fyllesnack och pervofarsor...

kom hem från en stund sen, olearys var fullbokat så fick bli balkan istället, inget jag rekomenderar och kommer nog inte gå dit igen.

Men trevligt var det hur som helst, blev prat om allt från pervofarsor som har en koja i skogen till gammalt fyllesnack, ni vet som en del brukar köra med "men fan vad du är bra, du är så himla rolig och jag gillar dig, jag menar verkligen det", sen en dunk i ryggen på det med.

det jobbigaste med detta fyllensnack är att oftast brukar den som är "så bra" vara hyffsat nykter och den andre kanon rund om fötterna...vet inte hur många gånger jag varit med om det och säkert kört snacket själv, stackars den utsatte, men man menar bara väl!

aa det är nog bara marie,johanna och robin som hänger med i det här för det blev visst lite svårläst, men jaa, så är det.

nattinatti


olearys...

Har faktist inte piggnat till ännu, trots min tillfälliga sjukdom så ska jag åka till olearys och äta, har inte så stor koll på vilka som ska med riktigt men antar att det är marie,johanna sarabrow och robin....får hoppas jag får i mig nånting bara.
annars får jag väll åka hem igen och knapra chips.


köpte en finfin tröja härrom dagen som jeff tyckte var skitful, och även min nya hårfärg får ni se, härligt härligt.


haha sicken pose det blev men det får duga.


oärliga människor..

vilken helg, parteeey både fredag och lördag så idag mår jag som en påse skit, det där med 2-dagars är inget för mig, men roligt har jag haft, absolut!

dock så tappade jag mitt bankomatkort igår så det hamnade hos nån törstig människa som köpte drickar eller vad det nu kunnat vara för 400:- på ungefär en halvtimma, det får jag vll bjuda på, har ju inget annat val direkt, men så jävla fattigt att man köper på ett upphittat kort, oärliga människor finns det gott om.

Idag blir det nog att gå ut och äta, om jag orkar ta mig iväg nånstanns...det lär märkas.

Nu: kolla på tv och halvsova.

ny deisgn...

Som ni ser så har jag en ny design, är toknöjd! så det tackar vi emelie för, inte nog med att hon gjorde det bra hon tog bara en väldigt billig penning för det med.


risigt barr

väntan,väntan och åter väntan,onoff bara lovar och lovar..och jag är fortfarande mobillös.

Har faktist inte hänt allt för mycket på senaste tiden, det bara rullar på som vanligt, jag äter,sover,jobbar och kollar på tv, glamour glamour som anna anka säger, kanske inte direkt glamour men jaa.

Har bokad tid hos frisörn på fredag, äntligen ska jag klippa av mig det här risiga barret..okej inte allt men en rensning ska det bli så det värsta försvinner.
Sen vankas det utgång på fredag med, lite halvlustigt att gå ut en fredag det är ju lördagar som är the big day annars.

Hur som helst kommer style till harrys och det kan man ju inte missa.

vad jag snackar bulle nu känner jag, bäst att sluta!


halvgammal bild


Karin Anka?

idag har jag bara gjort tråkiga saker, men trots det har det inte varit en tråkig dag, konstigt.

Tog tjuren vid hornen och satte mig på min racer cykel, den tog mig till gymmet..det där med träning är nog inte min grej riktigt men allt här i livet ska tydligen inte vara roligt säger dom.

När jag kom hem kastade jag mig in i städningen, damma, damsög, svabba golvet och allt sånt där, men idag gick jag steget längre och började rensa lite lådor..är så jäkla trött på att det ligger papper överallt, viktiga kvitton osv..så nu är det fixat.

Ja det har tagit mig ungefär hela dagen, Jeff kommer hem ikväll så han kommer bli super glad. Och som vanligt tänker jag säga om han ringer "ne jag har inte orkat och blabla", och sen när han kommer hem blir han jätte glad..fast den har jag ju kört några gånger så han går nog inte på det längre...

Nu väntar jag på att klockan ska bli 21.00 så jag får se min nya favorit, Anna Anka...haha vet ine om jag ska skratta eller gråta när jag lyssnar på vad hon har att säga.



Anna och Paul Anka


just nu:

kollar på nån film på 4an, helt okej men lite halvdubbad tror jag eller så är talet helt ute och cyklar.
Har precis ätit upp mina kantarellmackor och känner att jag kommer somna vilken sekund som helst så god natt!


det blir aldrig som man tänkt sig..

Jag, marie och johanna skulle ta en nykter utekväll igår, men det blir ju aldrig som man tänkt sig, alla tre blev runda om fötterna så det stod härliga till.
Trots att det var jätte lite folk ute så hade jag för en gångs skull roligt ute.

Fick med mig tösabiten marie hem, jeff är borta tills i morgon så skönt med lite sällskap, gillar inte när man kommer hem till en tom lägenhet mitt i natten, och bra med sällskap så man slipper gå hem själv.

Hur som helst så har vi barea legat i sängen hela dagen, kollat på tv, ätit och sovit...precis som det ska vara på söndagar.
Men nått som inte händer allt för ofta är att jag går på bio, jag och svärmor var och såg flickan som lekte med elden, den var bra men jag kommer inte se den igen, men som alltid är första filmen alltid bäst.


hanna,maruska och fröken hår i munnen


dagen började ju bra..

eller inte, skulle ha en härlig morgonstund med rostade mackor som vanligt, men tappade brödrosten i golvet så det var ju bara att glömma, så här sitter jag med mina skorpor, en riktigt br start på dagen.

helknas...

alltid blir det strul med allt som har med elektronik att göra, min mobil skulle kommit i tisdags sa dom, sen ändrade dom det till torsdag, sen fredag och nu får jag vänta tills tisdag.
Hoppas verkligen den kommer på tisdag, blir ju helknas med jobb och sådär ju.

Så typiskt är det, alltid nånting.

Har varit på stan en sväng idag, kom hem tomhänt tyvärr så får väll ta nån gammal trasa här och ha på mig i morrn då vi ska ut...men som sagt, ingen bryr sig bara en själv.

Har varit ute på en liten promenad precis, så jag kan äta chips,dipp och dricka cola med lite bättre samvete.

men nu är jag hungrig så ska ta och koka till lite majskolvar.

´
(gammal bild)


point break...

vem vill betala 220:- för en film som är 14 år gammal? typiskt att om höjer priserna så fort nån dör. (patrick swayze är huvudrollen i filmen)
Hur som helst såg jag filmen när jag var liten och minns den ännu eftersom jag tyckte den var lite otäck, men nu när jag är vuxen klarar jag nog av den.


torsdagsmys...

ojojoj, haft fullt upp idag så har inte hunnit blogga nått men vad gör det, ni överlever..förhoppningsvis.

har varit hos min jobbcoach, kom överens om tat jag ska inte komma på ett tag eftersom jag nu vet vad jag ska göra 3 år framöver om det blir som jag planerat.
sen tog jag en runda på stan, eller stan och stan, gallerian, fick med mig en sminkborste och en sminksvamp hem.
Efter det så åkte jag och hämtade bilen sen vidare til willys/maxi för att handla.

Och nu efter lite matlagning har jag bara en sak kvar att göra, färga boyies hår..sen ska jag gosa ner mig i soffan och betälla pizza, det har jag förtjänat.

hörs i morgon!

nu är det bestämt...

jag ska bli mörkhårig...har inte ens hunnit bli blond innan jag ändrar mig och vill bli mörk igen.
så ska ringa och boka tid så blir väll när lönen rullar in, förhoppningsvis ändrar jag mig inte igen innan dess.

Har som sagt varit och fikat med johanna och marie, alltid trevligt, vi ska gå ut den 25:e och sitter redan och pratar om vad vi ska ha på oss och vad man ska ha för frisyr osv...typiskt tjejer men det känns som om hela motala vet vad man har haft för kläder förrut när man varit ute så det går ju inte ha samma flera gånger, OM det inte är något neutralt som svart/vitt och grått..men har man nått som sticker ut (som jag aldrig har) så går det inte ha det igen.
Förr köpte jag/vi alltid något nytt till varje utgång, men det är slöseri med pengar om man går ut varje eller varannan helg, och ingen bryr sig ju ändå.

Hur som helst så är det inte alls många här i motala som klär upp sig överhuvudtaget när dom går ut, jag är en av dom som inte gör det, jag gillar t-shirt och jeans och eventuellt nån scarfs...därimot så har jag lite mer smink än vanligt och fixat håret..så lite hyffsad får man faktist vara.
Men det där med klänning och högklackat är ingenting för mig, om jag ksulle dyka upp i det så ksulle nog mina vänner bli rättså förvånade.



gammal bild men ungefär sån här färg ska jag ha


gammal mens...

har som sagt jobbat hela helgen och måndagen så nu förtjänar jag att vara lite ledig.

ska ta mig en promenad snart, en välbehövlig sådan.
Senare ska jag in till stan och fika med Maruska och förhoppningsvis fröken kassler.

Och om jag hinner,som jag verkligen borde gör så ska jag ringa hyresvärden, sen vi kom hem från kreta har det luktat gammal mens i hela trappuppgången, det stinker verkligen...och inte blir det bättre.

kanske ska ta tag i dagen då...

opålitliga mobiler...

Så var denna helg avklarat, jobbat precis hela helgen och även i morgon.

Eftersom jag inte har nån mobil eller väckaklocka så är mamma mitt privata alarm, ja annars hade jag inte vetat hur det skulle gått, man ska igentligen inte förlita sig på mobiler, dom är väldigt opålitliga kan jag lova.

Sitter och kollar på ensam mamma söker, stackars deras barn, det är pinsamt.


fick jätte god choklad av mammsi förrut.


ny phoni...

lördag...men inte partylördag utan myslördag med hanna och robin, pizza och film, bättre än så blir det inte.
köpte en mobil efter jobbet men som sagt den kommer nästa vecka, men betald och klar, skönt att ha det gjort...bara hämta den sen.
Han som hjälpe mig på onoff sist sa att den skulle vara där på tisdag, men den/dom jag pratade med sa i slutet av veckan troligtvis...så jag litar nog mer på det...

hur som helst är det jobbigt att vara mobillös, jag kan inte ha min tillgänglighet på så jag får jobba, eftersom dom skickar sms, jag kan inte be dom ringa för mobilen går inte ens sätta på nu..men jag kan ju be dom ringa hem, hmmm jaa det funkar ju.
jaja hur som helst så löser det sig, annars får jag en veckas semester.





min blivande


dags att..

åka till jobbet, kommer hem i morgon runt 13-14 tiden...

och mina vänner, det går inte nå mig på min mobil, den är helpaj så ni får ringa hem!
den mobilen jag vill ha kommer in på tisdag så då är det bara ringa igen:)

hörs

klumpigt...

Tog mig till gymmet idag, gick väll lite sisådär...var inte alls på topphumör för jag råkade tappa mobilen i handfatet när jag skulle hälla vatten i flaskan...
mobilen var ju inte direkt vattentät om man säger så...

Så får väll åka och köpa en ny mobil i eftermiddag om den inte helt plötsligt börjar fungera..tekniska saker är det tråkigaste jag vet att köpa, speciellt mobiler, tråkigt att lägga pengar på och det tråkigaste av allt är att lära sig hur den nya fungerar.

det kunde varit värre, men nu ska jag knapra på mina skorpor och kolla på top model.


förslappad...

ojojoj fasiken vad jag är trötter, första passet på 2 veckor ungefär..tur för mig att det blev lite mjukstart.
Man blir förslappad av att vara ledig, kan tänka mig att väldigt många mår som en påse skit efter semestern.

Nu blir det film med boyie, en kopp te och skorpor på det också.




partillejenka/partillekakka

var som sagt hos jennifer, blev en kopp te och bubbel..mycket trevligt.
Sen titta linda förbi och då gick vi ner till stan, blev lite lunch och sådär på ströget, man hamnar alltid på ströget när jennifer är med, men inte mig emot.




nu:

åker jag till jennifer, på en kopp te.


skitblogg.se

Som jag skrev för några dagar sen så är min blogg helt knas, och det är den fortfarande, varken inlägg eller kommentarer syns på min sida så det är..skitjobbigt.
och vad är grejen med den nya statistiken, hur dåligt som helst.

Jag byter nog till nån annan sida...eller inte.

Hur som helst så är det måndag, jag är uppe med tuppen, redan vid halv 9 vaknade jag..typiskt tänkte jag, dagen kommer bli hur lång som helst.

Ska in till stan, blir lite häng på arbetsförmedling med alla andra hooobooos.
eventuellt en promenad eller en sväng till gymmet, vi får se.

den som lever får se...

Nu är vi hemma igen, har ätit jätte goda tårtor, barnen fick masser presenter..alla nöjda och glada med andra ord.
Jag har börjat friskna till men är trött som aldrig förr, så blir nog en liten tupplur.

ikväll vankas det film och kanske nått gott att äta? det vet man aldrig.



prinsessan...

idag mår jag inte som en prinsessa direkt, var ute på äventyr igår med jeff,matilda och björnson..
blev harrys som vanligt, inte så mycket folk så det var ju bra men harrys är väl aldrig sådär jätte roligt.

Ska åka till jeffs syster på kalas idag, äta tårta..jag älskar tårta, det är det bästa med att gå på kalas när det är barn som fyller, om det är vuxna får man paj..det är gott det med men inte lika gott som tårta såklart.

ska väll ta och pallra mig upp ur sängen och fixa till mig...

knepigt..

Det är nått konstigt med min blogg, alla kommentarer och inlägg syns inte så om jag inte svarar på kommentarerna så är det för att jag inte har sett dom...

Har haft fullt upp idag, varit på stan och köpt skor, vita converse blev det, precis vad jag behövde..
köpte även lite presenter till jeffs syskonbarn som ska ha kalas på söndag.

Har även hunnit med att handla och tvätta och köpt blommor...tänk så mycket man hinner med om man går upp skapligt...


ännu en bild från kreta


borta bra men hemma bäst!

Sådär nu är vi hemma igen, har varit hur varmt som helst, lite för varmt faktist om jag ska vara ärlig.
Vi har inte gjort så mycket förrutom att solat och badat, mest ätit faktist...var ute och åkte båt en dag och johanna,robin och jeff hyrde moppe, en annan är för feg för att köra, min första och sista gång jag åkte moppe var när jag körde rätt in i en gran, inte så lyckat med andra ord.

Men hur som helst var det en kanon resa så nu är jag utvilad och fit for fight som man säger nu för tiden...

som lovat kommer lite bilder, dock inte alla..





















RSS 2.0