vilken skitdag...

okej dagen började bra men sen gick det utför...

skitdagen började med att jag skulle släpa ner den tunga tvättkorgen ner till tvättstugan som ligger i andra trappuppgången,  när jag väl kom ner så fanns det ingen nyckel, dock hade våran granne varit här och sagt att hon hade kläder kvar i tvättstugan och det är ju lugnt såklart men nån nykel hade jeff och hon inte pratat om tror jag inte, jag låg och sov.
så jag gick till grannen och knackade på men ingen öppnade, så det var ju bara släpa upp den tunga tvättkorgen igen, då tappade jag mitt humör helt och hållet.
det måste blivit ett missförstånd mellan jeff och grannen på något vis så det var ju såklart ingens fel så det får gå ut över alla istället.

Sen åkte jag in till stan, skulle köpa en likadan skjorta som mamma fast i vitt men det var ju helt genomskillnig så humöret blev inte bättre, men köpte en annan skjorta på vero moda för endast 79:- så det blev väll lite bättre då.

Men iallafall så skulle jag ju träna, men ojdå jag hade visst glömt min vattenflaska så jag gick och köpte en för det är ett måste....
så nu hade jag allt jag behövde så jag gick till gymmet och skulle öppna dörren, skit, det var stängt..jag tänkte inte på att det var nationaldagen idag...

så ja, min dag har varit skit en så länge.. förrutom att jag träffade mamma på stan och att det fanns sånna där goda remmar som man kan köpa på marknader så köpte 2 st.
Sen var jag uppe på elins jobb så vi bestämde oss för att kolla på film ikväll, mysigt.


okej blev lite väl långt så ni behöver inte läsa allt.

Kommentarer
Postat av: JENNNNA

du får köra ett pass hemma då ;)

fan vilken sur dag! :(

2009-06-06 @ 15:17:30
URL: http://gucciime.blogg.se/
Postat av: Frida

hehe jag har ju fortfarande inte sett det=P får kolla på tisdag :D

2009-06-06 @ 17:48:04
URL: http://psicho.blogg.se/
Postat av: AMILIA KS

Hej hej! Haft nå kul för dig idag? Jag var och shoppade - spana in vad jag shoppade på http://miilliisens.blogg.se/2009/june/utkast.html#comment



HA DE BÄST! PUSS! :)<3

2009-06-06 @ 19:09:37
URL: http://miilliisens.blogg.se/
Postat av: Tessan

fin blogg =)

2009-06-06 @ 19:21:43
URL: http://teslin.blogg.se/
Postat av: Frida

aa vi e rätt lika=P

2009-06-07 @ 11:30:34
URL: http://psicho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0