Ain't no sunshine when she's gone

Onsdag och det är dags för synundersökning, tråkigt men sånt som måste göras, och man får även betala 500:- för det med, inte så roligt.

Och eftersom jag ändå ska till stan tänkte jag ta mig förbi gymmet en sväng och sen belöna mig med en solning, det är jag värd efter ett (slött) pass på gymmet.

Japp, det är så min dag ser ut idag iallafall, än så länge, jag kanske halkar och hamnar på akuten..förhoppningsvis inte då men man vet aldrig.


(gammal bild)


And like a ghost I’ll be gone

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, aldrig mer annandagsbalen! alldeles för mycket folk,knuff och stök...jag som inte uppskattar att ha allt för mycket folk omkring mig har ingen aning om varför jag ens fick för mig att gå dit, så nästa år skippar vi det...
Men det var iallafall trevligt hos Marie innan, lisa var där och lite senare kom sofia och martina, mycket trevligt att träffa gamla favoriter från klassen.

Som vanligt tog jag med mig kameran men tog typ inga bilder, om jag köper en ny kamera kanske jag blir bättre på det?

jaja hur som helst ska jag till Jennifer om ett par timmar, hon är kanon bra på musiktävlingar så tar några av hennes till nyår så slipper jag tänka ut nått själv.

Nu: Väcka Jeff, han kan inte ligga och dröna hela dagen ju...

But we, are two worlds apart

Jag har aldrig varit mycket för backstreet boys men nu är det live konsert på mtv som jag inte kan låta bli att kolla på, dom är ju ganska bra trots allt, dock hela grejen med pojkband som ska stå och dansa likadant känns lite halvmuppigt.




D´yer mak´er

Jaha då var julafton över, fick kanon bra julklappar i år igen, min mamma kan det där med julklappar minsann och min brors flickvän som knappt har träffat mig lyckades köpa julklappar till mig som passade mig alldeles utmärkt, kul att få sånt som man behöver.
Och så var det ju martinas första julafton, hon blev inte rädd för tomten iallafall som många andra barn, jag var livrädd för tomten när jag var liten enligt mamma.

På kvällen åkte jag vidare till jeffs mamma, trevligt det med.

Och nu sitter jag och slöglor på bröderna lejonhjärta och funderar på vad jag ska göra med den här dagen, blir nog att sätta på en film eller tv och ta det lugnt bara, vi får se.


Julafton

Julstämmning är det minsann, vaknade upp till julmusik och sen vankades det risgrynsgröt, det är juligt det.

Ska snart åka upp till mamma och pappa och fira jul där med släkten, vet redan vad jag kommer få i julklapp, det mesta iallafall eftersom mamma råkade ha en lapp på köksbänken hemma som det stod uppskrivet på vad jag och bror min skulle få, inte så smart men då vet jag vad jag väntar mig.

Senare sen blir det en sväng till Jeffs mamma, spela spel och dricka glögg står på schemat.

God jul!


And it's hard to hold a candle In the cold November rain

Har förresten träffat mitt brorsbarn för första gången, hur söt som helst såklart!

 


It's cold and I've nowhere to sleep

Har inte hunnit uppdatera mig såhär i juletider, men hur som helst var jag i Linköping med Marie och Johanna igår, köpte lite allt möjligt, bl a en t-shirt, smink,ringar osv...dock inget som jag var på jakt efter vilket är kläder till nyår och annandagsbalen.

Så idag fick det bli en sväng med Jennifer på stan här hemma, hittade mig en svart kavaj och ett halsband så nu är nyår och annandagen räddad.



nya ringarna


Sometimes beautiful and sometimes insane

Jeff sover,Tommy sover, varför ska alla sova så länge för? jag knuffar på jeff men det enda jag får tillbaka är "tyst karin", inte ett dugg roligt.

Firade "lilljul" hos min moster igår, sen på kvällen kom tommy och då blev det en sväng till harrys, mycket trevligt faktist för det var ganska lite folk, precis som jag vill ha det.

Idag ska jag till Jennifer, sätta i mitt löshår, som jag för övrigt fick färga igår men vettifan om det blev så bra men förhoppningsvis ser det bra ut sen när man har klippt in det och sådär så frisörtid är bokad på onsdag.

Nu får jag väll roa mig framför tv:n tills dom vaknar..


spider pig, does whatever a spider pig does

Den här veckan har gått så in i bomben fort, tur är väll det för då måste det betyda att julen,annandagsbalen och nyårsafton närmar sig med bestämda steg..

Annandagsbalen?förra året när jag var där sa jag "jag tänkte aldrig går dit mer", det är väldigt mycket folk och det är då jag trivs som sämst, lagom är alltid bäst..
men det där med aldrig kan jag ju glömma, jag går ju självklart dit ändå och kommer även säga detta år att jag aldrig mer ska gå dit, vilken lögn.

för övrigt har jag jobbat,tränat och sovit bort hela min kväll, från 17.15-20.40, ja precis hela kvällen med andra ord.
Men jag hann iallafall med att se paradise hotel, det viktigaste..Katrin Zytomierska nämde på vakna med the voice att Jackie vann, hoppas det stämmer.

Ska kolla vidare på simpson the movie..va ett tag sen man såg den..


The gentle voice that talks to you Won't talk forever

Idag kände jag för att göra jeff glad, och vad blir han gladast av? jo när jag städar, det händer inte allt för ofta det är ju mest han som tar hand om hemmet, jag är mer som ett husdjur som bara strosar omkring här hemma.
Så nu är allt skinande rent, typ.

Har hunnit med att jobba en stund idag med, får se om det lbir i morgon med men antar det.

Beställde löshår från tajmahal i måndags med som har kommit, dock inte hämtat den men det blir nog bra, Jennifer sätter i det på söndag sen ska det bara klippas in och sådär, får hoppas det blir bättre än det jag hade förra vintern, det var riktigt trassligt och dant så det hade jag bara i ungefär 2 veckor..(det var inte beställt från tajmahal).

Ska beställa dom sista julklapparna nu om jag hittar det jag letar efter, skönt när det är avklarat.





But my hand was made strong by the hand of the all mighty

Här händer inte mycket, sitter och slöglor på bridget jones och läser lite bloggar som vanligt.
Har jobbat idag sen gick jag och Jeff in till stan eftersom det var tomtenatta eller vad dom kallar det, köpte ingenting förrutom fika, men skönt att göra nånting istället för att bara kolla på tv/film som det lätt blir annars såhär kallare tider.
Fast jag gillar verkligen vintern, iallafall när det är snö och inte masser blask....tror jag är mer en vinter människa än sommar människa...

Nu ska jag kolla lite förslag på nyårsmat, det är klurigt, nån som har något förslag?





Show me a smile then

förfärlig uppdatering, och jag klagar på att Jennifer aldrig bloggar när jag inte är bättre själv..skärpning.
Har jobbat hela veckan så har inte orkat blogga, sen går dagarna så attans fort så jag hinner inte riktigt med.

Hur som helst så har det varit en lugnt helg, i går var jag hos Jennifer en sväng på dagen och på kvällen blev det the hills kväll med chips,dipp,cola och Johanna, mycket trevligt.

Och nu ska jag snart åka till linköping med Jeff och köpa present till mamma och lite sådär..
Efteråt blir det glöggkväll hos Jennifer!



I slave every day for the money, what more can I do

Tiden går fort när man har roligt, har nog inte bloggat sen i fredags men bättre sent än aldrig.

I fredags blev det en sväng till borensberg, Linda, Jennifer och en till Linda kikade på idol och åt ost och kex, precis som vuxna gör, till och med kräsna jag åt, som inte är så förtjust i konstiga ostar som är mögliga och luktar fotsvett, nee det här var bra ostar linda köpt, sånna som alla gillar.

efteråt åkte vi in till motala, blev en sväng till wettermagasinet, eftersom jag inte är en fan av att dansa så roade jag mig med att kolla på hur gamlingar beter sig, de är betydligt mycket värre än vi ungdomar, dricker slattar och dansar som grottmänniskor.
Jaa,mycket roande.

Lördags blev det en sväng till harrys med Marie och Sara, ganska lite folk och det är då jag trivs bäst...
Så även denna helg blev lyckad.


leaving on a jetplane

Då var det äntligen fredag, det vankas idol med jennifer och linda ikväll, sen en liten utgång efter det kanske?
Hur som helst blir det nog ganska lugn utgång med tanke på att jag tänkte träna i morgon och så ska jag orka med en utgång till med Marie.
Det är tufft att vara ung, man ska orka med allt.


If not for me then you would be dead

Det gick jättebra hos tandläkaren, inga hål eller nånting så nu var det överstökat.

gick en sväng på stan med Marie efter, hittade en tröja och armband. Efter det gick jag upp till jennifer en sväng, alltid trevligt att vara där, händer alldeles för sällan.


For what it's worth I'm gonna run run run

Okej nu är det jag som är dum, tur att jag har ett snille till bekant som sa "ändra redigerare", öhh okej, så vipps nu är det som vanligt igen.

Det är torsdag den 3:e, jag gillar verkligen inte den här dagen, ska nämligen till tandläkaren och jag gillar verkligen inte detta, vaknade upp med en stor klump i magen men jag ska nog överleva.

Sen eftersom jag varit så duktig och tagit mig dit så måste jag få unna mig något så det får bli en sväng på stan med Marie.



blogg.se ut funktion?

är det bara min blogg som är helt knas? kan inte byta teckensnitt eller välja vart jag ska ha texten? allt det man kan välja på är borta? trist.

Don't bring flowers after I'm dead

Läste ut Elsas mode igår, helt okej bok men det finns betydligt bättre böcker och mer lärorika.
Även om det inte var mer än okej och att man skummade igenom boken så är den nog värd slantarna man la på den, och visst kommer jag köpa de andra två böckerna när de kommer ut...tror jag iallafall.

Jag ska snart åka och jobba denna soliga men kalla dag, blev ett kort pass idag på 3 timmar och det är ju lite lagom såhär en onsdag.




RSS 2.0