mycket att stå i...

Idag gott folk så har jag gjort hur mycket som helst, jag har tagit en snabbfika med mamma,mormor och min moster, åt en glass med vit chokladsås på, öhh vit chokladsås tänkte jag, finns det?ja men tydligen men jag har så aldrig träffat på det innan.
Sen åkte jag och jobbade mellan 14.30-19.30, sen åkte jag hem och städade hela lägenheten, efter det gick jag på fest, jag var nykter så jag blev inte långvarig, knappt 2 timmar.

så ja,jag har haft mycket för mig idag.

Men nu sitter jag här och ugglar, insmord i BUS, det är så kladdigt och jobbigt men effektivt som tusan.

plättar

Testade nyss plättar, sånna där som man köper färdiga, hade inte speciellt höga förväntningar men det var helt okej faktist, men kanske inget jag skulle köpa själv sådär.



förresten...

Den där blommiga väskan jag har tjatat om hur länge som helst nu finns på ellos igen, men leveranstiden är den 10 juni och det känns ju som år och dagar dit så vi får se, men hittade jätte fina påslakan som jag ska beställa (fast från jotex)...jag är helt inne i blommigt..fortfarande.



hej och hå

Ojojoj vilken trevlig dag jag hade igår, blev stan med jennifer och sen hem till henne och åt kycklingsallad, mumma.
Blev även lite planering av en fest, tänkte dra ihop lite gammalt folk från förr, blir nog hur roligt som helst.

På stan iallafall köpte jag en t-shirt och ett par gladiatorsandaler, bra bra då var skor avklarat, finns det nått tråkigare än att köpa skor?ja förrutom väska,jacka och byxor?

Jeff kom hem i går med, så blev hur mycket mys som helst.

ska iallafall åka och jobba om en timme så ska fixa mig lite mat, hörs ikväll!


typiskt..

Nu har jag vaknat igen men när jag skulle äta frukost blev min dag förstörd, eller iallafall frukoststund, jag hällde upp min fil som vanligt men sen när russina skulle i råkade visst hela påsen åka ner i filen så det var ju bara slänga, typiskt.

jaja det är baran köpa nya så det är inte hela världen, men nu ska jag snart gå in till stan så måste ta på mig lite kläder.


uppdatering: jag ska träffa Jennifer på stan, trevligt att få trevligt sällskap och smakråd:)

jobbigt...

fan va jobbigt det är när man vaknar så tidigt, har varit vaken sen straxt innan 8. Men inte lyckats somna om så jag tog fram datorn istället.
Men jag får väll kolla på tv tills jag somnar om, sen kommer jag säkert sova bort halva dagen..igentligen ska man ju gå upp nu när man väl vaknar första gången men dagen blir ju så fruktansvärt lång då.



vanligt


skjortan jag köpte igår


vanliga tygskor

och vanliga jag

Mjölby

Jag och mamma skulle hämta upp min moster i mjölby så vi kte lite tidigare för att äta och kolla i kvargallerian, men måste säga att mjölby är ingenting annat än en dyr skithåla, allt var dyrt, eller så har dom bara valt att ha dyra affärer, förrutom lindex typ.

men det var bra att jag kom iväg lite idag, annars hade jag nog bara suttit hemma eller gått till stan och slösat pengar.

hopp, är det nått bra på tv ikväll måntro?

inte lätt alltid...

Jag vill så mycket, alldeles för mycket.

Flytta, till Norrköping.
Veta VAD jag vill jobba med.
Få jobb.
Köpa bil.

Men grejen är att Jeff har fast jobb, men kan tänka sig att flytta men inte än.
Jag är timvikarie på 4 olika ställen, i Norrköping tar dom inte emot fler vikarier.
Jag har ingen aning om vad jag vill, just nu vill jag testa på något nytt, nått som inte har med omvårdnad att göra, så  jag skulle vilja gå ut på praktik genom arbetsförmedlingen, dock får man inte mycket pengar (fick 3600:- minus lite skatt när jag var på praktik) men det är inte pengar det handlar om, det är att få in en fot och få ett hum om vad man gör osv på olika jobb.

Det är svårt det här med jobb, men först och främst måste man klura ut vad man vill jobba med.

tur för mig..

lämnade inte in datorn idag för pccity skulle tydligen stänga i linköping så jag ska lämna in datorn här i motala istället, mycket smidigare ju.

Varken jag eller elin köpte så mycket idag, jag fick hem ett par vita tygskor, armband, skjorta, mascara, vitt bas linne,solglasögon och så köpte vi var sin stråhatt.
Men har haft hur trevligt som helst idag iallafall.




Linköping

Jag och elin ska ju som sagt åka till Linköping idag s då ska jag passa på att lämna in min dator så den närmaste tiden kommer jag inte blogga speciellt mycket eftersom jag och jeffs dator ine går ihop riktigt, men vi får se när jag får tillbaka den då blir allt som vanligt igen.

vi hörs!


kattkärlek


tjejfasoner...

jag och jeff kom till stan...

Jeff: kan vi inte luncha först?
jag: nej det är bättre att vi försöker hitta kläder åt dig först.
Jeff: men jag vill äta lunch först.
jag: varför?
Jeff: mitt hår blir förstört när jag provar kläder.

okej det här kallar jag omanligt.

otur..

Ja jag har glömt och tala om vilken otur jag hade, jag skulle ju få den där blommiga väskan (finns bild några inlägg nedan), så kollade jag på onsdagen och då fanns den kvar, sen skulle jag beställa den på torsdagen och tror ni inte den var slutsåld då? fan vad sur jag blev...fast det gick över rätt fort när jeff sa att jag fick välja nått annat.

Inte nog med det så skulle jag köpa den där nitväskan på gina idag, men remmen var så kort så det såg skitskumt ut, typiskt att man ska föreställa sig en bild i huvudet och sen bara blir man besviken, typiskt.

dålig..

ja det kan man mist sagt säga att jag var idag när jag vaknade upp, dålig som tusan...skulle igentligen bara ta nån öl på afterworken och inte dricka efter när vi gick upp till johanna men jag var pepp så jag och sara köpte med oss lite öl till henne ändå och jaa..ni fattar.
När solen skiner sitter ju en kall öl på sin plats.

Idag har jag och Jeff varit på stan, jeff skulle köpa kläder men hittade ingenting men det är inte så konstigt för det finns ju typ bara en klädaffär för killar här i stan.
men jag hittade iallafall en liten blommig plånbok som jag inte kunde låta bli att köpa.

Sen åkte vi till rimini och åt pizza, den satt fint.



jobb jobb

Hela den här veckan ar jag jobbar, dock nästan bara korta pass men det är ändå jobb, så idag jobbar jag bara 11-14.

Ikväll ska jag på afterwork med johanna och sara, har faktit aldrig varit på afterwork nån gång men vi blir nog inte långvariga, går nog hem till nån av oss sen och pratar strunt.
Men roligt att man hittar på nått nån gång iallafall.

Ska gå till jobbet nu men tåerkmmer snart!



jag johanna och sara.

bra karin!

Ojojoj vad solen skiner, och inte fan går jag ut för det, sitter inne framför tv:n och datorn och ugglar som vanligt.
Men ska gå ut till jeffs mamma och hämta bilen sen och så ska i handla, storhandla. Det är faktist roligt att strosa omkring inne i affärn och plocka ner allt möjligt i vagnen.

Börjar jobba 17.00 idag igen så jag hinne rnog inte hem och laga nån mat, undrar vad jag stoppar i magen då? inte bra, jag och jennifer kom ju överens om att sluta upp med den dåliga maten och röra på oss mer men har jag gjort det?Nej.

Men på tal om snigelbajs, det har gått 2 veckor sedan jag bestämde mig för att sluta äta smörgåsar (åt 40 macker i veckan med 80 skivor ost typ) och det har gått riktigt bra måste jag säga, har bara ätit bröd när jag ätit pizza,hamburgare, korv och smörgåstårta men inga vanliga macker, förrutom i går när jag gjorde mig 2 varma mackor men nån gång måste man ju få unna sig.
så jag tycker att jag har varit riktigt bra, inte nog med brödet så har jag slutat med oboyen för typ 1-1½ månad sen, inte för att jag bestämde mig för det utan för att den tog slut och jag inte har orkat köpa nån ny.




gamla bilder

The pinks...

Ni har väll inte missat The pinks från 80-talet?  Ett gäng grabbar mellan 10-14 år, hur bra som helst.


ett år sen..

för ungefär ett år sen var jag och Jeff i cypern, hur härligt som helst borsett från att det blåste en del...








vad tycker ni?

Den här väskan ska jag nog köpa när lönen kommer, problemet är att Jeff tycker den är skitful, men jag håller inte alls med..
vad tycker ni?



bra deal...

jag och jeff kom överens om en sak förrut, om jag städar lägenheten nån gång nästa vecka så får jag den väska som jag ville ha...är inte det en bra deal? så den ska skickas efter i morgon.



Tack Jenny

Sådär då var min design klar, tack Jenny:) och om det är fler som vill ha en ny design kan ni besöka henne.
supernöjd är jag iallafall, ville ha en enkel design och så blev det.

Nu ska jag snart åka och sola, sen börjar jag jobba vid 5 tiden idag igen men kommer hem vid 20-20.30.

hörs gott folk!

gym..

Nu har jag varit och tränat , gick faktist bra idag trots att jag inte var peppad. Men jag måste komma igång med träningen för jag orkar inte alls mycket längre, inte för att jag har orkat speciellt mycket förrut men betydligt mer än nu.

Börjar jobba med vid 5 hugget, lite jobbigt att brja så sent för då går man bara och väntar på att åka iväg, men idag har jag ju gjort nått vettigt under dagen, bra det!




ballar av stål...

Kom hem från jobbet för en stund sen, gick hur bra som helst.
Sen när jag kom hem gjorde jag mig hamburgare med bröd och nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla ballar av stål, hur roligt som helst.
Sen är det läggdags, god natt!


ändrade planer..

Nehe det blev visst ingen träning för min del, måste åka och jobba så jag återkommer vid 21.30 ikväll...

konstig blogg...

okej min blogg ser lite fläpp ut nu men en ny design är faktist på gång:)

Idag ska det tränas, känner som vanligt inte för det, vill hellre sitta hemma och äta min chokladkanin som jag visst köpte igår, oj.men när jag ätit upp min chokladkanin och druckit upp min cola så då börjar jag, alltså i morgon.....det  där med att vara nyttig funkar visst inte, jag har ätit godis varje dag ungefär sen i påskas.
Det är bra att skjuta upp saker och ting, då slipper man ta tag i det.


På tal om att ta tag i saker, jag måste verkligen lämna in min dator, den stänger av sig själv väldigt ofta och går inte starta ibland och så är det så jädrans varm så jag har bränt ena benet, även om jag har både byxor och film så bränns det, ska det vara så?





vad är grejen?

Ofta får man kommentarer som "allt bra?", "fin blogg du har" och "ska vi lägga till varandra på bloglovin", bara för att man ska gå in och kolla nåns blogg, självklart vill man göra reklam för sig och synas men kan man inte komma på något bättre?eller bara skriva en ordentlig kommentar som har något med ett inlägg att göra.

Ärligt talat, är det nån som bryr sig om allt är bra med en?, eller tycker att en vanlig tråkig blogg är fin? men det värsta av allt är ju det här med bloglovin, är inte meningen att man ska ha dom bloggar man läser där och inte bara så många som möjligt för att andra ska ha en där så det ska se bra ut?

Självklart har jag inget emot om nån skriver en kommentar om ett inlägg och sen skriver man lite till varandra om både det ena och det andra, det har jag absolut inget emot men just det här med att bara kommentera för kommenterandets skull..jag svarar inte alls ofta på sånna kommentarer och oftast går jag inte in på dom bloggarna heller, men om ni kommer med något vettigt så klart att jag besöker ert lilla krypin.


En callgirls dagbok

Ni har väll inte missat En callgirls dagbok som går på femman kl 22.30?


Billie Piper

love,love,love


Nelly

Var inne och kikade på nelly lite, finns mycket finfina grejer men kollade mest armbanden och hittade ett par stycken jag skulle vilja ha, men dom är väldigt snarlika...


Söndag

Vanligtvis brukar jag ligga halvdöd på söndagar med en pizza framför mig, men inte idag minsann, idag är jag pigg och kry, men inte kommer jag göra nått vettigt av dagen för det inte, har hört rykten om att det ska vara kallt ute så ska bara gå upp till lidl och köpa en lök och kanske en cola...eventuellt ska jag sola med om jag orkar, men troligtvis skippar jag nog det.



kan inte slita mig..

från datorn, åh ska det vara så svårt att bara lägga undan den för en stund och bara kolla på tv och äta popcorn?

Den här lördagen har bara försvunnit, det enda jag har gjort är att ätit på mc donalds och lagat mat, sen har jag bara sovit ungefär..
men på tal om mc donalds så kom robin och johanna dit med, trevligt att få lite sällskap sådär helt oväntat:)

Nu ska jag ta tag i mitt dataproblem och hålla mig borta från den, men den är som en magnet..

gissa...

gissa djuret bakom gardinen?


om jag fick..

välja vad jag vill just nu så skulle jag lätt välja den här väskan...men nu får jag inte välja och jag är typ tokpank så den får vänta.


covers...

Vanligtvis är orginalet på en låt mycket bättre än en cover, men ibland tvärtom, Carolina af ugglas cover på janis joplin´s "piece of my heart" är hur mycket bättre än orginalet, även om ugglas cover är på svenska. Alla har väll hört joplins låt men har ni hört ugglas?Lyssna på Ugglas

Samma sak med Leonard Cohen-hallelujah, Kurt Nilsen och några andra grabbar från world idol (Espen Lind, Askil Holm, Alejandro Fuentes) gjorde en cover på hallelujah och den är kanon bra...Lyssna på hallelujah


Hej gott folk...

var hos elin igår och drack några öl och spelade yatzy så jag är inte riktigt på tiptop idag, jag är lite som ett vrak..håret står åt alla håll och jag har gårdagens smink nerkladdat i ansiktet, härligt.
även fast jag bara drack några öl igår (som jag inte skulle igentligen) så mår jag halvkasst.


Idag har jag ingenting planerat, men jag vill åka till mc donalds iallafall, det är en sak som är säker, nu gäller det bara att jag får med mig jeff på det med.



en osminkad elin.


jeff


en glad jag


jag och jeff



 


heldag...

med jennifer, var hos henne, på stan, hos henne igen och spelade kort och solade och sen hem till mig och drack kaffe, dock intejag men jennifer.
trevligt att träffa gamla vänner ibland sådär:)

sen åke jag och jeff och handlade lite sen till borenshult och åt glass och nu sitter jag här med martin medans jeff ränner i tvättstugan så ska snart kolla film och äta pizza, inte så bra men jaa,vad ska man göra?nått måste man väll få unna sig:)




lite dålig bild men den får duga idag.



sola..

solen skiner och jagska jobba idag, börjar inte föränn 16.15 så skajagochgå ut en sväng innanhade jag tänkt, blir nog att gå och sola, behöver få lite färg..inte för att det blir så stor skillnad när man solar solarium men ändå, det känns bättre.


lily allen..

finns det nån som gjort så många bra låtar som lily allen? nja tror inte det...möjligtvis queen då..


besviken..

jag och marie tänkte ju äta på fräckafröken, men ack vilken besvikelse, vi kom in dit men vände ungefär lika fort när vi såg att dom hade bytt inredning, istället för ordentliga bord och stolar så hade dom små runda bord som var i vanlig höjd, men till det hade dom små pallar typ som såg jätte låga ut så det såg inte speciellt bekvämt ut, och inte nog med det så var det bara 3 pallar per bord och så hade dom satt dit masser fönsterplatser, och hur roligt är det om man kommer 4-5 stycken och ska fika och sitta på rad?nej det funkar ju inte.
Visst, det fick inte plats så många där innan när vettiga stolar och bord var där men nu tror jag rätt många vänder vid dörren...om folk tänker som mig och marie förstås:)

Så vi gick till med eller utan istället och där är det minsann bra bord och stolar/soffor..

Var även och kollade glasögon, hittade några som var okej men inga direkt jag skulle köpa, man har ju glasögon så länge så jag vill inte ha vilka som helst men nya måste jag minsann ha.

sen blev det lite träning, eller träning och träning det blev lite en liten promenad på löpis och cyklade i 30 min så skippade styrketräningen av privata skäl:)

nu håller jag på med maten så återkommer senare...


och nej, det är inte sånna här gubbriller jag ska ha.

fräcka fröken

Jobbade en liten stund idag, så nu är jag ledig resten av dagen så ska träffa Marie om en timme och äta lunch på fräcka fröken, oh ingen slår deras sallad, fasiken så god den är.

Ja annars händer inte ett dugg, precis som vanligt..



The City

den senaste tiden har jag vaknat hur tidigt som helst, ungefär vid halv 6, och är vaken til jeff kommer hem vid straxt efter 6..som tur är somnar jag om när han kommer hem men vaknar vid 10 tiden igen, förr kunde jag ova hur länge som helst men jag börjar väll bli gammal antar jag...

Men idag verkar jag vara ledig så jag och jeff ska åka och handla, ska köpa ny tvättkorg eftersom kattskrället kissade ner våran tygkorg och den går inte tvätta..
förstår inte riktigt vad som är nalas problem, hon har ju jämt gått i lådan och så nu på senaste tiden har hon kissat på både min och jeffs träningsväska och så tvättkorgen..

Ska kolla klart på the city nu, har knappt sett några avsnitt men antar att det är precis likadant som the hills så det måste ju vara bra.


tips?

sitter och kollar på sanningens ögonblick och äter godis, har tagt lite bilder idag...jag måste verkligen köpa ny kamera, den som jag har nu är inte direkt värdelös men det finns betydligt bättre, nån som har något tips om en bra kamera?






Söndag

Idag står det besöka farmor på schemat, hon har fyllt år i veckan så ska dit och fira henne och äta smörgåstårta.
Ska gå dit och tillbaka hadejag tänkt så lite motion får jag ju idag med, kanske att jag går och tränar med jeff senare sen men tror inte det kommer bli så.

idag har jag varit brödfri i 4 dagar, men som sagt jag ska äta smörgåstårta så då blir det ju bröd där men det är inte hela världen, bara jag inte äter så mycket så är det lugnt.

Så ska ta och göra mig iordning nu men har fastatframfr robinson så ska se om jag kan ta mig från tv:n..



nala...

oh kan inte den katten bara ta och lugna ner sig lite..





men ibland är hon lugn och söt minsann.

lördag

Nyss hemkommen från jeffs mamma, har varit dör och lämnat bilen, sen blev det en sväng till maxi med.
Var även som sagt hos mamma och pappa, bror min och hans gravida flickvän var också hemma men åkte hem till norge sen.

Ikväll blir det lugna puckar, ska äta så mycket godis jag bara orkar, kolla tv och film och sen sova som en stock.


jeff och mamma


mamma och hege.


pappa och john


jeff läser tidningen


suddigt kort men får duga


vi igen


gravid hege


gravid john


mina påskägg, sen fick jag ett av mamma och pappa med:)

Glad påsk...

glad påsk på er, jag har fått 3 påskägg...jag är glad.

Ska fixa till mig och gå hem till mina föräldrar och äta påskmat, ännu en gång...hörs sen:)

Glad påsk...

glad påsk på er, jag har fått 3 påskägg...jag är glad.

Ska fixa till mig och gå hem till mina föräldrar och äta påskmat, ännu en gång...hörs sen:)

nu är det kväll...

klarat mig i 2 hela dagar utan bröd, räknade ut i går att jag äter ungefär 40 macker i veckan och på det 80 ostskivor..och det här är resultatet...


Långfredag...

Ja nu är det påskhelg, vad ska göras? i eftermiddag ska vi till jeffsmamma och äta påskmat, i morgon hem till mina föräldrar och äta ännu mer påskmat och på söndag hem til farmor och fira henne och då blir det smörgåstårta..
jag kommer spy på påskmat, jag som inte ens gillar det igentligen,bara påskmusten.

först idag ska jag ge mig ut en sväng, tänkte gå til väster för att sola och då får jag en liten promenad på köpet, det är bra.

du är vad du äter..

Jag rensade som sagt garderoben igår och då passade jag på att prova några plagg och insåg rätt fort att jag har gått upp så in i bomben mycket i vikt..alltså det har jag ju fattat för längesen men när man provar kläder märks det ännu mer..

Så jag måste verkligen göra nått åt det, sen i somras har jag säkert lagt på mig 5-6 kg säkert, mer eller mindre..
så nu är det allvar, minst 5 kg ska bort, det här har jag sagt hur många gånger som helst så jaa, det kanske inte tas på allvar direkt av andra men för mig själv är det dödligt allvar varje gång...eller kanske inte riktigt..

Oftast vet ju alla som vill gå ner i vikt vad dom gör för fel..och jag vet precis vad mina fel är..
Smörgåsar, jag äter hur mycket macker som helst, ca 5-8 st varje dag, ibland mer.
Oboy,dricker oftast oboy minst 2 gånger om dagen, mer eller mindre.
Cola, det köper jag typ bara på helgen men har jag det hemma så blir det cola till frukost ist för oboy,juice,te.
Alkohol, dricker en gång i veckan, men med alkohol följer fyllemat och bakfyllemat som oftast är pizza och godis eller dylikt.

Det här är mina största bovar, speciellt alkoholen och mackorna.

Så nu SKA jag trappa ner på det...och promenader och gym blir det ju med, men den här veckan har jag varit ute och "motionerat" varje dag iallafall, det är bra för att vara mig.


avklarat...

Sådär ja, 30 min promenad blev det iallafall..passade på att gå en sväng till Lidl och köpa en tomat och gurka så jag kunde göra mig en sallad när jag kom hem...



inte direkt på humör för en promenad


sallad,kyckling och lie bea-sås.

ta dig i kragen..

Det är vid just sånna här tillfällen, då man sitter i soffan iklädd morgonrock och bara degar som man ska ta sig i kragen och gå ut, annars blir det aldrig av..för låter man det gå lite längre så ligger man helt plötsligt nerbäddad i sängen och kollar på tv, då kan man säga att det är kört..

Så nu tar jag mig i kragen och går ut på en promenad, en väldigt kort promenad tror jag det blir om jag känner mig själv.
vi får se när jag kommer tillbaka...


åldersgräns på påskägg?

Uppdarering av vädret, solen skiner nu så borde igentligen rulla iväg men nej, jag orkar inte åka inlines idag så det får bli en promenad om ett tag..

men ville bara säga att jag har fått mitt första påskägg, igår faktist..men jag har hört (av min mamma) att jag är för gammal för påskägg, stämmer detta?jag är ju bara 21 år...men vad jag vet så finns det ingen åldergräns på påskägg?


Donalds t-shirt..

Lite reklam, bra reklam..hur rolig är inte min t-shirt då? okej kanske inte för er som inte känner mig men för dom som gör det så passar den alldeles utmärkt...
Gick in på vista print eftersom man skulle få göra ett tryck gratis på en -shirt, och såklart blir det ju aldrig helt gratis det vet ju varenda kotte, men det vart väldigt billigt iallafall, minns inte hur mycket det kostade men under 100 lappen..
men jag tycker det är rätt roligt med tryck och sånt där då kan man ju få precis vad man vill, både kul att ge bort och få också..
så om ni vill kan ni ju gå in och kika, vet inte om dom har kvar erbjudandet om gratistryck, såg inget men dom har bra priser vilket fall som helst...Vistaprint



sommarjobb..

Min chef ringde precis och frågade om jag ville jobba i sommar, självklart..skönt att veta att man har någonting. Vet dock inte hur mycket, eller hur lite jag ska jobba men jag är nöjd med det jag får.

idag har jag ingenting som står på schemat, ska försöka komma iväg till gymmet eller åtminstonde ta en promenad men vädret är inte det bästa, vart tog solen vägen?

på tal om snigelbajs så var jag ju hos mina föräldrar igår och rensade lådor och garderoben, så nu är garderoben hemma ungefär jätte tom, skönt det.
hämtade även mina inlines så när vädret blir bättre rullar jag iväg minsann. ska bara damma av dom lite först...

Onsdag...

fick faktist tänka över lite vad det är för dag idag, dagarna går så fort och ena dagen jobbar jag och andra ledig.
en idag blev jag minsann väckt vid 7 tiden så kl 7.45 började jag jobba så går till 16, kanske ni undrar vad jag gör här kl 13, jo jag har rast så pasar på att gå hem, ska fixa till mig och fixa lite grejer så jag kan gå direkt hem till mamma och papa sen, eller buss blir det nnog för det verkar bli regn idag...

hörs ikväll!

inlines...

nu när våren är på gång så är det nog dags att ta fram mina inlines, ska nog åka hem till pappa och mamma och hämta dom i morgon, har inte åkt så mycket dom senaste åren men nu är det dags igen känner jag..

ska även passa på att rensa ur min garderob där "hemma" och slänga masser grejer...

Tisdag kväll, vad händer? ska kolla på svt play på tonårsliv eftersom jag missade det sist och på en dokumentär jag vill inte leva detta liv.

Eftersom jag igentligen inte ska äta popcorn och sånt där så får jag välja på popcorn eller smörgåsar ikväll, hur svårt som helst, men om jag känner mig själv rätt blir det nog smörgåsar och te..men vi får se hur det slutar..



CoolStuff

För några veckor sen beställde jag och jeff "spa lights" till oss och till hans syster i födelsedagspresent, det är som lampor man har i badet, finns i flera färger men vi köpte rosa, hur mysigt som helst om man släcker ner när man ska bada och ha dom där rosa lamporna flytandes i vattnet eller sätta fast dom på väggen, kostade bara 99:-

finns hur mycket som helst, speciellt om man ska köpa presenter... kika in? CoolStuff



cykeltur.

Skulle åkt och tränat lite rygg och axlar idag men hur roligt är det att hänga på ett gym när solen skiner? så det fick bli en cykeltur på 40 min istället,  känns inte som det ger så mycket genom att cykla men bättre än att sitta hemma och gå kunde jag fetglömma idag eftersom jag hade tokfel skor på mig igår på min promenad...

men måste verkligen ta tag i gymmet, måste träna rygg först och främst för den känner jag av i rätt fort om jag inte tränat.

Har lagat lite mat, kyckling, ris, currysås och sallad...


bikini...

Snart är det sommar och det här med bikini är ju hur jobbigt som helst, finns hur mycket som helst att välja på men ingenting som passar mig, typiskt att man är så kräsen..men kollade lite på nelly och där hittade jag en kanon fin men jag vill inte ha en vit utan en rosa eller blommig...jaja får se vad det blir för nån.



ballar av stål..

hur roligt är inte ballar av stål igentligen?jo hur roligt som helst..
och min favorit är Martin Soneby..och nån som bara är jävligt jobbig är den där djävulen, uschan så störande...tyvärr rätt rolig ibland dock.


martin

Duktigt..

Nu har jag varit duktig, varit ute och gått i en timme, det känns i fötterna kan jag lova eftersom jag inte har några bra skor..
har även hunnit med att laga mat sen förra inlägget, broccoligratäng blev det minsann...

nått som jag inte riktigt varit lika duktig med är attjag druckit 2 glas cola och ätit en piggelin..men jag kunde inte låta bli.



trött och nyvaken.

måndag, igen..

har redan hunnit med att jobba, gå till arbetsförmedlingen och sovit i ferla timmar, mitt under dagen då vädret är som bäst men det kommer fler dagar..
har inte sovit bra de senaste nätterna för jag har sån hosta så jaa, jag behövde sova.

skulle igentligen ha tränat efter ams men är som sagt hostig och hängig och sådär så orkar inte så mycket, det får bli en promenad helst enkelt.
men det trpkiga med promenader är att jag helst vill ha ett mål att gå till, inte bara strosa runt lite så nu funderar jag över vart målet är idag...inte lätt alltid.

pengar pengar..

känns det som jag behöver masser saker just nu, skor,kläder,smink en ny hårfärg osv..
och det är inte lättare när man läser masser bloggar och blir inspirerad direkt, då börjar tankarna rulla iväg mot vad man ska köpa...
dock blir det inget köpande för mig eftersom jag fick så dålig lön men nästa lön blir bättre så då kan jag köpa både det ena och det andra.

jaja livet är inte lätt ibland, jag har ju mat på bordet och tak över huvudet, får vara glad för det :)

hela söndagen har jag spenderat i soffan, varvat sovande med ätande med arkiv X tittande...härligt!

dagen efter...

idag är jag inte på topp direkt, vaknade av att jeff kom in i sovrummet vid 6 tiden med en piggelin i handen, vet inte varför men jag vaknade till och ville också ha glass, fasiken vad den satt fint kan jag lova..

ligger i soffan och har välrdens surputte här, han bara sover och sover nu när jag väl är vaken igen.

får väll se när han vaknar för då kan jag lova att det blir pizza eller nått sånt där onyttigt, precis som varje söndag.

5 dagar tog det för vitlökslukten att försvinna från fingrarna..för er som undrar, så om ni ska göra nått md vitlök får ni planera bra,

första grillningen..

Blev att grilla igår, spela lite kubb och dricka öl i solen.. hur härligt som helst.
Sen gick vi hem hit och och fortsatte, det var trevligt men blev rätt trött nä man vart igång hela dagen..

men höjden av "fullhet" är nog iallafall när man går och byter linser på ögonen för att man ser konstigt, det kan ju bero på något helt annat än att linserna sitter fel.


johan och jesse


jag


björnson


matilda


kubbspelande


johan


kubbspelande


solen sken som aldrig förr


jag och björnson


sen kom dennis och martin

Har tyvärr ingen bild på jeff men han var också med.

grilla?

solen skiner, johan jesse är kvar och jag har hostat hela natten...

Folket här vill tydligen grilla och spela kubb men jag tycker det är alldeles för tidigt för sånt men jag får väll offra mig..
Ikväll ska vi dricka öl som aldrig förr, eller, nu överdriver jag för jag ska ta det lugnt eftersom jag inte är riktigt 100.

4.e dagen och jag luktar fortfarande vitlök, men inte så farligt som i går så i morgon är det borta förhoppningsvis.
tur attjag inte ska ut idag,inte för att nån står och luktar på mina fingrar men ändå.

nu straxt blir det stan och köpa öl...

vitlök

okej, för er som undrar hur länge vitlöksstanken sitter kvar på fingrarna efter skalat enklyfta så tar det hur länge som hels, har tvättat händerna hur mycket som helst i 3 dagar nu men inte hjälper det...

vi får se hur länge det sitter men jag är inte glad åt det precis...


äntligen fredag...

okej änstligen fredag men jag känner mig helt slut i kroppen,  har känt mig lite krasslig de senaste dagarna men jaa, det går nog över..

Johan och Jesse kommer i kväll, blir tacos och lite film kan jag tänka mi men först och främst ska jag äta frukost, kanske hjälpa till med städningen och om jag orkar åka och sola, men vettifan om jag orkar det idag, visst att ligga i ett solarium men att gå dit?njaee..
men kanske blir lite piggare om jag får nått i magen..

fan vilken folk det finns...

en jobbarkompis hade hört på radio igår att på ett fritis neråt i landet (minns inte vilket) hade ett barn pratat lite för mycket så fritidspedagogen hade satt barnet på en stol och tejpat för munnen på ungen...

är inte detta helt jävla bängt? inte nog med det hade en arbetskamrat kommit förbi och bara skrattat...
man blir så förbannad så man vet inte vart man ska ta vägen..
och det värsta är nog att skolan vägrar be om ursäkt.

nu vet jag inte om jag har fått nått om bakfoten men det var det jag hört iallafall.


såhär blev det..

lasagnen var helt okej men platterna i botten var stenhårda, men jaa, det är inte hela världen...bättre lycka nästa gång!


fy fasiken..

jag känner mig helt förstörd idag, varit uppe sen halv 6 i morse, jobbat, varit ute på en promenad en stund och på vägen hem köpte jag mig lite glass, närmare bestämt 15 piggelin, ja i en sån där förpackning förstås..

håller på att göra lasagne nu, men har på känn att den kommer smaka skit och väldigt mycket mjöl men vi får se..
Ska titta till den så den inte blir bränd...


såhär glad kan man inte vara jämt inte..men inte så konstigt att jag var glad här,jag var på väg till pizzierian.

jag fattar inte riktigt..

grejen med att vara "kär" i klädesplagg, man hör och läser "ohh jag är så kär i dom där byxorna" och bla bla, okej, det är nog bara folk som inte vet vad kärlek är som säger nått så korkat, visst att man kan tycka kläder är fina och sådär men det är inte kärlek vi talar om...

om nått annat jag inte kan förstå är hur man kan ha en råtta i håret eller halsduken eller vart den nu var, satt på bussen och framför mig sitter det två tjejer, den ena tar fram nån slags råtta ur håret eller halsduken eller nått, ja den satt i koppel och nej, det kanske inte var en råtta, kanske en hamster eller nått men det är ju typ samma...men jag tycker det såg jävligt konstigt ut faktist...

så nej tack till råttor i håret och kärlek till kläder och ja tack till läggdags..

klar för dagen..

ja då har jag gjort mitt idag, nu har jag bara tv tittande kvar..
måste dock gå och lägga mig tidigt för imorgon börjar jag redan vid 6.30..det är inte nådigt men skönt när det är avklarat:)

Idag gjorde jag faktist en sallad a la fräcka fröken typ, men den blev inte lika god...men den ser god ut..


solen skiner..

Jag har varken tränat eller varit ute på promenad på länge känns det som, eller jag var och tränade i lördags men det gick inget bra då för jag orkade inte med nått så det räknas inte..
så nu är det dags för en lite promenad iallafall, upp till Lidl ska jag gå för att köpa tonfisk, tänkte göra en sallad innan jobbet så det får bli en tonfisksallad, hur gott är inte det:)

Så då kommer jag ju ut lite iallafall, bara man gör nått så är det bra.

ska börja jobba vid 3 så dags att jag ger mig iväg..


RSS 2.0