vad jag dejtar nu för tiden...

ohh ja,mycket dejt och inget verkstad som man brukar säga..eller inte.
ne vars, var och åt en "romantisk" middag med min vännina Marie igår, hade först tänkt att gå till Med eller Utan med ack, det var stängt så då blev det Harrys istället. Mycket trevligt, vi har ju alltid någonting att prata om,dock ingenting vettigt men vad gör det?


Och idag träffade jag Lisa, men vi gick iallafall till Men eller Utan idag, men blev lite halv besviken på bearnesåsen (kan ej stava), det var som vatten med gröna prickar i ungefär, men resten var ju gott iallafall.
Sen åkte vi hem till mig, och självklart blev det en hel del yatzy spelande och bubbel såklart. Vi kollade även upp hur många russin vi fick in unde överläppen, 15 st blev det, mer gick inte för då ville dom bara ut igen, kanske var det för att vi skrattade en hel del men vi försökte iallafall.,

men nu måste jag ta och duscha för jag har en del att göra.

sätta koppel på hundarna?

jo,idag var det tänkt att jag skulle åka och träna,sola och sedan handla lite. jag kom ner till stan vid halv 2 och FeelGood öppnade visst inte försen kl 2. Så jag tänkte att jag ksulle åka ut till råssnäsudden och ta mig en promenad istället, men ack, jag glömde konstigt nog bort vart det låg och visste inte vilken väg jag skulle göra.
Så det blev ett säkert kort istället, varamon. Så det  blev att gå där en sväng istället, lite halv treligt sådär, menpå vägen tillbaka stötte jag på något jag inte riktigt tycker om...lösa hundar, visst det är vinter och inte jätte mycket folk, men jag tycker det är en aning otäckt med lösa hudar,kanske inte dom där pyttesmå men de lite större. Ska det vara så svårt att ha en hund kopplad?det är väll kul för hunden att ränna runt som den vill men då kan hundägarna åka någonstanns där det inte finns en människa, och nu skulle näst intill alla hundägare säga "ja men min hund är världens snällaste", jo men det har man ju hört ett antal gånger,konstigt tycker jag att alla hundar är världens snällaste...knappast,..koppla hundarna bara.

och hur blev det med solningen då,jo jag glömde ta med mig pengar till det så det blev inget med det heller.
får ta det i morgon istället.
och i morgon kommer lisa"lurk" hem och det ska bli roligt,inte varje dag man träffar henne direkt.


kort och gott...

jag vill bara säga grattis till camilla och linus som äntligen blivit föräldrar till en jätte söt liten bebis som jag redan har fått sett:)

det här kommer bli jätte bra:)


Burberry bikini

har länge velat ha en Burberry bikini men har för ett litet tag sen släppt tankarna, men så idag när jag var inne och kikade i mina vänners bilddagböcker så var det jsälvklart en av dom som hade lagt upp en bild på en super fin bikini, och synd för mig att jag nu är lika sugen på en som för några veckor sedan,men som tur är ska jag till stockholm snart och då får jag se om jag hittar mig nån,beror på hur mycket pengar jag har kvar med förståss:). och förövrigt tycker jag det mesta med burberry är snyggt,men äger dock bara en skärm som jag aldrig använder.

image28

sibylla,bra eller dåligt?

även fast jag är förskyld och hostig så tog jag mig i kragen i dag,orkar inte vara hemma mer och inte göra nånting och ingen är hemma,
visst jag känner mig mycket bättre så jag kunde självklart hitta på nått,och vad gör man?jo man ringer marie och frågar om hon ville "luncha" med mig, tycker det är så roligt att gå och luncha för det händer ju så sällan, det blev en sväng till sibylla helt enkelt, första gången jag provade deras hamburgare och jag som vanligtvis inte brukar gilla "gatuhamburgare", blev till min förvånig lite glad, jag tyckte det var helt okej, fast jag kände ju inte så jätte mycket smak eftersom jag är förskyld men det jag kände var klart godkänt, men inget slår ju mc donalds förståss, det stora prblemet men alla hamburgare är att dom är så tjocka, så det är nog därför jag inte är så förtjust i någonting annat än just en big mac på donken för där har dom ju 2 tunna istället för en tjock, mycket bättre.
Men måste öven tillägga att personalen på Sibylla här i motala inte var vidare trevlig, närmare bestämt väldigt otrevlig, och vad gör en sån människa i sericeyrket? även fast jag som kund kanske inte var som gladast behöver väll inte hon bli otrevlig, men vem vet,hon kanske hade en dålig dag men det ska dom inte visa tycker inte jag, mycket besviken på tjejen i kassan.

men det blev godkänt iallafall.

image27

2 månaders pizzakartong

har ju inte skrivt här på ett tag, men äntligen har jag gjort det, den 2 månaders gamla pizzakartongen har blivit slängd, eller jag och jag, jag bad grannen att slänga den, hon går ju trots allt förbi sopptunnan på väg ner till sig, men ack, hon la den i köket. så då tänkte jag att jag var tvungen att gå ut med den, men det måste varit min turdag, pappa var precis utanför dörren så han fick gå dom långa stegen till sopptunnan.
hur jobbigt kan det igentligen vara att slänga en pizzakartong,visserligen har jag inte orkar ta tag i mitt stökiga rum på ett par månader, hur äckligt det än låter så trivs jag när det är lite stökigt hos mig.
men dock gör inte min kära pojkvän det så jag fick mot min vilja städa, jag till och med damsög under sängen och under mattan.
när jeff kom hit fick jag beröm och det tycker jag om:)

så nu har jag städat riktigt ordentligt så nu behövs det inte göras på ett tag, så har jag rensat garderoben med, finns knappt nått kvar.
det känns bra.

image26

BDB-hora?

Marie och jag satt och pratade i telefonen och denna gången var det inte skolkatalogen som kom på tal denna gång, och som faktist inte heller har behövts under de senaste samtalen vi har haft.
Denna gång var det bilddagboken som var huvudämnet och vi gick igenom ett par bilddagböker, men så var det en speciell som vi fastnade för, vi kollade på alla bilder och och läste alla roliga kommentarer folk hade skrivit som var allt från "hahahha ni försöker få henne i säng, om jag vore er skulle jag vara rädd för könssjukdommar,hon lär ju ha legat med de flesta", till "men är du seriös,snacka om att sälja sig", jo det var en hel del sådanna kommentarer, var en hel del "du är skitsnygg" och "dig vill jag ha",.
Men till alla som kommenterar, dom som skriver kommentarer som hora, och BDBhoee som nån också skrev, varför ens ägna tid åt sånt, visst det är säkert en del avundsjuka småtjejer som stör sig och en del grabbar med men om man stör sig så kan man lika gärna kolla nån annan bilddagbok...fast visst,jag erkänner,både jag och marie fick oss ett par skratt som lär förlänga våra liv.
Men nu,tjejen, hur tänker man igentligen?lägga ut halvnakna bilder på sig själv, förstår inte riktigt meningen, antingen är det ett skämt eller så får hon så pass lite uppmärksamhet så hon söker det på internet som jag tycker är helt bängt.

jag förstår helt enkelt varken tjejen eller de som kommenterar,men det kan ju förgylla en annans torsdagskväll men lite skratt.
fast å andra sidan, jag och marie,som sitter och pratar i telefon och går igenom nåns bilddagbok och sitter och pratar om det, vem är värst?
jo det är nog vi trots allt:)

Whitin temptation och Cher

Sitter och lyssnar på Within Temptation och Cher, helt otroligt bra låtar att lyssna på såhär på morgon kvisten och straxt innan jobbet.
Idag blir det att jobba på dagis, eller förskola som man nu så fint ska säga.

men först ska jag åka ner till polisstationen, jag måste skaffa pass för snart ska jag äntligen åka utomlands.

image25

Melodifestivalen Deltävling 4

Bättre sent än aldrig,..jo denna omgång var den bästa och rätt låtar kom vidare till final men till andra chansen kom Nordman,hur kommer det sig igentligen? Han borde inte ens varit med i melidifestivalen över huvud taget. Vem är det som bestämmer vilka som ska få delta och inte igentligen?
Men Charlotte och Linda var ju självklara tyckte jag, fast jag gillade Fronda måste jag säga.
Får se vem som vinner, mina favoriter är Charlotte och Sanna, så får se hur det går.

Fast måste tillägga att det är ingen som har haft sådär jätte roliga kläder, jag trodde Sibelle skulle ha en jätte fin klänning på sig men jag tyckte då inte det.
nej,jag är besviken på klädvalen.

RSS 2.0