jag?pantad brud?

Okej jag måste vara så otroligt pantad, jag skrev ju att bankomaten hade tagit mitt kort i lördags, så jag gick till banken igår, fick vänta 45 min och när jag kommer fram till kundtjänsten så berättade jag att bankomaten bara hade tagit mitt kort bara sådär, hon frågar efter mitt legg och jag tar fram plånboken och ger henne mitt bankomatkort...
jag fattar ingenting, jag hade ju visst mitt kort, och hon fattade ingenting för hon stod fortfarande och frågade efter mitt legg fast problemet var löst..

så antingen måste det suttit ett kort i bankomaten redan eller så har jag stoppat i ett annat kort, men det konstiga var att man måste ju stoppa i ett kort för att man ska kunna slå in koden...

ett annat altenativ är ju att jag var så rund om fötterna ärr jag bara inbillat mig att jag stoppade in kortet och slog in koden..

hur som helst så blev jag utan fyllemat den kvällen iallafall..

vaken igen..

Ja då är man vaken igen men inte pigg för fem öre, sov 3 timmar och det kanske är lite väl mycket såhär mitt på dagen.

Ja eftersom jag har sovit så har det inte hänt så mycket sen sista inlägget förrutom tat jag har lagat mat, fisk blev det minsann, gotti.

ska kolla lite arkiv X nu sen blir det den rätte för rosing och desperete houswifes.





jobbigt..

Fan vad jag är sliten, somnade sent i natt och vaknade stup i kvarten, inte  nog med det så skulle jag upp kl 6 imorse..
inte konstigt att jag är trött så nu är det bums i säng.

Har hunnit med att köpa finfina blommor till kök och sovrum idag med.

Ska vila lite så hörs vi senare.

dom nya...


ny vecka,nya ...

veckorna bara springer iväg, och snart är det redan april.
Så det betyder alltså att snart kommer sommaren, hur skönt som helst.

Ska snart jobba en stund sen efter ska jag till stan och fixa lite, gå till banken t ex eftersom dom tog mitt kort i lördags och jag fattar ingenting, okej om man har slagit fel kod 3 gånger då tar dom ju kortet men jag slog rätt kod en gång, men dom tog ändå kortet och jag blev utan pengar..så det blev inget peckas för mig i lördagsnatt iallafall..

Ska ta oh laga till nått att äta, men för en gångs skull är jag inte så vidare hungrig såhär på morgonkvisten, konstigt.

kan det bli bättre?


familjen..

tog som vanligt inte så mycket kort igår men några hann jag med...


robin och johanna,vet inte riktigt vad hon sysslar med:)


hoosan


haha hoosan ser ¨så jävla rolig ut:)


familjekort.


juha och hoosan


så här blev håret förresten..


robin och juha


haha hanna

spya i ansiktet...

Jag hade hur roligt som helst igår, även fast det inte hände så mycket så var det bra ändå:)
Men nått jag tycker är mindre roligt det är när folk spyr, som igår t ex när en 45-50 årig kvinna kommer ner från trappen med spya utkletat i ansiktet...eller när tjejer sitter med en papperskorg framförsig och spyr inför hela kön till taletten..man kan åtminstonde gå in på toaletten om man mår dåligt, för det gör vi alla ibland..men för min del var det längesen jag mådde dåligt på fyllan...

men på tal om snigelbajs så blev mitt hår bra igår, så nu är det slingat och utväxten är fixad:)

utgång

här sitter jag med hårfärg i pallet, första gången jag färgar håret själv faktist, får se hur det blir.
Ska lägga i slingor sen när jag kommer till johanna för det kan jag minsann inte göra själv..

Blir fest påt ikväll, förfest hos johanna sen ska vi till harrys..som vanligt:)

Var på stan förrut med, skulle köpa mig en helt vanlig svart kofta, men fanns inte en enda som jag ville ha, eller hittade bara en men den satt konstigt...men kom iallafall hem med ett par leggins, konstigt nog, jag har då aldrig haft ett par leggins..
men köpte sånna där jeansleggins fast svarta men några dragkedjor, låter hur fult som helst men det är bättre än det låter..men ni får se en bild ist...





man blir aldrig nöjd..

när man inte har jobb eller inte jobbat på ett tag så tänker man "men hör av er då jag vill jobba, om jag ick ett heltidsjobb skulle jag bli så glad osv sv.."
Men när nån hör av sig så orkar man helt plötligt inte, speciellt inte på morgonen...då tycker man det är hur jobbigt som helst när man igentligen borde bli glad..

sen kommer vi till det här med sommarjobb, då borde man ju passa på att jobba så mycket som möjligt, och visst det ska jag ju göra såklart..
men jag och johanna pratade härromdagen och hon sa "alltså tjänsterna var på 100 och 75%, men det känns så mycket, det skulle vara lagom med 50%"

500

detta är mitt 500ade inlägg faktist, inte så pjåkigt..dock så är inte ens hälften av dom vettiga men ändå:)

Nyss hemkommen från jobbet, skönt att jobba på en fredagkväll faktist, inte så mycket att göra, slippa städ och laga mat och sånt där, eller lite matlagning är det men idag blev det inte så för mig.

Trots att det är fredag så ska jag nog hoppa i säng snart så jag kan gå upp skapligt imorgon, blir nog att ta mig till gymmet och stan och kanske sola om jag orkar, vi får se.

Hörs i morgon gott folk!god natt.

julafton?

okej, igår satt jag, jeff, matilda och björnson och prtade lite, sen kom vi in på julafton, varför man firar det..ingen av oss visste, vi är 21-22 år gamla och ingen av oss visste varför man firade julafton..

men jaja, man kan inte veta allt..

ringde här precis och frågad eom jag kunde jobba, så det blev visst ingen ledig dg, måste pysa..

färga håret

Jag är ledig idg och så får jag lön, kan det bli bättre? jo det kan det verkligen eftersom min lön är så låg denna månad men jag ska nog få ihop det:P

Ska in till stan och kolla lite, träffa johanna sen ska hon färga håret på mig, blir att färga utväxten och lägga i lite ljusa slingor, det blir nog bra...
fast iof, hur bra det än blir så kommer jag tröttna efter någr veckor eller nått så ja, det spelar ingen roll om jag blir nöjd eller inte:)

nu är jag riktigt hungrig så nu vankas det frukost...


förbjuden

Oj oj oj, det har inte blivit mycket tid till att blogga här inte, jobbade till 16 igår och sen åkte hem till mamma och papa som jag skrev tidigare och åt våfflor med pappa..
Trevlig att komma "hem" lite då och då:)

Idag blev det med jobb, men slutade redan vid 12 men jag har har fullt upp ända tills nu, jag har varit ute på promenad, handlat, hämtat katten från djurkliniken och gjort lite annat som jag inte kan skriva är i bloggen, jag är förbjuden.

på tal om katten så är hon rätt rolig att kolla på nu när hon har blivit steriliserad, hon vinglar fram här hemma och kan inte hoppa upp nånstans så lugna gatan här..

Ikväll blir det iallafall film kväll med henke, matilda och martin, pizza lär det bli med:)

Jaja eftersom jag är bloggnörd så har jag lite att gå igenom nu, det tar ju sin lilla tid.

väckt..

Blv nyss väckt, ska snart åka och jobba, till 16.00 sen vid 17-18 tiden ska jag hem till mamma och pappa så ska jag göra våfflor till pappa, det är ju trots allt våffeldagen:)

Bäst att jag går upp nu så jag kommer i tid:)

fan..

jag förstår inte riktigt hur alla får till det här med att ta kort på sig själv, jag får aldrig till det...bara kort när ansiktet är med men hela kroppen?njae funkar inte riktigt..hur gör alla andra?



här skulle jag ta kort på mig själv men hann inte riktigt...


här tog jag kort framför spegeln som ni ser, jag upptäcker att jag har jävligt korta och tjocka ben.


men ansiktsbilder funkar bättre iallafall.

Bob marley

Tisdag och arbetsdag, idag har jag faktist reggaemorgon, annars brukar jag ha dansbandmornar, fast det var ett tag sen nu men ja idag är det bobban som gäller iallafall, han har gjort så många bra låtar men måste jag välja så är nog redemption song min favorit, just nu iallafall, men sånt ändras ju hela tiden.


dags att sluta?

Nu är det verkligen dags att sluta datorisera, hur vet man det? jo när det börjar bränna i fingret när man ska röra pilen ni vet...
har haft datorn i knät i 7 timmar ungefär, från och till så inte så konstigt.

men iallafall så kollar jag på ballar av stål och det är så jävla roligt måste jag säga:P

men snart är det läggdags, nattinatti kära vänner.


flott liv!

Fick åka och jobba idag vid 10 tiden, blev ett kort pass så slutade redan vid 14.00 så nu har jag hela dagen på mig att göra nått annat, tvätt och matlagning står på mitt schema, vilket flott liv jag lever.

Har skitdåligt humör, vet inte varför, kan bero på att kattskrället har rivit sönder papperspåsar i köket och är förövrigt skitjobbig..värst vad mycket prat det är om katten nu på sista tiden men jaa, hon har varit hur jobbig som helts..men på tal om Nala så ska hon steriliseras på torsdag.



men lika glad är jag för det med gladast är nog räven,

jävla katt.

ohh vad trött jag blir på våran katt ibland, vi har fått flytta ut kattlådan i hallen utanför toaletten för hon får inte vara inne i badrummet längre för hon river så så dant på toalettpappret..men nu när jag duschade så glömde jag ju såklart att stänga dörren helt..så jag får väll skylla mig själv men ändå..


såhär ser det ut när hon är klar, ibland ännu värre.

nattsärkar

jag gillar verkligen fula nattsärkar, eller nattlinnen som man säger nu för tiden...helt så töntiga och tantiga som möjligt.
som dom här två t ex, riktigt fula igentligen men jag gillart..dock kan jag inte ha den blommiga tantsärken eftersom katten verkar tro att det är en gardin..konstigt.




impad av jobb.

Igår pratade jag och jeff om jobb, vissa jobb blir man lite impade av men andra inte, som t ex när vi var i norrköping så träffade vi en kille där så kom jobb på tal..

killen: vad jobbar ni med då?
Jag: jobbar på dagis och gruppboende.
Jesse: ekonomiassistent
Johan: telefonförsäljare
Jeff: securitas

efter jag sagt vad jag jobbat med och jesse sagt sitt pikade han mitt jobb, så när det kom på tal i går så funderade vi på här hemma om vad man ska ha för jobb för att impa på folk..
Jag blir impad av tjejer som har riktiga karlyrken, som t ex elingenjör och sånt där.
polis,brandman och annorlunda yrken blir man med impad av.

jobb som man inte direkt blir impad av: telefonförsäljare, dagisfröken,jobba på mc donalds/max eller nått sånt, personligassistent osv.
såklart ser man inte ner på folk som jobbar med dessa yrken utan mer inte blir så intresserade just på jobbfronten.

Men jag själv då? jag vill ha ett socialt jobb, helst ha en dress/uniform och träffa nya människor ofta så det inte blir samma jämt..
Så på den här beskrivningen kan jag alltså passa som receptionist på ett hotell t ex, jobba på mc donalds,flygvärdinna eller helt enkelt busschauför.

Men nu ska man ju inte bara gå efter vad man ska ha på sig eller att man ska impa på folk..man ska ju självklart jobba med det man trivs med.

avklarat

Nu har jag sett twilight, den var faktist helt okej men som jag trodde töntig, inte mycket men det där med att hoppa omkring i luften typ är inte riktigt vad jag gillar.
Men den är helt okej att se iallafall och det är väll huvudsaken.

Det är fortfarande söndag och jag har knappt varit utanför dörren, förrutom när jag gick ner till affären för att köpa påskmust, det är gott, ibland.
nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar...det tar tid att gå igenom kan jag lova.

twilight

I varenda blogg ungefär läser man att twilight ska vara så bra, har inte hört något negativ om filmen faktist. Sen jag såg framsidan av fimen har jag bestämt mig för att inte gilla den helt enkelt och näst intill vägrade se den, har jag väl bestämt mig för nått så är det så.
Men Jeff hade sett den och han känner mig och vet vad jag tycker om och han sa att jag skulle se den, så jag får väll ge den en chans ändå, fast om jag tycker den är bra kommer jag nog inte erkänna det i vilket fall som helts, typiskt mig.

vad tycker ni om filmen?det där med vamyrer känns lite töntigt och uttjatat om jag får säga min mening.



helgen

Ja då har ännu en helg gått, en nykter helg faktist.
Fredags blev det pizza och mys, lördag tv uppsättningoch dagens plan är att ligga i sängen med datorn i knät, kanske läsa lite och äta chokladbollar.
Ja en väldigt slapp dag med andra ord.


jeff när han drar sladdar.

på hatthyllan..

Finn ett fel?


på tal om..

Boken som jag köpte heter ju såld, men för ett par år sen läste jag en annan bok som också heter såld, får man ha exakt samma titel på en bok? så handlar det ju om samma sak ungefär med.
Det är inte så påhittigt måste jag säga.
Får hoppas att den boken jag köpte är lika bra som den jag har innan, för det är nog min favorit bok, inte för att jag läser så mycket men av dom jag har läst.


vilket fynd!

Det är tur att man köper tv så sällan, jag levde i min drömvärld och trodde det bara var att välja,köpa och sätta upp på väggen...men har inte riktigt lagt tanken åt sladdar och hur det ska kopplas och allt sånt där.
så idag åkte jag och jeff runt lite och köpte olika grejer vi behövde, sladdar, skruvar och dylikt, det är skittråkigt att lägga pengar på sånt men vad ska man göra?
O¨ch inte nog med att det kostar pengar så blev det ju fel med, typiskt nog så var väggfästet jag köpte i silver istället för svart som jag skulle ha, så det var ju bara åka och byta.
Det är bara ett flängande fram och tillbaka.
men nu har vi alla grejer om behövs tror jag så ikväll ska jeffs pappa komma hit och hjälpa oss sätta upp den.
jaja nog om tråkigt tvprat.

Idag har jag gjort en fynd, jag ksulle köpa en bok på maxi, såld, den skulle kosta 55:- men när jag drog scannern så visade sig det tat den bara kostade 29:-, ett riktigt fynd med andra ord.


scarfs..

Jag är helt inne i scarfs, eller jag är faktist det jämt mer eller mindre men när jag var hemma hos mamma och pappa hittade jag några gamla favoriter som den här t ex..






äntligen fredag.

Lördagar och söndagar är säkra kort för sovmorgon, de andra dagarna är riktigt osäkra och jag måste gå och lägga mig vid 22 tiden ifall jag måste börja jobba tidigt dagen därpå..men ikväll kan jag iallafall vara uppe hela natten om jag vill:)

Jobbade idag men fick stanna kvar på jobbet eftersom en brukare blev sjuk, så det blev lite extra timmar iallafall.

Idag ska jag åka och köpa tv,storhandla och kanske träna men har nog ingen ork till det, handla suger musten ur mig, det är jobbigare än vad man tror att ränna omkring i en stor affär och leta varor..

Sen ikväll blir det mys för hela slanten film och pizza blir det..kanske lite godis eller chips med...men bara kanske, det är ju trots allt fredag och jag varit flitig med motionen denna vecka.

Vi hörs senare sen gott folk!

hårprobem?

Nu har jag kollat igenom alla bilder jag har på datorn, jag har fokuserat mest på mitt hår eftersom det är nått jag alltid tröttnar på, oftast när jag färgar håret blir jag toknöjd men sen efter ett par veckor så tröttnar man och vill förändra..
varför är man aldrig nöjd med sitt hår för?


jätte blond, bruna linser med.


fortfarande blond men lite "neddämpat"


typ svart.


hittade en bil från studenten med, på tal om hår.


ljust och lite mörkt underhår, och nej det var inte meningen att det skulle vara mörkt underhår.


brunt med lite ljusa slingor.


och nu ser jag ut såhär, men har lite slingor i nu som inte syns allt för mycket.

ny tv

Var som sagt ute och gick med johanna, gick en bit av kanalbanken idag igen men idag var det inte lika blaskigt, men konstigt nog har jag jätte ont i fötterna och skavsår mella tårna, dock inte alla men mellan 2 och det gör så jävla ont, hoppas det blir bättre tills i morgon d jag tänkte träna, om jag hinner har lite annat att syssla med men tror nog det går att klämma in, frågan är bara om jag har orken?

Ska köpa en tv imorgon till sovrummet, en LG 37", den föll mig verkligen i smaken..


luder

här kommer jag hem och lägger min hand på jeffs arm och vad säger han "ta bort din kalla hand ditt luder", öhh okej tönt...
han tycker det var jätte roligt och nu står han i köket och ropar älskling och säger att han ska städa imorgon, usch jag hatar när han ska städa för det tar sån jävla tid.
Han har städmani.

Ja men åter till mig, jag fick jobba lite idag iallafall, och lite  imorgon med, bara några enstaka timmar sådär.
Solen skiner idag med så skippar gymmet och går direkt på den stora noshörningen som ronny och ragge skulle säga, jag går på promenad med johanna, vi ska nog köpa glass med, passar perfekt en dag som denna.

"men karin vill du hjälpa till och städa imorgon, jag vill ju hitta på nått med dig, vi kan städa tillsammans", vilken romantisk pojkvän jag har, städa ihop på en fredag.


och för er som inte fattade så det där medluder skämtade han om så ni inte tror att han går runt här och kallar mig luder:P



typ ett år gammal bild.

sluta tjut

För en gångs skull sitter jag och lyssnar på musik, det gör jag aldrig annars, bara när jag ska på fest och gör mig i iordning..har alltid tv:n på och slökollar samtidigt som jag sitter vid datorn.

Det jag vill komma fram till är att jag nyss lyssnade på rihanna-take a bow, då sjunger hon "you´re so ugly when you cry", och då kom jag och tänka på om det är okej eller inte när killar gråter, många av er tycker nog att det är helt okej och varför ska inte killar få gråta?..
jag håller inte alls med, jag tycker det är så fånigt och omanligt och jag kan inte riktigt ta killar som tjuter på allvar...i vissa fall är det ju såklart okej för killen att gråta men det är inte ofta.

Så killar, sluta tjut, det är en tjejgrej.


Rent hus

Sitter och kollar på rent hus, kan faktist förstå att man kan få det så skitigt i hemmet, jag själv är ingen städmänniska men Jeff är det så det är han som har hand om städningen, förrutom på toaletten för det är mitt område, det är det ända ställe jag tycker det är lite roligt att städa för där ser man skillnad direkt till skillnad mot att damma som är helt onödigt enligt mig.
Det som inte syns lider man inte av.

Men iallafall så blir det lite stökigt och smutsigt så "tar man det en annan dag" sen blir det bara mer och mer och då orkar man aldrig ta tag i det för det är så mycket, så man kanske borde städa ofta och lite istället för sällan och mycket. Eller skippa städningen själv och ringa städhjälp istället.

härligt

ja då var dagens motion avklarad..tänt så mycket roligare det är att gå när man har sällskap, oftast brukar jag inte höra av mig till nån och fråga om vi ska åka och träna eller gå ut en sväng för jag gillar inte det där med att ha en tid at passa..jag vill gå direkt när jag har bestämt mig för att göra nått.
Men idag kände jag verkligen för lite sällskap, tyvärr var kanalbanken lerig så det var ju ingen häjdare med tanke på att jag hade vita skor på mig...
Men jag och marie traskade iallafall runt i nån timme sådär, precis lagom...kunde vi prata om det vi behövde och smida våra onda planer:)

Dagens sysslor är tyvärr inte klara ännu, jag har tvättstugan, det är allt utan roligt, tur för mig att det bara blir 2 maskiner att köra.

hej sol

ojoj vilket härligt väder, tänkte gå till gymmet idag men skippar faktist det och tar mig en promenad istället.
Johanna var helt upptagen med att äta verkade det som så hon ville inte följa med men Marie är oftast ett säkert kort:)

Hörre ni, ni har väll inte glömt bort Shebang?det hade jag tills i helgen, hur bra som helst. Nu måste jag fixa lite.

vätternrundan

Ja eftersom jag har anmält mig till vätternrundan så har jag varit ute och cyklat ett par timmar nu på förmiddagen.ont i arslet som bara den men ja det är sånt man får räkna med.

ska åka till onoff och elgiganten sen och kolla på tv, ska köpa mig en till sovrummet hade jag/vi tänkt.


ni vet väll att man ska ta allt man läser på internet med en nypa salt.

hej herr ostbåge

Måndag kväll och här sitter jag med ostbågar och cola, ja tisdagar förstör ju alltid annars men om man slutar med onyttigheter på tisdagen så kanske det går bättre..snacka om att jag kommer med undanflykter hela tiden men jag har iallafall varit och tränat idag..

Nu dags för 183 dagar.


mys

Söndagskväll, mysigaste kvällen på hela veckan, just nu ligger jag och jeff nerbäddade i soffan och kollar på arkiv X.
härligt.

Men i morgon är det ny vecka, nya tag och nya försök till att börja ett hälsosammare liv utan snabbmat och annat onödigt..precis som varje måndag, men tisdagar verkar inte riktigt vara min dag för den sabbar alltid..typiskt.
men vi får se hur det går.


trött men söt Jeff.

bilder

Ja nu har jag lite mer ork minsann, tyvärr blev nästan inga bilder bra men ett par duger.
Blev fest påt igår, var på palace, det var helt okej, dock dålig musik måste jag säga... men vi åker nog dit snart igen, det går ju hur fort som helst att åka dit, typ en timme bara.

och det här med bilder, jag tar med mig kameran överallt men jag tar knappt några kort, det blir nästan helt bortglömt..men några tog jag.


på väg till palace


jag med.


jesse och jeff


jeff och jag:)


johan och jesse


vi fick en present, närmare bestämt böter på 450:-


hemma igen

nu har vi kommit hem från norrköping, är hur trött som helst så jag återkommer i kväll eller i morgon med bilder och sådär..men roligt har jag haft minsann.

Ska åka och handla lite sen blir det tv för hela slanten..


norrköping

Fick jobba idag igen, bara några timmar och det är ju inte fy skamm såhär en fredag..men nått som inte riktigt hör hemma på en fredag är träning, men så blev det visst idag ändå, gick hur bra som helst faktist.

Ska ta det lugnt ikväll, åka till mamma och pappa, kolla lite tv och äta pizza..det är grejer det.
Imorrn ska vi åka till norrköping och hälsa på johan och jesse så därav en lugna kvällen.

Nu dags för dusch.

humor

Humor, ja alla roas av olika saker, eller vissa av precis samma saker.. jag och jeff har verkligen helt olika uppfattningar om vad humor är..jag har ett favorit skämt, "det var en gris som bodde i sverige, han var så trött hela tiden, men när han flyttade till USA blev han pigg(pig)", men det tycker inte han är så roligt..kanske inte ni heller tycker nu när ni läser det men när man hör det är det skitroligt.
och bilden här nedan är ju en stor favorit, det kan jag skratta åt hur myckt som helst, fast igentligen är det inte bilden i sig som är rolig bara för det är ju en helt vanlig kille med down syndrom men texten gör bilden rolig.
så det är ju inget illa menat:)


kiwisskal

Brukar ni äta kiwi med eller utan skal? vanligtvis brukar jag inte äta med skal men fick höra att skalet ska vara nyttigt, förreten trodde jag inte ens att man kunde äta skalet men jaa.. iallafall så var det helt okej, mer smak när man ät med skalet på, så det kanske jag fortsätter med..synd bara att det började svida så dant på läpparna..men det går över.

så det jag ville komma fram till var iallfall att jag kan rekomendera att äta med skal, dock vet jag inte irktigt hur nyttigt det är med skal eller om det är det överhuvudtaget.


surt

Min datorn funkar fortfarande inte, har laddat den under tiden jag var och jobbade men neee, den vill inte starta.
Och den är ju inte så gammal heller, typ 6 månader så den borde ju inte ha kollapsat redan..
men jaja, så är det ibland.

Det gick bra att jobba idag, även fast jag inte fick min mjukstart..men nu sitter jag här trött som bara den.

men ikväll vet ni vd som gäller, den rätte för rosing och desperete houswifes...och kanske lite popcorn...men bara kanske.
men först, ska jag ringa till mamma.


Paus

Skulle igentligen bara jobbat 7.30-11.30, skönt tänkte jag med mjukstart..men blev ändrade planer så nu ska jag börja 12.30-17.00 så det blir ju en hel dag bara att jag har en timmes rast kan man ju nästan säga, slänga i sig lite mat och glo lite vid datorn..
och på tal om datorn så verkar inte min dator riktigt funka..eller den gör verkligen inte det för den går inte sätta på så får använda jeffs dator ist...
men det funkar ju det med men tycker min är bättre, eller det är igentligen hans tangentbord jag inte gillar.

Fick tid imorgon med 09-13.00. inte så länge men det är bättre än ingenting, och jag tycker det är rätt skönt med korta pass.

Jag som hade planerat att städa idag men oj så synd, får bli i morgon ist..jag kommer nog vara trött när jag kommer hem i eftermiddag,

Nu ska jag pysa men vi hörs kanske sen.

Finns det nått bättre?

Gosa ner sig i soffan med kuddar och täcke, en kopp te,smörgåsar och sex and the city maraton? Har börjar om på min sex and the city box nu.

Finns det nått bättre?


andra fula trender

okej, det har funnit hur många fula trender som helst genom mina år,men några minns man mer än andra.

Buffaloskor, både dyra och extremt fula, specielt dom med gul reflex..men tanken slog mig nog att köpa sånna, tur att jag inte gjorde det.
Nätlinnet, haha ärligt talat? det är bara bönder som har, eller tydligen inte men det är på bondgården det hör hemma.
Instoppade byxor i strumpor, när man tänker efter så är det skitfult, men då tyckte man det var snyggt av nån konstig anledning...det värsta är att en del har det fortfarande.
Våfflat hår, kommer ni ihåg nya tider?, när hon den där jonna eller vad hon hette som hade våfflat håret och satt upp det i två bullar på sidorna, dagen efter det programmet visades kom hur många som helst med det där våfflade håret och bullarna..det var fult då och det där med våfflat hår?nej tack.

ja det finns ju hur mycket som helst men mycket har man glömt..eller förträngt.


hittade på google, nån som lagt ut dom på tradera, ägaren fick 175:- för dom.

fula trender

okej kan inte alla bara lägga ner det här med pocahontas band runt huvudet? det är inte snyggt, inte för fem öre...
och nej, ingen passar i det!


tog första bästa bild när jag googlade. här är ett jättebra exempel på hur dant det kan se ut.

second hand

Ännu en dag som sprang iväg, har varit uppe hos farmor med mamma och ätit våfflor, gud vad det är gott och inget man äter allt för ofta.
Jag måste köpa ett våffeljärn...

Sen gick  vi hem till mamma och hämtade lite grejer sen åkte vi till återvinningen och jysk..
Okej det där med second hand och återvinnings grejer, jag skulle aldrig köpa kläder från secondhand, jag tycker det luktar illa så fort man kommer i affären och det känns inte så fräscht..men jag tycker inte det är äckligt om nån annan köper nått på second hand...konstigt.
Men därimot om man köper nån byrå eller lampa eller nått sånt så är det helt okej..

Fast nu när jag tänker efter så köpte jag ju två grejer på en bloppis, men det är en annan femma..då visste jag ju vem det var som hade haft det innan..

vikt,hår och kläder

Tiden går fort när man har roligt, har suttit bänkad framför tv:n, sen vid  tiden kom Lisa upp en sväng, trevligt att få lite kvällsbesök sådär.

Annars då, jag och johanna pratade allvar om det här med vikt, sen kläder..men för en gångs skull dök inte hårproblem upp, hon kanske äntligen är nöjd eller lägger mer tanke åt vikten?

Klockan drog iväg som sagt och det är dags att sova..så vi hörs imorgon gott folk.


rånare?

Blev inte att åka och träna idag, kände verkligen inte för det och så var det så dåligt väder ute så kände inte för att gå ut överhuvudtaget, visserligen tycker om jag om snö men det blåser och jaa..
Men sen kom jag på att jag kunde gå ut till lidl och köpa nått gott till kvällen, så allt jag behövde var en liten morot för att komma ut lite, även om det är skitväder.

Men nu är det avklarat iallafall, nu kan jag sitta hemma med gott samvete och äta popcorn.

Förresten, det är svårt att klä sig rätt när man ska ut i kylan, men oftast är det fötterna och ansiktet man fryser om, fötterna går ju att ordna men ansiktet? det ända jag kan komma på är ju att ta på sig en rånarluva, men det kanske inte vore nån hit att gå in med i affären? nån som har nått förslag?



nya tag

Som sagt kom matilda och björnson hit en sväng igår, drack lite öl och bubblade om både det ena och det andra.
Men jag drack bara 2 öl så det räknas som en nykter helg.

Har precis tryckt i mig en pizza, precis som alla söndagar. Men idag ska jag göra nått jag inte brukar gör på söndagar, träna..
gårdagens träning blev ju inget vidare bra, var och fikde precis innan och tryckte i mig kladdkaka och cola och när jag började trän började jg må illa, konstigt.

så idag tar jag nya tag.


fortfarande lördag

Har precis kollat klart på melodifestivalen andra chansen, hur kunde inte rigo- i got u inte gå vidare?den är ju hur bra som helst, sitter faktist och lyssnar på den nu. och nån annan som är kanon bra är ju caroline af ugglas.

Matilda och Björnsson kommer hit straxt, blir att ta ett par öl ändå, det var så nära att jag inte drack,men nära skjuter ingen hare..vi får se nästa helg.



På tal om snigelbajs så tog jeff sig ett bad förrut.

och tog sig en öl.

och såhär fin är jag när jag ska få finfrämat, mysbraller och sminkfri.

Lördag

Ännu en lördag.

Har inte direkt några planer för kvällen, brukar vanligtvis ha det men om jag känner mig och jeff rätt så blir det att dricka lite öl ikväll, men ska försöka låta bli.

Men först och främst ska jag,jeff och kevin åka in till stan och kolla lite, ta en fika och sen ska jag träna.
kul lördagssysselsättning det där med att träna
.

Thåström

Har suttit och lyssnat på Thåström-stjärna som är din ungefär hur många gånger som helt i rad, så jävla bra.
Thåström har ju gjort en hel del bra låtar som t ex Fanfanfan, karenina, märk hur vår skugga (med imperiet), borde nog lyssna mer på honom.

Fredag, ska åka och handla sen ikväll kommer kevin (jeffs lilleror) hit.
blir nog en lugn helg..förhoppningsvis.


jobb

Är nyss hemkommen från jobbet, har bara jobbat 5 timmar idag men är helt slut..har ju inte jobbat på 2 veckor eller nått så inte så konstigt kanske.

Ska ta och gå igenom alla bloggar som jag inte läst sen i söndags, mycket att ta igen...det är inte lätt att vara bloggtönt.


borta bra men hemma bäst.

Jaha då var man hemma igen, Göteborg?njae ingen stad för mig direkt, var på stan i tisdags och alla affärer var så röriga och stora och oftast hade de 2 våningar och nee,usch det var bara jobbigt. Men det var roligt att träffa min moster, henes man, min kusin och julia.


julia och anna


julia


Jeff i bowlinghallen


jag


gunilla


jag


jeff när vi skulle åka hem


jag på tåget

vandrar hem

Jag och Jeff är i göteborg nu, sover på ett fattigt vandarhem med gammal fil på frukostbuffén som kostar 60:- och inte är värd mer än hälften.
Men vi är ju inte här för att sova och inte heller stänga in oss i nått rum.

Var uppe hos min moster i går och träffade kusin och kusinbarn.lägger upp lite bilder i morrn eller på torsdag.
Sen på kvällen spelade jag och jeff bowling och drack lite öl..och lite öl till.

måste fixa till mig lite så ska vi åka in till stan och se om vi hittar något roligt.
hörs.


söndag

fanns ingen tvättid förrutom 7-12 idag så var tvungen att ta den eftersom jag,jeff och mamma ska till göteborg i morgon så behövde lite rena kläder.
men som tur var behövde jag bara köra en maskin för jag hade typ ingen vittvätt.

Lisa och Marie ligger och sover som stockar och jag sitter och är hungrir men det finns inget kulatt äta hemma..undrar om lisa och marie är bakfyllepizza ätare?njae tror inte det faktist.
men jag ska iallafall ha en pizza, antingen när dom vaknat eller när jeff kommer hem:)

nu ska jag ner i tvättstugan sen får jag väll blänga på tv eller nått tills töserna vaknar.

fest

gårdagen var lyckad, men som vanligt är det roligast på förfesten...det bjds på välkomsdrink, tacos och chokladmousse med hallon.
Ja väldigt trevligt.


födelsedagsbarnet


marie och elin


emelie


lisa igen


ida,emelie och jessica


jag och emelie


RSS 2.0