måndag, nya tag?

Jajjemänsan, som vanligt på måndagar ska jag börja "ett ny liv", det vill säga ett hälsosamare liv.
Men den här måndagen tror jag det funkar, har två stöttepelare (heter det så?) så det ska nog gå vägen.

Ska åka och hämta nykeln till förrådet till den nya lägenheten så vi kan flytta över våra vind-grejer ikväll.
Efter det blir det en promenad med Carro, blir en sväng i råssnäss tror jag närmare bestämt.


En termos kanske?

På Elsas Hem hittade jag den här finfina termosen som jag skulle behöva..inte för att jag någonsin har använt mig av er termos (eller jo, när man åkte skridskor när man var liten) men det är alltid bra att ha en..som t ex när jag ska åka och fiska med pappsen.


199:-


There's a man in the stairway drunk and asleep

Även om jag jobbade igår så känner jag mig bakis idag, vet inte om det är för att kroppen är van vid att vara det på söndagar eller om jag blev full på ångorna på wetternmagasinet.
Hur som helst är jag seg som tusan och inte alls på humör för någonting.

När jag hade jobbat klart i natt så tog jag svängen förbi Peckas för en liten korv, och som vanligt var det bråk, tur att polisen var där. Vanligtvis när jag står i peckas kön så brukar jag inte bry mig om hur folk beter sig men då är det när jag själv är lite rund om fötterna men igår när jag var nykter så upptäckte jag att folk borde låta bli alkohol, inte alla..men vissa.
Inte nog med det, killen som bråkade gick på samma grundskola som mig, några år yngre, då var han en sån här ravare eller vad man säger, ni vet svarta byxor med gröna neon ränder och sånt där och tröjer som man blir helt knas av att se på..
Men igår, då var han helt plötsligt utlänning, hängt i solariumet alldeles för mycket och börjar prata konstigt, eller konstigt och konstigt..han bryter..fast det är väll lite konstigt att börja bryta nu i 20-årsåldern när man har pratat flytande svenska i hela sitt liv?
Jaja hur som helst så är det alltid bråk vid peckas.

Eurovisionsongcontest, vilken bra vinnare! påminner lite om Lily Allen.



Ny lampa?

Vi och kollade på våran nya lägenhet i måndags, kommer bli kanon bra, tapetseringen var klar så nu är det bara golvet kvar som ska poleras.
Förhoppningsvis kommer vi flytta in tidigare än 1 juli, kanske mitten av juni om jag får som jag vill.
Ska bli så skönt att flytt och få ordning på allt, och köpa nya saker förstås, det roligaste av allt..synd bara att allt är så dyrt som jag vill ha.
Men den här finfina lampan vill jag mer än gärna ha, synd bara att Jeff inte håller med mig...


ellos 1799:-


Everybody loves the sunshine...

Ligger halvdöd i sängen efter en hård gårdag.
Johan och Jesse kom hit igår så vi grillade, bowlade, spelade biljard och sen så blev det en sväng till harrys.
Ganska mycket folk för att vara helgen innan löning må jag säga, men inte allt för många jag kände igen.
Men en väldigt lyckad kväll minsann.

Så idag har vi bara legat och slöat, blev lite mc donalds mat och film.
Men Johan och Jesse åkte hem för ett tag sen och Jeff pyste iväg på bio med hans lillebror så jag har lite ensam tid, som spenderas på tv:n.


All the vampires walkin' through the valley

GOD MORGON!
Vet inte vad jag har gjort med dygnet, är uppe sent och sover alldeles för länge. Det är ju inte så bra sen när man ska upp och jobba tidigt.
Tur för mig att jag börjar jobba 14.30 idag, precis lagom tid att börja.
Funderar på att cykla till jobbet idag men vädret ser inte så lockande ut?

Var i Linköping på personal möte igår, skulle ha ätit och bowlat med men så blev det inte för oss från motala, så jag och Louise gick upp till Elin en sväng, åt mat och bubblade strunt och sånt är ju alltid trevligt.

Ska ta mig i kragen nu och fixa till lite mat och mig själv så jag slipper stressa sen!


Ägg och kycklingar...

Jag var hos Elin igår, där var också Johanna och Louise. Då kom det här med ägg upp, jag vill bara göra klart för alla att alla ägg inte ska bli kycklingar, bara dom som är befruktade. Och att det är äggulan som ger näring till fostret (det vita) och inte tvärtom.
Ja då var vi överens om det, skönt!

Kom hem från jobbet för ett tag sen så nu är det läggdags.
GOD NATT!

Humor på hög nivå


Rabarberpaj...

Blev varken säng eller gym, åkte till Jennifer en sväng för att se hur hon styrt upp i lägenheten, lyckats väldigt bra må jag säga.
Sen bjöds det på rabarberpaj och vaniljsås minsann, inget jag äter allt för ofta men det smakade fint.

Har hunnit med och handla också så nu ska jag bänka mig framför tv:n och kolla film och äta valnötter.

Det är bal i motala nu, hörde att stackarna skulle åka BUSS till folketspark istället för att vara på Harrys, fasiken vad fattigt att sitta i en varm trång buss i sina fina balklänningar och smoking/kostymer, tur att jag inte går det här året.
Det blir bara värre och värre.

Tobias och Jag på balen -07


gym eller sängen?

GOD MORGON! trött som bara den, provpasset igår blev mitt första vanliga pass. Tjejen jag skulle gå bredvid blev sjuk så jag fick klara mig själv, det var bara bra att få testa att få vara själv vid bordet utan att vara nervös innan eftersom jag inte visste om det förrän jag kom dit.
Och det gick ju ganska bra om jag får säga det själv.

Funderar på att följa med Jeff och träna, har inte varit på feelgood på jag vet inte hur länge, nån månad eller mer säkert.
Men som sagt är jag så trött så vettifan om jag orkar, vi får se om jag hamnar i sängen eller på gymmet.

Resten av lördagen då? Jadu har absolut inget planerat och känner för att bara vara för mig själv så lutar nog åt lite film hela kvällen.
Så får det nog bli!

Friday I'm in love

När till och med Jennifer uppdaterar sin blogg mer än jag gör, då är det ganska illa. Så det blir skärpning nu!

50 års fest hos svärmor var det i onsdags, hade riktigt roligt. Väldigt mycket folk och riktigt goda smörgåstårtor, jag älskar smörgåstårta.
Livat var det tydligen med eftersom securitas kom två gånger, eller så var det bara riktigt tjuriga grannar som inte kan läsa på en lapp att det skulle vara fest...ja dom kanske bara var sura för att dom inte fick komma, men varför inte bara komma och knacka på istället för att ringa securitas? jaja finns folk till allt.

Oz, jag och Jeff hade Oz-maraton igår, satt bänkade framför tv:n i nästan 12 timmar och kunde inte sluta, "men bara ett till avsnitt" lät det igår.

Jobb blir det ikväll, eller jag ska gå jämter igen, bad om ett extra provpass som verkligen kan behövas enligt mig själv. Men sen får jag klara mig själv!

Nu ska jag nog ta tjuren vid hornen och städa mig garderob, blir ju lätt att man bara slänger in allt där.

Oz

Då var det söndag igen, jag gillar söndagar för då är det tillåtet att ligga hemma hela dagen och kolla på film/tv. Men idag har jag en stor jätte bebis att ta hand om, Jeff har blivit sjuk, ajaj ja ni vet ju själva hur karlar är när dom är sjuka, dom är nära döden.
Det blir ingen lätt match, förhoppningsvis vaknar han upp och är helt frisk snart.

Mamma var nyss här med, hon sjöng för Jeff, tyckte han var jätte roligt, ännu roligare tyckte han det var när han fick en present, Oz-boxen som både han och jag velat ha hur länge som helst men är för snåla för att köpa.

Hur som helst händer det inte mycket här, jag ska nog gosa ner mig i soffan nu och kolla på Teen mom, tur att jag inte sitter i den sitsen, då skulle jag ju ha två barn att ta hand om.


Idag är det ingen vanlig dag...

För idag är det Jeffas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!


Borta bra men hemma bäst...

Nu är vi hemma från Amsterdam, är helt slut. Flygresan gick bra men från flygplatsen (linköping) till motala gick det inte så jättebra, Jeffs mamma kom och hämtade oss men sen när vi precis kommit in i motala så stannar bilen, mitt i en korsning (bilprovningen) så det var ju bara hoppa ut ur bilen och putta på. Tur för oss att jag har en så snäll pappa som kom och bogserade bort oss från busshållsplatsen som vi stannade till på.
Så hem kom vi efter många om och men.

Hur som helst var Amsterdam en riktig mysig stad, inte så mycket shopping, mest sexaffärer och det roar mig inte. Sen var det bara masser småbarer och coffieshops (och nej, där hängde vi inte).
Vi var riktiga turister, var på Heiniken experience, tortyrmuséum, Madame Tussauds, redlight, icebar och nån botanisk trädgård.
Vi var sånna folk skrattar åt, tre vilsna turister som står runt en karta och försöker komma fram till vilken väg vi skulle ta.

Ja lite annorlunda mot en solsemester, men väldigt lyckat! ja förrutom det dåliga vädret vi hade dom första dagarna.


Byggare bob...

Valborg firades med maskerad, jag var byggare Bob. Det är roligt när alla engagerar sig och klär ut sig så man inte kommer så som man alltid ser ut, jo igår fanns det ett par sånna men det fanns nog en anledning till det med.
Hur som helst hade jag riktigt roligt! det tackar vi Lisa och Matilda för, bra att nån tar tag i nått.

Vaknade upp och mådde precis som jag förväntade mig att jag skulle göra, skit med andra ord. Känns som jag har hur mycket som helst att göra, färga håret, packa osv...

Jag åker till Amsterdam i natt/morgonbitti, så om ni är vakna kl 06.00 i morgonbitti så kan ni ju tänka på mig och hur rädd jag är när jag ska gå på planet, benen kommer vara som spagetti och jag kommer känna mig svimfärdig och illamående. Jag hatar att flyga, varför ger jag mig in i det kanske ni då undrar? ja det undrar jag med. Den som ger sig in i leken får leken tåla, jag hoppas jag överlever.

Men om jag hittar nån dator så kanske det blir en uppdatering eller två, annars så återkommer jag på torsdag och då ska jag minsann berätta hur många horor vi har köpt på red light, hur många tulpanlökar jag har köpt och hur många gånger jag blivit påkörd av alla galna cyklister.



fler bilder på facebook



RSS 2.0