fattiga kanal 5

Missade gossipgirl, skulle gå in och kolla på avsnitten på kanal 5 play, det visade sig att dom tar betalt för att se ett avsnitt av de lite populärare serierna, gossip fanns inte ens men desperete kunde man se, jaa om man betalar 19:- då, fan vad fattigt, inte för att jag är snål men vem vill betala 19:- för att kolla på nått som hackar, så ska det buffras och inte nog med det så är det säkert reklam med, nej play ska vara gratis!


Save your givings for the living instead

Var på julskyltningen med mamma idag, köpte lite julklappar, fikade och köpte liter lotterpå torget, jag vann en julskinka, eller lättare sagt ett presentkort på julskinka för 150:-, men det lockar inte mig riktigt att köpa skinka så mamma fick det.

Har hunnit med att köpa en julstake på maxi och fikat hos Jeffs mamma med, så ingen ligga i soffan och slöa-dag här inte, det får bli nästa helg.

Nu: film med Jeff

Let's don't let a good thing die

Jag och Jeff ska åka till mamma och pappa för att fira pappsen, äta kebabpaj och äta tårta.
Efter det blir det filmkväll hos elin med Soda, Wilma med, mycket trevligt.

Så det här blir man andra nyktra helg, inte så tokigt.


And we have just one world,But we live in different ones

Det blev en hemmakväll, orkar inte ta mig nånstans, ja förrutom affärn där jag köpte allt jag behövde till kvällen, chips, dipp, cola, kitkatt och frallor.

jag gillar verkligen hemmakvällar.

Sitter och kollar på idol, calle åker nog ut men jag hoppas på tove, hon gick från att vara den lilla gulliga tjejen till dryg och nonchalant, dock har ju hon snyggast kläder så Eling Kling och ligan har gjort ett bra jobb.


but things change, and that's the way it is

Jag är helt slut, förstår inte att folk som jobbar heltid och "raka" veckor orkar! kan ju vara så att vi ungdomar är alldeles för lata nu för tiden.

Hur som helst så vet jag inte hur jag ska göra ikväll, vara hemma och sova och läsa min nya bok som kom igår eller gå till Matilda och festa lite grann?
svårt, just nu lockar sängen mest...


tar mig en tupplur så får vi se vad det blir...



nya boken, ska visst vara bra sägs det?


Well excuse me, guess I've mistaken you for somebody else

Kommer bli ännu sämre uppdatering här än vanligtvis denna vecka, jobbar så mycket och efter en dag på dagis är jag helt slut så orkar knappt göra nånting.

Men nått jag orkar ta upp idag är iallafall hundägare, jag har sagt det förr men det tåls att sägas igen, ha koppel på hundarna..härrom dagen när jag var ute och åkte sprang det ut en hund mitt på vägen, jag vill då inte ha en död hund på mitt samvete bara för att ägaren inte sätter koppel på den.
Inte nog med det så ser jag ägaren lite längre bort och hon hade inte direkt bråttom med att hämta sin hund från vägen utan kommer lite lunkandes som om ingenting medans vi andra som körde förbi blev oroliga för den stackars hunden..

vilka människor det finns...



But you don't really care for music, do you?

Helgerna är på tok för korta, borde vara helgdag i morgon med igentligen.

Men hur som helst har det varit en bra helg, tv:n har varit min bästa vän, ja förrutom johanna som var här i går, vi hyrde två töntfilmer, den ena var visst dubbad och den andra hackade, sicken osis...men vi bubblade mest ändå så det gjorde inte så mycket, men fler filmkvällar borde man ha.

Är hur trött som helst idag, somnade vid 5-6 i morse, var hur mycket bra som helst på tv:n i natt, men det får jag sona för nu, sitter och halvsover här i soffan och orkar inte göra nånting, fast jag har iallafall kommit iväg och solat, alltid nått.

NU: sova



Hear the screams from everywhere

Nu har jag varit och storhandlat, jag gillar faktist att strosa omkring i affären.
köpte nått som jag då aldrig köpt till mig själv förrut, en paradisask, sånt köper man inte till sig själv, utan ger bort, eller jag har inte gett bort nån heller nu när jag tänker efter..men hur som helst åkte den ner i vagnen för den var billig, 34,50:-...som hittat.

Lördag, fest tänker ni...mitt tänk brukar också gå i dom banorna varje lördag men så blir det inte, Johanna kommer hit ikväll så det blir myskväll för hela slanten...det händer inte så ofta som det borde göra.
hyra film (säkert nån riktig tjejfilm, helst med paris hilton i huvudrollen) äta chips och bubbla om allt och inget.

Ja det blir nog en toppen helg för mig, och en lugn för en gångs skull.


smutsiga skor.


för jag har blivit lurad

jag är på jakt efter en cykel, för ett rimligt pris eftersom den kanske blir stulen för vi har inget cykelförråd. Hittade en på blocket i linköping, så pappa ringer och frågar om cykeln finns kvar, och visst gjorde den det så vi bestämde att vi skulle komma om en timme och att vi ringer när vi var där, när vi väl kom dit och ringer så svarar inte puckot, riktigt dålig stil eftersom vi fick åka ca 8 mil för absolut ingenting.
Han sa att han skulle hålla cykeln till oss, när vi kmmer hem och kollar blocket så var annonsen borta.

Fast han bodde i skäggetorp och det säger ju en del också så man kanske inte borde hoppats på för mycket men ändå.

så nu är det bara fortsätta min jakt efter min racercykel...


I'm an angel bored liked hell

Nu har jag haft hosta i flera veckor, och den där hostmedicinen är värdelös...eller själva medicinen kanske är bra men skiten är barnsäker så får inte upp locket så kan bara ta den är Jeff är hemma.
typiskt.

Ja det verkar som jag är ledig idag så kör väll en repris av gårdagen, sova, frukost/lunch, träna, laga mat, tv och sen sova igen.

Ska väll ta och göra mig redo för gymmet nu...


såhär glad är inte jag idag,bara allmänt seg.


Put a gun against his head, pulled my trigger, now he's dead.

En riktig tv kväll, ullared, mamma till en mördare och paradise hotel.

Har hunnit med att jobba, varit hos kusin och kollat in hans lägenhet och efter det åkte vi till farmor och fikade, det är inte alls ofta jag träffar farmor så det var på tiden!

Sitter och lyssnar på Queen när det är reklam, fan vad bra dom är/var, så några av mina favoriter har ni här.


Does anybody know what we are looking for

Trött,trött och åter trött, somnade inte förrän halv 6 i morse, trots en lugn utekväll. Hade väldigt trevligt igår med matilda och madde men jag vet inte varför jag envisas med att gå till harrys varje lördag för? det är ungefär 1 gång av 5 som är hyffsat skoj men annars är det inget att hänga i julgranen direkt, det som är roligt är att sitta och kolla på folk, en del vet jag inte hur dom beter sig riktigt.

Men som sagt, en väldigt trevlig kväll.

Idag åkte jag till mamma och pappa, åt mat och spelade mitt favortspel, yatzy.
Så kom precis hem nu, så nu väntar jag på boyie som har varit på kryssning, han har köpt nått åt mig, jag hoppas det är godis!

Och ikväll är premiären för paradise hotel, spännande, det kan vi inte missa!


Are you rough enough

Jag älskar verkligen sån musik man lyssnde på när man var yngre..eller ja, som jag tydligen lyssnar på nu för tiden med den här musiken är så fruktansvärd töntig och rolig, ja nu snackar vi inte min gamla favorit Jan Johanssen utan Popsie, Solid Harmonie, SOAP, B*witched och inte tala om S club 7.

Vilka tider, när jag är 40 år kommer jag säkert fortfarande sitta och lyssna på den här ljuvliga 90-tals musiken.


I am the rain that's coming down on you

Frukost på sängen, kan en dag börja bättre? njae det vettifan men hur som helst så har jag en väldigt snäll pojkvän som vet vad jag behöver...frukost på sängen. Det sparar tid, och den sparade tiden spenderas på att sova.

Förrutom ätit frukost så har jag jobbar och solat idag, det där med att sola blir inte av allt för mycket, känns som jag varken har tid eller lust att ta mig ut i det ruggiga vädret för att lägga mig i ett solarium och sen gå ut i kylan igen, dock är det ju väldigt skönt när man väl kommer dit.

Mammas pojkar börjar snart så ska gosa ner mig i sängen med lite popcorn tror jag minsann.


(gammal bild)


Nothing you can compare to your neighborhood hoe

Tiden går fort när man har roligt sägs det ju, den verkar gå fort när man inte har så jätte skoj också faktist.

Den här veckan har det inte hänt så mycket, har jobbat, vaccinerat mig och faktist tagit mig till gymmet i måndags.
Så jag har inte bara legat hemma och slöat om ni trodde det.

Igår blev jag kanon dålig bara sådär, beror säkert på vaccinet, världens huvudvärk och kände mig febrig. Men det gick över under natten som tur var.

Men men, så är det nu ska jag kika runt lite och försöka komma på vad jag ska köpa åt mamma och pappa i julklapp, inte det lättaste.


söndag kväll..

Kom precis innanför dörren, jag och jeff har varit ute på en liten promenad...inte allt för ofta det händer såhär en söndag.
Mamma och pappa har varit här med, firat fars dag med tårta.

Harrys blev det ju som sagt igår, ingen höjdare direkt..lite folk och jag kände inte allför många. Men jag hade ju bra sällskap med mig så det var okej ändå.

Ikväll blir det film antar jag, men först mitt favorit program, gossip girl som börjar om en timme.


heeey harryboy

"en hel helg utan alkohol", glöm att jag sa det för så blir det inte..tänkte ju faktist att november skulle bli en vit månad men redan första helgen sprack det.

men jag har en bra anledning, Lisa kommer hem över helgen, så det är hon som förstör för mig kan man säga...men det gör inget, jag får vara nykter resten av månaden istället.

Var på ikea med mamma och min moster tidigare idag, köpte gardiner, ljus och blommor som jag tänkte ha i köket i våra fina krukor, men när jag kommer hem så har kattjäveln tagit sönder ena krukan, hon som nästan aldrig tar sönder krukor...jaja jag får ta det som ett tecken, det var nog inte meningen att jag skulle ha dom.


Nu ska jagta mig i kragen och fixa til mig, harrys blir det ikväll...som vanligt.


lisa och jag (gammal bild)


Fredag..igen?

tycker det nästan jämt är fredag, men skönt är väll det.

Ska gå och jobba snart, efter jobbet ska jag åka hem till mamma och pappa, fira lite fars dag..ja jag vet att det är på söndag men vi tar det idag istället.

Härligt med helg, har jobbat heeeela veckan så det förtjänar jag nu, en helg helt utan alkohol, det var längesen.

jaja nu måste jag pysa...


lucky day...

Kom hem från jobbet för en stund sen, nu blir det film med boye och björnson.

Fick hem mina saker som jag beställde i måndags och blev kanon nöjd med min fina lykta och mina fina notpapper som Nala (katten) säkert kommer ha sönder men förhoppningsvis inte.


my new toy...

Blev väckt av ungefär sex sms i morse, jobbjobbjobb, det är bara tacka och ta emot.

sitter och skummar igenom lite nyheter på aftonbladet, en 7-åring som kraschade sin mammas bil, nån pojke som våldtagigt och dränkt en flicka och elever som fick åka till sjukhus efter vaccinering mot svininfluensan...
jaa bara masser tråkigheter...ja förrutom att det var nån som hade vunnit 7 mijloner men det vet ju alla att det för otur med sig, eller jag tror det för otur med sig att vinna pengar.

Och igår stod det om en 11-årig flicka som blivit mamma "nyss satt jag och lekte med leksaker, nu är hon(bäbisen) min nya leksak", ungefär så löd rubriken...det är förjävligt..inte nog med det så födde hon på sin bröllopsdag om jag förstod det hela rätt.


jaja hur som helst, världen är allt knepig ibland..dags att åka och jobba.

hey boy sittin in your tree

Skitdag, jag säger då det.

Skulle jobba idag fick jag reda på i morse..bara pallra sig upp och fixa till sig. När jag gick upp ur sängen hade jag jätte ont i magen, men det går över tänkte jag...men icke, gick till jobbet,var där 35 min sen var det bara att gå hem igen, tur för mig att mitt jobb ligger ca 100 m från mig.

Men hur som helst är det bättre nu, men lite träligt när man går hem från jobbet och sen efter några timmar blir det bättre, då kanske man had eklarat av att stanna i ett par timmar och att det blev bättre sen.

Men nu är det som det är, ligger nergosad i sängen och drömmer mig bort..det är så mycket jag vill ha! nya sängbord, sängkläder, gardiner, ljusstakar och massor mer, men en sak i taget!



en gammal goding


kanon helg..

Ullared, vad ska man säga?knepigt folk som hänger där, jag är väll en av dom då förmodligen, men hittade det jag skulle ha men det var för alldeles för mycket folk för min smak.

Sen när jag kom hem var det bara hoppa in i duschen och fixa till mig lite för då vankades det utgång med Matilda och Björnson, johanna var för trött så hon orkade inte efter en hel dags fighting på gekås.
Men synd var väll det för så roligt som jag hade igår har jag har inte på harrys på hur länge som helst.
Om Tobias och Alex är ute kan det inte bli annat än kul, jaa jag säger då det, vilka stollar:)


RSS 2.0