arbetsförmedlingen...

Var på arbetsförmedlingen idag, när jag satt och väntade kollade jag mig runt lite, då ser jag en skylt där det står att företag som anställer nyanlända invandrare så betalar staten 75% av deras löner, på ett sätt tycker jag att det är bra så invandrarna kommer in i samhället på ett bra sätt men samtidigt så förstör det ju för oss andra, är det inte lite orättvist?

Om jag hade eget företag så skulle jag nog anställa en nyanländ invarndrare om jag bara behövde betala 25% av hennes/hans lön istället för att betala 100%..

stackars oss som bor här redan som har jobbat hela livet och precis blivit arbetslösa eller oss ungdomar som också vill komma in i arbetslivet, inte ens prakitk får man..kan inte bara staten skippa det där och skicka ut dom som vill på praktik och sen se vad folk går för istället?

Hörde även en kvinna prata med nån och hon och hennes man hade precis blivit av med deras jobb, hon har två barn, den ena tog studenten nu innan sommaren och var arbetslös, hennes andra barn var också arbetslös, det kan inte vara lätt, fyra stycken i ett hem och alla är arbetslösa.

hoppas det vänder snart.

Kommentarer
Postat av: Rozi

HAHA eller hur..visst är det omoget?

2009-08-17 @ 20:49:54
URL: http://rozis.blogg.se/
Postat av: - Hanna

Åh tack! Jo men det är rätt fint faktiskt, haha.



2009-08-17 @ 20:56:10
URL: http://haze84.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag hoppas verkligen att det vänder snart. Svårare oxå när man bor på en liten ort eller i ett litet samhälle.

2009-08-17 @ 21:10:50
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: Laila♥

ja det är ganska läskigt :P jag ska kolla film snart, haft en bra dag idag då gumman? =)

2009-08-17 @ 23:39:40
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag förstår vad du menar,absolut. men jag tror också att när man blir så arg & man kmr till den "punkten" då man verkligen funderar på att döda den andra så stannar man nog till och kanske tänker om,alltså vad fan håller jag på med? sen finns det vissa som inte kan kontrollera sig själva.

2009-08-18 @ 00:19:43
URL: http://deity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0