskar väll honom?


det värsta är att jag får dela honom med Johanna

50 års fest

Jo, som sagt var jag på 50 års fest igår, det var trevligt men jag åkte hem redan vid 23.00 tiden för jag var trött..som vanligt.
Var inte så mycket folk faktist men det räckte för mig:)


söta meja som städade

tomas och isa

lite folk

jag och jeff, nej,skjortan är inte för liten, fast på bilden kan man tro det:P

jeff och johanna



ingela som fyllde 50


heja Kevin

yes,hoppas kevin vinner, fast å andra sidan så lyckas ju den som kom på andra plats bäst så okej, alice kan vinna.

Sitter hemma hos mamma och pappa nu, har precis vräkt i mig masser smörgåstårta, det satt fint.

lata abetslösa

Det är riktigt mysigt väder i dag faktist, vore skönt att traska omkring i snön, dock ser den lite blaskig ut men det är inte hela världen.

Det bästa med att vara sjuk är att man kan ta tag i tråkiga saker, t ex arbetsförmedlingen.
Skulle ha skickat in mitt CV till min handläggare för hur längesen som helst igentligen men har inte tagit tag i det, men nu är det fixat så behöer inte tänka på det mer.

på tal om arbetsförmedlingen, folk pratar om hur jobbigt det är att vara med där och att man måste gå på lite möten och sådär.. Det måste verkligen vara jätte jobbigt att vara arbetslös och vara tvungen att spendera några timmar per månad på ams, dom måste verkligen ha fullt upp..hur ska det då gå om dom får heltidsjobb?
skitjobbigt för dom kan jag lova.

sicken otur

jag är sjuk,huvudvärk som heter duga..och jag har inga huvudvärkstabletter.
Faktit så började det igår kväll, jagade mat, kände mig helt plötsligt svimfärdig och jag såg knappt ingenting, och jo, jag hade brillerna på mig.
sen helt plötsigt stod jag där med världens huvudvärk, så gick in till grannen och frågade efter en huvudvärkstablett..hon hade ingen.
synd.

så jag har varit utan ända sen i går kväll, har knappt sovit något och vaknade med samma huvudvärkt, trodde allt att den skulle försvinna bort i drömmarnas land men icke.

så idag fick jag vara hemma från jobbet...

Dagens stora fråga, får man unna sig nått gott när man är sjuk?jag har hört att man blir frisk av kuckelemuckmedicin.
det är ju så tråkigt att ligga hemma en hel dag och inte ha nått at knapra på..

skitdag

Var på stan med maruska idag, köpte ett åar stumpbyxor och en randig t-shirt/tröja, tänkte att jag skulle ha det på lördag när jag ska på 50 års fest, har även lånat en svart kjol av jennifer som jag tänkte ha..
när jag kom hem så testade jag hur det skulle se ut, jag såg ut som en påse skit...eller lättare sagt som en sån där som står på gatan och som inte pratar i svart vita kläder och låtsas knacka på en ruta..ja ni vet vad jag menar, en sån där som mimar och spelar dum..

Det passade inte ihop för fem öre, så ska hem och testa vanliga helsvarta strumpbyxor och andra skor till så får vi se, annars får jag väll dra på mig ett par vanliga jeans, kul på en 50 års fest.

och inte nog med att inte mina kläder passade så blev mina planer förstörda ang julklapp till mamma och pappa så får hitta på nått nytt.

och så lurade marie i min dumheter idag med,
 "ska vi gå till sibylla"
-öhhh jag ska ju inte äta sånt men okej.


smart drag karin.


ful pojkvän?

Roligt att min pojkvän tycker att min blogg är larvig och ful..men han själv då?en riktig larvpotta som bara går runt och städar hela tiden, manligt.
Kan man inte blocka nån från ens blogg? om man kan det ska jag definitivt blocka honom..

Efter jobbet åkte jag till jennifer, skulle sy fast håret igen, sedan kom Malin, trevligt att träffa henne igen, var inte igår direkt.

Skulle ha träffat marie idag igentligen men är så rackarns trött så orkar nog inte det, men vi kanske får lite tid i telefon iallafall:), vi får se.




trevlig lördag

vilken trevlig lördag det har varit, först dop sen hem till mamma och pappa och åt mat och kollade på dansbandskampen.





dåliga bilden men dom får duga

Nu är det dags att se britney spears, for the record.

nya inköp

glömde säga att jag hittade lite på stan i går iallafall, köpte mig en kofta, jätte söta örhängen som föreställer rosetter i "guld" och en helt vanlig svart halsduk.
Dock hittade vi ingenting till Jeff,bättre lycka näst gång.

Blev som sagt utgång igår till hugo, det dög men inte mer än så, var inte mitt typ av folk ute riktigt och så var det mycket bråk, och det är aldrig roligt...men sånt som händer.

Men idag iallafall är det dop som gäller, sen ska jag hem till mamma och pappa.

den stora frågan idag är väll vad man ska ha på sig på dopet, jag har aldrig varit på nått förrut så jag vet inte riktigt?usch vad svårt.

det blir utgång

Blir hugo med carro och carin ikväll, men först ska jag vara hemma och kolla idol såklart:)
Men det blir lugn för jag ska på dop i morgon, inte förrän vid halv 4 men ändå, jag vill ju inte se sliten ut.

ska vila en stund så jag blir lite piggare:)


vad ska jag göra?

Fredag,jag är ledig...

Ska till stan med Jeff och köpa lite kläder åt honom om han hittar nått, och jag borde köpa ett och annat med, som örhängen, ny halsduk, underkläder och sånt där.

Men jag har inga planer för helgen verkligen, förrutom jobba på söndag, men vad ska man hitta på ikväll? kanske ska vara hemma och kolla på idol, åka hem till mamma och pappa? de flesta jobbar ju ikväll så lite tråkigt sådär..men jag kommer nog på något.

Nu ska jag fixa till mig lite så vi hörs sen gott folk..

jul-väskan

Nu när julen börjar närma sig ska jag ta fram min jul-väska, fick många kommentaren när jag använde den i juni att den var så julaktig och det stämmer ju såklart..så nu är det dags..


godisfri

som jag skrev igår så var jag hos frisörn, klippte in löshåret och färgade ögonbrynen, håret blev jätte bra måste jag säga och ögonbrynen vart väldigt mörka men jeff och mamma tyckte inte det.
men det är ju en vanesak, förrut målade jag ju ögonbrynen men det är ju inte speciellt snyggt så bättre med färgade.

Och vad har jag gjort idag? jobbat till 5, sen hem och lagade mat och nu har jag gosat ner mig i soffan.

jag har gjort tillräckligt idag så behöver inte göra mer.

förresten har jag varit läsk/glass/godis/snabbmats fri i en vecka nu, undantag i måndags när pappa fyllde då jag åt tårta.
men nån gång måste man ju unna sig,och det passar ju bra när nån fyller eller när man är på besök hos farmor.

fabriken


jag och emil på fabrken

fan vad pinsamt

idag hände nått riktigt pinsamt, jag åkte in till stan för att klippa mig och färga ögonbrynen.
När jag gick hemmifrån tyckte jag att det var lite konstigt med ena skon, men inte tänkte jag mer på det sen.
Men efter ett tag så kände jag fortfarande att det kändes så konstigt, det var lite svårt att gå, så jag kollade ner på mina stövlar och såg att jag hade tagit två olika stövlar, en brun och en svart,fy fan vad pinsamt, och inte så konstigt att det kändes konstigt när jag gick heller, den ena skon är ca 4-5 cm högre än den andra..jag hoppas inte folk såg det, jag gick ju ändå i ett par affärer och var hos friösrn så nån såg väll men jag träffade även på Línus och marie och ingen av dom la märket till det..
Men iallafall så visste jag ine om jag skulle skratta eller gråta,jag hade en del affärer kvar som jag tänkt att kika in på, men jag kunde ju inte gå där i olika skor, och kände inte direkt för att visa mig mer på stan, så jag började traska över torget och som tur var fick jag syn på mammas bil, så hon skjussade mig till jeff och tillbaka igen.
Sen var allt som vanligt..

dock hittade jag ju ingenting såklart på stan, bättre lycka nästa gång.

RSS 2.0